2009 Mayıs Anneleri

marlyın tatlım sana katılıyorum uzaktan herkes severmiş gibi görünür önemli olan olması gereken zamanlarda aile olmak kenetlenmektir yapay göründüğü gibi olmayan insanlar uzak kalsın bizlerden

tülaycım hoşgeldin bitanem aklım sendeydi sabahtan olmayınca dışarda kesin dedim iyi olmana sevindim tatlım bebişte hareketlenmiş maşallah :)) bizimkide öyle şimdiden teyzesi

siribron şekercim sağol bitanem bizim için önemli olan eşimiz bebişimiz gerisi hikaye kapımızı kapatınca dışarıda kalıyorlar bende takmıyorum artık sende kendine iyi bak prensinide yerim ben annesi:)))

Son düzenleme:
Bunlar hep böyleler zaten ya hizmet ettirmeye yada moral bozmaya gelirler.Allah böyle kaynanalara vicdan ve insaf versin.Senin bu görümcenide benimkileri de kaynanayla birlikte kaynar kazana atıp toptan kurtulalımklava:klava:

bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktı
gözün aydın canım, hayırlı olsun.

aman allah korusun, inşallah en kısa zamanda yerine yükselir canım. sen dinlen boşver gerisiniyerimseniben

tutkuncum geçmiş olsun. inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsin. bu arada yıllar sonra gelen bu tatilin de tadını çıkar bence.. bol bol hayal kurmaya vaktin var şimdi süprizzzzz

dırımkızı eğer istersen ben sana izmirden alır yollarım ne zaman istersen canım.
arkadaşlar hepiniz için söylüyorum, bu tip ihtiyaçlarınız olursa elimden geleni yapmaya hazırım.

sana da geçmiş olsun. ne çok yatan mayıs annesi var yahu. neyse bebişler sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar da biz yatsak da olur.:Saruboceq:

ben de gece kuşuyum valla. hamileliğimin başlarında hayatımda ilk defa olarak erken yatıp erken kalkıyodum ama şimdi yine yarasa hayatıma dönüyorum galiba. bakalım bebek gelince nası terbiye etcek benii

ay canımmmm benim adımı da saymışsın. ne sevindim bilsen. böyle birileri isim sayıp da benim adım geçmeyince nasıl alınıyorum yaaaa. ben de hep aranızda olayım istiyommm. sağollll
ya benim bu takvim neden geri sayiyor sürekliiiiii
benim de öyleydi önce 1 gün geriydi, sonra 2 oldu sonra üç oldu ben de en sonunda son adet tarihimi 3 gün geri aldım da öyle düzeldi valla. sen de öyle bi hile yap istersen

şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.

mimaresra nooldu aradın mı dru ne dedi?

bence kiloyla ilgili diil ben 100 kilonun üzerindeyim yine de hissediyorum. ama hala hissetmemen normalmiş zaten
benim de dönerken çok ağrıyor bazen bağırıyorum ağrıdan ve hiç geçmiyor hep böyle giderek de artıyor???

Offff kızlar çok yazdım kusura bakmayın ama napıyım siz de çok konuşmuşsunuz ben yokken yerimseniben

saol ilgincim ya evet dışarda işlerim vardı çımışken eşimede bişeyler aldım gömlek pantolon vs.yoksa onu alışverişe götürmek ölüm:))ondan biraz geç kaldım yemek yedik geldim kızımla:)

kızlar yeni bir yıla girmemize az kaldı hepimize güzel şeyler getiririr inşallah 2009 perşembe çalışacakmısınız arkadaşlar biz izinliymişiz :))

canım benim hava çok soğuk dikkat et kendine üşütme şekercim afiyet olsun yarasın yiyenime annesi bizde ev taşıma işini hallettik ama çok yorulduk tatlım yaaa ama değdi valla çok iyi oldu şimdiki evim görümcede yerleşti yeni eve ama doğum yapınca göndereceğim artıkklava:

HAYIR CANIM BENDE İZİNLİYİM.inşallah yeni yıl herkese uğur şans huzur sağlık mutluluk getirir ve en önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

kızlar yeni bir yıla girmemize az kaldı hepimize güzel şeyler getiririr inşallah 2009 perşembe çalışacakmısınız arkadaşlar biz izinliymişiz :))

senin ve tüm çalışıp o gün izin kullananlar için 3 defa
OOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYY
OOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
diyorum ve sizi anlıyorum bu tatilleri seviyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:

güzel anneleeeer ben geldim. keyifler yerinde bakıyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın canlarımmm

Hoşgeldin canım. Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?

Canım hoşgeldin. Sağolasın bitanem. Bebişim iyi çok şükür... Ohhh seninde bi haftan kalmış. Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

Ayy bebişe çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım ya...

İnşallah canım. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin...2009 bizim senemiz olsun inşallahhhh... Bizde izinliyiz...

