2009 Mayıs Anneleri

inşallah canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıp kokladığımız günleride göreceğiza.s.
aynen eşimde resmine bakıyor bir kucağındaki kızını öpüyor birde göbüşümü ikiside canım benim diyor kızlar babacı oluyor:):1hug:

evet cnm haklısın 1 ay sonra en gerekli birkaç bişey alabiliriz.diğerlerini birdahaki ay baslarız.

kızlar bende birşey almadım biraz daha geçsin diye bekliyorum bez işini babamız firmalardan alacak hediye olarak ilkindede uzun süre bez almamıştık o yönden rahatız:)) diğer hazırlıklarınıda şubat gibi yapmaya başlarız:)

kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar ben 6 yılık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.Annem evlendiğimden beri kız torun hayali kuruyor.Anneme hamileyim dedim 1 hafta sonra eve paketler geldi daha cinsiyeti belli olmadan sarı ve yeşil üzerine yataktan alt açma minderine hatta lohusa geceliğinden nevresimime kadar hepsini allmış.Sonra geçen hafta cinsiyeti öğrenince hastane çıkışından şampuanına kadar aldı.şimdi örgülere başladı.Durduramıyorum dur erken desemde karışma ona ben bakıcam tüm ihtiyaçlarını alayım diyor.Bu biraz eşiminde işine geldi masraftan kurtuldu oda gazlıyor.şimdi Bu arada annem duydu hızla kuşadasında oturuyor alacaklarını aldı döndü şimdi şubata doğru gelecek doğumdan öncede istanbulda ev tutacak bebeğe bakmak için.Daha ben anneme ne diyimki.Allah kaynana dan yüzümüzü güldürmedi en azından annem den güldürdü.Allah bin kere razı olsun

YENI_ANNE gecmiş olsun canım ya...
bırdaha kullanma o bebeyagını...bende bebe yagı kullanıorum ama ben dalınınkını almıştım ara ara vazalınde kullanıorum...en iisi sebamet dedıler iş yerındekı kızlar..bebişe sebamet urunlerını almayı dusunuorum...

ılgıncım sağol tatlım..testin iyi çıkar inşallah bitanem hayırlısıyla..
yaa kızlar ben daha bişeycik almadım bebişime..gec değil dimi daha 2 ay sonra hatta düşünüyorum baslamaya..

canım bizde daha başlamadık öyle fikir alışverişi yapıyoruz bakalım biz eşimle 6 aylık olunca bir kısmını tamamlayalım diye konuştuk uafk tefek kalanlarıda doğuma kadar alıırz

ay ne güzel ya o zaman sen şimdien ikinciyi garantiledin canım benim eşim başka istmeyiz belki diyor ama tek çocuk nasıl olur bilmiyoruz

canım benim Allah kucağımıza almayı giydirmeyi öpüp koklamayı nasip etsin bitanelerimizi inşallah annenin heyecanını anlıyorum benimde annem birşey aldırmıyor
benimde kayınvalide yönünden yüzüm gülmedi ama melek gibi bir annem var herşeyi annelerimize borçluyuz insanın kendi annesi gibi yok tatlım:1hug:

cnm kayınvalide falan hikaye zaten..anne gibi yok valla tatlım..kayınvalideler genelde işin eziyet zor kısmını değilde işin şov kısmını üstlenirler..yok torunumu görmeden 1 gün yapamam falan..ama zor günlerde nerdesin diyede sorarlar adamaaaa

canım ya ..oh ne gusell....ee onlar bısden heweslı falla....
ama senın annede masallah yanı...bırde ıst da ew tutacakk sole kocıse bole kaynana zor bulunur falla:roflol:
bende dur desemde sımdıden oglanın battanıyesı yeleklerı,orgu yonunden hemen herseyı tamam kaydirigubbakcemile3Rabbım meleklerımızı sag salım kucaklamayı nasıp etsınde ....:Saruboceq:

kızlar benim kayınvalide torunu doğunca gelmedi tam beş yıl sonra tatile evime geldi gezdi tozdu nasıl torun sevgisi varsa (( şimdide ben ikincide gelmesini istemiyorum benim annem torununu bir gün görmeden duramaz ne varsa annemizde var kızlar

