2009 Mayıs Anneleri

Dırım dünden beni ağlatıyosun yetmedi bugünde kendim için ağlamaya başladım.ömerle aliye iyi bak otursunlar oturdukları yerde sabırsız olmasınlar bak.Ay iyi olmana okadar sevindimki sabaha kadar uyumadım

aa o ne be öyle,şaşırmış bu dr kendini,ay boşver bacım üzüldüğüne değmezklava:klava:

tutkuncum boşver ya çoğu doktor böyle ...canını sıkma lütfen ağalayıpda durma bebeğinde etkileniyor bunlardan..
Vallahi kızlar ay o kadar övmüşlerki sanki eşime siz özele para yediriyonuz enayisiniz muhabbetine gelmiş eşimde bi git dedi valla adam bizim gideceğimizi ummadı heralde atmış tutmuş ben yıllardır birsirü dr gezmişim anlamazmıyım eşime dedim söyle o arkadaşına para vermiycem diye can tehlikeye atılmaz o dr görmemiş dediğimi söyle dedim canımı sıktırdı boşu boşuna ya beklediğim sıraya yanmıyorum ben bu kadar ayakta kalıp doğuracağıma korktum kaç aydır yatıyorum zaten

gitme valla ca nım

doğrusun valla

canım sen dr git konuş çaresine bak doğuma daha var dayanablmen zor olmasın
Kasılma ve sertleşme bende de var zaren biraz ondanda korkuyordum ayyyyyy ne bu ya sinir oldum bugün eşim akşam gelsin biraz çıkıp nefes alayım çıldırdım kıyamadım kızıma da

KNK canım bı sakıncası yokmus uzman tv ye gore baksana...dr unda yok derse cektır olmazsa...ama once bı kendı dr unlada konus yani...eger dayanılmıycak gını bı agrıysa cektır canım soledııne gore de ole zaten..ılk 3ay saqkıncalı dıo basana drunla konus onu dınle derım ben...

KIZLAR SAGOLUN YA..

EET CNM ZATEN BENDE DRMA ULAŞMAYA CALIŞIORUM BİDE ONDAN BİLİGİ ALAYIM DEDİM AMA PAZARTESİLERİ COK YOGUN OLUYOLAR ULAŞAMADIM ZATEN HEP DER PAZARTESİ GELME DİE..
AKŞAMA DOGU BİDAHA DENİCEM BAKALIM O NEDİYECEK OLMAZSA CEKTİRECEM ARTIK CİDDİ BİŞE OLMASINDA KIZIMIN BANA İHTİYACI OLACAK...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım. Aman yorma kendini fazla. Bende usta gitsinde evi bi silip süpüreyim diyorum. Sonra zorlama kendini diyorum. Aman ne bileyim ya yapsan bi türlü yapmasna bi türlü :uhm:[/QUOTE]

Hoşbulduk canım ohhh odamız boyanıyor ne güzel bekliyoruz fotoları ikisini aynı gün yapma canım bugün süpür yarında silersin ben 2 saat topladım şimdi uzanıyorum biraz

sibikocum hangi hastanede doğum düşünüyorsun özelmi

ah canım ya çok üzüldüm üzme kendini ve bebişini devlet olmaz bu şehirde ne yazıkki herşey para artık nenehutunu düşün doğum üzerine yoğunlaşmış bir yer

geçmiş olsun canım amam emar konusu sakıncalı olabilir iyice düşün ve danış

geçmiş olsun canım sor bakalım bir ne diyecek

valla canım bence yapma ne olur ne olmaz ben hiç ev işi yapmıyorum üstelik biri şikayetim olmadığı halde

sen moralını yuksek tut bakımmm...ne o ole sıkma canını yoktur bişi kotu seyler dusunupte prensesıde uzme emii..hele bı cekılsın bakalım mr ne cıkcak dımı...

hosgeldın INCIHAN

pınar kız ole cok iş yapıpta yorma bakımmkızımızı....bugun supur yarın sılersın...odasın bıtsın balboceimin fotosunu beklıoz ona gore...

Herkese selam,

Bana birisi ilk hamile oldugum zamanlarda herkesin her dedigini duyma demisti... Bence her hamile icin iyi bir oneri bu.