Bu arada kızlar bi arkadaşınız vardı? Doğum yapacaktı geçtiğimiz hafta? Haber var mı ondan?

aman iyi bari. sen yinede dikkat canım.ihmal etme tansiyon bu sonuçta.

ılgıncım sağol tatlım..testin iyi çıkar inşallah bitanem hayırlısıyla..
yaa kızlar ben daha bişeycik almadım bebişime..gec değil dimi daha 2 ay sonra hatta düşünüyorum baslamaya..

valla bende daha birşey almadım.bazen geçmi kaldık acaba nasıl yetişecek bu kadar şey diye düşünüyorum. sonra herkes yetişir diyor.çoğusu 7-8.aylarda başlıyor alışverişe.

hoşgeldin tülaycım.demekki çoğumuzun bebişleride hareketlendi artık.maşallah diyelim.ayrıntılında iyi çıkar inşallah.masum üfürük neymiş canım ya valla ben ilk defa duydum.çok geçmiş olsun.doktorun önemli değil demiş içinizi ferah tutun.dualarımız sizinle canım.

canımya pardon güle güle otur canım.yorulmuşssundur ama artık dinlenirsin evet bencede gönder hiç olmassa daha huzurlu olursun.inşallah bu evini ziyarete gelebilirim.

canım kalpte bir delik olmasıymış. ama kalptemi damardamı teşhis edememişler.26 şubata gün vermişler makinaya gircekmiş.genelde öenmsiz bişey oluyormuş ama deliğin nerde olduğuna bağlıymış.normal zamanlarda belli olmuyormuş ancak üşüttüğü zaman ortya çıkan bişey inş.bişey yoktur canım ya gelişimi iyi 1 yaşında ama yürüyor konuşuyor hatta şu an çişini bile söyliyebiliyor kuzumya çok tatlı:)))

geçmiş olsun canım acil şifa versin ve önemli bir şey değildir inş kalbinizi ferah tutun kötü düşünmeyin çok geçmiş olsun

Hayırlı uğurlu olsun canım. Yeni evinde eşinle, bebişlerinde ve görümcen olmadan :) sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür geçir inşallah...

Sağolasın canımmmmmmm :)

aman iyi bari. sen yinede dikkat canım.ihmal etme tansiyon bu sonuçta.

Sağolasın canım. Gün aşırı ölçtürücem bundan sonra sabahları gelirken. İhmale gelmesin...

inşallah benim de ağrım o yüzden olmuştur. rahatlıyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kızlar ya. bu arada 2. kızı olacak güzel arkadaşım çok şanslısın... biz üç kızız ve iyi ki de böyle dedim hep. inşallah çok iyi anlaşan iki sırdaş olurlar...
kayınvalidelerden konuşmuşsunuz benim kayınvalidemin annemden farkı yok oğlunu çok sever beni ondan çok sever. annemi o getirir temizlik yapmaya. düşünün yani. annemle kayınvalidem bir sürü şey almış örmüşler bebişime. bana alacak şey kalmayacak yakında :) ikisi de kayınvalideden çok çekmişler ama anneciğim senelerce baktı kıymeti geç anlaşıldı kayınvalidem şimdi hala bakıyor. kayınvalide derdi çekenler sanırım harika anneler ve kayınvalideler oluyorlar... kaydirigubbakcemile2

tlyonl2009 Cum bu üfürüğü ilk kez duydum Allah şifa versin üşütmekten mi kaynaklanıyor yoksa ciğerler hava falan mi yapıyor anlamadım teşhis ne tedavisi ne?
Prıltıcım benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı yazmıştım 3500 kg oğlu oldu sezeryanla.Ama senin dediğin başkası olabilir neyse inşallah Herkes sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirir:asigim::asigim:
Evine taşınanlarada hayırlı olsun diyorum.şimdi o evler mis gibi boya kokuyordur.Bayılırım valla:lepi:

ay görüyormusun maşallah 1 yaşında çişini söylüyor demek.ona nazar değmiş canım baksana ne kadar akıllı yavrum benim ya. korkmayın inşallah birşey çıkmaz allahın izniyle.:Saruboceq:

inşallah sorun olmaz canım ya Allah annesine babasına bağışlasın onu

sağol tatlım hoşgeldin nasılsın şekercim:)))a.s.
valla iyi diyelim iyi olalım. bulantılar devam ama allah bu günleri aratmasın, hepimizi beterinden korusun. kötü haberler duydukça halimize şükrediyorum

canım sen de koca tarafından epey şanssızsın yaw. hem seninle ilgilenmiyorlar hem de kızlarını yollamışlar başına.. ne ala memleket...
geçmiş olsun canım, bu üfürme kalp kapakcıklarıyla ilgili bişeydi galiba di mi. inşallah önemli bi şey değildir. bizler dua ediyoruz canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrucak

bu arada pınarım bebişinin güzel fotosunu gördüm, çitlenbik valla senin kız. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…