Mayıs anneleri herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hava gerçekten çok soğuk.dün kayseride de kar yağmıştı.bugün don oldu her taraf.onun soğuğundan donduk valla.
Herkes iyimi bakalım?
ahh cnm o kadar haklısın o kadar haklısınki ne desem boşşhe valla öyle..psikopat olduk ciktik :)) tekmelese niye tekmeledi?bişeymi oldu?tekmelemese niye tekmelemedi?akinti gelse nedir bu? gelmese niye gelmedisorun cikarcak bişey hep buluyoruz hayirlisiyla bi zaman gecsede bebişlerimizi sag salim kucagimiza alsakkk :)
cnm bendede var leke ama doktor kontrolü altındayız git doktora cnm rahim boyun ölçülsün nedenine baksınYa kızlar bende geldım canım sıkkın ne olur bır bılenınız varsa soylesın ben besaylık hamıleyım bu hafta yırmıbırıncı haftama gırcem bende arada kahverengı lekeler gelıyor ıkı gun gelmıyor ıkıgun gelıyor tutarsız bısey ne olur yazın sızdede boyle oldu mu korkuyorum her tuvalete gıtmemde bı ıslaklık hıssetsem cok korkuyom bayılcak gıbı oluyorum yınbemı geldı dıye bıde cok carpıntım var az yesem bıle bı sure ayaga kalkamıyom kalbım yerınden cıkıcak gıbı ne olur bıraz akıl verın ıyı geceler
sanada günaydın cnm ben dışarı çıkamadığım için sorun yok ama çıkanlar giyinsingünaydın herkese nasılsınız bugün havalar çok soğuk arkadaşlar dikkat edelim kalın giyinelim :))
evet camdan bakıyorum öleegünaydın canım burası da buz vallahi kar yağdı bu sabah istanbula
sakın çıkma cnm sakın allah korusun aaaa düşer müşersingünaydın,bursada bembeyaz oldu,hala yağmaya devam ediyor,çok güzel bakınca dışarısı,bende bugün kendime kıyafet almaya gidecektim ama bakalım ,kısmet olmayacak galiba,düşerim falan diye korkuyorum..
Mayıs anneleri herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hava gerçekten çok soğuk.dün kayseride de kar yağmıştı.bugün don oldu her taraf.onun soğuğundan donduk valla.
Herkes iyimi bakalım?
mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??
mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??
Ilgincim sağol bende iyiyim çok şükür.oğluşla işe geldik oturuyoruz.
Dırımkızı ilahi sende.niye bıkalım senden ayıp ettin valla.canım 19.haftada bende hissetmiyordumki. Hergün kendimi dinlerdim. Ben 21.haftada hissetmeye başladım valla. Korkmayın o yüzden. Bana doktorumda 22 de hissedersin demişti. Bu hafta 22 oldum ben. Annesi seninkilerde oynar korkma sen için rahat olsun.
kızlar benim göğüs uclarımda sarı sarı bişey var daha öncede olmuştu ama elimle aldığımda yumuşak bişeydi olmaz bidaha sandım ...ama yine oldu diğer arkadaşlarım ve annem süt olacağını söyledi bukadar erken nasıl olur dedim ikiz olduğundan hormonlar daha yüksek ondan olabilir dediler şimdi göğüslerim acıyor
onlar bende de oluyor ara ara. böyle uçları kabuk bağlıyor gibi sarı sarı yumuşak birşeyler oluyor. elimle alıyorum kabuk gibi çıkıyor.seninkidemi öyle?CADIARZU
kabuk gibi değilde ucundan aldığımda yumuşacık bişeyyy delikafaduldenben diyordumki
acaba süt nasıl gelecek ...göğüslerimde hiç bişey yok diyordum...şimdi acımayada başladıııkaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:herkese günaydın kızlar..
benim doktor bi arkadaşım 20. haftadan itibaren anneden bebeğe omega-3 geçişinin çok fazla arttığını söyledi ve marincap adlı bi balıkyağı önerdi bana??
bu konuda bilgisi olan veya kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?