Bizim maddi durumumuz cok da oyle iyi olmamasina ragmen (2 memur calisiyoruz, orta halli bir aileyiz) ozel hastanede dogum icin para ayirdik. Bugunlerde kullanmayacaksak parayi ne icin calisiyorum ben diye de dusunuyorum.

Devlette de cok iyi doktorlar olduguna eminim ama biraz sans isi. Ben de isimi sansa birakmak istemiyorum.

Bence ozelde dogum yapma firsatin varsa biryerlerden kisma pahasina bile olsa ozeli tercih et derim.

En azindan aklinda kalmamis oldu. İnsanlar niye bu kadar para verdin dediklerinde devlet hast. halini gordum diyebilirsin. Bosver canini sıkma.

pınarcımmmm fazla yorma kendini.... bırak herşey yavaş yavaş olsun.bende cumartesi temizlik yaptım pazar ağrıdan hep yattım valla dikkat et canım..

Ay pınarcım kendini yorma sen sadece taktik ver aman hepimiz pek nazlıyız çünkü.
Sonrada foto istiyoruz.
KNK dr ara sor ona göre haeket et.
Kızlar annem aydındaki evini sattı şimdi benim arka sokaktan bir ev aldı sayılır parayı verecek daha cumaya kadar ona çok sevindim şimdi annemin evini dizaynla uğraşıyorum ben daha evi görmedim ama bugün dr giderken önünden geçtim dua edinde sorunsuz alsın çok yakın olcaz ve kızımı getirip götürmek rahat olacak içim rahat edecek beşiği 6 ay kullanıp anneme götürücem sonra yatağını alıcam iki evdede yatağı olacak bu arada kaynanamın başına tak etmiş ben gitmeyim bişey olursa üstüme kalır doğunca giderim demiş bende oda zor dedim içimden güvenmiyorum ona.sözde kurban kesmiş bizi arayıp tebrik bile etmedi nasıl sevinçse bu.
Haftayada kaynım geliyor bizde kalacak öğretmen tayini istanbula çıktı bir ay bizde kalıcak sonra askere gidecek tamda ağırlaştığım zaman biraz zor olcak ama çocukta nerde kalsın 1 ay için idare edicez birbirimizi artık.

tülaycım canım hoşgeldin.gözünaydın.bebişe maşallah diyelim.oh hadi hayırlısı olsun.seninde tarihin belli oldu. ne kadarmış bebeğin kilosu?

canım olmazmı.bende de oluyor.doktoruma dedim ogün. oda erken doğum riski olabilir diye alttan bir saniyecik baktı hemen. yok dedi. normal ağrılarmış dedi. içim rahatladı benimde.

tutkuncum hoşgeldin. devlet hastanesi işte. kim kimin umrunda ki oralarda. sinir adamlar.sen canını sıkma. kendi doktoruna git anacım.

siribron, marlyin, incihan hoşgeldiniz kızlar....

Marylincim ben Medipolde Leyla Altuntaş'a gidiyorum.Doğumunda orda yapıcam doktorumdan da acayip memnunum ilk anda NeneHatun'a gideyim dedim orda bazı problemler oldu bide bikaç arkadaş sorun yaşayınca Medipol'de karar kıldım.

hayırlı haftalar kızlarr !!

birsene sevindim yaa şükürler olsunnnn Allahım korusun onu ve bebişleri ....

pınarcımm sen odayı bizden önce yerleştiren galiba hee benimki 1 aydır gelmiş ama daha temizlemedim bile yaw (

ya bu arada bişi soracam bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ...şimdi ben çalışamaz raporumu aldım 32.haftada ama doğumu başka hastanede yapacağım için doğumdan sonraki çalışabilir raporumuda dogum yaptığım hastaneden alıcam acaba sigortada sorun olur mu yaa bu durum benim kafamı çokk karıştırdı (

evet güngör canım bu konuda haklısın.bende devlette yapıcaktım çünkü doktorumdan çok mennunum ama doktorum prosedür değişikliği gereği doğuma giremeyeceğini söyledi.bizde eşimle özel hastaneye geçmeye karar verdik.doktorumuzlada konuştuk oda o hastane ye gelip doğuma girebileceğini söyledi. gerçekten paradan ziyade sağlık çok önemli.. hepimiz bebişlerimizin daha iyi olması için çalışıyoruz sonuçta..

