Kızlar günaydınlar....
Size güzel haberler getirdim. Sabah 6,30'dan beri Birso'yu aramamak için zor tutuyodum kendimi. Şimdi aradım. Çok şükür sancısını kesmişler. Hala ilaç vermeye devam ediyorlarmış ama sabahki kontrolünde doktoru hadi gözün aydın yırttın demiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Seside keyifli geliyodu tabi. Çok selamı var hepinize. Eşi bugün laptopunu getiricekmiş. Girerim dedi. Ohhhh dualarımızı kabul etti çok şükür Allah'ım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tabi bi süre kontrol altında tutarlar. Sancı tekrar başlamasın diye ilaca devam. 3 hafta daha bekletebilirlerse çok iyi olacak dedi Birso'm. Hadi bu gece atlatıldı, 3 haftada beklerler hayırlısıyla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN YAW BİRSENE NE OLDU GEÇMİŞİ OKUAYAMDIM ÇOK MERAK ETTİM İŞİM ÇOKTA KIZLAR NE OLUR BİRİNİZ YAZIN:çok üzgünüm:?
kızlar Birsene sevindim çok şükür düzelmiş yani
bu arada sorum olacak sizlere, ben biraz sakarım da sürekli bir şeyler kırıyorum, elimden herşey dökülüyor, kapıları çarpıyorum
minik kuzum da alıştı herhalde böyle seslere
birden gelen yüksek ses etkiliyormu acaba minik kulaklarını ya da su koruyormu?
AYY inanmıyorum ya. ben cumartesi sabah 9 dan 10 kadar filan msn de konuştum. kahvaltımı yapacam filan dedi.hiçbirşeyi yoktu. şekerimi ölçecem filan dedi.sonra görüşürüz diye çıktık. ay nasıl üzüldüm ya. şimdi iyi demi pınarcım?
bu arada sen iyisin demi..aman sende dikkat et canım ya..
kızlar İlgİn nerde haberİnİz varmı?İŞİmİ Çok acaba?
kızlar Birsene sevindim çok şükür düzelmiş yani
bu arada sorum olacak sizlere, ben biraz sakarım da sürekli bir şeyler kırıyorum, elimden herşey dökülüyor, kapıları çarpıyorum
minik kuzum da alıştı herhalde böyle seslere
birden gelen yüksek ses etkiliyormu acaba minik kulaklarını ya da su koruyormu?
Burcucum sen nasılsın canım?İyİsİn demİ?
Alsucum günaydın canım, aynı olaydan bende muzdaribim maalesef,küçücük kulakları bu gürültüye nasıl tepki vericek diye korku duruyorum,gerçi ben artık mutfağa falan girmiyorum ama bu seferde banyoda tuvalet kapağını ve dolapların kapağını farketmeden küüt diye çarptırıyorum dikkatsizmi oldum ne ya,aslında hiç böyle değildim hamilelik öncesinde,şimdi ne yapsam gürültü çıkıyor..neyseki mutdfağa girmiyorum,ordada tencerelerle basım beladaydı..inş. etkilemiyordur,
Birde normal seyrinde giderse ciğerlerin gelişimi 35. haftanın sonu 36. haftanın başı arasında gelişimini tamamlıyor,yani maalesef henüz daha dış dünyaya uyumlu değiller bebişler..
Ay bende çok sevinçliyim çok şükür dualarımız kabul oldu.
Canım sancıları başlamıştı açılma vardı bebişleri geliyodu az kalsın.Allahtan serumlar fitiller durdu sancıları.
Günaydınlar Canlarım;
Şimdi konuştum hepinizden selam söyledim kızlar hepimizin onun için dua ettiğini ve dualarımızın kabul olduğu konuştuk.Sesi çok iyi çok şükür sadece halen serum takılıymış doktoru yarın ultrasona alıp bakacakmış böyle işte sabah sabah iyi haberlerle başladık.
Dün sesi fenaydı çok sancım vardı bi bilsen diyor.Doğum sancısı çekmedim demiycem falan bide şaka yapıyo içim çokkkk ferahladı çok hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar şu ciğer geliştirici iğne diyorlar
bebeklerimizin ciğerleri gelişmedimi yani daha
günaydın kızlar..
birsen i duydum üzüldüm yaa
zaten zor bi hamilelik geçiriyodu kız..
neyse ki iyiymiş şimdi..aman kuzucuklar da sabretsimler biraz
pınar sİbİko saĞolun İÇİm rahatladı sonunda...
bende iyiyim çok şükür bir problem yok.allahıma şükürler...
sadece şok geçirdim sabah sabah.ilahi birsen ya..
heyecandan beni doğurtacaktı valla.sorarım ben ona hele bir iyileşsinde hayırlısıyla
Ay kızlar bütün gece kabuslar gördüm,birsenle ben aynı hastanede doğuma alınıyormuşuz,birse sürekli "bebeklerim küçük" diyordu,sancıdan ikimizde ağlıyoruz,karşıda cam varmış yan odayı gösteriyor,eşim o camdan sürekli bana bakıyormuş,öyle sancı çekip durdum sabaha kadar ,sonra uyandım kızlar,ilk işimde foruma girmek oldu şimdi,çok şükür iyi haberlerini okudum içim rahatladı vallahi,neyse geçmiş olsun..
Sağol bitanem iyiyim çok şükür,ara ara kasık ağrısı oluyor sadece,ama tahlil nst falan temiz çıktı çok şükür,şimdi bi telaş girdim foruma yine gelişmeler ne yönde diye,ama dudurmuşlar çok şükür inş. 3 hafta daha sabreder kuzucuklar..
Sen nasılsın canım?a.s.
Sağol Burcucum! a.s.
ay inşallah etkilenmezler, kendime çok kızıyorum bu yüzden, Allahım korusun miniklerimizi :Saruboceq:
Ay sorma bacım banada diyor az kaldı doğuruyordum uleyn diye :) Dün sesini duydukça ben sancı çektim sanki. Neyse hayırlısıyla atlattı inşallah canım ya...
Bacım henüz tam dış dünyaya uyum sağlayamıyorlar. O yüzden erken doğan bebekler hemen küveze konuyor. Sanırım 35.haftada falan tamamlıyor...
Günaydın canım hoşgeldin... Valla sorma. Neyseki iyi şimdi. Allah bi daha göstermesin...
Sende sağol canım a.s.
Hepimiz aynıyız valla bacım. Benimde dün karnım ağrıdı heyecandan. Aha dedim beni Birsen'in yanına kaldırın kaydirigubbakcemile3
Hepimizi doğurtacaktı bu Birsen karısı valla kaydirigubbakcemile3
Oh maşşallah sende iyiymişsin canım. Aman dikkat et kendine a.s.
Öyle valla cnm ya panik oldum,bide bebişlerimiz küçük daha ,doğuruyor zannettim,Allah korudu valla..Pınarcım halletmişsiniz bebişin odasını hadi gözün aydın ,mobilyalar eşyalar derken zaman çabucak geçiyor işte,aman cnm sen dikkat et yinede yorma kendinia.s.
gerçi kzlar yazmış çok şükür ağrılarım dindi nst çok az görünüyor
doktorum eşime yırttı demiş ama artık hep risk var
dünki doktorun sesi kulağımda 24 saat sık dişini
doğurma deyişi hiç kulağımdan gitmedi
ayyyy cok sukurrr..sabaha kadar rüyamda birseni gördüm..cok sukur yaaa hihoyyyt hihoyyyt
günaydin kizlar buarada a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?