2009 Mayıs Anneleri

kizlar acaba eşi gelmişmidir yanina yaa..şehir dişindaydi enson söyledigine göre..inşaAllah gelmiştir yanina..birsen cok düşkün eşine

kızlar yapmayın yaa doğrumu?
Birseni diyorum
çok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin şu mübarek kandilde

hay Allah ( inşaAllah şaka yapiyordur veletlerde gelmezler erkenden..Rabbim yardimcisi olsun inşaAllahhh

Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun :Saruboceq:

Sorma Pınar'cım çatlıycam bende meraktan dualarımız hep onunla bu mübarek günde rabbim dularımızı geri çevirmesin

Amin canım aminnn. Valla bende sabahtan beri sürekli aklım onda... Sesi de kötü geliyorya çok üzüldüm :çok üzgünüm:

kizlar acaba eşi gelmişmidir yanina yaa..şehir dişindaydi enson söyledigine göre..inşaAllah gelmiştir yanina..birsen cok düşkün eşine

Canım soracaktım ama ne bileyim gelememiştir belki diye aklına getirmeyeyim şimdi dedim :çok üzgünüm:

kızlar hepınızın melud kandılı mubarek olsun
sımdı gecmısı okudumda cok üzüldüm birsene bebişler sabırsızlanıyo gelmek ıcın anlasılan.kızcagız cok ugrastı valla yazık allah yardımcısı olsun baya zor bı hamılelık gecırıyo

bızde ıkı gundur bebegın odasını boyamaya calısıyorus kocışle daha duvarları kazımaktan boyaya gecemedık ev kalktı yürüyo resmen odayla ugrasmaktan grıbımıde unuttum ıyı oldu gıbı yarın iş var

Kızlar şimdi yine konuştum Birso'yla. Nst'den gelmiş. Sancısı varmış ama çok yüksek değilmiş. Seruma devam ediyorlarmış. Doktor sancın artarsa, su yada kanama falan olursa haber verin demiş. Çünkü rahimdeki açılmada sancı yükselince oluyormuş. Selamınızı ilettim. Oda çok selam söyledi. İnşallah en azından sabaha kadar beklerler kuzularım dedi. Belki uyur şimdi. Sesi çok yorgun geliyor çünkü. Ben artık sabah ararım. Rahatsız etmeyeyim bu satten sonra. Eşi de gelmiş öğlen. Onada sevindim. Yanında olması ona büyük moral. Böyle işte kızlar. Dua edelim de hayırlısı ile kuzucuklar az daha beklesinler...

kızlar hepınızın melud kandılı mubarek olsun
sımdı gecmısı okudumda cok üzüldüm birsene bebişler sabırsızlanıyo gelmek ıcın anlasılan.kızcagız cok ugrastı valla yazık allah yardımcısı olsun baya zor bı hamılelık gecırıyo

bızde ıkı gundur bebegın odasını boyamaya calısıyorus kocışle daha duvarları kazımaktan boyaya gecemedık ev kalktı yürüyo resmen odayla ugrasmaktan grıbımıde unuttum ıyı oldu gıbı yarın iş var

pınarcım sen konustukca bızede haber ver allah yardımcısı olsun

pınar sen nasıl oldun doktor gıdecektın hala yatmaya devammı?

Şimdi konuştum kızlar sancısı öğlene göre azalmış tekrar serum takmışlar durması için geceki duruma bağlıymış bakalım artarsa her an alabilirlermiş kocasıda bu sabah gelmiş yanına.Seside pek iyi gelmiyodu nefes nefese bende kısa kestim zaten bakalım sabah öğreniriz sonucu herkese selamı var.Dularımızı eksik etmeyelim kızlar.

birsencim çok geçmiş olsun dularımız seninle ve prenslerle bitanem

herkese iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız

selamm kızlarrr ayy cumadan beri yoktum yeni geldim eve babamlardaydımm gelir gelmez birsenin haberiyle şok oldummm yaa :1no2: Allahım bebeklerinide onuda korusun inşAllah daha çokk küçükler yaa inş.acele etmezlerr :çok üzgünüm:

pınarcım seninde durum düzelmiş şükürlerr olsunn çok sevindim cnm Allahım hepimizin bebeklerini korusun yaa zamanında ve sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inş.

bu arada Kandilinizde mubarek olsun ..Allahım herkezin dualarını kabul etsinn :Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım seninde kandilin mübarek olsun a.s.

