2009 Mayıs Anneleri

herkesin kandili ve kadınlar günü kutlu olsunkaydirigubbakcemile2 Bugün kimse yok galiba,
Cerencim doğum günün kutlu olsuna.s.
Claries maşallah kızına canım
Birsendende inşallah iyi haberler gelir hepinizi öptüm kızlar yarın görüşürüz artık:teytey:

teşekkür ederim canım.

kızlar kimse yok galiba.herkese iyi kandiller..... birsen iyidir inşallah..

inşallah iyidir canım. kimse yok bugün evet. ben bekliyorum burayı:1rolleyes:

Kızlar selam ben geldim...

Öncelikle 8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun... Mevlid kandilimiz mübarek olsun...

Cerencim (Ayşe'cim) Doğum Günün Kutlu Olsun canı. Tüm sevdiklerinle birlikle nice senelere inşallah a.s.

Claries canım maşallah kuzuna. Allah nazarlardan saklasın. Cicilerini de güzel günlerde kullansın inşallah a.s.

Birsen'in durumunu dün gece okudum ama geç diye arayamamıştım. Öğlen 3 gibi aradım. Sancıları biraz azalmıştı. Ama ilaçlar işe yaramıyormuş. Nst'de sancı yüksek çıkıyormuş. Dün akşam ve bu sabah bebekler için ciğer geliştirici iğne yapmışlar. Doktor 24 saat iğnelerin tesir etmesi için seni doğurtmamamız lazım demiş. Ama 1 cm'de açılması olmuş. Bekliyoruz dedi... Sesi bayağı yorgun geliyordu tabi garibimi sancılar çok zorlamış. Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah ya... Bu arada kuzulardan biri 1500, biri 2000 kg'mış...

pınarcım hoşgeldin cnm..bana birsenin nosunu yazar mısın özelden cnm sana zahmet.. inşallah doğmazlar daha allahtan kiloları iyiymiş yaaa..
sen nasılsın

Şimdi tekrar aradım kızlar Birsen'i. Sancısı hafif olarak devam ediyormuş. Şimdi çorba içicek ve sonra nst'ye bağlayacaklar tekrar. Doğum heran olabilir diye yemek vermiyorlar. En azından sabah 6,30'da şu 24 saat bi dolsa. ılaçlar bebişlere etki etmiş olacak. Ben arayacağım 1 saat sonra falan tekrar. Aman dua edelim kızlar...

canım çok teşekkür ederim. birsen için de çok üzüldüm yaa! neyseki bebişlerin kiloları iyiymiş. şu mübarek gecenin hatrına dua edelim kızlar. Allah'ım yardımcısı olsun,hakkında hayırlısını versin!:Saruboceq:

pınarcım hoşgeldin cnm..bana birsenin nosunu yazar mısın özelden cnm sana zahmet.. inşallah doğmazlar daha allahtan kiloları iyiymiş yaaa..
sen nasılsın

Hoşbuldum Fulya'cım. Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Biraz yoruldum. Şimdi dinleniyorum... Dün tüm gün gezdim kayınvalidemle. Bugünde kızımın odası kaplandı. Bende teyzemin miniğinin d.gününe gittim... Az önce geldim hemen size baktım işte...

Sen nasılsın?

Bu arada yazdım canım özelden noyu sana... Evet en azından kiloları güzel kuzularımın. Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah...

iyiyim cnm ben de..çok yorma sen hemen kendini sekerimm... :))
saol bitanem gördüm..müsait midir acaba arasam mı msj göndereyim olmazsa..

iyiyim cnm ben de..çok yorma sen hemen kendini sekerimm... :))
saol bitanem gördüm..müsait midir acaba arasam mı msj göndereyim olmazsa..

Napim bacım dayanamadım yine valla. Attım kendimi sokağa kaydirigubbakcemile5

Valla 1 saat olmuş ben arayalı. İstersen bi ara bacım. Müsaitse açar zaten. Bize de yazarsın bende daha geç ararım olmazsa...

arıyorum cnm birazdan.yazarım. annemin doğum günü oraya gidiyoruz şimdi ordan girer yazarım size..öpüyorum

Kızlar ben şimdi aradım annesi çıktı doğumhanede nst'ye bağlamışlar sancısı çok artmış çıkmasını bekliyolar ona göre yarın bebişleri alma ihtimalleri yüksekmiş allah yardımcısı olsun ben bide 20:30 dan sonra arıycam bakalım.ınşallah sabaha kadar beklerler paşalar.Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden

Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

buda benim tatlı kızım

Canım cicileriniz hayırlı olsun en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz.Kızınada maşşallah bu ne güzellik

Şimdi aradım canım bende sancısı artmış nst'deymiş geçmezse sabah alırız demişler :1no2:

kızlar ya benden de selam söyleyin sanırım gelecek bizim paşalar Allah kolaylık versin inşallah kötü bi şey olmaz :Saruboceq:

teşekkür ederim canım.

birsenciğiminde Allah yardımcısı olsun. kızlar bir bilgi alan olursa yazsın lütfen. siz arıyosunuz zaten, rahatsız etmek istemiyorum bende. arayan arkadaşlar bilgilendirirse memnun oluruz.

arıyorum cnm birazdan.yazarım. annemin doğum günü oraya gidiyoruz şimdi ordan girer yazarım size..öpüyorum

Tamam canım. Anneninde doğum günü kutlu olsun. Bizim yerimize de kutlu. Nice senelere inşallah a.s.

Ay canım ya. Allah yardımcısı olsun. Şu kuzularım inat etmesinler en azından sabaha kadar beklesinler ya. Offf içim daraldı valla. Ne heyecan, stres yapmıştır şimdi :çok üzgünüm:

kızlar ya benden de selam söyleyin sanırım gelecek bizim paşalar Allah kolaylık versin inşallah kötü bi şey olmaz :Saruboceq:

Tamam canım söyleriz tabi. İnşallah :Saruboceq:

Tamam canım biz konuştukça bilgi veririz merak etme sen a.s.

Sorma Pınar'cım çatlıycam bende meraktan dualarımız hep onunla bu mübarek günde rabbim dularımızı geri çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…