canım afiyet olsun yarasın bebişine annesi nasılsınız bugün:))
bizde müzik dinliyoruz bebişimle.))) fırsat buldukça konuşuyorum kuzucuğumla ablasıda konuşuyor kardeşinle tepki veriyor bebişimiz bize
çok farklı bir duygu kızlar birisi yanımda öpüyorum okşuyorum diğeri karnımda gelmesini büyük heyecanla bekliyoruz:1hug:
bengi hanım o linki bende alabilirmiyim yada yeni anne bugünmü gönderdi yazarsanız bakmak isterim
hele kızının konuşması çok tatlı canım ya şimdiden kardeşlik bağları kuruluyor
büyük kızın kaç yaşında canım
merhaba güzel anneler!
2 günlük aradan sonra beni dün öğlen uykuda yakalayan lekeler tekrar geldi. uyanıp tuvalete gidince dumur oldum. dün rapor için iki saat dışardaydım, sanırım hala kalkmamam gerekior.
bizde yatıyoruz bakalım.
canım beş yaşında prensesim teyzesi bana kızar üzerini kalın giy sütünü iç der kızım bebişimiz beslenemez stres yapma der maşallah bir görsen teyzesi tam bir cimcime:)))a.s.
canım beş yaşında prensesim teyzesi bana kızar üzerini kalın giy sütünü iç der kızım bebişimiz beslenemez stres yapma der maşallah bir görsen teyzesi tam bir cimcime:)))a.s.
teşekkür ediyorum. hayırlısı ile 9 mayısda alıcam kızımı kucağıma bugün randevum var gidip görücem bakalım büyümüşmü. hayırlısı ile hepimiz sağlıklı larak alalım bebeklerimizi kucağımıza.
kendine dikkat et canım..
çok kırmızı renkte ve bol miktarda kanama olmayınca sorun diilmiş
ama en büyük ilacı da yatıp, dinlenmek
zorunlu olmadıkça kalkma ayağa
Ben geldimmmmm. Dışarısı buz buuuzzzz :bbo: Yemekde yedik prensesimle. Karnı doyunca tekmelemeye başladı zilli :dance:
Siz de ne var ne yok bakayım bacılar?
kızlar uyku düzenim bozuldu ya
gece uyanıyorum, o taraf dön bu tarafa dön
sanki oğlumu ezecekmişim gibi geliyor sırt üstü de olmuyor
iki bacak arasına çocuk yastığı koyuyorum biraz iyi oluyor
erken başladı herhalde bunlar
hoş geldiiin :) biz de oğluşumla bir şeyler yiyoruz. bugün evdeyim. sabahtan iki saat dersim var öyle kös kös oturup sitede dolaşıyorum... haziran annelerini okudum biraz onlardan bile hissetmeye başlayanlar var bebek hareketlerini 16 haftalık falan. ben ne zaman tam olarak hissedeceğim yaaa benneyaptımki
kızlar uyku düzenim bozuldu ya
gece uyanıyorum, o taraf dön bu tarafa dön
sanki oğlumu ezecekmişim gibi geliyor sırt üstü de olmuyor
iki bacak arasına çocuk yastığı koyuyorum biraz iyi oluyor
erken başladı herhalde bunlar
Ben geldimmmmm. Dışarısı buz buuuzzzz :bbo: Yemekde yedik prensesimle. Karnı doyunca tekmelemeye başladı zilli :dance:
Siz de ne var ne yok bakayım bacılar?
kızlar ben de dışarı çıkıyorum, yarın da yokum malum yeni yılı karşılıcaz. yani seneye kadar görüşemeyiz. o yüzden hepinizin yeni yılını kutluyorum, eşlerinizle bebişlerinizle, aileleriniz ve sevdklerinizle mutlu mutlu yıllar diliyorum. seneye görüşmek üzere..
iyiyiz bacım ne yapalım oturuyoruz valla hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?