hay Allah( inşaAllah şaka yapiyordur veletlerde gelmezler erkenden..Rabbim yardimcisi olsun inşaAllahhh
Sorma Pınar'cım çatlıycam bende meraktan dualarımız hep onunla bu mübarek günde rabbim dularımızı geri çevirmesin
kizlar acaba eşi gelmişmidir yanina yaa..şehir dişindaydi enson söyledigine göre..inşaAllah gelmiştir yanina..birsen cok düşkün eşine
kızlar yapmayın yaa doğrumu?
Birseni diyorum
çok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin şu mübarek kandilde
Kızlar şimdi yine konuştum Birso'yla. Nst'den gelmiş. Sancısı varmış ama çok yüksek değilmiş. Seruma devam ediyorlarmış. Doktor sancın artarsa, su yada kanama falan olursa haber verin demiş. Çünkü rahimdeki açılmada sancı yükselince oluyormuş. Selamınızı ilettim. Oda çok selam söyledi. İnşallah en azından sabaha kadar beklerler kuzularım dedi. Belki uyur şimdi. Sesi çok yorgun geliyor çünkü. Ben artık sabah ararım. Rahatsız etmeyeyim bu satten sonra. Eşi de gelmiş öğlen. Onada sevindim. Yanında olması ona büyük moral. Böyle işte kızlar. Dua edelim de hayırlısı ile kuzucuklar az daha beklesinler...
kızlar hepınızın melud kandılı mubarek olsun
sımdı gecmısı okudumda cok üzüldüm birsene bebişler sabırsızlanıyo gelmek ıcın anlasılan.kızcagız cok ugrastı valla yazık allah yardımcısı olsun baya zor bı hamılelık gecırıyo
bızde ıkı gundur bebegın odasını boyamaya calısıyorus kocışle daha duvarları kazımaktan boyaya gecemedık ev kalktı yürüyo resmen odayla ugrasmaktan grıbımıde unuttum ıyı oldu gıbı yarın iş var
pınarcım sen konustukca bızede haber ver allah yardımcısı olsun
pınar sen nasıl oldun doktor gıdecektın hala yatmaya devammı?
Şimdi konuştum kızlar sancısı öğlene göre azalmış tekrar serum takmışlar durması için geceki duruma bağlıymış bakalım artarsa her an alabilirlermiş kocasıda bu sabah gelmiş yanına.Seside pek iyi gelmiyodu nefes nefese bende kısa kestim zaten bakalım sabah öğreniriz sonucu herkese selamı var.Dularımızı eksik etmeyelim kızlar.
birsencim çok geçmiş olsun dularımız seninle ve prenslerle bitanem
herkese iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız
selamm kızlarrr ayy cumadan beri yoktum yeni geldim eve babamlardaydımm gelir gelmez birsenin haberiyle şok oldummm yaa :1no2: Allahım bebeklerinide onuda korusun inşAllah daha çokk küçükler yaa inş.acele etmezlerr :çok üzgünüm:
pınarcım seninde durum düzelmiş şükürlerr olsunn çok sevindim cnm Allahım hepimizin bebeklerini korusun yaa zamanında ve sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inş.
bu arada Kandilinizde mubarek olsun ..Allahım herkezin dualarını kabul etsinn :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum. ancak yarın akşam üzeri girebilirim artık nete. inşallah birsenin iyi haberlerini alırım girdiğimde. hepinizi öpüyorum,dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim. iyi geceler
pınarcım bende iyiyim çok şükür ama birsenciğime bende şok oldum dularımız onunla canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?