2009 Mayıs Anneleri

canım hoşgeldin bitanem nasıl merak ettik sizi iyi olmanıza çok sevindim tatlıma.s.

cok sukur canim..bebişler bi atraksiyon yapalim dediler herhalde canim gamyoncuiremsu

inşaAllah vaktinde gelcekler canim..hiç canini sıkma..dualarimiz hep seninle Şeniz yerimseniben

kuzuuuum birsenim, çok geçmiş olsun!!! sabaha kadar seni gördüm rüyamda. bi doğurmuşsun bi doğurmamışsın görüp durdum. bide uykumun arasında sürekli diyorum ki: ya çamaşırları daha bu hafta yıkayacaktı nolcak şimdi. sonra uyanıp kendime kızıyorum ay tek derdimiz oydu sanki diye. ay bir alemdi yani. neyse kuzum, geçmiş olsun hayırlısıyla. inşallah ennn azzzz 3 hafta daha bekler senin küçük beyler. kız çabuk annene söle çamaşırları yıksaın haaa :))))

bitanem merhaba nasılsın fıstığım:))))))))) geldim geldim bırakırmıyım seni hiç bebiş nasıl hafta başı biraz yoğunluk vardı a.s.

ay hoşgeldin bende merak ettim valla.iyiyiz biz tosunumla teyzesi çalışıoz.gün sayıyoruz. Nisan 4 inşallah izin ayrılma tarihim..

aman canım dikkat et kendine. Bizde iyiyiz çok şükür.aynı valla.izin günümü bekliyorum öyle..

canım hoşgeldin..dualarımız seninle güzelim.korkma inşallah duracak tosunlarımız az daha. üzmeyecekler annelerini..

:)))) ay bende ayni şekilde gördüm..bi doguruyordu,bi dogurmuyordu,acaba cantasi hazirmiydi diye söylüyordum :))) bilinçalti işte :) ay neyse ya cok sukur geçti inşaAllah..

hoşbuldum canim :) hadi gözün aydin..bitti bitiyor oda işi

AnkakuŞu, mutahhara hoŞgeldİnİz kızlar.

hoşbulduk canim :) az sabir bitanem..az kaldi iznine

kızlar hemen yazacam net çok sık gidiyor

Ay çok şükür allahım seni burda gördüm yaaa ölsemde gam yemem.Neler geçti aklımdan neler gece sayıklamışım valla kocam öle dedi.Kız bende kıyafetler bile yok ortada ne giycek çocuklar diye düşündüm bi o eksikti zaten insan panik olunca aklına neler neler geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım yoktun hafta sonu. nası geçti doğum günün

iyi geçti sağolasın. hafta sonu giremiyorum evde net yok bizim.zaten izne çıkıncada sizle nasıl görüşecem kara kara onu düşünüyorum.eşime diyorum net alalım diye almıyor gerek yok diye. ama annemler yakın arada onlara gidip haberleri yazarım sizlere inş.

kızlar şu ciğer geliştirici iğne diyorlar
bebeklerimizin ciğerleri gelişmedimi yani daha

yok canim tam olarak gelişmedi daha..35. haftada gelişiyor bildigim kadariyla..yani kuveze girmiyor o haftadan sonra..tabi eger geliştiyse..cocuktan cocugada degişebilir bu hafta..ama bu igne Allah korusun erken doguma karsi önlem olarak vuruluyor..küvezde gecircegi süreyi kisaltiyor yada tamamen geciriyor..bulundugun haftaya bagli..

:)))) ay bende ayni şekilde gördüm..bi doguruyordu,bi dogurmuyordu,acaba cantasi hazirmiydi diye söylüyordum :))) bilinçalti işte :) ay neyse ya cok sukur geçti inşaAllah..

ay ilahi, ikimiz de aynı derde düşmüşüz demekkaydirigubbakcemile5 ben kendim için de böyle saçma şeyler görüyorum arada. 1 ay önce falandı. rüyamda oğlumu doğurmuşum ama giydirecek kıyafet yok altına koyacak bez yok. nası üzülüyorum. koca koca bezlere sarıyorum. öyle gördüm. sabah bizimkilere anlatınca annem hemen bikaç parça bi şeyler aldı içim rahat etsin die. kaydirigubbakcemile3

olmazsa telefonla da haberleşiriz.

kızlaaaar bu telefon, msn listesi kimdeyse BEN DE İSTİYORUUUMMM!!!

:roflol: :roflol:

bende ilk hamile kaldigim zamanlarda sürekli böyle rüyalar görüyordum :)) ne yedircem,ne giydircem,nerde yatircam bu cocugu :)))) uzun süredir görmüyordum..birsenin olayiyla patlak verdi :)) anacim saglikla vaktinde bi dogursakta rahatlasak hepimiz artik :)))

Birsencim gözün aydın cnm,çok şükür atlattın,üç haftacık daha sabretsin sıpalar,nedeni ile ilgili birşey söyledimi doktor?

PINARCIM ODANIZ BİTİNCE RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ ONA GÖRE TAMAM MIkaydirigubbakcemile2

Evet Pınarcım merakla bekliyoruz.Benimkide geldi ama herşeyini tamamlayınca resimlerini koyucam sabırsızlanıyorum zaten hazırlamak için.

Bu arada kızlar hepimizi aynı şeyi düşünmüşüz ne komik kaydirigubbakcemile3
Bu bebeklerin kıyafetleri,hastane çantası bizim bilinç altımıza acayip yerleşmiş demek.Dün ben çantanın içine koyulcakların hepsini yıkadım en kısa zamandada ütüleyip yerleştiricem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: bende sabah anneme dedim çantayi hazirlayalim biran önce diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…