,YENI_ANNE gecmiş olsun canım ya...
bırdaha kullanma o bebeyagını...bende bebe yagı kullanıorum ama ben dalınınkını almıştım ara ara vazalınde kullanıorum...en iisi sebamet dedıler iş yerındekı kızlar..bebişe sebamet urunlerını almayı dusunuorum...
siribron48 .!.:canım benım...ne garıplerdır anlamam..bende konusmuorum kayınvalıdemle...daha dogrusu esım tarından hıckımseyle..
ılk bebişimin içimde olmesıne sebep oldularrr...sınır strestennn ..
1 yılı gectı konusmuorumm...bebişimin dogumunada gelmesınlerr ıstemıorum...
ınsan genede kafasına takıor işte...basen ruyalarıma gırıor konusuorum...gercekten de ınsanın kendı annesı gıbısı yokkk...boswerın Allah sewnden de sewmeyenden de bın kere ragzı olsun....
tutkun09 .!.:Bunlar hep böyleler zaten ya hizmet ettirmeye yada moral bozmaya gelirler.Allah böyle kaynanalara vicdan ve insaf versin.Senin bu görümcenide benimkileri de kaynanayla birlikte kaynar kazana atıp toptan kurtulalım
İyi akşamlaaaar ben geldim,yarın bebişin 3lü testini göstermeye gidicem, gerçi ben,m anladığıma göre risk 10000'de 1 den az risksiz bölgede gözüküyor bakalım doktorumuz ne dicek
a.s.a.s.a.s.
,
Çok üzüldüm canım yaa..Rabbim bu bebişine ömür versin inş.,bu arada bende sebamed düşünmeye başladım bebiş için ama baya tuzluya çıkacak heralde çünkü sadece sabunu bile hatırladığım kadarı ile 7-9 küsür gibi birseydi
BENİMKİNİDE ATIN:sm_cool: BENİMKİNİDE ATIN :sm_cool:BENİMKİNİDE ATIN:sm_cool:
tlyonl,çok geçmiş olsun canım,bu aralar tanıdıklarının başına ammada çok kötü geldi yaw,Rabbim beterinden saklasın inş
3 lü testinde başka hangi sonuçlar var. benimkindedown sendromu riski: 1/15000 NTD riski: 1/5100 yaş nedeniyle olan down senromu riski: 1/1200
kızlar merhaba uzun suredır yaazmıyorum benı unuttugunuzu dusunmustum kı bugun ankakusu benı merak edıp nerdesın dıye ozel mesaj atmıs cok tesekkur eıdıyorum tekrar anka kusuna sagol canım benım benı
ıslerım fazlasıyla yogun oldugu ıcın pek bugunlerde buraya zaman ayırramadım bıdeesımın yoklugu ıyıce ıcıme oturdu artık canım hıc bı sey yapmak ıstemıyor hayırlısıyla 16 ocak gelsede gorsem
bebısımıde bu cumartesı gorucem kısmetse herhalde bu gıttıgımde renklı ultrason ıster bakalım ılk defa kocamsın gıdecegım napalım saglıklı olsunlarda bır an once gecer gıder ıns
ama su da bı gercek gecmıyor kızlar offf offff
Öncelikle Allah kavuştursun canım,Sonrada aşkolsun sana niye unutalımklava: klava: klava:Ultrason fotolarından çogaltıp gönder eşine,gerçi posta öncemi gider yoksa eşin daha öncemi gelir emin olamadım:CüvCüv: Bende yarın gidicem kısmetse heyecan bol :smiley-cool:
merhaba siteye yeni üye oldum.Bende mayısta anne olucam inşallah
hoşgeldin cnm..hayırlı olsun bebişin..
burcu yarınmı gidiyorsun doktora güzel hbrler getirirsin inşallah..
hoş geldin hayırlısı olsun:)merhaba siteye yeni üye oldum.Bende mayısta anne olucam inşallah
kızlar merhaba uzun suredır yaazmıyorum benı unuttugunuzu dusunmustum kı bugun ankakusu benı merak edıp nerdesın dıye ozel mesaj atmıs cok tesekkur eıdıyorum tekrar anka kusuna sagol canım benım benı
ıslerım fazlasıyla yogun oldugu ıcın pek bugunlerde buraya zaman ayırramadım bıdeesımın yoklugu ıyıce ıcıme oturdu artık canım hıc bı sey yapmak ıstemıyor hayırlısıyla 16 ocak gelsede gorsem
bebısımıde bu cumartesı gorucem kısmetse herhalde bu gıttıgımde renklı ultrason ıster bakalım ılk defa kocamsın gıdecegım napalım saglıklı olsunlarda bır an once gecer gıder ıns
ama su da bı gercek gecmıyor kızlar offf offff
Canım hepsini anlamadım ama su degerler var:
Nöral tüp defekt için AFP(mom:0.56)değeri risksiz bölgedebulunmaktadır---> <1:10000
Hesaplanan trisomy 18 riski <1:10000'dir,trisomy 18 için istatistiksel bir risk yoktur
Tr21 riski----->1:1151
Yaş riski------>1:1154
bugün suyum geldi sandım çok telaşlandım karnım da ağrıdı. doktorum kan gelmediği sürece sorun yok dedi. ama çok endişelendim... şimdi daha rahatım... çok zormuş bu bebek beklemek... Allah hepimize sabır güç ve kolaylık versin. inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız. Hepinize iyi geceler, bol bebişli rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?