Bunlar hep böyleler zaten ya hizmet ettirmeye yada moral bozmaya gelirler.Allah böyle kaynanalara vicdan ve insaf versin.Senin bu görümcenide benimkileri de kaynanayla birlikte kaynar kazana atıp toptan kurtulalımkızlar bende şimdiki hamileliğimi söylemedim kayınvalideye ve üzerine basa basa eşime ve görümce bozuntusuna söyledim ama benim görümce yetiştirmiş kayınvalideye(( eşime annen doğumumda kesinlikle gelmesin buraya torun görmeye değil tatil yapmaya gelir yine dedim o nedenle doğum yapınca söylemeyeceğiz tabi görümce yetiştirmezse yine
gözün aydın canım, hayırlı olsun.bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktı
aman allah korusun, inşallah en kısa zamanda yerine yükselir canım. sen dinlen boşver gerisiniyerimsenibenherkese merhabalar!
dün yine dra gittik. lekelenmem geçmedi henüz. dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden lekelenmelerimin olduğunu ve yatıp içebildiğim kadar su içmemi söyledi. meleğimin kalp atışlarını görünce yine derin bi nefes aldım. yine ilaç vermedi. gerek yok dedi. geçici bir durum olabilirmiş. kanamaya dönerse eğer tehlikli dedi.
tutkuncum geçmiş olsun. inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsin. bu arada yıllar sonra gelen bu tatilin de tadını çıkar bence.. bol bol hayal kurmaya vaktin var şimdi süprizzzzzMERHABALAR bugün bilgisayar yeni geçti elime.Dün yazmıştım dr gittim rahimde hafif açılma varmış artık yatıcam kanamam ondanmış.Artık raporluyum ve ilk kez hayatımda 5 yaşından beri bu kadar uzun süre evde vakit geçiricem.
Dr Endol fitili yine verdi ama fitili bunun yarar dedi.İstanbul da aramadığımız toptancı kalmadı yok.Anneme söyledim.Annem Kuşadasında yaşıyor Aydın-Balıkesir--Manisa Eskişehir-İzmir herkesi ayaklandırmış.Haber 1 saat önce İzmir den gelmiş ilacı buldular kargoya vermişler öğlen elimde olacak.Anne değilmi işte benden dah çok uğraştı valla keşke dedim önceki kullandığımda anneme söyleseydim.Sıra fitili kullanmakta bakalım ne ypıcamdelikafaduldendelikafadulden
dırımkızı eğer istersen ben sana izmirden alır yollarım ne zaman istersen canım.çok geçmiş olsun cnm yaaaa eee bende açılma vs.yok ama kahve rengi lekeler var pırtı şeklindede geliyor ..kafayı yiyecem endolü 2 gün oldu tam anlamlı kullanalı hala sol kasığımda ağrı var progestan kullanıyorum ama kesilmediiiiiiiiiiiiii
acaba bendemi şehirler arası arattırsam
sana da geçmiş olsun. ne çok yatan mayıs annesi var yahu. neyse bebişler sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar da biz yatsak da olur.:Saruboceq:kızlar şimdi geldim.ayrıntılıda hersey iyi çıktı çok şükür.doktor her organına kalçasına kalbine parmak boğumlarına bütün kemiklerine..dudağına ağzına burnuna kalbinde odacık delik leke var mı hepsine baktı..çok tatlıydı kızım.
ama kızlar benim bu plesenta inatcı çıktı yaa çıkmamış yukar.. allah beterinden saklasın artık yatacam yine devam yani..allahtan rahim ağzın kapalı dedi doktor.ama şimdilik iyi gidiyor lafında bile bişey arar oldum.şimdilik ama sonra kötü mü yani diye..
destekleriniz için çooook sağolun canım arkadaşlarım...
