2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bugün hep birseni düşündüm Rabbim yardımcısı olsun inşallah ya,gelen haberleride okudum panik oldum,doğuruyor artık galiba...inş. bebecikler sabah 6:30'a kadar sabrederler,benim birsenle sat aynı,bugün 28 hafta 6 günlük bebişler,neyseki 28. haftayı bari atlatabildiler kuzucuklar,hem bu gece kandil gecesi edilen dualar kabul olur,onun için dua edelim hepimiz,eşinin yanına gelebilmesine çok sevindim,Rabbim bebişlerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

buda benim tatlı kızım

Maşallah bebişine cnm,bebişinin cicilerini ekle bizde görelim,Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin inş

mERHABA KIZLAR DAHA YENİ GİRDİM NETE VE ŞOKTAYIM VE AĞLIYORUM DUYDUKLARIMA İNANAMADIM.BİRSENE ÇOK ÜZÜLDÜM aLLAHIM YARDIM EDER VE BEBİŞLER ZAMANINDA SAĞLIKLI DOĞAR İNŞALLAH.bİRSENLE HABERLEŞEN ARKADAŞLAR PINAR SİBİKO BENDEN DE SELAM SÖYLEYİN DUA ETTİĞİMİ İLETİN BENDE NOSU YOK ZATEN BEN ARASAM AĞLAMAKTAN KONUŞAMAM VE MORALİNİ BOZARIM.dUALARIM BU GECE BİRSEN VE BEBEKLER İÇİN.
CERENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.
CLARİES MAŞALLAH BEBİŞİNEDE ALLAH SAĞLIK VERSİN.

ıkı gundur gıremedım ınternete yenı ogrendım bırsenı Allahım bu gecenın yuzu suyu hurmetıne yardımcısı olsun ınsallah bebışler yıne korkutuyordur sadece gelmezler bıraz daha sabreder ınsallah kuzular
kızlar kımde bırsenın numarası varsa özelden bana yazarsa sevınırım sabah bende bır arıyayım ınsallah yarın guzel haberler alırız

hay allahım ya şu 30u 32yi atlatsa diyoduk başımıza gelenlere bak. 29u bitirmedi daha. inşallah daha beklerler. çok üzüldüm. bu kadar erken bastıracaklarına hiç inanmıyordum. inşallah dursunlar dahaaa

günaydın herkese iyi haftalar umarım birsen iyidir kızlar bütün gece aklım onda ve bebişlerindeydi

Kızlar günaydınlar....

Size güzel haberler getirdim. Sabah 6,30'dan beri Birso'yu aramamak için zor tutuyodum kendimi. Şimdi aradım. Çok şükür sancısını kesmişler. Hala ilaç vermeye devam ediyorlarmış ama sabahki kontrolünde doktoru hadi gözün aydın yırttın demiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Seside keyifli geliyodu tabi. Çok selamı var hepinize. Eşi bugün laptopunu getiricekmiş. Girerim dedi. Ohhhh dualarımızı kabul etti çok şükür Allah'ım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tabi bi süre kontrol altında tutarlar. Sancı tekrar başlamasın diye ilaca devam. 3 hafta daha bekletebilirlerse çok iyi olacak dedi Birso'm. Hadi bu gece atlatıldı, 3 haftada beklerler hayırlısıyla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

PINARCIM GÜNAYDIN güneş gibi doğdu haberlerin ay şimdi yine ağlıyorum çok sulu göz oldum ben hiç dayanamıyorum.o kadar sevindim ki Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul etti artık sağlıkla bebeklerin zamanında doğmasını nasip etsin Akşam üzüntüden şimdi sevinçten ağlıyorum ah birsen valla sen beni doğurtcan heyecandan ya.

hadi gözümüz aydın:)))))))))) çok sevindim pınarcım inşallah üç hafta daha beklerler paşalar

Günaydın canım. Aman ağlama sende lütfen. Bak çok şükür normale döndü hayırlısıyla Birso'muz. Kuzular naz yapıyorlar bu aralar :)

hadi gözümüz aydın:)))))))))) çok sevindim pınarcım inşallah üç hafta daha beklerler paşalar

İnşallah canım benim inşallah a.s.

günaydın kızlar nasılsınız birsenin iyi olduğuna cok sevındım inş hersey daha iii olur

Günaydın canım. Çok şükür sen nasılsın?

