2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar günaydın.nasılsınız havalar soğuk dikkate delim.bende hastaneden geliyorum komşum doğum yaptı 6,5 aylık bebek küvözde 1040 gr doğmuş umarım sağlığına kavuşur.dualarımız onlarla olsun arkadaşlar.

Allahııım sen koru yarabbbim ayyy ben artık dışarı çıkamazdım olsa insallah olmaz hiçbirimizde zaten ortada bişi yokken çirkin hissetmeye başladımkaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım prematüre bebek zor Allah sabır versin

Tatlım bu balık yağını balık yiyenler yinede içmelimi acaba?

İLAHİ TÜLAYCIM YA. BU NE BÖYLE HEP SENİNMİ YAKINLARININ BAŞINA BİRŞEYLER GELİYOR.UMARIM BİRŞEY OLMAZ.ÜZÜLÜYORUM VALLA.:1no2:

geçmiş olsun... İnşallah yaşama sımsıkı tutunur da sevindirir ailesini

ayy canım bbenim ya neden erkend oğum olmuş ben bu erken doğum olayı duyunca çok kötü oluyorum allah herkesin bebğini sağlıcakla kucağına alsın inş arkadaşına çok geçmiş olsun canım inş bebek en kısa zamanda toparlar

Allahııım sen koru yarabbbim ayyy ben artık dışarı çıkamazdım olsa insallah olmaz hiçbirimizde zaten ortada bişi yokken çirkin hissetmeye başladımkaydirigubbakcemile3

aynen canım ama normal durumumuz bende çok şişko hissediyorum kendimi
eşim bazen takılıyor aslında sadece şaka ama beni sinir ediyor. çok alıngan oldummm ben yaaaaaaaaaaaa

İLAHİ TÜLAYCIM YA. BU NE BÖYLE HEP SENİNMİ YAKINLARININ BAŞINA BİRŞEYLER GELİYOR.UMARIM BİRŞEY OLMAZ.ÜZÜLÜYORUM VALLA.:1no2:

valla canım ya nazar değdi galiba.allah daha beterinden saklasın inşallah.bu olay yüzünden annem sabahtan beri dikkat et kendine şunu yapma bunu yapma diyip duruyor:):)

dimek bütün erkek anneleri çirkinleşmiş demek oğullarımız yakuşuklu olacak .......
benim annem kardeşimde çok güselleşmişti yaaaa ona çekmemişimm

Tatlım inin eşimin iyi söylediği sözler bile batıyo bazen,bi patlıyo adam tam patlıyo,durduk yere bulaşıyosun diyo haklı sanırım,ne bileyim niye böyle oldumki..
a.s.

tülaycım günaydın canım nasılsın arkadaşının bebişi inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır hayata tutunur tıp ilerledi benim arkadaşımın bebeği 860 gramken yaşattılar şimdi evinde dularımız arkadaşınla:))

kızlar banada herkes güzelleştin diyor sanırım genetik annemde bana ve kızkardeşime hamileyken güzelleşmiş

dırımkızım sen nasılsın herşey yolundadır inşallah bebişlerde iyidir:))

Kızlar herkese günaydınlar hatta tünaydınlar :) Tetanoz aşısı olmaya gittim sabah. Trafik fenaydı tabi. Ancak gelebildim. İlk aşımı oldum çok şükür. Bir dahakini 30 Ocak'ta olacağım kısmetse. Ondan sonrakini de 6 ay sonra olacakmış. Şuanda kolumda bi sancı yada yanma yok. İnşallah olmaz...

Geçmişi okuyamadım yine. İşler masamda yığılmış beni bekliyolar. Eeee keyifler nasıl bakalım? Herşey yolunda mı? Hava fena soğuk. Vallahi eskimolar gibi kat kat giyindim ama yinede üşüdüm yani. Aman dikkat edelim...

evet canım senin arkadaşın ilk aklıma gelendi zaten.inş.iyileşir canım.11.yılın üstüne bebekleri olmuştu.
bu arad benimde cildim çok güzelleşti umarım böyle devam eder.kilo hariç tabi:))))

Canım marmaris bile buz gibi valla bugün kar soğuğu var resmen...Aman hasta olmayalım
a.s.

Pınarcım hoşgeldin. Geçmiş olsun. Hadi ilkini atlattın.darısı ikinciye olsun. Benim şükür ikiside bitti. Bir sonraki 2009 haziranda allah izin verirse..

evet kızlar her şey çok güzel Allahım bozmasın
bence bu günler en güzel günler hayatımızda
tadını çıkaralım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…