2009 Mayıs Anneleri

Ay bende çok sevinçliyim çok şükür dualarımız kabul oldu.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN YAW BİRSENE NE OLDU GEÇMİŞİ OKUAYAMDIM ÇOK MERAK ETTİM İŞİM ÇOKTA KIZLAR NE OLUR BİRİNİZ YAZIN:çok üzgünüm:?

Canım sancıları başlamıştı açılma vardı bebişleri geliyodu az kalsın.Allahtan serumlar fitiller durdu sancıları.

Günaydınlar Canlarım;

Şimdi konuştum hepinizden selam söyledim kızlar hepimizin onun için dua ettiğini ve dualarımızın kabul olduğu konuştuk.Sesi çok iyi çok şükür sadece halen serum takılıymış doktoru yarın ultrasona alıp bakacakmış böyle işte sabah sabah iyi haberlerle başladık.

Dün sesi fenaydı çok sancım vardı bi bilsen diyor.Doğum sancısı çekmedim demiycem falan bide şaka yapıyo içim çokkkk ferahladı çok hihoyyythihoyyythihoyyyt

Yok be bacım etkilemez merak etme. Onlara ses çok az gidiyor zaten...

Valla sorma bacım şok olduk hepimiz. Şimdi iyi çok şükür. Bayağı bi doğum sancısı çekti garibim. Bebişler için ciğer geliştirici iğnede yapıldı. Bu sabah 6,30'da 24 saat doldu çok şükür. İğneler etki etti. Sancıyıda durdurmuşlar. Sürekli şişe şişe serumla ilaç veriyolar garibime. Bi süre daha kontrol altında tutarlar sanırım...

ben iyiyim canım çok şükür ya. Cuma kontrolde herşey yolunda dedi doktor. Bende kendime dikkat ediyorum artık...

Sen nasılsın bakim? Paşan nasıl?

kızlar şu ciğer geliştirici iğne diyorlar
bebeklerimizin ciğerleri gelişmedimi yani daha

günaydın kızlar..

birsen i duydum üzüldüm yaa
zaten zor bi hamilelik geçiriyodu kız..
neyse ki iyiymiş şimdi..aman kuzucuklar da sabretsimler biraz

bende iyiyim çok şükür bir problem yok.allahıma şükürler...
sadece şok geçirdim sabah sabah.ilahi birsen ya..
heyecandan beni doğurtacaktı valla.sorarım ben ona hele bir iyileşsinde hayırlısıyla

Ay kızlar bütün gece kabuslar gördüm,birsenle ben aynı hastanede doğuma alınıyormuşuz,birse sürekli "bebeklerim küçük" diyordu,sancıdan ikimizde ağlıyoruz,karşıda cam varmış yan odayı gösteriyor,eşim o camdan sürekli bana bakıyormuş,öyle sancı çekip durdum sabaha kadar ,sonra uyandım kızlar,ilk işimde foruma girmek oldu şimdi,çok şükür iyi haberlerini okudum içim rahatladı vallahi,neyse geçmiş olsun..

Alsucum günaydın canım, aynı olaydan bende muzdaribim maalesef,küçücük kulakları bu gürültüye nasıl tepki vericek diye korku duruyorum,gerçi ben artık mutfağa falan girmiyorum ama bu seferde banyoda tuvalet kapağını ve dolapların kapağını farketmeden küüt diye çarptırıyorum dikkatsizmi oldum ne ya,aslında hiç böyle değildim hamilelik öncesinde,şimdi ne yapsam gürültü çıkıyor..neyseki mutdfağa girmiyorum,ordada tencerelerle basım beladaydı..inş. etkilemiyordur,
Birde normal seyrinde giderse ciğerlerin gelişimi 35. haftanın sonu 36. haftanın başı arasında gelişimini tamamlıyor,yani maalesef henüz daha dış dünyaya uyumlu değiller bebişler..

Burcucum sen nasılsın canım?İyİsİn demİ?

Sağol bitanem iyiyim çok şükür,ara ara kasık ağrısı oluyor sadece,ama tahlil nst falan temiz çıktı çok şükür,şimdi bi telaş girdim foruma yine gelişmeler ne yönde diye,ama dudurmuşlar çok şükür inş. 3 hafta daha sabreder kuzucuklar..
Sen nasılsın canım?a.s.

Sağol Burcucum! a.s.
ay inşallah etkilenmezler, kendime çok kızıyorum bu yüzden, Allahım korusun miniklerimizi :Saruboceq:

Ay sorma bacım banada diyor az kaldı doğuruyordum uleyn diye :) Dün sesini duydukça ben sancı çektim sanki. Neyse hayırlısıyla atlattı inşallah canım ya...

kızlar şu ciğer geliştirici iğne diyorlar
bebeklerimizin ciğerleri gelişmedimi yani daha

Bacım henüz tam dış dünyaya uyum sağlayamıyorlar. O yüzden erken doğan bebekler hemen küveze konuyor. Sanırım 35.haftada falan tamamlıyor...

günaydın kızlar..

birsen i duydum üzüldüm yaa
zaten zor bi hamilelik geçiriyodu kız..
neyse ki iyiymiş şimdi..aman kuzucuklar da sabretsimler biraz

Günaydın canım hoşgeldin... Valla sorma. Neyseki iyi şimdi. Allah bi daha göstermesin...

pınar sİbİko saĞolun İÇİm rahatladı sonunda...

Sende sağol canım a.s.

bende iyiyim çok şükür bir problem yok.allahıma şükürler...
sadece şok geçirdim sabah sabah.ilahi birsen ya..
heyecandan beni doğurtacaktı valla.sorarım ben ona hele bir iyileşsinde hayırlısıyla

Hepimiz aynıyız valla bacım. Benimde dün karnım ağrıdı heyecandan. Aha dedim beni Birsen'in yanına kaldırın kaydirigubbakcemile3

Hepimizi doğurtacaktı bu Birsen karısı valla kaydirigubbakcemile3

Oh maşşallah sende iyiymişsin canım. Aman dikkat et kendine a.s.

Öyle valla cnm ya panik oldum,bide bebişlerimiz küçük daha ,doğuruyor zannettim,Allah korudu valla..Pınarcım halletmişsiniz bebişin odasını hadi gözün aydın ,mobilyalar eşyalar derken zaman çabucak geçiyor işte,aman cnm sen dikkat et yinede yorma kendinia.s.

gerçi kzlar yazmış çok şükür ağrılarım dindi nst çok az görünüyor
doktorum eşime yırttı demiş ama artık hep risk var
dünki doktorun sesi kulağımda 24 saat sık dişini
doğurma deyişi hiç kulağımdan gitmedi

ayyyy cok sukurrr..sabaha kadar rüyamda birseni gördüm..cok sukur yaaa hihoyyyt hihoyyyt

günaydin kizlar buarada a.s.

Evet canım Allah korudu...

Ay sorma canım. Hafta sonu kaplanamadı diye üzülmüştüm. Bugün bitiyor çok şükür. Çarşamba falan da gelir mobilyalarımız inşallah...

Ay canım hoşgeldin. Neyse bu 24 saati atlattık çok şükür. Şimdi amaç her haftayı atlatmak. Benim doktorda öyle demişti. Dualarımız, kalbimiz hep seninle biliyosun. Sen güzelce dinlen. Oğluşlara da söyle dışarıda bişey yok hemen çıkmaya çalışmasınlar kaydirigubbakcemile3

ayyyy cok sukurrr..sabaha kadar rüyamda birseni gördüm..cok sukur yaaa hihoyyyt hihoyyyt

günaydin kizlar buarada a.s.

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…