Bende şimdi çay demledim. Kayınpederim gelince onla bi kahvaltı yaparız. Odamız dün kaplandı. Bugünde boyası yapılacak hihoyyyt

Bugün hepimiz için inşallah güzel bir hafta başlangıcı olacak kızlarrrrr :lepi:

BİRAZ önce devlet hastanesine gittim daha öncede aynı yere gitmiştim saat yine 10 daydı randevum saat 12 de kayıt sıram gelmişti neyse şimdi erken gittim bu sefer bizi sıradan çıkardılar saatinizde gelin dediler valla bu Devlet hastaneleri bi tuhaf şimdi 10 da gitçem bakalım ne olacak.Birso korkuttu beni eğer dr alırsa bi nst ye girecem bide bakalım bu dr nediycek Birsenin telini bilen bi arkadaş özelden msj atabilirmi

Canım sende rahatsızlandığında böyle olmuştum ben çok ağlıyorum yani birebir konuşulduğunda hiç dayanamıyorum ondan böyle durumlarda konuşmam kendi durumumda da kimseye belli etmem insanlar şok olur bu kadar ağlıyor şimdi gülümsüyor diye bu garip bi durum sanırım.
Canım bak üzüldüğünede deymedi odanın işi bitmiş artık bi mobilyalar gelecek valla o boya kokusu için bütün odaları boyayabilirim.Kayınpederle de karşılıklı çaylar Allah muhabbetinizi bozmasın sağlık versin benim kızımın dedesi olmuycak kayınpederimi bir kez görebildim malesef onlada iyi anlaştık ama ömrü yetmedi.Bu sebeple kızım hep dede hasreti çekecek

oh be valla heyecanlı heyacanlı okudum geçmişten itibaren çok şükür soluk soluğa valla çok şükür ya daha çok minikler kuzular

aysun4141, MARYLİN, zehra*79*
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bütün gece sabaha kadar uyuyamadım Birseni arayanlar haber verirse sevinirim.Herkes iyidir inşallah

günaydın canım

iyi yapmışsın canım snede telaşladındın sanırım inş iyidir kuzun haberleirni bekliyoruz

pınar canım günaydın afiyet olsun sende fazla yorma kendini artık çok dikkat etmemiz lazım hepimizin

ılgıncım günaydın sen nasılsın canım

biz iyiyiz kızlar işe geldik yine başladık yeni haftaya hadi bakalım az kaldı sağlıkla gelsin tüm kuzular

Canom no'yu mesaj attım sana...

Bu devlet hastaneleri bi alem zaten ya tövbe tövbe klava:

Bacım sancın mancın yoksa, hissetmiyorsan takma kafana. Sancın olsa hissedersin. Kendini şartlama böyle...

Hepimiz öyle olduk be bacım valla zaten sulu gözdüm bende iyice sulu oldum kaydirigubbakcemile3

Evet canım bugün biticek çok şükür. Odada hazır zaten. Bu hafta gelicek kısmetse.

Kayınpederim iyidir ya çok severim. Evde kimse onunla çay içmediği için bayılır benle çay içmeye a.s

Allhah rahmet eylesin bacım. Nur içinde yatsın senin kayınpederinde....

Günaydın canım. Sağolasın. Yok artık dikkatliyim merak etme yerimseniben

iyi bugün güzel haberler geliyor inşallah böylede gider

Pınarcım zaten dr tanışmaya gidicem övdüler ya bi bakayım nasıl güven verici mi gitmişkende bi baktırayım.
Canım kayınpederini hoş tutman güzel erkekler babalarıyla anlaşamaz sonra kaybettiklerinde anlarlar sen en güzelini yapıyorsun bende kayıpederimle oturur muhabbet ederdim kaynanam sinir olurdu halbuki insanları hoş tutmak lazım bak diyorumki bir kere bana geldiklerinde gördüm 15 gün kalmıştı ama o kadar güzel hatırlayıp dua ediyorum.ben çıkıyorum gelirim öpüldünüz msj için sağol canım

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN YAW BıRSENE NE OLDU GEÇMıŞı OKUAYAMDIM ÇOK MERAK ETTıM ıŞıM ÇOKTA KIZLAR NE OLUR BıRıNıZ YAZIN:çok üzgünüm:?

Heee hadi bakalım bacım inşallah iyi bi doktordur :Saruboceq:

Bak ne güzel. Son dönemini görmüşsün , sevmişsin, şimdi dua ediyosun en azından bacım. Allah kabul etsin dularını...

Tamam hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Öptüm canım a.s.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN YAW BİRSENE NE OLDU GEÇMİŞİ OKUAYAMDIM ÇOK MERAK ETTİM İŞİM ÇOKTA KIZLAR NE OLUR BİRİNİZ YAZIN:çok üzgünüm:?

Canım günaydın. Sancısı tutmuştu cumartesi. Hastanede açılması da olmuştu. Az kalsın geliyordu yani kuzucuklar. Ama şimdi ilaçlarla durdurdular çok şükür...

kızlar Birsene sevindim çok şükür düzelmiş yani
bu arada sorum olacak sizlere, ben biraz sakarım da sürekli bir şeyler kırıyorum, elimden herşey dökülüyor, kapıları çarpıyorum
minik kuzum da alıştı herhalde böyle seslere
birden gelen yüksek ses etkiliyormu acaba minik kulaklarını ya da su koruyormu?

AYY inanmıyorum ya. ben cumartesi sabah 9 dan 10 kadar filan msn de konuştum. kahvaltımı yapacam filan dedi.hiçbirşeyi yoktu. şekerimi ölçecem filan dedi.sonra görüşürüz diye çıktık. ay nasıl üzüldüm ya. şimdi iyi demi pınarcım?
bu arada sen iyisin demi..aman sende dikkat et canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…