ben de gece kuşuyum valla. hamileliğimin başlarında hayatımda ilk defa olarak erken yatıp erken kalkıyodum ama şimdi yine yarasa hayatıma dönüyorum galiba. bakalım bebek gelince nası terbiye etcek benii:Canım normaldede sen bayağı erken yatıyorsun ben doğduğumdan beri hiç erken uyuduğumu bilmem.Çalıştığım halde sabah 6 da kalkmam gerekiyor düşün gece2-3 ten önce uyuyamam.Şimdi evdeyim gece 4-5 gibi uyuyorum.Allah tan eşimde benim gibi gece geç yatıyor yoksa zor olurdu.Erken yatarsam yani 12 gibi sabah uyanamıyorum işe gittiğimde herkes hastamısın diye soruyor bende erken yattım deyince gülüyorlar.kafamçokkarıştı
ay canımmmm benim adımı da saymışsın. ne sevindim bilsen. böyle birileri isim sayıp da benim adım geçmeyince nasıl alınıyorum yaaaa. ben de hep aranızda olayım istiyommm. sağollllojelifistigim,pinarcim,tlyonlcim,cerencim,civcivcim,sehercim,bengicim,esencim,ankakusucum,mimaresracim,benisccim,maryobcum,siribroncum,bozoncum,clariescim ve tüm mayis annişleri hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm Şeniz Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusunnn
benim de öyleydi önce 1 gün geriydi, sonra 2 oldu sonra üç oldu ben de en sonunda son adet tarihimi 3 gün geri aldım da öyle düzeldi valla. sen de öyle bi hile yap istersenya benim bu takvim neden geri sayiyor sürekliiiiii
şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.
bence kiloyla ilgili diil ben 100 kilonun üzerindeyim yine de hissediyorum. ama hala hissetmemen normalmiş zateniyiyim canım sağol:) sen nasılsın?
tek sorun ben hala bebişimn hareketlerini hissetmiyorum yaa! çok merak ediyorum onu!delikafadulden acaba kilolarımdan dolayı olabilir mi? ben hamile kalmadan önce 78 kiloydum. yani göbekte bikaç katman yağ vardı acaba ondan hala hissetmemiş olabilirmiyim? çünkü okulda benden 3 hafta önde giden bi arkadaşım var. 40 kiloyla hamiş kaldı. onun dıştan bile hissediliyormuş hareketleri??
benim de dönerken çok ağrıyor bazen bağırıyorum ağrıdan ve hiç geçmiyor hep böyle giderek de artıyor???fulyacım merhaba tatlım nasılsın:))))
kızlar doktoruma yatarken sağa sola dönünce kasıklarımda çok ağrı oluyor dedim oda gerilmiş bir çarşaf düşün dedi kanama olmadığı sürece bir problem yok dedi rahatladım biraz rahim genişlediği için kaslar geriliyormuş
bebişiminde resmini renkli çekti aman Allahım yerim kuzumu:)) maşallah babası hemen cüzdanına koydu resmini
saol ilgincim ya evet dışarda işlerim vardı çımışken eşimede bişeyler aldım gömlek pantolon vs.yoksa onu alışverişe götürmek ölüm:))ondan biraz geç kaldım yemek yedik geldim kızımla:)
kızlar yeni bir yıla girmemize az kaldı hepimize güzel şeyler getiririr inşallah 2009 perşembe çalışacakmısınız arkadaşlar biz izinliymişiz :))
güzel anneleeeer ben geldim. keyifler yerinde bakıyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın canlarımmm
