babalar kızlarını çok severler canım hiç kıyamazlar şimdiden bizim pabuçlar dama
bemim eşimde cuma resmi aldı sabah baktı akşam baktı bide sevişi var amanda benim kızım bıdı bıdı bıdı öpüyor resmi falan çok tatlılar ya onları şöyle baba kız öpüşe koklaşa görsem ne isterim başka
bende bişi almadım fulyacım daha...ne bılıım gec kalmadık sanırım...
bana kalsa alcamda esim hep frenlıo benı ...bıraz daha buyusun dıye.ama 1 ay sonra en azından hastahane cıkısımızı hazırlamayı dusunuorum...malum Allah korusunda olur olur erken dogum falan...en azından cıkısları hazır etmelı bence dımı kızlar...
ayy sanırım ole canım ...ben yandım falla sımdıden..
benımkııde cok kız ıstıodu ama bısımkısı erkek...şimdiden kız dogurana kadar dewam dıor fallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ılgıncım sağol tatlım..testin iyi çıkar inşallah bitanem hayırlısıyla..
yaa kızlar ben daha bişeycik almadım bebişime..gec değil dimi daha 2 ay sonra hatta düşünüyorum baslamaya..
bende bişi almadım fulyacım daha...ne bılıım gec kalmadık sanırım...
bana kalsa alcamda esim hep frenlıo benı ...bıraz daha buyusun dıye.ama 1 ay sonra en azından hastahane cıkısımızı hazırlamayı dusunuorum...malum Allah korusunda olur olur erken dogum falan...en azından cıkısları hazır etmelı bence dımı kızlar...
ayy sanırım ole canım ...ben yandım falla sımdıden..
benımkııde cok kız ıstıodu ama bısımkısı erkek...şimdiden kız dogurana kadar dewam dıor fallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar ben 6 yılık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.Annem evlendiğimden beri kız torun hayali kuruyor.Anneme hamileyim dedim 1 hafta sonra eve paketler geldi daha cinsiyeti belli olmadan sarı ve yeşil üzerine yataktan alt açma minderine hatta lohusa geceliğinden nevresimime kadar hepsini allmış.Sonra geçen hafta cinsiyeti öğrenince hastane çıkışından şampuanına kadar aldı.şimdi örgülere başladı.Durduramıyorum dur erken desemde karışma ona ben bakıcam tüm ihtiyaçlarını alayım diyor.Bu biraz eşiminde işine geldi masraftan kurtuldu oda gazlıyor.şimdi Bu arada annem duydu hızla kuşadasında oturuyor alacaklarını aldı döndü şimdi şubata doğru gelecek doğumdan öncede istanbulda ev tutacak bebeğe bakmak için.Daha ben anneme ne diyimki.Allah kaynana dan yüzümüzü güldürmedi en azından annem den güldürdü.Allah bin kere razı olsun
kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar ben 6 yılık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.Annem evlendiğimden beri kız torun hayali kuruyor.Anneme hamileyim dedim 1 hafta sonra eve paketler geldi daha cinsiyeti belli olmadan sarı ve yeşil üzerine yataktan alt açma minderine hatta lohusa geceliğinden nevresimime kadar hepsini allmış.Sonra geçen hafta cinsiyeti öğrenince hastane çıkışından şampuanına kadar aldı.şimdi örgülere başladı.Durduramıyorum dur erken desemde karışma ona ben bakıcam tüm ihtiyaçlarını alayım diyor.Bu biraz eşiminde işine geldi masraftan kurtuldu oda gazlıyor.şimdi Bu arada annem duydu hızla kuşadasında oturuyor alacaklarını aldı döndü şimdi şubata doğru gelecek doğumdan öncede istanbulda ev tutacak bebeğe bakmak için.Daha ben anneme ne diyimki.Allah kaynana dan yüzümüzü güldürmedi en azından annem den güldürdü.Allah bin kere razı olsun
kızlar benim kayınvalide torunu doğunca gelmedi tam beş yıl sonra tatile evime geldi gezdi tozdu nasıl torun sevgisi varsa(( şimdide ben ikincide gelmesini istemiyorum benim annem torununu bir gün görmeden duramaz ne varsa annemizde var kızlar
canım benim Allah kucağımıza almayı giydirmeyi öpüp koklamayı nasip etsin bitanelerimizi inşallah annenin heyecanını anlıyorum benimde annem birşey aldırmıyor
benimde kayınvalide yönünden yüzüm gülmedi ama melek gibi bir annem var herşeyi annelerimize borçluyuz insanın kendi annesi gibi yok tatlım:1hug:
cnm kayınvalide falan hikaye zaten..anne gibi yok valla tatlım..kayınvalideler genelde işin eziyet zor kısmını değilde işin şov kısmını üstlenirler..yok torunumu görmeden 1 gün yapamam falan..ama zor günlerde nerdesin diyede sorarlar adamaaaa
Evet arkadaşlar Allah annelerimizden razı olsun.Eşimle annem resmidir birazda eşim annesinin düşünce ve yaptıklarından dolayı üzülüyor.Bana geçenlerde Anneni takdir ediyorum dedi ki böyle şeyler asla söylemez.Annem ev tutmasa aynı evde bisürede olsa kalmamız gerekecekti.Annem önce davrandı ev tutucam dedi biraz rahatladık çünkü uzun süre aynı evde benim için değil ama eşim için biraz korkutucuydu.Evdeki rahatı bozulacak birde anlaşmazlık olursa diye korkuyordu.Neyse ki sorun olmadan çözüm oldu.Bazen içimden fesatlıkta geçmiyor değil şimdi kaynanam hamileliğimi bilmiyor:1shok: bebek olunca duycak napıcak bakalimdelikafaduldendelikafadulden:teytey:canım ya ..oh ne gusell....ee onlar bısden heweslı falla....
ama senın annede masallah yanı...bırde ıst da ew tutacakk sole kocıse bole kaynana zor bulunur falla:roflol:
bende dur desemde sımdıden oglanın battanıyesı yeleklerı,orgu yonunden hemen herseyı tamam kaydirigubbakcemile3Rabbım meleklerımızı sag salım kucaklamayı nasıp etsınde ....:Saruboceq:
güzel anneleeeer ben geldim. keyifler yerinde bakıyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın canlarımmm
inşallah canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıp kokladığımız günleride göreceğiza.s.
aynen eşimde resmine bakıyor bir kucağındaki kızını öpüyor birde göbüşümü ikiside canım benim diyor kızlar babacı oluyor:):1hug:
kızlar benim kayınvalide torunu doğunca gelmedi tam beş yıl sonra tatile evime geldi gezdi tozdu nasıl torun sevgisi varsa(( şimdide ben ikincide gelmesini istemiyorum benim annem torununu bir gün görmeden duramaz ne varsa annemizde var kızlar
kızlar bende şimdiki hamileliğimi söylemedim kayınvalideye ve üzerine basa basa eşime ve görümce bozuntusuna söyledim ama benim görümce yetiştirmiş kayınvalideye(( eşime annen doğumumda kesinlikle gelmesin buraya torun görmeye değil tatil yapmaya gelir yine dedim o nedenle doğum yapınca söylemeyeceğiz tabi görümce yetiştirmezse yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?