gerçi kzlar yazmış çok şükür ağrılarım dindi nst çok az görünüyor
doktorum eşime yırttı demiş ama artık hep risk var
dünki doktorun sesi kulağımda 24 saat sık dişini
doğurma deyişi hiç kulağımdan gitmedi
mutahharacım günaydın tatlım sende hoşgeldin nasılsın
bitanem merhaba nasılsın fıstığım:))))))))) geldim geldim bırakırmıyım seni hiç bebiş nasıl hafta başı biraz yoğunluk vardı a.s.
sağol bitanem iyiyim çok şükür,ara ara kasık ağrısı oluyor sadece,ama tahlil nst falan temiz çıktı çok şükür,şimdi bi telaş girdim foruma yine gelişmeler ne yönde diye,ama dudurmuşlar çok şükür inş. 3 hafta daha sabreder kuzucuklar..
Sen nasılsın canım?a.s.
kuzuuuum birsenim, çok geçmiş olsun!!! sabaha kadar seni gördüm rüyamda. bi doğurmuşsun bi doğurmamışsın görüp durdum. bide uykumun arasında sürekli diyorum ki: ya çamaşırları daha bu hafta yıkayacaktı nolcak şimdi. sonra uyanıp kendime kızıyorum ay tek derdimiz oydu sanki diye. ay bir alemdi yani. neyse kuzum, geçmiş olsun hayırlısıyla. inşallah ennn azzzz 3 hafta daha bekler senin küçük beyler. kız çabuk annene söle çamaşırları yıksaın haaa :))))
Evet canım Allah korudu...
Ay sorma canım. Hafta sonu kaplanamadı diye üzülmüştüm. Bugün bitiyor çok şükür. Çarşamba falan da gelir mobilyalarımız inşallah...
Ay canım hoşgeldin. Neyse bu 24 saati atlattık çok şükür. Şimdi amaç her haftayı atlatmak. Benim doktorda öyle demişti. Dualarımız, kalbimiz hep seninle biliyosun. Sen güzelce dinlen. Oğluşlara da söyle dışarıda bişey yok hemen çıkmaya çalışmasınlar kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
AnkakuŞu, mutahhara hoŞgeldİnİz kızlar.
AnkakuŞu, mutahhara hoŞgeldİnİz kızlar.
kızlar hemen yazacam net çok sık gidiyor
saol canım yoktun hafta sonu. nası geçti doğum günün
kızlar şu ciğer geliştirici iğne diyorlar
bebeklerimizin ciğerleri gelişmedimi yani daha
:)))) ay bende ayni şekilde gördüm..bi doguruyordu,bi dogurmuyordu,acaba cantasi hazirmiydi diye söylüyordum :))) bilinçalti işte :) ay neyse ya cok sukur geçti inşaAllah..
iyi geçti sağolasın. hafta sonu giremiyorum evde net yok bizim.zaten izne çıkıncada sizle nasıl görüşecem kara kara onu düşünüyorum.eşime diyorum net alalım diye almıyor gerek yok diye. ama annemler yakın arada onlara gidip haberleri yazarım sizlere inş.
ay ilahi, ikimiz de aynı derde düşmüşüz demekkaydirigubbakcemile5 ben kendim için de böyle saçma şeyler görüyorum arada. 1 ay önce falandı. rüyamda oğlumu doğurmuşum ama giydirecek kıyafet yok altına koyacak bez yok. nası üzülüyorum. koca koca bezlere sarıyorum. öyle gördüm. sabah bizimkilere anlatınca annem hemen bikaç parça bi şeyler aldı içim rahat etsin die. kaydirigubbakcemile3
PINARCIM ODANIZ BİTİNCE RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ ONA GÖRE TAMAM MIkaydirigubbakcemile2
Evet Pınarcım merakla bekliyoruz.Benimkide geldi ama herşeyini tamamlayınca resimlerini koyucam sabırsızlanıyorum zaten hazırlamak için.
Bu arada kızlar hepimizi aynı şeyi düşünmüşüz ne komik kaydirigubbakcemile3
Bu bebeklerin kıyafetleri,hastane çantası bizim bilinç altımıza acayip yerleşmiş demek.Dün ben çantanın içine koyulcakların hepsini yıkadım en kısa zamandada ütüleyip yerleştiricem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?