2009 Mayıs Anneleri

günaydın,bursada bembeyaz oldu,hala yağmaya devam ediyor,çok güzel bakınca dışarısı,bende bugün kendime kıyafet almaya gidecektim ama bakalım ,kısmet olmayacak galiba,düşerim falan diye korkuyorum..

canım boşver valla allah muhafaza

sağol bitanem iyiyim işler yoğun biraz bugün umaırm sende bebişde iyisinizdir.

canım çok sevindim azalmasına hadi bakalım herşey daha iyi olcak

canım bende efa 200 diye omega 3 tableti kullanıyorum amam bu ara biraz aksattım balık yemediğimizde içsek çok iyi olur çünkü özellikle son 3 ay bebeğin beyin gelişimi hafıza algılama gibi özelliklerinin ve sinir sisteminin geliştiği dönem ve omega 3 çok gerekli

kızlar merhaba
herkes iyi inşallah
ben yarın tetanozu yaptıracağım, çok mu geç kaldım acaba
herkes aşısını oldumu?

Kızlar günaydın,

Bende yeni geldim aşımızı olduk bugün.Acayip acıdı umarım daha sonra ağrımaya devam etmez.Birkaç gün ağrıyabilir şişebilir dedi 1 ay sonra tekrar olacakmışım.

Kızlar günaydın,

Bende yeni geldim aşımızı olduk bugün.Acayip acıdı umarım daha sonra ağrımaya devam etmez.Birkaç gün ağrıyabilir şişebilir dedi 1 ay sonra tekrar olacakmışım.

ben de yarın olacağım inşallah
sibiko sen kaçıncı haftada yaptırdın?

şimdi dedim bi kaşlarımı alayım kuaföre gidemiyorum yaa

aman allahım cildim ne olmuşş heryeri sivilceee kabarmışşş dudağım patlamış kabuk kabukkk çok çirkin olmuşum yaaa bide erkek anneleri güzelleşir derler ben çirkinleşdimnm

herkes burada ama yazan yok aboooooooooo nazarmı deydirdimm bennnn

kızlar ben karar verdim son ikigündür gelen lekemi progestan yapıyor iki gündür
progestanı atmadığımda gelen giden bişey yok ama progestanı attığımda akıntı geliyor işte o akıntı
kahve rengi ama artık açık renktiii

Günaydın güzel annişler ve bebişler,nasılsınız canlarım?

Sabahtan askeri hastanede gösterdim sonuçları,doktor güzel dedi,düşük riskli gruba giriyormuşum,ama idrar yollarımda iltihap olmuş,bir ilaç verdi adını okuyamıyorum reçeteden bi garip yazmışsırnaşık şey

Saat 4 tede özeldeki doktoruma gidicem,orada ultrasona falanda alır inşallah bi göreyim oğluşumu büyümüşmü,hem bu sefer boy kiloda sorucam söylersehihoyyythihoyyyt

Canım aynı doktor olmasa bile bence hemen bi doktora git bence ben megadyn pronatal vitamin alıyorum 5. haftadan beri,ara arada doktor santafer kan ilacı veriyor,aman ihmal etmea.s.

Bende çirkinleştim galiba yaa...Eşime soruyorum çirkinleştimmi diye yok canım güzelsin niye çirkinleşesin diyo... makyaj pek sık yapmazdım,şimdi kendimi makyajsız pek bi yavan hissediyorumidışarı çıkarken biseyler sürüveriyom hemen
Bide oğlan annesi olcam he

hoş geldin:) bir oğluş daha geldi... sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına. bu arada ben demir şurubu ve megadyn vitamin kullanıyorum.

güzel haberler bunlar... :) ben de bi şeyler hissediyorum ama bebek mi bilmiyorum... inşallah net hissettiğimiz günleri de görürüz hep birlikte... :ecrin_bebek:

ben bir internet sitesinde okumuştum çok normalmiş sarı renkte ilk sütlermiş onlar. başınıza gelirse paniklemeyin yazıyordu.

valla bebim annemde kızlarında güzelleşmiş erkek kardeşimde yüzünü hep leke basmış
benimde kızım olcaK ve anneme çekmişim sanıırm
yüzümde herhangi bir değişilik yok
hani gebelik maskesi falan diyorlar ya

oyy oyy oyy aynı durum bende de var sivilceler dudaklarım çatlak patlak... eşim ve kayınvalidem ne kadar güzelleştin deseler de ben aynada kendimi görüyorum halim harap sözde erkek annesi olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…