2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız?? birsene çok üzüldüm ama şuan iyiymiş.allah inşallah ona yardım eder biraz daha bebişlerini sağsalim alır kucağına... kızlar bizde cumartesi doktorumuza gittik kızım epey büyümüş ama yine yüzünü göremdik bu gidişle sırtından başka bişeyini göremicez zaten:))) 05/05/2009 sezaryan günümüz şimdiden heyecan bastı beni umarım herşey yolunda giderr ve bebilerimizi sağsalim alırız kucağımıza...

Bacım hoşgeldin nasılsın bakim?

hoşbuldum canim :) hadi gözün aydin..bitti bitiyor oda işi

hoşbulduk canim :) az sabir bitanem..az kaldi iznine

Evet canım bu hafta bitecek kısmetse a.s.

PINARCIM ODANIZ BİTİNCE RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ ONA GÖRE TAMAM MIkaydirigubbakcemile2

Tamam canım. Boyama işi bitsin. Boş halini bi çeker gönderirim. Kaplamamızı görürsünüz fikir verirsiniz bakalım a.s.

Valla bacım tellede görüşürüz sıkma canını. Sende fırsat buldukça annenden girersin yerimseniben

Tamam canım sende koy mutlaka...

Bende iki hafta önce falan rüya gördüm. Doğumhane sırası bekliyorum. Hemşire hadi gel diyor. Ya dur daha hastane çıkışlarımız gelmedi. Eşim alıp gelene kadar sen beni sezaryene al diyorum hemşireye. Amma takmışız yahu kıyafetlere kaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki hafta içi hepsini yıkayacağım kısmetse. Ne olur ne olmaz :jeyyar:

valla dert oldu çamaşırlar. bir an önce yıkansın dursun da aklımız rahat etsin bari ya. bu kadar endişe edeceğimize erken yıkayalım daha iyi valla

Gözün aydın cnm,sezeryan günüde belli oldu sonunda demek hadi hayırlısı olsun,doğunca yüzünü bol bol göreceksin cnma.s

evet sibelcim bende yıkadım inşallah bu hafta sonu ütüleyip çantamızı hazırlıyıcaz..

Canım gözün aydın tarihiniz belli olmuş ne güzel.delikafadulden

Benimde 18 marttaki randevumda doktorum bakacak kilo artışı yine fazlaysa çatı genişliğine bakacakmış muhtemelen sezeryana dönebilir bakalım hayırlısı.Bizim tarihimizde belli olsa ne güzel olur ama daha söylemez gibi geliyo.Tülaycım sen neden sezeryan olacaksın kendi isteğinlemi?

Çanta işini bende sallıyodum daha çok erken diyodum ki bende 33 hafta oldum artık.Bu haftasonu bi coştum bitirmeliyim hemen diye :roflol:
Sende hazırla canım biranönce tarihin belli olmuş olsada nolur nolmaz

çok geçmiş olsun canım yapacağın tek şey istirahat çünkü yaptığın her iş doğumu hızlandırıyr,boşver herşeyi, sadece yemek dışında hiç bişey yapma..çevremde çok iş yapıp çok erken doğum yapan biri var..nşallah yavruların zamanında gelir..

Alsucum kk'de tamda bizim durumumuza uygun bi yazı buldum:

Annem birden irkilerverdi. İkimizinde duyduğu o yüksek ses neydi?

Hamileliğinizin son döneminde konuşmaların ve müziğin yanı sora, rahim sıvısından bebeğinize ulaşan başka seslerde vardır. Bebeğiniz rahminizden, sokaktaki araba seslerini, inşaatlarda çalışan iş makinelerini, kuş seslerini, köpek havlamalarını, çarpan kapıları, gök gürültülerini ve daha birçok şeyi duyabilir. Eğer hamileliğiniz sırasında, bu seslerden bazılarını sık sık duyarsa -diyelim fırtınalı bir bölgede yaşıyorsunuz- bunları hafızasına kaydeder ve doğumdan sonra da hatırlayabilir.

