canım kalpte bir delik olmasıymış. ama kalptemi damardamı teşhis edememişler.26 şubata gün vermişler makinaya gircekmiş.genelde öenmsiz bişey oluyormuş ama deliğin nerde olduğuna bağlıymış.normal zamanlarda belli olmuyormuş ancak üşüttüğü zaman ortya çıkan bişey inş.bişey yoktur canım ya gelişimi iyi 1 yaşında ama yürüyor konuşuyor hatta şu an çişini bile söyliyebiliyor kuzumya çok tatlı:)))
tlyonl2009 Cum bu üfürüğü ilk kez duydum Allah şifa versin üşütmekten mi kaynaklanıyor yoksa ciğerler hava falan mi yapıyor anlamadım teşhis ne tedavisi ne?
Prıltıcım benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı yazmıştım 3500 kg oğlu oldu sezeryanla.Ama senin dediğin başkası olabilir neyse inşallah Herkes sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirir:asigim::asigim:
Evine taşınanlarada hayırlı olsun diyorum.şimdi o evler mis gibi boya kokuyordur.Bayılırım valla:lepi:
valla iyi diyelim iyi olalım. bulantılar devam ama allah bu günleri aratmasın, hepimizi beterinden korusun. kötü haberler duydukça halimize şükrediyorum
canım sen de koca tarafından epey şanssızsın yaw. hem seninle ilgilenmiyorlar hem de kızlarını yollamışlar başına.. ne ala memleket...
geçmiş olsun canım, bu üfürme kalp kapakcıklarıyla ilgili bişeydi galiba di mi. inşallah önemli bi şey değildir. bizler dua ediyoruz canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrucak
bu arada pınarım bebişinin güzel fotosunu gördüm, çitlenbik valla senin kız. sırnaşık şey
Allah şifa versin inşallah bişey olmaz.tutkuncum canım doğuştan olan bişeymiş ama rutin kontrollerde bişey çıkmadı hasta olunca farkına vaırdılar canım.ciddi boyutlarda doğuşta farkediliyormuş ama masum olanlar nadir farkedilebiliyormuş.
kızlar bir şey sorcam şimdi bu ayrıntılıda 4 boyutluya girdik
bebğimin yüzünün fotosuınu verdi ama biizmkis ırtını dönmüş ya zar zor birazda bulanık
sanırım daha ilerleyen haftalarda çok net görüntüler oluyor ya
sizler 30. haftalarda falan tekrar girmeyi düşünüyormusunuz
ya arkadaşlar ayrıntılı diyorsunuz ama benim doktorum her gittiğimizde midesine kalbine böbreklerine kemiklerine idrar kesesine yüzün yapısına hep bakıyor zaten farklı bişeymi bu ya
Kızlar herkese iyi akşamlar,
Bizde cuma günü 4 boyutlu ultrasona girdik.Çok şükür herşey yolunda.İlk defa bir insan kalbini bu kadar yakından gördüm.O kalp kapakçıkları sanki bir kelebeğin kanat çırpışı gibi inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum.Tüm organları el ayak hatta yüzündeki yanak kemiklerine kadar ölçtü.Ayrıca bize kısa kısa görüntüler verdiler oğluşumu seyredip duruyorum.İnanılmaz bi duygu bu.Gerçi benim yaramaz oğlum keyfinden hiç ödün vermedi uyuyordu ve yüzü karnıma dönük değildi.21 cm olmuş 592 gram.Ertesi gün doktora gittim biçok arkadaştaki gibi iç çamaşırımda ıslaklık oluyodu,doktorum muayene etti iltahap varmış.Fitil verdi 6 gün kullanıcam.Bu yüzden tüm ıslaklık hissedenler korkmasın.Yarında tetanoz aşısını olmak için sağlık ocağına gidicem benden bu kadar :)
Kızlar herkese iyi akşamlar,
Bizde cuma günü 4 boyutlu ultrasona girdik.Çok şükür herşey yolunda.İlk defa bir insan kalbini bu kadar yakından gördüm.O kalp kapakçıkları sanki bir kelebeğin kanat çırpışı gibi inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum.Tüm organları el ayak hatta yüzündeki yanak kemiklerine kadar ölçtü.Ayrıca bize kısa kısa görüntüler verdiler oğluşumu seyredip duruyorum.İnanılmaz bi duygu bu.Gerçi benim yaramaz oğlum keyfinden hiç ödün vermedi uyuyordu ve yüzü karnıma dönük değildi.21 cm olmuş 592 gram.Ertesi gün doktora gittim biçok arkadaştaki gibi iç çamaşırımda ıslaklık oluyodu,doktorum muayene etti iltahap varmış.Fitil verdi 6 gün kullanıcam.Bu yüzden tüm ıslaklık hissedenler korkmasın.Yarında tetanoz aşısını olmak için sağlık ocağına gidicem benden bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?