2009 Mayıs Anneleri

canım hemen öle panik yapma içini ferah tut bi kaç arkadaşımız daha var aynı sorunu yaşıyan dr unla görüştün mü ne diyor??

kızlar maşşallah bebişlere bi çogunuz görmüşsünüz meleklerinizi darısı göreceklerin başına iyi haberlerle dönerler inşallahh a.s.a.s.

günaydın,bursada bembeyaz oldu,hala yağmaya devam ediyor,çok güzel bakınca dışarısı,bende bugün kendime kıyafet almaya gidecektim ama bakalım ,kısmet olmayacak galiba,düşerim falan diye korkuyorum..

günaydın kızlar benim bebiş iki gündür pek tembel arada bi nazlı nazlı hareket ediyo bizde annemle dışarı çıkacaktık ama kayıp düşmekten çok korkuyorum aslında kışı çok severim ve karlı havada gezmek en büyük zevkimdir ama bebişim için bu kış biraz evde durcaz napalım onlar için herşeye değer

marlyıncim günaydın bitanem nasılsın:)

beyaz16 canım günaydın karlı hava güzel malesef biz göremiyoruz dikkat et canım kendine

günaydın claries nasılsın canım evet bebişler için herşeye değer:))

Mayıs anneleri herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hava gerçekten çok soğuk.dün kayseride de kar yağmıştı.bugün don oldu her taraf.onun soğuğundan donduk valla.
Herkes iyimi bakalım?

mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??

ahh cnm o kadar haklısın o kadar haklısınki ne desem boşş
hala bebekleri hissetmedim yani kocamdan korkmasam hastanenin kapısına dayanacam
2-3 gündür kusmuyorum ..şimdi diyorum neden kusmuyorum ,kussam kusuyorum diyorum
2 gündr kasıklarımda ağrımıyor neden ağrımıyo(ağrımasın diye ilaç alıyorum bir haftadır)
böle gidiyor listee..

cnm bendede var leke ama doktor kontrolü altındayız git doktora cnm rahim boyun ölçülsün nedenine baksın

günaydın herkese nasılsınız bugün havalar çok soğuk arkadaşlar dikkat edelim kalın giyinelim :))
sanada günaydın cnm ben dışarı çıkamadığım için sorun yok ama çıkanlar giyinsin

günaydın canım burası da buz vallahi kar yağdı bu sabah istanbula
evet camdan bakıyorum ölee

günaydın,bursada bembeyaz oldu,hala yağmaya devam ediyor,çok güzel bakınca dışarısı,bende bugün kendime kıyafet almaya gidecektim ama bakalım ,kısmet olmayacak galiba,düşerim falan diye korkuyorum..
sakın çıkma cnm sakın allah korusun aaaa düşer müşersin

Mayıs anneleri herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hava gerçekten çok soğuk.dün kayseride de kar yağmıştı.bugün don oldu her taraf.onun soğuğundan donduk valla.
Herkes iyimi bakalım?

günaydın cnm ben vesveselerimle buradayım bıktınız benden ama elimde değil iki gündür
hissetmiyorummmmmm....19 haftadayız ama hissetmiyorum doktoru arasam gülermi acaba banaşakkıdı

canım günaydın hoşgeldin aramıza hayırlı bir hamilelik geçirmeni dilerim
doktorunla hamilelik döneminde iletişimin çok önemli canım eğer bu iletişimi bulamıyor ve doktorundan memnun değilsen geç olmadan daha ilgili bir doktor bulmanı tavsiye ederim
vitamini doktorun mu vermedi ben demir ilacı ve megadyn vitamin kullanıyorum canım anne adayının hamilelikten doğum sonrasına kadar demir ilacı kullanması gerekli doktorunla görüş istersen

hoşgeldin cnm ....ben megadın ve bir demir hapı kullanıyorum
megadın bir kere demir hapı 2 kere ama bu ara alamıyorum midem aşırı ekşiyor yanıyor ekşip yanınca kusuyorum .......
ama uyuşmaların vitamin ekliğinden olabileceğini düşünüyorum
bende hamile kalmadan önce vard b12 ekliğinden oldu iğne oldum kurtuldum

Ilgincim sağol bende iyiyim çok şükür.oğluşla işe geldik oturuyoruz.

Dırımkızı ilahi sende.niye bıkalım senden ayıp ettin valla.canım 19.haftada bende hissetmiyordumki. Hergün kendimi dinlerdim. Ben 21.haftada hissetmeye başladım valla. Korkmayın o yüzden. Bana doktorumda 22 de hissedersin demişti. Bu hafta 22 oldum ben. Annesi seninkilerde oynar korkma sen için rahat olsun.

kızlar benim göğüs uclarımda sarı sarı bişey var daha öncede olmuştu ama elimle aldığımda yumuşak bişeydi olmaz bidaha sandım ...ama yine oldu diğer arkadaşlarım ve annem süt olacağını söyledi bukadar erken nasıl olur dedim ikiz olduğundan hormonlar daha yüksek ondan olabilir dediler şimdi göğüslerim acıyor

ne bileyim cnm ben çok vesveseliyim sizede hep sıkıntımdan bahsediyorum sıkmayım sizi

benim 2 senedir gebelikde yazıştığım sayfam var orada arkadaşlarımın istanbulda olanlarla görüşüyor diğerlerine tlf ulaşıyorum....sizin konuşmalarınızı kaçırdığımda orada oluyorum merak etmeyin beni kötü bişey olsa hemen gelir haberi allah korusun....

güsel haber verem lekelerim çokkkkkk çokkkkk aza indi endol hap geç etki ediyormuş meğer....ama yinede tereddüttlü içiyorum gebelikde kullanılmıyor diyor doktor bize veriyorrr çarşmaba gelsede tüksetmesem sizide kaydirigubbakcemile3

hee bide 2 gün önceye kadar hissediyordum azda olsa ondan bu vesvesem hi. hissetmesem hareketleri haklsıın cnm ama hissedipte hissetmemek vesveseee yaptı bende

onlar bende de oluyor ara ara. böyle uçları kabuk bağlıyor gibi sarı sarı yumuşak birşeyler oluyor. elimle alıyorum kabuk gibi çıkıyor.seninkidemi öyle?CADIARZU

onlar bende de oluyor ara ara. böyle uçları kabuk bağlıyor gibi sarı sarı yumuşak birşeyler oluyor. elimle alıyorum kabuk gibi çıkıyor.seninkidemi öyle?CADIARZU

kabuk gibi değilde ucundan aldığımda yumuşacık bişeyyy delikafaduldenben diyordumki
acaba süt nasıl gelecek ...göğüslerimde hiç bişey yok diyordum...şimdi acımayada başladıııkaydirigubbakcemile3

:CüvCüv:herkese günaydın kızlar..
benim doktor bi arkadaşım 20. haftadan itibaren anneden bebeğe omega-3 geçişinin çok fazla arttığını söyledi ve marincap adlı bi balıkyağı önerdi bana??

bu konuda bilgisi olan veya kullanan var mı aranızda

tamam canım işte benimkide yumuşacık. ama göğsümde sanki kabuk gibi duruyor.elliyorum ve elimle alıyorum yumuşacık çıkıyor.

banada geçtiğimiz haftalarda vermişti doktorum marincap aynısı. haftada 2 gün iç demişti. ilk zamanlar içtimde şimdi içmiyorum valla. bu haftalarda faydalıysa bende içeyim bari arada sırada.
sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…