Yolculuklarınızı arabayla yapıyorsanız, bebeğiniz motor sesine de alışkın olacaktır. Hareket halindeki aracın sarsıntıları da büyük olasılıkla yatıştırıcı etki yapar. Bu seslerşn yeni doğanlar ve küçük çocujlar için de yatıştırıcı olduğu bilinmektedir. Bunun nedeni, seslerin tanıdık gelmesi ve rahimde duyulan vücut sesleriyle bağdaştırılması olabilir. Ancak her ne kadar dış dünyanın kimi sesleri doğmamış bebeğiniz için yatıştırıcı olsada, bir gök gürültüsü ya da yakınlardan gelen bir korna sesi tam tersi etkiye yol açabilir.Hamileliğin son üç ayında bebekler, bu tür seslere yeni doğanların verdiği şaşkınlık tepkisini veriyor ve kollarıyla bacaklarını açıyorlar. Bu refleks, olası bir tehlikeye karşı gösterilen otomatik tepkidir.

Bebeğinizin rahimde duyduğu sesler ister yatıştırıcı olsun, ister şaşırtıcı, beyinde gelişmekte olan işitme sisteminin uyarılmasına yol açar. Hamileliğinizin son döneminde, gelişmekte olan bebeğinizin en yoğun etkinliklerinden biri, seslere tepki vermektir. Ceninlerin işitsel uyarılara verdiği tepki davranışları, araştırmacılar tarafından derinlemesine incelenmiş ve belgelenmiştir. Dolayısıyla sese verilen tepkiler, doğmamış bebeğin zihin gelişimi konusunda ipuçları verebilir. Bunun yanı sıra, uzmanlar artık doğumdan önce bebekte sağırlık tetstleri yapabilmektedir...

Selam canım hoşgeldin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın? Oooo tarih belli olmuş. Sen kendin mi istedin sezaryeni canım?

Kızlar benim teyzemin 7 aylık tosununa bi bakın ya maşallah diyin ama kuzuma Dün ablasının d.günü vardı. Tosunumuda yatırdım resim çektim böyle hihoyyyt

birsnecim geçmiş olsun çok şükür atlattın kendine iyi bak kuzulara söle azcuk otursunlar oturdukları yerde

Maşallah kııız bayıldım tosunaaa

pınarcım saolasın ben iyiyim ama ağrılarım var artık biraz.. sen nasılsın canım hadi gözünaydın oda bitiyor bu hafta yorma fazla kendini.. canım benim daha önceki geçirmiş olduğum operasyıonda dolayı normal doğum yapmam zor

Maşşallah allah nazarlardan saklasın

Kızlar benim teyzemin 7 aylık tosununa bi bakın ya maşallah diyin ama kuzuma Dün ablasının d.günü vardı. Tosunumuda yatırdım resim çektim böyle hihoyyyt

masallah canım tosuncugaa.s.
slm kızlar nasılsınız bakalım..kac gundur uykudan kaldıramıorum kafamı yahu...işe gıtmedıım tum zamanlar ewde uyuyarak gecıo falla..oglusum paso uyu anne dıo heralde bana:1rolleyes:gecmiş e yenı bakıcam umarım herkezcıkler iidir bı yaramazlık yoktur...

Sağol tatlım! a.s.okuyacağım şimdi
yemekten geldik biz :CüvCüv:

Kızlar bu sancılar nasıl oluyor?Ben kasıklarımdan bazen hissediyorum ağrı gibi adet ağrısına benzer şuanda da var baya doğum sancısıyla yalancı sancıyı nasıl ayırıcaz?

kızlar bizde yemekten geldik biraz yürüdüm hava çok güzel bugün herkese afiyet olsun

pınarcım tosuncuğa maşallah

Kızlar bu sancılar nasıl oluyor?Ben kasıklarımdan bazen hissediyorum ağrı gibi adet ağrısına benzer şuanda da var baya doğum sancısıyla yalancı sancıyı nasıl ayırıcaz?

cnm elini göbek deliğinin üzereine koynca rahim elinin altında toplanır gibi oluyormuş ve karnın semsert oluyormuş kasılmada,ben henüz hiç yaşamadım,yada farketmedim
Kızlar bu aralar kasık ağrısı olan varmı?ara ara oluyor bende:uhm::uhm:

kızlar bizde yemekten geldik biraz yürüdüm hava çok güzel bugün herkese afiyet olsun

pınarcım tosuncuğa maşallah

afiyet olsun ılgıncımcokacimcoookartık yaz yaklasıyor yavas yavas,gerçi dün burası felaket yağmurluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…