kızlar merhaba bugün çok geç geldim anca diğer sayfaları okuyabildim.ilgincim çok sevindim bebişinin iyi olmaısna sonuçlarında iyi çıkar inşallah.pınarcum senin beişde iyiyimiş inş.hep böyle olur. benim bebişde artık iyice tekme ato-ıyor özellikle babasının sesini duyunca.bizde haftaya pazartesi ayrıntılıya gireceğiz.inş.iyi olur ehrşey.bu arada kızlar yeğenim var 1 yaşında öksürükten dolayı doktora götürdük kalbinde masum üfürük çıktı.şimdi akdeniz üniversitesinde araştırılıyor ciddi bişey mi diye ne olur dua edin bişey çıkmaısn.doktor gelişimi çok güzel ciddi bişey olcanı sanmıyorum dedi ama yinede allahım korusunya..oysaki ayrıntılısı tahlilleri doğğduktan sonraki herşeyi iyiydi.inşallah bişeyi yoktur.uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
kızlar yeni bir yıla girmemize az kaldı hepimize güzel şeyler getiririr inşallah 2009 perşembe çalışacakmısınız arkadaşlar biz izinliymişiz :))
Yok bitanem onu sordum. Takip altında tut dedi. Eğer tuzu azalttığın zaman düştüğünü hissediyorsan normal sınırlar da tut dedi. Yemeğe sonradan tuz koymak yerine pişirirken koymayı tercih et dedi. Yemeğin içine işleyeceği için üstüne serpmekten daha iyi olur, su tutmayı engeller dedi. Ama yine de tansiyonun düşerse yapacak birşey yok biraz şişeceksin ama tansiyonunun düşmesinden daha iyidir dedi... Bende hafta sonu hep yemekleri yaparken tuzu yeterli miktarda koydum. Üzerine hiç serpmedim sonradan. Şişlik olmadı çok şükür. Tansiyonda yerinde. Sabah gelirken ölçtürdüm eczaneye normal dedi...
ılgıncım sağol tatlım..testin iyi çıkar inşallah bitanem hayırlısıyla..
yaa kızlar ben daha bişeycik almadım bebişime..gec değil dimi daha 2 ay sonra hatta düşünüyorum baslamaya..
kızlar merhaba bugün çok geç geldim anca diğer sayfaları okuyabildim.ilgincim çok sevindim bebişinin iyi olmaısna sonuçlarında iyi çıkar inşallah.pınarcum senin beişde iyiyimiş inş.hep böyle olur. benim bebişde artık iyice tekme ato-ıyor özellikle babasının sesini duyunca.bizde haftaya pazartesi ayrıntılıya gireceğiz.inş.iyi olur ehrşey.bu arada kızlar yeğenim var 1 yaşında öksürükten dolayı doktora götürdük kalbinde masum üfürük çıktı.şimdi akdeniz üniversitesinde araştırılıyor ciddi bişey mi diye ne olur dua edin bişey çıkmaısn.doktor gelişimi çok güzel ciddi bişey olcanı sanmıyorum dedi ama yinede allahım korusunya..oysaki ayrıntılısı tahlilleri doğğduktan sonraki herşeyi iyiydi.inşallah bişeyi yoktur.uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
canım benim hava çok soğuk dikkat et kendine üşütme şekercim afiyet olsun yarasın yiyenime annesi bizde ev taşıma işini hallettik ama çok yorulduk tatlım yaaa ama değdi valla çok iyi oldu şimdiki evim görümcede yerleşti yeni eve ama doğum yapınca göndereceğim artıkklava:
canımya pardon güle güle otur canım.yorulmuşssundur ama artık dinlenirsin evet bencede gönder hiç olmassa daha huzurlu olursun.inşallah bu evini ziyarete gelebilirim.
aman iyi bari. sen yinede dikkat canım.ihmal etme tansiyon bu sonuçta.
valla bende daha birşey almadım.bazen geçmi kaldık acaba nasıl yetişecek bu kadar şey diye düşünüyorum. sonra herkes yetişir diyor.çoğusu 7-8.aylarda başlıyor alışverişe.
hoşgeldin tülaycım.demekki çoğumuzun bebişleride hareketlendi artık.maşallah diyelim.ayrıntılında iyi çıkar inşallah.masum üfürük neymiş canım ya valla ben ilk defa duydum.çok geçmiş olsun.doktorun önemli değil demiş içinizi ferah tutun.dualarımız sizinle canım.
