2009 Mayıs Anneleri

canım hayırlı uğurlu olsun ayyy çok heyecanlandım ben ben daha yıkamadım hiç bir şey amam bu ahfat sonu hallaedicem baksanıza tarihler geliyor yavaş yavaş kaç kilo olmuş canım kızıın

maşallah canı yiğenine çok tatlı ve mutlu bir bebek

Canım toplanma gibi bişey yok ama çok sert ve karnım ağrıyo yaaaa :1no2:

Maşallah kııız bayıldım tosunaaa

Maşşallah allah nazarlardan saklasın

kızlar bizde yemekten geldik biraz yürüdüm hava çok güzel bugün herkese afiyet olsun

pınarcım tosuncuğa maşallah

Sağolasınız kızlar. Allah bizimkilerinde bu günlerini göstersin hayırlısıyla inşallah hihoyyyt

Haftalarımız ilerledikçe oluyor bacım artık ağrılar, hareket kısıtlamaları...

Evet bitiyor kısmetse canım. Şimdi boyamaya başladı usta. Uçuk pembe çok sevimli oldu ya hihoyyyt

Heee anladım canım. Bende heralde normal doğum istemiyorsun dedim. Olsun bacım sağlıkla doğsunda gerisi boş a.s.

Sağol tatlım! a.s.okuyacağım şimdi
yemekten geldik biz :CüvCüv:

Afiyet olsunnnn...

Kızlar bu sancılar nasıl oluyor?Ben kasıklarımdan bazen hissediyorum ağrı gibi adet ağrısına benzer şuanda da var baya doğum sancısıyla yalancı sancıyı nasıl ayırıcaz?

Canım rahim elinin altında toplanıyor gibi oluyormuş. Özellikle bele vuruyormuş ve belirli aralıklarla oluyormuş mutlaka. Sürekli değil...

Kurufasülyem vardı. Yanına da pilav yapıyorum şimdi. Ustaya yemek vermek lazım dimi ama. Ay eskiden bu işleri annem yapardı. Ben büyüdüm , evlendim, evime usta geldi de yemek veriyorum çok garibimi gitti valla kaydirigubbakcemile3

Canım toplanma gibi bişey yok ama çok sert ve karnım ağrıyo yaaaa :1no2:

o zaman gaz olabilir o,bebek sırtını dönüncede karnımın üstü semsert oluyor benim,sonra yan dönünce rahatlıyorum,oyun alanları daralıyor artık

kızlar geçmişe fazla bakamadım ama birsen iimiş. gözümüz aydın...

YA KIZLAR SORUM VAR????

BENıM BAŞ AGRILARIM GEÇMEDı OKADAR ŞıDDETLı DEGıL BıRDEN GıRMıYO DAHA ıı AMA GEÇMıO YAAA.
CUMA GıTÖıŞTıM DRA ıLAÇLARI PAZARTESıYE KADAR AL DEDı GEÇMEZSE MR ÇEKERıZ DEDı

BENDE MR BAKTIM FAZLA ZARARI YOK DıOLAR AMA NE BıLıM COK TEDıRGıNıM NE YAPIM??

NORMALDE SON AYLARDA BAŞ AGRILARI FAZLA OLMAZ HATTA GECERMıŞ COGU HAMıLEDE BENDE YENı BAŞLADI VE GECMıO YAA BıŞE VARSA DıEDE KORKMUYORUM DEGıL...

AKLIMA BıSSÜRÜ ŞEY GELıYO YAA

kızlar ben geldim geçmişi daha okumadım biliyosunuz sabah 10 da gittim dr a daha yoksu 10.30 da geldi 12 de sıra bana geldi.Eşimin arkadaşı çok övmüştü dr ve hastaneyi bende ondan gitmiştim.neyse arkadaşı dr görmemiş yada para için eşini ve bebeğini düşünmemiş sanırım.Dr girdim genç 30 yaşlarında ömrü bitmiş niye geldin der gibi mimiksiz baktı bende kısaca anlattım tahlillerimde yanımda dedim bakın isterseniz dedim bakmadı doğumu burda düşünüyorum sizi övdüler falan tık yok.sezeryanmı ne söylersiniz dedim doğumdan önce gelirsen tarih verir yaparız dedi baktım gönderiyo bebeğe bir baksaydık dedim bin pişman oldum beni niye kaldırıyon şimdi der gibi aç dedi açtım sadece 1 kere dokundu ultrason aletiyle gezme falan yok 1150 gr dedi kalktı ben şok daha 3 gün önce1300 gr dı diyemedim sıradakini çağırdı hemen ben tokluk şekeri testi yaptırayım dedim yazdı sonra bida testi aldıktan sonra uğramana gerek yok dedi ağlaya ağlaya eve geldim.yarın dr uma gidicem bi o baksın inanamadım ya canım o kadar sıkıldıki Devlet mi tövbe bidaha