Hiç dinlenemedim bacım hafta sonu. Yarın yorgun olacaksın şimdi...

pınarcım sen konustukca bızede haber ver allah yardımcısı olsun

pınar sen nasıl oldun doktor gıdecektın hala yatmaya devammı?

Tamam canım ben her konuştuğumda bilgi veririm mutlaka a.s.

Ben iyiyim canım çok şükür. Cuma kontrole gittik işte. Herşey yolunda dedi çok şükür doktorumuz. Çok fazla kendimi yormamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi. Bende yormadan idare ediyorum. Yatma işi bitti çok şükür...

Evet canım mübarek kandil gecesi dualarımız eksik etmeyelim...

birsencim çok geçmiş olsun dularımız seninle ve prenslerle bitanem

herkese iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız

İyi akşamlar canım. Kandilin mübarek olsun senin de. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Hoşgeldin canım. Evet çok şükür ben şimdilik normale döndüm. Allah beterinden saklasın ne diyelim...

Dualarımız Birso ve kuzularıyla :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum. ancak yarın akşam üzeri girebilirim artık nete. inşallah birsenin iyi haberlerini alırım girdiğimde. hepinizi öpüyorum,dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim. iyi geceler

pınarcım bende iyiyim çok şükür ama birsenciğime bende şok oldum dularımız onunla canım yaaa

kızlar ben çıkıyorum. ancak yarın akşam üzeri girebilirim artık nete. inşallah birsenin iyi haberlerini alırım girdiğimde. hepinizi öpüyorum,dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim. iyi geceler

İyi akşamlar canım. Yarın görüşürüz. Sende dikkat et kendine. Öptüm kocaman a.s.

pınarcım bende iyiyim çok şükür ama birsenciğime bende şok oldum dularımız onunla canım yaaa

Allah iyilik versin canım. Ya sorma bende dün akşam çok geç geldim eve. Hemen bi baktım öyle son mesajlara şok oldum. Geç oldu diye arayamadım da. Bugün arayana kadar aklım hep ondaydı. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Dualarımız onunla.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Sabah usta gelip boyama işini halledicek. Erken kalkacağım. Öpüyorum sizleri...

hayırlı kandiller herkese mubarek gecenin hürmetine birsenede şifa gelsin...

ALLAH yardımcısı olsun duadan başka bişi gelmioki elden..

SıBıKOCUM konususan benden slm söle dualarımız onunla moralini yüksek tutsun..

CERENCıM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM...

herkese iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın riskli dönemler bunlar hayırısıyla atlatırız inşallah fıstıklar

tek yapmamız gereken bol bol dua etmek hepimiz hamileyiz ve dualarımız kabul olur bu mübarek günde inşallahh
hayırlı kandiller bol dualı bir gece olsun inşallahh

tek yapmamız gereken bol bol dua etmek hepimiz hamileyiz ve dualarımız kabul olur bu mübarek günde inşallahh
hayırlı kandiller bol dualı bir gece olsun inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar ben aysonu kızlarından misafir birsenin durumunu merak ettiğim için bide buraya bakayım dedim burda daha iç açıcı haberler var biraz daha düzelmiş galiba inşallah en kısa zamanda aramıza döner esencimde burdaymış kaçak seni demek buralara kaçıyon bende sizi burdada yakalarım işte
herkese hayırlı kandiller ve iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…