valla bebim annemde kızlarında güzelleşmiş erkek kardeşimde yüzünü hep leke basmış
benimde kızım olcaK ve anneme çekmişim sanıırm
yüzümde herhangi bir değişilik yok
hani gebelik maskesi falan diyorlar ya
arkadaşlar günaydın.nasılsınız havalar soğuk dikkate delim.bende hastaneden geliyorum komşum doğum yaptı 6,5 aylık bebek küvözde 1040 gr doğmuş umarım sağlığına kavuşur.dualarımız onlarla olsun arkadaşlar.
kızlar merhaba
herkes iyi inşallah
ben yarın tetanozu yaptıracağım, çok mu geç kaldım acaba
herkes aşısını oldumu?
:CüvCüv:herkese günaydın kızlar..
benim doktor bi arkadaşım 20. haftadan itibaren anneden bebeğe omega-3 geçişinin çok fazla arttığını söyledi ve marincap adlı bi balıkyağı önerdi bana??
bu konuda bilgisi olan veya kullanan var mı aranızda
arkadaşlar günaydın.nasılsınız havalar soğuk dikkate delim.bende hastaneden geliyorum komşum doğum yaptı 6,5 aylık bebek küvözde 1040 gr doğmuş umarım sağlığına kavuşur.dualarımız onlarla olsun arkadaşlar.
Allahııım sen koru yarabbbim ayyy ben artık dışarı çıkamazdım olsa insallah olmaz hiçbirimizde zaten ortada bişi yokken çirkin hissetmeye başladımkaydirigubbakcemile3
İLAHİ TÜLAYCIM YA. BU NE BÖYLE HEP SENİNMİ YAKINLARININ BAŞINA BİRŞEYLER GELİYOR.UMARIM BİRŞEY OLMAZ.ÜZÜLÜYORUM VALLA.:1no2:
ayy canım bbenim ya neden erkend oğum olmuş ben bu erken doğum olayı duyunca çok kötü oluyorum allah herkesin bebğini sağlıcakla kucağına alsın inş arkadaşına çok geçmiş olsun canım inş bebek en kısa zamanda toparlar
aynen canım ama normal durumumuz bende çok şişko hissediyorum kendimi
eşim bazen takılıyor aslında sadece şaka ama beni sinir ediyor. çok alıngan oldummm ben yaaaaaaaaaaaa
dimek bütün erkek anneleri çirkinleşmiş demek oğullarımız yakuşuklu olacak .......
benim annem kardeşimde çok güselleşmişti yaaaa ona çekmemişimm
tülaycım günaydın canım nasılsın arkadaşının bebişi inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır hayata tutunur tıp ilerledi benim arkadaşımın bebeği 860 gramken yaşattılar şimdi evinde dularımız arkadaşınla:))
Tatlım bu balık yağını balık yiyenler yinede içmelimi acaba?
Kızlar herkese günaydınlar hatta tünaydınlar :) Tetanoz aşısı olmaya gittim sabah. Trafik fenaydı tabi. Ancak gelebildim. İlk aşımı oldum çok şükür. Bir dahakini 30 Ocak'ta olacağım kısmetse. Ondan sonrakini de 6 ay sonra olacakmış. Şuanda kolumda bi sancı yada yanma yok. İnşallah olmaz...
Geçmişi okuyamadım yine. İşler masamda yığılmış beni bekliyolar. Eeee keyifler nasıl bakalım? Herşey yolunda mı? Hava fena soğuk. Vallahi eskimolar gibi kat kat giyindim ama yinede üşüdüm yani. Aman dikkat edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?