Ben senin yerinde olsam dr. un söylediklerine uyardım cnm,ama mr'ın zararı yokmu acaba diye düşünüyorum,doğum sonrasına olabiliyorsa belki ertelenebilir,ama ihmal etme cnm

aa o ne be öyle,şaşırmış bu dr kendini,ay boşver bacım üzüldüğüne değmezklava:klava:

knk canım baş ağrıları herkesde farklı bende kronik migren var. ben şu an bile sık sık başağrısı çekerim.ama mr çektirmek ne kadar doğru bilemem.çünkü hamşle bayanların girmesi yasak diye biliyorum. ama istersen ben genelde patatessi dilim dilim kesip az tuz döküp başıma sarıyorum ve çok faydasını görüyorum ardından ılık duş iyi geliyor.geçiş olsun canım..

ınanmıorum canım ya ...su terbıyesıze bak sen...ınsan devlete dusmeye gorsun dıye bosa demıolar yahu ne bu yasankı hayatlarından işlerınden bıkmıslar yaniiklava:klava:tam dayaklık bunlar...sen sıkma canını yarın kendı dr una gıt canım bosver..kımı dr lar gelışmş gebelık olduu içinde bole yapıor en azından bızım buralarda belkı oda ole dıe davranmıstır sana bole...sıkma canını dr una gıt canım..çok geçmiş olsun

tutkuncum boşver ya çoğu doktor böyle ...canını sıkma lütfen ağalayıpda durma bebeğinde etkileniyor bunlardan..

sibelcim aynen benimde ama bu ağrılar normalmiş..

o zaman gaz olabilir o,bebek sırtını dönüncede karnımın üstü semsert oluyor benim,sonra yan dönünce rahatlıyorum,oyun alanları daralıyor artık

Canlar bilmiyorum tırstım biraz geçti inşallah tekrarlamaz tekrarlarsa doktorumu arıycam.

Canım boşver katılıyorum sana İstanbul'da devlet hastanesine gidilmez sen yine kendi doktorundan şaşma derim.Ben çok memnunum valla Leyla Hn.Bi aksilik olmadığı sürece başka bir doktora gitmeyi düşünemiyorum

canım benim yaa sıkma canını sen kendi doktoruna git nasıl bir mantıktırklava: böyle doktorları görevden almalılar madem kimseye faydaları olmayacak özeline gitsen para versen çok iyiler ama hastanede suratına bile bakmıyorlar nerde kaldı hipokrat yeminleri:mymeka:

Cnm ya ıŞın kÖtÜsÜ bende mıgren yok cokta baŞ agrısı cekmezdım ve bu agrı cok farklı baŞımın sol tarafı agrıyo ve bırden gırıo ddrda o yÜzden bıraz ŞÜphecı yaklaŞtı..

Dıorumkı bugÜnde ılaÇları alyım yrn haber verıyım dra??

Tünaydın Bacılar

Herkes iyidir inşallah bende azıcık ev işi yaptım akşama kadar uzanıcam bugun dün bütün gün dışardaydım yorulmuşum.

Kız birsen sen doğurmadın ama biz doğuruyorduk iyi haberini alana kadar bende hepimiz gibi bütün gece seni gördüm rüyamda.Maşallah bekliycek o sıpalarda bizi korkutuyorlar işte dualarımız sonuna kadar sizinle arkadaşım.:Saruboceq:

Arkadaşlar bazılarınızda sancılar varmış heralde benimde adet sancısı gibi oluyor ya 2 günden beri üşüttümmü acaba cuma gidecem dr.soralım bakalım neymiş.

Canım doktorun çekeriz dediyse zararı yoktur diye düşünüyorum. Önemli olan doktoruna güvenmen. Ben doktorum çektir derse çektiririm mesela. Yine de araştıralım biraz bakalım...

Hay ben o doktorun tövbe tövbe klava: Tam dayaklık bunlar ya. Allah düşürmesinbacım devletin eline ne diyeyim. Sıkma canını boşver geçti gtti de. Kendi doktoruna git canım en güzeli...

Hoşgeldin canım. Aman yorma kendini fazla. Bende usta gitsinde evi bi silip süpüreyim diyorum. Sonra zorlama kendini diyorum. Aman ne bileyim ya yapsan bi türlü yapmasna bi türlü :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…