kızlar merhaba nasılsınız?? birsene çok üzüldüm ama şuan iyiymiş.allah inşallah ona yardım eder biraz daha bebişlerini sağsalim alır kucağına... kızlar bizde cumartesi doktorumuza gittik kızım epey büyümüş ama yine yüzünü göremdik bu gidişle sırtından başka bişeyini göremicez zaten:))) 05/05/2009 sezaryan günümüz şimdiden heyecan bastı beni umarım herşey yolunda giderr ve bebilerimizi sağsalim alırız kucağımıza...
Selam canım hoşgeldin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın? Oooo tarih belli olmuş. Sen kendin mi istedin sezaryeni canım?
Kızlar benim teyzemin 7 aylık tosununa bi bakın ya maşallah diyin ama kuzumaDün ablasının d.günü vardı. Tosunumuda yatırdım resim çektim böyle hihoyyyt
cnm elini göbek deliğinin üzereine koynca rahim elinin altında toplanır gibi oluyormuş ve karnın semsert oluyormuş kasılmada,ben henüz hiç yaşamadım,yada farketmedim
Kızlar bu aralar kasık ağrısı olan varmı?ara ara oluyor bende:uhm::uhm:
Maşallah kııız bayıldım tosunaaa
Maşşallah allah nazarlardan saklasın
masallah canım tosuncugaa.s.
slm kızlar nasılsınız bakalım..kac gundur uykudan kaldıramıorum kafamı yahu...işe gıtmedıım tum zamanlar ewde uyuyarak gecıo falla..oglusum paso uyu anne dıo heralde bana:1rolleyes:gecmiş e yenı bakıcam umarım herkezcıkler iidir bı yaramazlık yoktur...
kızlar bizde yemekten geldik biraz yürüdüm hava çok güzel bugün herkese afiyet olsun
pınarcım tosuncuğa maşallah
canım hayırlı uğurlu olsun ayyy çok heyecanlandım ben ben daha yıkamadım hiç bir şey amam bu ahfat sonu hallaedicem baksanıza tarihler geliyor yavaş yavaş kaç kilo olmuş canım kızıın
maşallah canı yiğenine çok tatlı ve mutlu bir bebek
pınarcım saolasın ben iyiyim ama ağrılarım var artık biraz.. sen nasılsın canım hadi gözünaydın oda bitiyor bu hafta yorma fazla kendini.. canım benim daha önceki geçirmiş olduğum operasyıonda dolayı normal doğum yapmam zor
Sağol tatlım! a.s.okuyacağım şimdi
yemekten geldik biz :CüvCüv:
Kızlar bu sancılar nasıl oluyor?Ben kasıklarımdan bazen hissediyorum ağrı gibi adet ağrısına benzer şuanda da var baya doğum sancısıyla yalancı sancıyı nasıl ayırıcaz?
Canım toplanma gibi bişey yok ama çok sert ve karnım ağrıyo yaaaa :1no2:
[k] {n} [k];5630351 .!.:kızlar geçmişe fazla bakamadım ama birsen iimiş. gözümüz aydın...
YA KIZLAR SORUM VAR????
BENİM BAŞ AGRILARIM GEÇMEDİ OKADAR ŞİDDETLİ DEGİL BİRDEN GİRMİYO DAHA İİ AMA GEÇMİO YAAA.
CUMA GİTÖİŞTİM DRA İLAÇLARI PAZARTESİYE KADAR AL DEDİ GEÇMEZSE MR ÇEKERİZ DEDİ
BENDE MR BAKTIM FAZLA ZARARI YOK DİOLAR AMA NE BİLİM COK TEDİRGİNİM NE YAPIM??
NORMALDE SON AYLARDA BAŞ AGRILARI FAZLA OLMAZ HATTA GECERMİŞ COGU HAMİLEDE BENDE YENİ BAŞLADI VE GECMİO YAA BİŞE VARSA DİEDE KORKMUYORUM DEGİL...