canım benim hava çok soğuk dikkat et kendine üşütme şekercim afiyet olsun yarasın yiyenime annesi bizde ev taşıma işini hallettik ama çok yorulduk tatlım yaaa ama değdi valla çok iyi oldu şimdiki evim görümcede yerleşti yeni eve ama doğum yapınca göndereceğim artıkklava:
senin ve tüm çalışıp o gün izin kullananlar için 3 defa
OOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYY
OOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
diyorum ve sizi anlıyorum bu tatilleri seviyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:
aman iyi bari. sen yinede dikkat canım.ihmal etme tansiyon bu sonuçta.
fulyacım merhaba tatlım nasılsın:))))
kızlar doktoruma yatarken sağa sola dönünce kasıklarımda çok ağrı oluyor dedim oda gerilmiş bir çarşaf düşün dedi kanama olmadığı sürece bir problem yok dedi rahatladım biraz rahim genişlediği için kaslar geriliyormuş
bebişiminde resmini renkli çekti aman Allahım yerim kuzumu:)) maşallah babası hemen cüzdanına koydu resmini
canım kalpte bir delik olmasıymış. ama kalptemi damardamı teşhis edememişler.26 şubata gün vermişler makinaya gircekmiş.genelde öenmsiz bişey oluyormuş ama deliğin nerde olduğuna bağlıymış.normal zamanlarda belli olmuyormuş ancak üşüttüğü zaman ortya çıkan bişey inş.bişey yoktur canım ya gelişimi iyi 1 yaşında ama yürüyor konuşuyor hatta şu an çişini bile söyliyebiliyor kuzumya çok tatlı:)))
canım kalpte bir delik olmasıymış. ama kalptemi damardamı teşhis edememişler.26 şubata gün vermişler makinaya gircekmiş.genelde öenmsiz bişey oluyormuş ama deliğin nerde olduğuna bağlıymış.normal zamanlarda belli olmuyormuş ancak üşüttüğü zaman ortya çıkan bişey inş.bişey yoktur canım ya gelişimi iyi 1 yaşında ama yürüyor konuşuyor hatta şu an çişini bile söyliyebiliyor kuzumya çok tatlı:)))
valla iyi diyelim iyi olalım. bulantılar devam ama allah bu günleri aratmasın, hepimizi beterinden korusun. kötü haberler duydukça halimize şükrediyorumsağol tatlım hoşgeldin nasılsın şekercim:)))a.s.
canım sen de koca tarafından epey şanssızsın yaw. hem seninle ilgilenmiyorlar hem de kızlarını yollamışlar başına.. ne ala memleket...kızlar bende şimdiki hamileliğimi söylemedim kayınvalideye ve üzerine basa basa eşime ve görümce bozuntusuna söyledim ama benim görümce yetiştirmiş kayınvalideye(( eşime annen doğumumda kesinlikle gelmesin buraya torun görmeye değil tatil yapmaya gelir yine dedim o nedenle doğum yapınca söylemeyeceğiz tabi görümce yetiştirmezse yine
geçmiş olsun canım, bu üfürme kalp kapakcıklarıyla ilgili bişeydi galiba di mi. inşallah önemli bi şey değildir. bizler dua ediyoruz canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrucakkızlar merhaba bugün çok geç geldim anca diğer sayfaları okuyabildim.ilgincim çok sevindim bebişinin iyi olmaısna sonuçlarında iyi çıkar inşallah.pınarcum senin beişde iyiyimiş inş.hep böyle olur. benim bebişde artık iyice tekme ato-ıyor özellikle babasının sesini duyunca.bizde haftaya pazartesi ayrıntılıya gireceğiz.inş.iyi olur ehrşey.bu arada kızlar yeğenim var 1 yaşında öksürükten dolayı doktora götürdük kalbinde masum üfürük çıktı.şimdi akdeniz üniversitesinde araştırılıyor ciddi bişey mi diye ne olur dua edin bişey çıkmaısn.doktor gelişimi çok güzel ciddi bişey olcanı sanmıyorum dedi ama yinede allahım korusunya..oysaki ayrıntılısı tahlilleri doğğduktan sonraki herşeyi iyiydi.inşallah bişeyi yoktur.uzun yazdım biraz kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?