2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum canım doğuştan olan bişeymiş ama rutin kontrollerde bişey çıkmadı hasta olunca farkına vaırdılar canım.ciddi boyutlarda doğuşta farkediliyormuş ama masum olanlar nadir farkedilebiliyormuş.

Ay canım benim ya. Hayırlısıyla en kısa zamnada iyileşir inşallah. benim teyzemin ilk bebeğindede doğduktan 3 sonra kalbinde aralık olduğu ortaya çıkmıştı. 1 sene ilaçla tedavi gördü. Düzeldi sonra. Oda hayırlısıyla atlatır canım benim...

Valla burda yazmıştı. Sizde 2 gün sonra doğum yapacak demiştiniz. Geçmişe dönemedim şidmi. Heralde senin arkadaşındı canım... Hayırlı uğurlu olsun bebişi...

Sağolasın canım. Poz veriyo zillim benim :)

kızlar bir şey sorcam şimdi bu ayrıntılıda 4 boyutluya girdik
bebğimin yüzünün fotosuınu verdi ama biizmkis ırtını dönmüş ya zar zor birazda bulanık
sanırım daha ilerleyen haftalarda çok net görüntüler oluyor ya
sizler 30. haftalarda falan tekrar girmeyi düşünüyormusunuz

ya arkadaşlar ayrıntılı diyorsunuz ama benim doktorum her gittiğimizde midesine kalbine böbreklerine kemiklerine idrar kesesine yüzün yapısına hep bakıyor zaten farklı bişeymi bu ya

şekerler yazdım ama
mesaide btimiş biz çıkıyoruz
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz fıstık mayıs anneleri

Canım valla ayrıntılıya yani 4 boyutluya girmemin sebebi tüm organların detaylı olarak incelenmesiydi. Eğer 30.haftada falan tekrar gerekirse girerim. Ama yüzünü falan zaten kendi doktorumun 3 boyutlusunda da çok net görüyorum...

ya arkadaşlar ayrıntılı diyorsunuz ama benim doktorum her gittiğimizde midesine kalbine böbreklerine kemiklerine idrar kesesine yüzün yapısına hep bakıyor zaten farklı bişeymi bu ya

Canım benim doktorumda bakıyor her gittiğimizde. Tek tek gösteriyor. Hatta bak şuanda çişini yapıyor bile diyor bazen. Ama ayrıntılı olarak bakan doktor uzman radyolog. O açıdan farklı diye biliyorum...

tülaycım geçmiş olsun yiyenine bitanem :))))))) inşallah herşey yolundadır

bengicim ikinci kızımız olacak ben de eşimde çok mutluyuz çevremizdekiler biride erkek olsa dedi mi sinirleniyorum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil:)))

tutkuncum merhaba tatlım valla evim misler gibi oldu teşekkür ederim:))

ilgincim bakma herkese ya önemli olan sağlıklı olması hayırlı saygılı bir evlat olması ben mesela geç evlendim babamı falan kaybettim bir takım problemler çıktı derken kaç yılı buldu evlenmemiz şimdi hamileyim ama millet yaşda geçiyor tek çocuk olmaz ikinciyide hemen yapın diyor bende siz bakcaksanız yaparım diyorum sesi kesiyorlar.

:1hug:kızlar ben cıkıyorum ..hepinize bebişlere iyi akşamlar..akşam gelirim tekrar..:1hug:
öpücüklerrrrrrrrrr

kızlar hepinize iyi akşamlar.kendinize ve bebeişlere iyi bakın.öptüm hepinizi.yarın görüşmek üzere inşallah

Kızlar herkese iyi akşamlar,

Bizde cuma günü 4 boyutlu ultrasona girdik.Çok şükür herşey yolunda.İlk defa bir insan kalbini bu kadar yakından gördüm.O kalp kapakçıkları sanki bir kelebeğin kanat çırpışı gibi inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum.Tüm organları el ayak hatta yüzündeki yanak kemiklerine kadar ölçtü.Ayrıca bize kısa kısa görüntüler verdiler oğluşumu seyredip duruyorum.İnanılmaz bi duygu bu.Gerçi benim yaramaz oğlum keyfinden hiç ödün vermedi uyuyordu ve yüzü karnıma dönük değildi.21 cm olmuş 592 gram.Ertesi gün doktora gittim biçok arkadaştaki gibi iç çamaşırımda ıslaklık oluyodu,doktorum muayene etti iltahap varmış.Fitil verdi 6 gün kullanıcam.Bu yüzden tüm ıslaklık hissedenler korkmasın.Yarında tetanoz aşısını olmak için sağlık ocağına gidicem benden bu kadar :)

Canım valla bende seninle aynı duyguları yaşadım. bebişin ne güzel sağlıklıymış. Allah hep böyle devam ettirsin inşallah. Bizde cumartesi gördük kızımı. Aynı şekilde kalp kapakçıkları falan müthişti ya. İltihap için ilaç inşallah en kısa zamanda işe yarar canım. bende kısmetse yarın sabah gideceğim sağlık ocağına...

Giden tüm arakadaşlarıma hayırlı akşamlar. Aman kar falan var İstanbul'da olanlar dikkat etsinler giderken... bende yavaş yavaş toparlanayım. Öpüyorum sizi kızlar... Bebişlerinize selamlar. Yarın görüşürüz...

evet ya dediğin gibi inanılmaz birşey gerçekten.bir mucize.allahtan korkmayan taş kesilsin demişler işte. maşallah kilosuda iyiymiş annesi. iltihap içinde çok geçmiş olsun. önemli birşey olmasında tek.
ay benim oğluşum kaç gram oldu acaba bende çok merak ediyorum valla.darısı bana.

Sanada iyi akşamlar pınarcım. Yarın görüşmek üzere.
Tüm mayıs anneleri hepinize iyi akşamlar.hava soğuk sıkı giyinin.bebişleri üşütmeyin.öpüyorum.
Bende toparlanayım da gideyim artık evime...

işlerin yoğunluğundan yazamadım bugün arada girip okuyorum ama laflıyamadık bugun:)herkeze iyi akşamlar sıkı gıyının hava cok sogukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…