Pınarcım hoşgeldin. Geçmiş olsun. Hadi ilkini atlattın.darısı ikinciye olsun. Benim şükür ikiside bitti. Bir sonraki 2009 haziranda allah izin verirse..
kızlar bi çoğunuz çirkinleştim diyosunuz ama benim kadar olamaz heraldesenağlama
çünkü çok kilo aldım 22. haftadayım ve 10 kilo aldım ben...60 kilo ile hamile kaldım şu an tam 70 kiloyum :1no2:
nasıl alıyorum çok merak ediyorum çünkü çok fazla da yemiyorum ve yürüyüş yapmaya gayret ediyorum
sizler ne durumdasınız kızlar kilo konusunda???
benim canım sıkkkın ama bi taraftan da kızımın sağlığı iyi olsun da kilo önemli diil diyorum:Saruboceq:
kızlar banada herkes güzelleştin diyor sanırım genetik annemde bana ve kızkardeşime hamileyken güzelleşmiş
dırımkızım sen nasılsın herşey yolundadır inşallah bebişlerde iyidir:))
hoşgeldin cnmm sen yoktun sayfada yazan yoktu çok fazla şimdi sıkı takip etmeliyim uçarsınız heeeeKızlar herkese günaydınlar hatta tünaydınlar :) Tetanoz aşısı olmaya gittim sabah. Trafik fenaydı tabi. Ancak gelebildim. İlk aşımı oldum çok şükür. Bir dahakini 30 Ocak'ta olacağım kısmetse. Ondan sonrakini de 6 ay sonra olacakmış. Şuanda kolumda bi sancı yada yanma yok. İnşallah olmaz...
Geçmişi okuyamadım yine. İşler masamda yığılmış beni bekliyolar. Eeee keyifler nasıl bakalım? Herşey yolunda mı? Hava fena soğuk. Vallahi eskimolar gibi kat kat giyindim ama yinede üşüdüm yani. Aman dikkat edelim...
ayyyy cnmmm ben kilomu bilmiyorum bile tartılamıyorum ve hep yatıyorum işte biraz kusuyorum belki o engeller ama sanmam ben çok çabuk şişerim doktorumda başka sıkıntılarımla uğraşmakdan tartı işine bakmıyor tansiyon kontrolü yapıyorrkızlar bi çoğunuz çirkinleştim diyosunuz ama benim kadar olamaz heraldesenağlama
çünkü çok kilo aldım 22. haftadayım ve 10 kilo aldım ben...60 kilo ile hamile kaldım şu an tam 70 kiloyum :1no2:
nasıl alıyorum çok merak ediyorum çünkü çok fazla da yemiyorum ve yürüyüş yapmaya gayret ediyorum
benim canım sıkkkın ama bi taraftan da kızımın sağlığı iyi olsun da kilo önemli diil diyorum:Saruboceq:
kızlar bi çoğunuz çirkinleştim diyosunuz ama benim kadar olamaz heraldesenağlama
cnm iyiyim işte bunalım yapıyorum bebekleri hissetmedim diye
ama şimdi ikikere böle damar atması gibi bişey oldu pıt pıt acaba bölemi ses verdiler bilmiyorumkii
hoşgeldin cnmm sen yoktun sayfada yazan yoktu çok fazla şimdi sıkı takip etmeliyim uçarsınız heeee
ayyyy cnmmm ben kilomu bilmiyorum bile tartılamıyorum ve hep yatıyorum işte biraz kusuyorum belki o engeller ama sanmam ben çok çabuk şişerim doktorumda başka sıkıntılarımla uğraşmakdan tartı işine bakmıyor tansiyon kontrolü yapıyorr
üzülmeee bişeycik olmazz
Bende çirkinleştim galiba yaa...Eşime soruyorum çirkinleştimmi diye yok canım güzelsin niye çirkinleşesin diyo... makyaj pek sık yapmazdım,şimdi kendimi makyajsız pek bi yavan hissediyorumidışarı çıkarken biseyler sürüveriyom hemen
Bide oğlan annesi olcam he
arkadaşlar günaydın.nasılsınız havalar soğuk dikkate delim.bende hastaneden geliyorum komşum doğum yaptı 6,5 aylık bebek küvözde 1040 gr doğmuş umarım sağlığına kavuşur.dualarımız onlarla olsun arkadaşlar.
kızlar herkese selam... çok mutluyum çünkü çok şükür bişim yok... o gün bütüngün laptop kucağımdaydı ve çok ısındı ve buarada da sıcak hava veriyodu sürekli... sanırım ondan çok terledim:):):) bende çamaşırımdaki ıslaklığı akıntı sandım:):):) çok korktum... böle psikopata bağlayınca insan herşeyden nem kapıyo tabi... ama çok şükür bişi yokmuş...
kızlar herkese selam... çok mutluyum çünkü çok şükür bişim yok... o gün bütüngün laptop kucağımdaydı ve çok ısındı ve buarada da sıcak hava veriyodu sürekli... sanırım ondan çok terledim:):):) bende çamaşırımdaki ıslaklığı akıntı sandım:):):) çok korktum... böle psikopata bağlayınca insan herşeyden nem kapıyo tabi... ama çok şükür bişi yokmuş...
merhaba güzel anneler!
2 günlük aradan sonra beni dün öğlen uykuda yakalayan lekeler tekrar geldi. uyanıp tuvalete gidince dumur oldum. dün rapor için iki saat dışardaydım, sanırım hala kalkmamam gerekior.
bizde yatıyoruz bakalım.
Pınarcım sağol canım bende iyiyim çokşükür.paşaların paşası oğlumda çok iyi.ama bugün hiç oynamadı.öyle onu bekliyorum valla ne yalan söyleyim.hep oynatdı bugün ne oldu anlamadım.
cnm çok sevindimmm aman paranoyak olduk işte ne yapalım hamilelik bizi böle yaptı
şimdi kibariye annem şarkısını söyledi nasıl ağladım hıçkıra hışkıra annemi arayacaktımda
şimdi oda ağlar zaten sinir hastansı üzülürse bayılır mayılırrsenağlamasenağlama
merhaba güzel anneler!
2 günlük aradan sonra beni dün öğlen uykuda yakalayan lekeler tekrar geldi. uyanıp tuvalete gidince dumur oldum. dün rapor için iki saat dışardaydım, sanırım hala kalkmamam gerekior.
bizde yatıyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?