2009 Mayıs Anneleri

panik yapma canimmm sakin ol önce..inşaAllah su felan degildir..idrar kacirmada olabilir,herhangi bi hormonal akintida olabilir..hemen aklina kötü bişi getirme..ama hemen yarin doktora git ve ped iste..turnosol kagidi olan ped..muhtemelen doktorun verecektir..ama vermesede sen genede içinin rahat etmesi için iste..yarina kadarda yat uzan dinlen..bişeymi kaldirdin?cokmu yoruldun bugunlerde?

şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.

o da olabilir..her bişi olabilir..sadece doktora gidince rahat edersin canim..yoksa sürekli kurmaktan kafayi yersin benim gibi..ama streste etkiliyor gercekten..gecen hafta 3 gün hiçbişey gelmedi benden..ama doktora gidecegim gün stresten siril sıklam olmştum..

eger arayabilirsen hatta gidebilirsen şimdi git..geceyi için rahat gecirirsin..ama yarin gidiceksen de muhakkak yat..güzel düşün..kötüyü çagirma..

ay çok kötü oldum şidi yaa...dün pazarda poşeti kadırmak istedim çok ağırdı ama bi an kaldırmış bulundum... ondan mı acaba... onun dışında çok ağır bişide yapmadım... sinirlerim bozuldu yaaa... bikaç gündürde sinirlerim çok bozuk sürekli sebepsiz ağlayıp duruyorum... onun bi etkisi varmıdır... sabah hemen arayacağım dr u...

canim tabiki stresin etkisi olabilir..kanser bile yapiyor,suyumu getirmicek..sen panik yapma..su olsa bile korkulcak bişey yok merak etme..bak benim 4 haftadir geliyor..hamdolsun bebişte bende gayet iyiyiz maşaAllah vucut kendini sürekli yeniliyor merak etme..bebegin suyuda yenileniyor..ama kendini yorma..yat dinlen yarina kadar..

olabilcek en kötü şey suyun gelmesi..ama onunda caresi var..örnek ben :) başina bu bile gelse evelAllah yatarak istirahatle gecer o da..kiiii en kötüsünden bahsediyorum sana..buna gelene kadar cok farkli şeylerde olabilir dedigim gibi..idrar olabilir..akinti olabilir..stresten kaynaklanan bişey olabilir..en kötüsünün bile caresi varken stres yapmana gerek yok..sadece yat dinlen ve güzel şeyler düşün..bebegin suyu degillll diye düşün..

İyi akşamlar annişler ben geldim,bi geçmişi okuyayım dönücem öptüm bebişlerinizden

sağol cnm..hoşgeldin..nasılsın?

iyiyim canım sağol:) sen nasılsın?
tek sorun ben hala bebişimn hareketlerini hissetmiyorum yaa! çok merak ediyorum onu!delikafadulden acaba kilolarımdan dolayı olabilir mi? ben hamile kalmadan önce 78 kiloydum. yani göbekte bikaç katman yağ vardıkaydirigubbakcemile3 acaba ondan hala hissetmemiş olabilirmiyim? çünkü okulda benden 3 hafta önde giden bi arkadaşım var. 40 kiloyla hamiş kaldı. onun dıştan bile hissediliyormuş hareketleri??:uhm:

mimaresra cnm çok geçmiş olsun dur panikleme ama doktoru ara cnm ben gece 12 de hiç düşünmeden aradım kanam olunca ve ikinci kanamada ameliyatın ortasında konuştu cnm
rahatla biliyorum çok zor ama relex(bunu diyen benim kızlar)

üzülme cnm benim ikiz ben hala çok net hissetmiyorumm

Kızlar göbüşümün resmini koydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Biraz flu çıkmış ama idare eder,telefondan çektim ondan oldu heralde:çok üzgünüm:

aa burcuda yok bugun..çok gezme kız :))))))

Doğru söze ne hacet geziodum bugünde vallakaydirigubbakcemile3 Arkadasa gittim yeni geldim sayılır

Güzelim inşallah bişi yoktur gönlünü ferah tut bak mutahhara doktora gideceğim gün stresten sırılsıklam oldu diyor yani streste kötü etkiler,Hem niye kaldırırsınki öyle ağır şeyleri klava:klava: bırak eşin yada başkası yardımcı olsun otaşısın,yapma lütfen

Olabilir belki canım,bende 69 kg ile hamile kaldım şu an 74-75 falanım ama benim yağlarım karnımda değil kalça ve basenlerimde birikiyor belkide o yüzden duyuyorumdur,sen öyle deyince düşündümde haklı olabilirsin sonuçta zaten hareketler öyle güm güm değil:ecrin_bebek:

canim :))) ne alakasi var kiloyla yahu :) öyle olsaydi benim işim bitmişti az kaldi 22.haftaya kadar hissedersin

Merhaba mutahharacım nasılsın?Özlettin kendini yavs

merhaba canimmm :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? bebiş nasil?

canim :))) ne alakasi var kiloyla yahu :) öyle olsaydi benim işim bitmişti az kaldi 22.haftaya kadar hissedersin

merhaba canimmm :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? bebiş nasil?

İyiyiz bizde teyzesi ne yapsın yuvarlanıp duruyo iki pıtpıt falan Meyve yiyiyoruz şimdicokacimcoook senin bir dahaki kontrol ne zamana canım?

İyiyiz bizde teyzesi ne yapsın yuvarlanıp duruyo iki pıtpıt falan Meyve yiyiyoruz şimdicokacimcoook senin bir dahaki kontrol ne zamana canım?

oy oy yesin onu teyzesiii afiyet olsun canim :)

valla kontrol için doktorum bişey demedi..cünkü bu hafta ayrintili ultrasona gidicem bigün..ondan sonra gel dedi :) muhtemelen haftaya gidicem..cünkü annemdeyim..gittiğin yerde 15 gün kal dedi..zirt pirt yola cikma dedi :)) bu hafta gidersem sopayla kovalar beni doktor :))

Ayy ne güzel ya inşallah ayrıntılıda yüzünüde gösterir hem cinsiyette kesinleşir,doğru demiş doktor sonuçta arabada giderkende hopluyo zıplıyo insanlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…