2009 Mayıs Anneleri

hele kızının konuşması çok tatlı canım ya şimdiden kardeşlik bağları kuruluyor
büyük kızın kaç yaşında canım

Kızlar ben bi süreliğine dışarıya çıkıyorum. Robocop gibi giyindim :) Öpüyorum sizleri :)

hele kızının konuşması çok tatlı canım ya şimdiden kardeşlik bağları kuruluyor
büyük kızın kaç yaşında canım

canım beş yaşında prensesim teyzesi bana kızar üzerini kalın giy sütünü iç der kızım bebişimiz beslenemez stres yapma der maşallah bir görsen teyzesi tam bir cimcime:)))a.s.

kendine dikkat et canım..
çok kırmızı renkte ve bol miktarda kanama olmayınca sorun diilmiş
ama en büyük ilacı da yatıp, dinlenmek
zorunlu olmadıkça kalkma ayağa

canım beş yaşında prensesim teyzesi bana kızar üzerini kalın giy sütünü iç der kızım bebişimiz beslenemez stres yapma der maşallah bir görsen teyzesi tam bir cimcime:)))a.s.

Allah bağışlasın canım... inşallah biz de görürüz o günleri...

ay canım ya ne kadar akıllı kuzum
allah iki kızınlada sağlıklı bir ömür nasip etsin ılgıncım
bu kız çocukları anneye babaya bir farklı oluyor daha bağlı daha merhametli oluyorlar
benimde kızım olcak allah nasip ederse
iki kuzunuda öp benim için

kızlar hepinize şimdiden iyi akşamlar dışarıda işler var onları halledeyim. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bebişlerede.ilgincim kızınıda öp benim için eve gidince..allah hepinize uzun ömürler versin.

marlyıncim bitanem Allah onları bizlere bağışlasın öperim tatlım kızlar pek süslü oluyor pek nazlı çok tatlı dilli :)))))

tülaycım kolay gelsin şekercim sana tabiki öperim yağmurumu:)))

kendine dikkat et canım..
çok kırmızı renkte ve bol miktarda kanama olmayınca sorun diilmiş
ama en büyük ilacı da yatıp, dinlenmek
zorunlu olmadıkça kalkma ayağa

sağol canım.
tuvalet haricinde hiç kalkmamaya çalışıyorum. çok fazla su içiyorum. sanki az içtiğim zaman fazlalaşıyor gibi. ya da bana öyle geliyor. bilmiyom artık.
ilgincim çok şeker bi kızın var yerim ben onu nasılda düşünceli bir çocuk. bende iki kız istiyordum (tabi kardeşimden önce.) ablamla aramızda 2 yaş kadar var ve ablamı inanılmaz seviyorum. ne derse gözüm kapalı yaparım.

Ben geldimmmmm. Dışarısı buz buuuzzzz :bbo: Yemekde yedik prensesimle. Karnı doyunca tekmelemeye başladı zilli :dance:

Siz de ne var ne yok bakayım bacılar?

Ben geldimmmmm. Dışarısı buz buuuzzzz :bbo: Yemekde yedik prensesimle. Karnı doyunca tekmelemeye başladı zilli :dance:

Siz de ne var ne yok bakayım bacılar?

hoş geldiiin :) biz de oğluşumla bir şeyler yiyoruz. bugün evdeyim. sabahtan iki saat dersim var öyle kös kös oturup sitede dolaşıyorum... haziran annelerini okudum biraz onlardan bile hissetmeye başlayanlar var bebek hareketlerini 16 haftalık falan. ben ne zaman tam olarak hissedeceğim yaaa benneyaptımki

kızlar uyku düzenim bozuldu ya
gece uyanıyorum, o taraf dön bu tarafa dön
sanki oğlumu ezecekmişim gibi geliyor sırt üstü de olmuyor
iki bacak arasına çocuk yastığı koyuyorum biraz iyi oluyor
erken başladı herhalde bunlar

off ya bende de var o şikayetler. tuvalete çok sık kalkıyorum sonra uyuyamıyorum. dönerken bazen ağrım oluyor

Afiyet olsun canım. Oh keyfini çıkar boşver ne güzel işte. Bizim içinde uzat şöyle ayaklarını... Canım 22.haftada gibi net hissedersin. Herkes bir olmuyor. Ben 15+5'ken ilk defa hissettim. Bazı arkadaşlar 20'de hissetti. Yani herkese göre değişiyor. Az daha sabredersen bol bol hissedeceksin yerimseniben

Oooo alsucum erken başladın sen yahu. Yat keyfin nasıl istiyorsa. Nasıl rahat ediyorsan. Ezilmez o merak etme sen :) Zaten rahatsız olsa bi tekme atar sana görürsün :)

kızlar ben de dışarı çıkıyorum, yarın da yokum malum yeni yılı karşılıcaz. yani seneye kadar görüşemeyiz. o yüzden hepinizin yeni yılını kutluyorum, eşlerinizle bebişlerinizle, aileleriniz ve sevdklerinizle mutlu mutlu yıllar diliyorum. seneye görüşmek üzere..

Canım güle güle. İyi akşamlar. Sanada hayırlı seneler olsun inşallah. Tüm sevdiklerinle, yeni bebişinle mutlu, huzurlu bir yıl geçirirsin inşallah...

iyiyiz bacım ne yapalım oturuyoruz valla hoşgeldin

Oturun bakalım efferümmm :) Biz çalışalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…