kıalar merhaba... yardım lütfen... az önce wc ye gittim çamaşırım ıslak ama böle akıntı gibi diil sankiçok terlemişimde ıslanmış gibi... daha öncede olmuştu ama buseferki fazlaca gibi... normal mi bu yoksa bi aksilik mi var...
şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.
panik yapma canimmm sakin ol önce..inşaAllah su felan degildir..idrar kacirmada olabilir,herhangi bi hormonal akintida olabilir..hemen aklina kötü bişi getirme..ama hemen yarin doktora git ve ped iste..turnosol kagidi olan ped..muhtemelen doktorun verecektir..ama vermesede sen genede içinin rahat etmesi için iste..yarina kadarda yat uzan dinlen..bişeymi kaldirdin?cokmu yoruldun bugunlerde?
http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...lanmayi-ogrenin-profdryildiz-batirbaygil.html
iyi düşünmekle iyiyi,kötü düşünmekle kötüyü cagirmak hakkindaki güzel bir yazi ekledim azönce..bana cok iyi geldi..sizde bi okuyunmoral bozmak yok iyi düşünelim herzaman..iyi şeyler gelsin başimiza..
sağol cnm..hoşgeldin..nasılsın?
iyiyim canım sağol:) sen nasılsın?
tek sorun ben hala bebişimn hareketlerini hissetmiyorum yaa! çok merak ediyorum onu!delikafadulden acaba kilolarımdan dolayı olabilir mi? ben hamile kalmadan önce 78 kiloydum. yani göbekte bikaç katman yağ vardıkaydirigubbakcemile3 acaba ondan hala hissetmemiş olabilirmiyim? çünkü okulda benden 3 hafta önde giden bi arkadaşım var. 40 kiloyla hamiş kaldı. onun dıştan bile hissediliyormuş hareketleri??:uhm:
aa burcuda yok bugun..çok gezme kız :))))))
ay çok kötü oldum şidi yaa...dün pazarda poşeti kadırmak istedim çok ağırdı ama bi an kaldırmış bulundum... ondan mı acaba... onun dışında çok ağır bişide yapmadım... sinirlerim bozuldu yaaa... bikaç gündürde sinirlerim çok bozuk sürekli sebepsiz ağlayıp duruyorum... onun bi etkisi varmıdır... sabah hemen arayacağım dr u...
tek sorun ben hala bebişimn hareketlerini hissetmiyorum yaa! çok merak ediyorum onu!delikafadulden acaba kilolarımdan dolayı olabilir mi? ben hamile kalmadan önce 78 kiloydum. yani göbekte bikaç katman yağ vardıkaydirigubbakcemile3 acaba ondan hala hissetmemiş olabilirmiyim? çünkü okulda benden 3 hafta önde giden bi arkadaşım var. 40 kiloyla hamiş kaldı. onun dıştan bile hissediliyormuş hareketleri??:uhm:
Merhaba mutahharacım nasılsın?Özlettin kendini yavs
canim :))) ne alakasi var kiloyla yahu :) öyle olsaydi benim işim bitmiştiaz kaldi 22.haftaya kadar hissedersin
merhaba canimmm :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? bebiş nasil?
İyiyiz bizde teyzesi ne yapsın yuvarlanıp duruyo iki pıtpıt falanMeyve yiyiyoruz şimdicokacimcoook senin bir dahaki kontrol ne zamana canım?
oy oy yesin onu teyzesiiiafiyet olsun canim :)
valla kontrol için doktorum bişey demedi..cünkü bu hafta ayrintili ultrasona gidicem bigün..ondan sonra gel dedi :) muhtemelen haftaya gidicem..cünkü annemdeyim..gittiğin yerde 15 gün kal dedi..zirt pirt yola cikma dedi :)) bu hafta gidersem sopayla kovalar beni doktor :))
Ayy ne güzel ya inşallah ayrıntılıda yüzünüde gösterir hem cinsiyette kesinleşir,doğru demiş doktor sonuçta arabada giderkende hopluyo zıplıyo insanlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?