2009 Mayıs Anneleri

Ooooooooooooooo kimse kalmamış sadeece yemek yedim geldim herkes kaçmış
DRIMCIM BUGÜN SENDEN SES YOK İYİSİNDİR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

İyi akşamlaaaar ben geldim,yarın bebişin 3lü testini göstermeye gidicem, gerçi ben,m anladığıma göre risk 10000'de 1 den az risksiz bölgede gözüküyor bakalım doktorumuz ne dicek

a.s.a.s.a.s.

,
Çok üzüldüm canım yaa..Rabbim bu bebişine ömür versin inş.,bu arada bende sebamed düşünmeye başladım bebiş için ama baya tuzluya çıkacak heralde çünkü sadece sabunu bile hatırladığım kadarı ile 7-9 küsür gibi birseydi

tutkun09 .!.:
Bunlar hep böyleler zaten ya hizmet ettirmeye yada moral bozmaya gelirler.Allah böyle kaynanalara vicdan ve insaf versin.Senin bu görümcenide benimkileri de kaynanayla birlikte kaynar kazana atıp toptan kurtulalım

BENİMKİNİDE ATIN:sm_cool: BENİMKİNİDE ATIN :sm_cool:BENİMKİNİDE ATIN:sm_cool:

tlyonl,çok geçmiş olsun canım,bu aralar tanıdıklarının başına ammada çok kötü geldi yaw,Rabbim beterinden saklasın inş

yav kızlar, ben yokken kaynanaları çekiştirmişsiniz, ben eksik kaldım haadelikafadulden gerçi ben ne zaman kaynanamı çekiştirmeye başlasam kocam basıyor,yakalanıyorumkaydirigubbakcemile3 ne istiyon şu kadıncağızdan diyorkafamçokkarıştı çok şükür bir problemim yok kaynanamla ama annelerin yerini hiiiç kimse tutmuyor! kaynanam sadece işin maddi boyutunda. doğurunca sana şunu takacam,bebeğe şunu takacam falan filan.bi de iki tarafında ilk torunu ama hiç duygusal boyutunda diil. ama anacım, benle beraber heyecanlanıyor, iştahla dinliyor,soruyor. bebişim doğunca dağıtılacak süslü şekerlere kadar düşünmüş:1shok: canım annem benim:asigim:

3 lü testinde başka hangi sonuçlar var. benimkindedown sendromu riski: 1/15000 NTD riski: 1/5100 yaş nedeniyle olan down senromu riski: 1/1200

3 lü testinde başka hangi sonuçlar var. benimkindedown sendromu riski: 1/15000 NTD riski: 1/5100 yaş nedeniyle olan down senromu riski: 1/1200

Canım hepsini anlamadım ama su degerler var:

Nöral tüp defekt için AFP(mom:0.56)değeri risksiz bölgedebulunmaktadır---> <1:10000
Hesaplanan trisomy 18 riski <1:10000'dir,trisomy 18 için istatistiksel bir risk yoktur
Tr21 riski----->1:1151
Yaş riski------>1:1154

kızlar merhaba uzun suredır yaazmıyorum benı unuttugunuzu dusunmustum kı bugun ankakusu benı merak edıp nerdesın dıye ozel mesaj atmıs cok tesekkur eıdıyorum tekrar anka kusuna sagol canım benım benı
ıslerım fazlasıyla yogun oldugu ıcın pek bugunlerde buraya zaman ayırramadım bıde esımın yoklugu ıyıce ıcıme oturdu artık canım hıc bı sey yapmak ıstemıyor hayırlısıyla 16 ocak gelsede gorsem
bebısımıde bu cumartesı gorucem kısmetse herhalde bu gıttıgımde renklı ultrason ıster bakalım ılk defa kocamsın gıdecegım napalım saglıklı olsunlarda bır an once gecer gıder ıns
ama su da bı gercek gecmıyor kızlar offf offff

