2009 Mayıs Anneleri

günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM,SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE NİCE MUTLU YILLARAkaydirigubbakcemile5

Herkese selam,

Rahatsiz olan tum arkadaslara ozellikle Birsen'e gecmis olsun...

Diğer tum arkadaslar siz de kendinize dikkat edin, olur olmadik seylere de uzulerek kuzucuklarinizi uzmeyin... Artik hersey onlar icinse biraz daha sıkın dislerinizi... Guzel tenlerine dokundugunuz gunleri dusunerek rahatlamaya calisin...

Kimse kalmamis bugun forumda... Ben de bi selam vereyim demistim.

Gorusmek uzere...

Ve Aleyküm selam,biz burdayız tatlım

Bu arada kadinlar gununuz kutlu olsun...
Bir de Ceren dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu ve saglikli seneler...

cerencim doğum günün kutlu olsun canım, hakikatten çok güzel günde doğmuşsun valla. bakalım seninki ne zaman doğacak??

kızlar sizlerin de kandiliniz mübarek, kadınlar gününüz kutlu olsunnn!!

günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden

doğum günün kutlu olsun cerencim a.s. a.s. a.s.
kadınlar gününüz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun kızlar

HERKESE GÜNAYDIIIIN hihoyyyt

Bengicim merhaba canım nasılsın?bende çok merak ediyorum birseni ya,haberde gelmedi:uhm::uhm:

Bengicim merhaba canım nasılsın?bende çok merak ediyorum birseni ya,haberde gelmedi:uhm::uhm:

iyiyim canım dinleniyorum pazara gittik dışarıda çorba içtik kocişle
yağmura yakalandık
birsenin oğlanlarının kiloları yerindeydi ama yine de erken ya inşallah zamanını beklerler
sen nasılsın bebiş nasıl

afiyet olsun cnm,burdada yağmur var sabahtan beri yağıyor,bizde iyiyiz oğluşla çok şükür:smiley-cool:

cerebcim doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara canım a.s.

kızlar birsenden haber yokmu bende çok merak ediyorum inş güzel haberleri gelir haberi olan olursa yazsın lütfen

mutahhara sen nasılsın bitanem güzel dileklerin için çok teşekürler canım

pınarcım sende hiç görünmüyorsun herşey yolunda inş oda için üzülme geç olsun güç olamasın

knk geçmiş olsun canım iyisin inş şimdi

kızlar biz evdeyiz pinekliyoruz valla pazar pazar ama iyide oluyor hava malum istanbulda dün eşim kadıköye gitmişti balkon demiri için orda bulamayınca eminönüne geçmiş bende demiştim babek şekeri falan diye hepsine bakmış bir heyecanlı geldiğinde ne kadar güzel şeyler var diyor bir sokak sadece onlarla doluymuş bakalım birlikte gitcez sonra herkesi öptüm kendinize dikkat edin güzel anneler gidip yemek yiyeyim bende cokacimcoook

seninde kandilin mubarek,günün kutlu olsun canim..

bebişin,ailen ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar dilerim canim a.s.

havadandir herhalde canim ya..
teşekkür ederim canım,inşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM,SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE NİCE MUTLU YILLARAkaydirigubbakcemile5
inşallah canım sağolasın:)
Bu arada kadinlar gununuz kutlu olsun...
Bir de Ceren dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu ve saglikli seneler...
teşekkür ederim canım inşallah.
cerencim doğum günün kutlu olsun canım, hakikatten çok güzel günde doğmuşsun valla. bakalım seninki ne zaman doğacak??

kızlar sizlerin de kandiliniz mübarek, kadınlar gününüz kutlu olsunnn!!
ayy bilmiyorum ne zaman doğacakdelikafadulden heyecanlandım şimdi bak!-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim canım,valla birseni bende merak ettim yaa. numarası da yokki bende??
kızlar bende uzun zamandır giremiyorum ne oldu birsene?

geçen akşam hafif leke gelmişti,acile gittiler. biraz sancı varmış. durdurmak için serum takmışlar. son durumu bilmiyoruz canım. sen nasılsın?

Selam kızlar inşallah hepinizin sağlığı keyfi yerindedir biz kızımla gayet iyiyiz teyzesizyle dün bir sürü ciciler aldık kızıma teyzesi benden meraklı çıktı :)) bebek mağzasında kendini kayetti eline geçeni bunuda alalım diye tutuşturdu elime güzel nilime bide çokkk şirin bir mevlüt takımı aldık pembiş bir peri elbisesi kızıma giydireceğim günü dört gözle bekliyorum en kısa zamanda resimlerini koycam bu arada birseni bende merak ettim umarım bebişleride kendiside iyidir öptüm hepinizi

allah güle güle kullanmayı nasib etsin tatlım... maşallah iyi kötü günler geciyor işte..
birsen dualarım seninle kuzuum...
arkadaslar kandiliniz mübarek olsun..

hayırlı olsun canım, resimlerini de bekliyoruz.
allah güle güle kullanmayı nasib etsin tatlım... maşallah iyi kötü günler geciyor işte..
birsen dualarım seninle kuzuum...
arkadaslar kandiliniz mübarek olsun..
seninde kandilin mübarek olsun canım

buda benim tatlı kızım

maşallah benim kuzuma! yerim ben onu! ben 1 kere 4 boyutlu görebildim kuzumu, bi daha görebilsem keşke doğmadan:çok üzgünüm:

herkesin kandili ve kadınlar günü kutlu olsunkaydirigubbakcemile2 Bugün kimse yok galiba,
Cerencim doğum günün kutlu olsuna.s.
Claries maşallah kızına canım
Birsendende inşallah iyi haberler gelir hepinizi öptüm kızlar yarın görüşürüz artık:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…