2009 Mayıs Anneleri

ne yapayım cnm ben çok duygusalımmmm elimde değil doktoruma bile dedim güldü yaa olur böle şeyler hamilelikdee

Kız ağlama bee.. a.s.Niye üzüyon kendni durup dururken,olmadı şimdiklava:

çok sevindim ben de dün panik yaptım 1 saat hep ağladım bi şey olacak çocuğuma diye. sonra dr ile konuşunca rahatladım önemli değil kanaman yoksa dedi.

ben de uzak duruyorum duygusal şeylerden neredeyse haber bile izlemiyorum. ben de çok duygusalım balık burcuyum çok anlamam ama galiba burcumun bir özelliğiymiş bir de üstüne hamile olunca her şeye ağlıyorum... dırımkızı bence sen de öyle yap. izleme üzüntülü şeyler...

Evet pınarcım benim kızda bugün sabah işe gelirken babası sevreken biraz kıpırdadı ondan sonra hala ses yok burasıda soğuk ya üşüdü heralde:))))

Evet evet kesin kar havası yaramadı bizimkilere :)

ne yapayım cnm ben çok duygusalımmmm elimde değil doktoruma bile dedim güldü yaa olur böle şeyler hamilelikdee

Bitanem tabi duygusal olucan. Hamilleik bu. Bende öyleyim. Durduk yere eşim biraz yüksek sesle bişi söylese ağlıyorum ama bu başka bişey. Kendini üzecek şeylerden uzak tutacaksın. Neyine senin kibariyeyi dinlemek? Kızdırma beni. Üzüyosun kuzularımı. Teyzeleri olarak dövücem seni haberin olsun klava:

sanırım bütün hamileler aynı şeyi yaşıyor.bende eşime bazen sebepsiz yere küserim konuşmam sonra suçumu bastırmak için ağlarım alıştı artık oda:))

canım geçmiş olsun, aman yat boşver zaten dışarısı buz gibi. çek battaniyeyi dizlerine, bi de sıcak kakaolu süt hazırla oooohhh camın karşısına geç... bebişini hayal et. valla canım çekti ben de yapsam mı ne...
yaw kardeşim izlediğin şey üzüntülü olmasa da illaki bulunuyo bi şey valla. mutlulukla oynayan çocuklar görsen aç olanları, donanları hatırlıyorsun. kafa nerden kalkıp nerelere gidiyor.... hamilelik marazi bi şey valla, hastalık değilse bile hastalıklı bir ruh hali olduğu kesiiinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm özellikle yapmıyorum ama çıkınca kapatamadım ağladımmm iştee neyse geçtiii

Kızlar ben çıkıyom şimdi hazırlanayım birde yemek yiyeceğim,Öptüm göbüşlerinizden

bengicim merhaba nasılsın:)))

yemekten geldik arkadaşlarla biraz yürüyüş yaptık temiz hava rahatlattı

duygusallık anı gel gitler bendede var eşim artık alıştı bir ağlayıp bir gülmeme doğumdan sonra eski halimize döneriz artık hayırlısıyla

yine yetişemedim kızlar hızınıza
bizde yemek yedik geldik işte
kızım yine bugün çok aktif şimdi ona enya dan only time dinletiyorum
çok çok dinlendircici bir müzik bu arada
22. hafta artık bebişler bizi duyuyor artık
onlara güzel müzikler dinletmenin ve masal okumanın onlarla konuşmanın tam zamanı

canım afiyet olsun yarasın bebişine annesi nasılsınız bugün:))
bizde müzik dinliyoruz bebişimle.))) fırsat buldukça konuşuyorum kuzucuğumla ablasıda konuşuyor kardeşinle tepki veriyor bebişimiz bize
çok farklı bir duygu kızlar birisi yanımda öpüyorum okşuyorum diğeri karnımda gelmesini büyük heyecanla bekliyoruz:1hug:

iyiyim canım sen nasılsın? inşallah döneriz valla ben de aynı öyleyim garibim kocacım ne yapacağını şaşırdı artık :)

teşekkür ediyorum. hayırlısı ile 9 mayısda alıcam kızımı kucağıma bugün randevum var gidip görücem bakalım büyümüşmü. hayırlısı ile hepimiz sağlıklı larak alalım bebeklerimizi kucağımıza.

of ne güzel biz de o haftaya gelelim oğluşumla biz de müzikler dinleyeceğiz:) ben de yeni annenin verdiği linkten anne karnında yaşam belgeselini izliyorum arada takılıyor ama çok güzel yaa hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…