Öncelikle Allah kavuştursun canım,Sonrada aşkolsun sana niye unutalımklava:klava:klava:Ultrason fotolarından çogaltıp gönder eşine,gerçi posta öncemi gider yoksa eşin daha öncemi gelir emin olamadım:CüvCüv: Bende yarın gidicem kısmetse heyecan bol :smiley-cool:

sagol canım yok ben ıns bı aksılık cıkmaz yemın torenıne gıdersem yanımda goturecegm bakalım hayırlısı ıns
senın de yarın hayırlı haberlerını beklıyorum optum caım sagol tekrar

merhaba mayis anneleri a.s.

bebişlerin güzel haberlerini okudum :) maşaAllah hepsineeeee Şeniz

mimaresradan haber alan varmi kizlar? cok merak ettim doktora gittimi diye?

hoşgeldin cnm..hayırlı olsun bebişin..

burcu yarınmı gidiyorsun doktora güzel hbrler getirirsin inşallah..

Sağol canım inş. iyi haberlerle dönerim,forumları okumaya dalmışım bi baktım dolmuş mayıs anneleriiii
a.s.

Adiyef hoşgeldin aramıza,Rabbim bebişin sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin canım:ecrin_bebek:

Mutahharacım bende denk gelmedim esraya ne oldu acaba ya su gibi birseyler geliyor diyordu,insallah iyidir

merhaba siteye yeni üye oldum.Bende mayısta anne olucam inşallah
hoş geldin hayırlısı olsun:)

inşallah en kısa zamanda eşine kavuşur bebeğini sağlıkla görürsün

ben de pek anlamadım daha doktoruma da gösteremedim doktor eşime değerler iyi endişelenmeyin demiş ama bir de kendim duymak istiyorum işte.... içim ancak öyle rahat edecek mirmirmirmir

bugün suyum geldi sandım çok telaşlandım karnım da ağrıdı. doktorum kan gelmediği sürece sorun yok dedi. ama çok endişelendim... şimdi daha rahatım... çok zormuş bu bebek beklemek... Allah hepimize sabır güç ve kolaylık versin. inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız. Hepinize iyi geceler, bol bebişli rüyalar...

Panik olma canım ya(diyene bak ben full paniğim:jeyyar:)
Bugün benimde karnım ağrıdı neden oluyoki acaba?Rahim büyüdükçe diğer organlar yukarı doğru hareket ediyormuş ondan olabilirmi?

Kızlar buün sadece sabah yazabildim ..sonra uyumuşum siz uçmuşsunu yetişemedim şimdi okudum maşşallah meleklerinizi görmüşsünüz
ankakuşu çok teşekkür ederim cnm eğer böle bişeye ihtyaç duyarsak isterim söylemen bile çok hoş çok incesin.....

Ben bugün bebişlerimi hiç hissetmedim hala onun vesvesesi var bide ben görsem çarşamba gelseee...neyse iyi geceler inş.yarın yakalarım sizi

he valla öyle..psikopat olduk ciktik :)) tekmelese niye tekmeledi?bişeymi oldu?tekmelemese niye tekmelemedi?akinti gelse nedir bu? gelmese niye gelmedi sorun cikarcak bişey hep buluyoruz hayirlisiyla bi zaman gecsede bebişlerimizi sag salim kucagimiza alsakkk :)

Ya kızlar bende geldım canım sıkkın ne olur bır bılenınız varsa soylesın ben besaylık hamıleyım bu hafta yırmıbırıncı haftama gırcem bende arada kahverengı lekeler gelıyor ıkı gun gelmıyor ıkıgun gelıyor tutarsız bısey ne olur yazın sızdede boyle oldu mu korkuyorum her tuvalete gıtmemde bı ıslaklık hıssetsem cok korkuyom bayılcak gıbı oluyorum yınbemı geldı dıye bıde cok carpıntım var az yesem bıle bı sure ayaga kalkamıyom kalbım yerınden cıkıcak gıbı ne olur bıraz akıl verın ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…