Ohhh ne güzel valla. Anneleri durdurmak zor. Ama ben de şanslyım heralde. Hem annem hemde kayınvalidem aynen bu anlattığın şekildeler. Allah ikisinden de razı olsun...

canım benım...ne garıplerdır anlamam..bende konusmuorum kayınvalıdemle...daha dogrusu esım tarından hıckımseyle..
ılk bebişimin içimde olmesıne sebep oldularrr...sınır strestennn klava:..
1 yılı gectı konusmuorumm...bebişimin dogumunada gelmesınlerr ıstemıorum...
ınsan genede kafasına takıor işte...basen ruyalarıma gırıor konusuorum...gercekten de ınsanın kendı annesı gıbısı yokkk...boswerın Allah sewnden de sewmeyenden de bın kere ragzı olsun....:Saruboceq:

Evet arkadaşlar Allah annelerimizden razı olsun.Eşimle annem resmidir birazda eşim annesinin düşünce ve yaptıklarından dolayı üzülüyor.Bana geçenlerde Anneni takdir ediyorum dedi ki böyle şeyler asla söylemez.Annem ev tutmasa aynı evde bisürede olsa kalmamız gerekecekti.Annem önce davrandı ev tutucam dedi biraz rahatladık çünkü uzun süre aynı evde benim için değil ama eşim için biraz korkutucuydu.Evdeki rahatı bozulacak birde anlaşmazlık olursa diye korkuyordu.Neyse ki sorun olmadan çözüm oldu.Bazen içimden fesatlıkta geçmiyor değil şimdi kaynanam hamileliğimi bilmiyor:1shok: bebek olunca duycak napıcak bakalimdelikafaduldendelikafadulden:teytey:

kızlar bende şimdiki hamileliğimi söylemedim kayınvalideye ve üzerine basa basa eşime ve görümce bozuntusuna söyledim ama benim görümce yetiştirmiş kayınvalideye(( eşime annen doğumumda kesinlikle gelmesin buraya torun görmeye değil tatil yapmaya gelir yine dedim o nedenle doğum yapınca söylemeyeceğiz tabi görümce yetiştirmezse yine

ay ne tatlı bir şey ya canım allah ağzınızın tadını bozmasın

ah anneler ne denirki anne adı üstünde canım

aman canım eksik olsunlar valla benim için bir insanın yapıp ettikleri gerisi boş öyle uzaktan lafla sevme olmaz

kızlar merhaba bugün çok geç geldim anca diğer sayfaları okuyabildim.ilgincim çok sevindim bebişinin iyi olmaısna sonuçlarında iyi çıkar inşallah.pınarcum senin beişde iyiyimiş inş.hep böyle olur. benim bebişde artık iyice tekme ato-ıyor özellikle babasının sesini duyunca.bizde haftaya pazartesi ayrıntılıya gireceğiz.inş.iyi olur ehrşey.bu arada kızlar yeğenim var 1 yaşında öksürükten dolayı doktora götürdük kalbinde masum üfürük çıktı.şimdi akdeniz üniversitesinde araştırılıyor ciddi bişey mi diye ne olur dua edin bişey çıkmaısn.doktor gelişimi çok güzel ciddi bişey olcanı sanmıyorum dedi ama yinede allahım korusunya..oysaki ayrıntılısı tahlilleri doğğduktan sonraki herşeyi iyiydi.inşallah bişeyi yoktur.uzun yazdım biraz kusura bakmayın.

yetıstırır canım ya yetıstırmezmı hiçç...
bende de aynı sorun ben saten konusmuordum hamiş kaldıımda...
ınsan sınır oluor işte....boswer sen sıkma kendını ...ama en cok kocıslere usuluorum ben...
bıs bu konu hakkında hıc konusmuoruz ama bılıorumkı mutlaka içınde bıyerde ona dokunuor ailesının yaptıkları....
neyse can annelerr...
bıs kacıoz oglusla işe gıtcezzzzzzzzz:1no2:
bugunkı wardıyamız aksam...hepınızı opuoruzzzzz bebişlerinizide mis mis kokladımmm...hoscakalınnn...
ILGINCIM sende takma klafana....Allah var yukarda......öptüm cnm..sewgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…