AKLIMA BİSSÜRÜ ŞEY GELİYO YAA
kızlar ben geldim geçmişi daha okumadım biliyosunuz sabah 10 da gittim dr a daha yoksu 10.30 da geldi 12 de sıra bana geldi.Eşimin arkadaşı çok övmüştü dr ve hastaneyi bende ondan gitmiştim.neyse arkadaşı dr görmemiş yada para için eşini ve bebeğini düşünmemiş sanırım.Dr girdim genç 30 yaşlarında ömrü bitmiş niye geldin der gibi mimiksiz baktı bende kısaca anlattım tahlillerimde yanımda dedim bakın isterseniz dedim bakmadı doğumu burda düşünüyorum sizi övdüler falan tık yok.sezeryanmı ne söylersiniz dedim doğumdan önce gelirsen tarih verir yaparız dedi baktım gönderiyo bebeğe bir baksaydık dedim bin pişman oldum beni niye kaldırıyon şimdi der gibi aç dedi açtım sadece 1 kere dokundu ultrason aletiyle gezme falan yok 1150 gr dedi kalktı ben şok daha 3 gün önce1300 gr dı diyemedim sıradakini çağırdı hemen ben tokluk şekeri testi yaptırayım dedim yazdı sonra bida testi aldıktan sonra uğramana gerek yok dedi ağlaya ağlaya eve geldim.yarın dr uma gidicem bi o baksın inanamadım ya canım o kadar sıkıldıki Devlet mi tövbe bidaha
kızlar ben geldim geçmişi daha okumadım biliyosunuz sabah 10 da gittim dr a daha yoksu 10.30 da geldi 12 de sıra bana geldi.Eşimin arkadaşı çok övmüştü dr ve hastaneyi bende ondan gitmiştim.neyse arkadaşı dr görmemiş yada para için eşini ve bebeğini düşünmemiş sanırım.Dr girdim genç 30 yaşlarında ömrü bitmiş niye geldin der gibi mimiksiz baktı bende kısaca anlattım tahlillerimde yanımda dedim bakın isterseniz dedim bakmadı doğumu burda düşünüyorum sizi övdüler falan tık yok.sezeryanmı ne söylersiniz dedim doğumdan önce gelirsen tarih verir yaparız dedi baktım gönderiyo bebeğe bir baksaydık dedim bin pişman oldum beni niye kaldırıyon şimdi der gibi aç dedi açtım sadece 1 kere dokundu ultrason aletiyle gezme falan yok 1150 gr dedi kalktı ben şok daha 3 gün önce1300 gr dı diyemedim sıradakini çağırdı hemen ben tokluk şekeri testi yaptırayım dedim yazdı sonra bida testi aldıktan sonra uğramana gerek yok dedi ağlaya ağlaya eve geldim.yarın dr uma gidicem bi o baksın inanamadım ya canım o kadar sıkıldıki Devlet mi tövbe bidaha
Sağolasınız kızlar. Allah bizimkilerinde bu günlerini göstersin hayırlısıyla inşallah hihoyyyt
Haftalarımız ilerledikçe oluyor bacım artık ağrılar, hareket kısıtlamaları...
Evet bitiyor kısmetse canım. Şimdi boyamaya başladı usta. Uçuk pembe çok sevimli oldu ya hihoyyyt
Heee anladım canım. Bende heralde normal doğum istemiyorsun dedim. Olsun bacım sağlıkla doğsunda gerisi boş a.s.
Afiyet olsunnnn...
Canım rahim elinin altında toplanıyor gibi oluyormuş. Özellikle bele vuruyormuş ve belirli aralıklarla oluyormuş mutlaka. Sürekli değil...
Kurufasülyem vardı. Yanına da pilav yapıyorum şimdi. Ustaya yemek vermek lazım dimi ama. Ay eskiden bu işleri annem yapardı. Ben büyüdüm , evlendim, evime usta geldi de yemek veriyorum çok garibimi gitti valla kaydirigubbakcemile3
sibelcim aynen benimde ama bu ağrılar normalmiş..
o zaman gaz olabilir o,bebek sırtını dönüncede karnımın üstü semsert oluyor benim,sonra yan dönünce rahatlıyorum,oyun alanları daralıyor artık
[k] {n} [k];5630351 .!.:kızlar geçmişe fazla bakamadım ama birsen iimiş. gözümüz aydın...
YA KIZLAR SORUM VAR????
BENİM BAŞ AGRILARIM GEÇMEDİ OKADAR ŞİDDETLİ DEGİL BİRDEN GİRMİYO DAHA İİ AMA GEÇMİO YAAA.
CUMA GİTÖİŞTİM DRA İLAÇLARI PAZARTESİYE KADAR AL DEDİ GEÇMEZSE MR ÇEKERİZ DEDİ
BENDE MR BAKTIM FAZLA ZARARI YOK DİOLAR AMA NE BİLİM COK TEDİRGİNİM NE YAPIM??
NORMALDE SON AYLARDA BAŞ AGRILARI FAZLA OLMAZ HATTA GECERMİŞ COGU HAMİLEDE BENDE YENİ BAŞLADI VE GECMİO YAA BİŞE VARSA DİEDE KORKMUYORUM DEGİL...
AKLIMA BİSSÜRÜ ŞEY GELİYO YAA
Tünaydın Bacılar
Herkes iyidir inşallah bende azıcık ev işi yaptım akşama kadar uzanıcam bugun dün bütün gün dışardaydım yorulmuşum.
Kız birsen sen doğurmadın ama biz doğuruyorduk iyi haberini alana kadar bende hepimiz gibi bütün gece seni gördüm rüyamda.Maşallah bekliycek o sıpalarda bizi korkutuyorlar işte dualarımız sonuna kadar sizinle arkadaşım.:Saruboceq:
Arkadaşlar bazılarınızda sancılar varmış heralde benimde adet sancısı gibi oluyor ya 2 günden beri üşüttümmü acaba cuma gidecem dr.soralım bakalım neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?