Allah iyilik versin canım. Benim kızda pek bi nazlı bugün. Daha sesi çıkmadı. Kar haası iyi geldi heralde uyuyo bizimkiler :)
Allah canını almasın senin emi :) Alemsin valla. Neyse iyisin ya gerisinin önemi yok...
Afferim afferim ağla. Bebişleri de sıkıntıya sok... Kız biraz stressiz yaşa demedik mi sana Birseeeennnnn?
Hoşgeldin canım. Bak 2 saat dışarıda kaldın yine oldu. İyice yat dinlen bacım. Kalkma...
cnm çok sevindimmm aman paranoyak olduk işte ne yapalım hamilelik bizi böle yaptı
şimdi kibariye annem şarkısını söyledi nasıl ağladım hıçkıra hışkıra annemi arayacaktımda
şimdi oda ağlar zaten sinir hastansı üzülürse bayılır mayılırrsenağlamasenağlama
kızlar herkese selam... çok mutluyum çünkü çok şükür bişim yok... o gün bütüngün laptop kucağımdaydı ve çok ısındı ve buarada da sıcak hava veriyodu sürekli... sanırım ondan çok terledim:):):) bende çamaşırımdaki ıslaklığı akıntı sandım:):):) çok korktum... böle psikopata bağlayınca insan herşeyden nem kapıyo tabi... ama çok şükür bişi yokmuş...
Evet pınarcım benim kızda bugün sabah işe gelirken babası sevreken biraz kıpırdadı ondan sonra hala ses yok burasıda soğuk ya üşüdü heralde:))))
ne yapayım cnm ben çok duygusalımmmm elimde değil doktoruma bile dedim güldü yaa olur böle şeyler hamilelikdee
canım geçmiş olsun, aman yat boşver zaten dışarısı buz gibi. çek battaniyeyi dizlerine, bi de sıcak kakaolu süt hazırla oooohhh camın karşısına geç... bebişini hayal et. valla canım çekti ben de yapsam mı ne...merhaba güzel anneler!
2 günlük aradan sonra beni dün öğlen uykuda yakalayan lekeler tekrar geldi. uyanıp tuvalete gidince dumur oldum. dün rapor için iki saat dışardaydım, sanırım hala kalkmamam gerekior.
bizde yatıyoruz bakalım.
yaw kardeşim izlediğin şey üzüntülü olmasa da illaki bulunuyo bi şey valla. mutlulukla oynayan çocuklar görsen aç olanları, donanları hatırlıyorsun. kafa nerden kalkıp nerelere gidiyor.... hamilelik marazi bi şey valla, hastalık değilse bile hastalıklı bir ruh hali olduğu kesiiinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben de uzak duruyorum duygusal şeylerden neredeyse haber bile izlemiyorum. ben de çok duygusalım balık burcuyum çok anlamam ama galiba burcumun bir özelliğiymiş bir de üstüne hamile olunca her şeye ağlıyorum... dırımkızı bence sen de öyle yap. izleme üzüntülü şeyler...
ben de uzak duruyorum duygusal şeylerden neredeyse haber bile izlemiyorum. ben de çok duygusalım balık burcuyum çok anlamam ama galiba burcumun bir özelliğiymiş bir de üstüne hamile olunca her şeye ağlıyorum... dırımkızı bence sen de öyle yap. izleme üzüntülü şeyler...
merhaba mayıs anneleri bende bir mayıs annesi olarak hepinizin yeni yılını kutlayarak katılmak istedim aranıza.
merhaba mayıs anneleri bende bir mayıs annesi olarak hepinizin yeni yılını kutlayarak katılmak istedim aranıza.
yine yetişemedim kızlar hızınıza
bizde yemek yedik geldik işte
kızım yine bugün çok aktif şimdi ona enya dan only time dinletiyorum
çok çok dinlendircici bir müzik bu arada
22. hafta artık bebişler bizi duyuyor artık
onlara güzel müzikler dinletmenin ve masal okumanın onlarla konuşmanın tam zamanı
bengicim merhaba nasılsın:)))
yemekten geldik arkadaşlarla biraz yürüyüş yaptık temiz hava rahatlattı
duygusallık anı gel gitler bendede var eşim artık alıştı bir ağlayıp bir gülmeme doğumdan sonra eski halimize döneriz artık hayırlısıyla
yine yetişemedim kızlar hızınıza
bizde yemek yedik geldik işte
kızım yine bugün çok aktif şimdi ona enya dan only time dinletiyorum
çok çok dinlendircici bir müzik bu arada
22. hafta artık bebişler bizi duyuyor artık
onlara güzel müzikler dinletmenin ve masal okumanın onlarla konuşmanın tam zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?