günaydın,bursada bembeyaz oldu,hala yağmaya devam ediyor,çok güzel bakınca dışarısı,bende bugün kendime kıyafet almaya gidecektim ama bakalım ,kısmet olmayacak galiba,düşerim falan diye korkuyorum..
marlyıncim günaydın bitanem nasılsın:)
beyaz16 canım günaydın karlı hava güzel malesef biz göremiyoruz dikkat et canım kendine
günaydın claries nasılsın canım evet bebişler için herşeye değer:))
ne bileyim cnm ben çok vesveseliyim sizede hep sıkıntımdan bahsediyorum sıkmayım sizi
benim 2 senedir gebelikde yazıştığım sayfam var orada arkadaşlarımın istanbulda olanlarla görüşüyor diğerlerine tlf ulaşıyorum....sizin konuşmalarınızı kaçırdığımda orada oluyorum merak etmeyin beni kötü bişey olsa hemen gelir haberi allah korusun....
güsel haber verem lekelerim çokkkkkk çokkkkk aza indi endol hap geç etki ediyormuş meğer....ama yinede tereddüttlü içiyorum gebelikde kullanılmıyor diyor doktor bize veriyorrr çarşmaba gelsede tüksetmesem sizide kaydirigubbakcemile3
hee bide 2 gün önceye kadar hissediyordum azda olsa ondan bu vesvesem hi. hissetmesem hareketleri haklsıın cnm ama hissedipte hissetmemek vesveseee yaptı bende
:CüvCüv:herkese günaydın kızlar..
benim doktor bi arkadaşım 20. haftadan itibaren anneden bebeğe omega-3 geçişinin çok fazla arttığını söyledi ve marincap adlı bi balıkyağı önerdi bana??
bu konuda bilgisi olan veya kullanan var mı aranızda
kızlar merhaba
herkes iyi inşallah
ben yarın tetanozu yaptıracağım, çok mu geç kaldım acaba
herkes aşısını oldumu?
Kızlar günaydın,
Bende yeni geldim aşımızı olduk bugün.Acayip acıdı umarım daha sonra ağrımaya devam etmez.Birkaç gün ağrıyabilir şişebilir dedi 1 ay sonra tekrar olacakmışım.
kızlar merhaba
herkes iyi inşallah
herkes aşısını oldumu?
kızlar merhaba
herkes iyi inşallah
herkes aşısını oldumu?
mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??
ben yaptırmadım, doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi
ben de yaptırmadım:1no2:
şimdi dedim bi kaşlarımı alayım kuaföre gidemiyorum yaa
aman allahım cildim ne olmuşş heryeri sivilceee kabarmışşş dudağım patlamış kabuk kabukkk çok çirkin olmuşum yaaa bide erkek anneleri güzelleşir derler ben çirkinleşdimnm
mayıs anneleri herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Mesajlaşmalarınız, birbirinize destek vermeniz çok hoş doğrusu..
Ben de 21 haftanın içindeyim, inşallah bir oğlum olacak:)
Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim, iki gündür bacak ve ellerimde uyuşmalar oluyor, doktorumla bir takım iletişim problemlerim var, bir türlü doktoruma ulaşamıyor ve soramıyorum
Bu arada ben şu anda ne vitamin, ne demir hiçbir ilaç kullanmıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz??
ne bileyim cnm ben çok vesveseliyim sizede hep sıkıntımdan bahsediyorum sıkmayım sizi
benim 2 senedir gebelikde yazıştığım sayfam var orada arkadaşlarımın istanbulda olanlarla görüşüyor diğerlerine tlf ulaşıyorum....sizin konuşmalarınızı kaçırdığımda orada oluyorum merak etmeyin beni kötü bişey olsa hemen gelir haberi allah korusun....
güsel haber verem lekelerim çokkkkkk çokkkkk aza indi endol hap geç etki ediyormuş meğer....ama yinede tereddüttlü içiyorum gebelikde kullanılmıyor diyor doktor bize veriyorrr çarşmaba gelsede tüksetmesem sizide kaydirigubbakcemile3
hee bide 2 gün önceye kadar hissediyordum azda olsa ondan bu vesvesem hi. hissetmesem hareketleri haklsıın cnm ama hissedipte hissetmemek vesveseee yaptı bende
kızlar benim göğüs uclarımda sarı sarı bişey var daha öncede olmuştu ama elimle aldığımda yumuşak bişeydi olmaz bidaha sandım ...ama yine oldu diğer arkadaşlarım ve annem süt olacağını söyledi bukadar erken nasıl olur dedim ikiz olduğundan hormonlar daha yüksek ondan olabilir dediler şimdi göğüslerim acıyor
herkese çok teşekkürler..hamilelik mi insanı bu kadar panik yapıyor sizce??
şimdi dedim bi kaşlarımı alayım kuaföre gidemiyorum yaa
aman allahım cildim ne olmuşş heryeri sivilceee kabarmışşş dudağım patlamış kabuk kabukkk çok çirkin olmuşum yaaa bide erkek anneleri güzelleşir derler ben çirkinleşdimnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?