Canım gözün aydın valla süper olmuş sana yakında olucak anacın bişey olsa 2 dk yanındasın ne güzel bizimkilerde çok uzak değil Gebzedeler 40 dk yol ama iki sokak ötende gibi olmaz

tamam cnm hadi gözün aydın dileim ordaki olmazssa başka ev olur cnm ev cok ama inş. Istedigin olur.. Senin kaynanayada hasta oldum valla ne ketum kadınmış allah sana sabır versin.. Of valla insan eti agır sende agır helede erkek misafir en agırı rahat oturup kalmaz yatamazsın ama idare et sevaptır allah kolaylık vesin bacıııımmmm

kızlar birsene cok sevindim çok şükür iyi...
bende ufaktan evi elden gecireyim diyorum çekmece dolap içleri falan..yavas yavas her gün bi iki parca iş yaparım artık. herkesin keyifler yerinde sevindim.
k n k cnm gecmiş olsun cnm bas ağrın varmıs
pınar sende yorma kendini temizlikle. :))
cnm haklısın sıkma canını o kendini bilmez doktor için....

Gecmis olsuna.s., bundan sonra da dikkat et kendine, fazla zorlama... Simdi bizim icin bebislerimizden daha onemli birsey yok... Bol bol dinlenmeye bak...

hosbulduk OJELI nasılsın tatlım bebişimiz nasıl?

TUTKUNCUM bosver tatlım takma sen kaynanı...takma denılıo ama genede takıılıo bılırım aynı dert bendede var hala aramadılar benı hamılelıım ın 8.ayındayım tık yok..dogumdan sonra cıkar gelırler artık benım cınlerımı dahada cıkartmak için...ben eşime soledım ama hastahaneye ıstemıorum onları dıye...ben amelıyathaneye gırerken arkamda onları bırakmak ıstemıorum yanı sezeryan olursam narkozu sınırlı almak ıstemırum yani....

Hoşbulduk canım ohhh odamız boyanıyor ne güzel bekliyoruz fotoları ikisini aynı gün yapma canım bugün süpür yarında silersin ben 2 saat topladım şimdi uzanıyorum biraz

Haklısın canım. Bugün süpüreyim. Yarında siler toz alırım. Hepsi bi arada olmasın a.s.

Bende hamile kaldığımdan beri temizlik işini hep ya eşim ya annem yada kayınvalidem yaptı. Ama şimdi evdeyim ya herşey gözüme batıyor bacım kaydirigubbakcemile3

Tamam canım mobilyamızda gelsin hepsini göndereceğim a.s.

Hoşgeldin Güngör. Kesinlikle haklısın. En önemlisi sağlık...

pınarcımmmm fazla yorma kendini.... bırak herşey yavaş yavaş olsun.bende cumartesi temizlik yaptım pazar ağrıdan hep yattım valla dikkat et canım..

Aman canım aman hepimiz dikkatli olalım valla. Teker teker fire vermeyelim sonra a.s.

Ayyy canım nasıls evindim. Ne güzel annişin yanında olacak hayırlısıyla :)

Eh kayınbiraderini de azcık idare edeceksiniz bacım. Kısa süre çabuk geçer a.s.

Bacım valla bana kalsa geçen hafta sonu bitirmiştim ama kaplamacı yamuk yaptı biliyosun klava: Şimdi bu hafta içi gelince mobilyamız hemen temizlerim. Cicileri de yıkarım. Mobilyanın kokusu çıkınca da bi güzel yerleştirir perde ve halı işine girerim artık bitsin istiyorum canım ya...

Kızlar odada şu anda perde falan olmadığından çok aydınlık. Boyada çok açık pembe olduğundan ancak bu kadar gözüküyor resimde. Bu duvar bebeişimin yatağının geleceği duvar. Kabartmaların içi pembe kabartmalar beyaz. Çok sevimli oldu böyle. Diğer 3 duvarımız ise yine aynı kaplamayla kaplı ama düz pembe... Bi bakın bakalım nasıl olmuş a.s.

Hoşgeldin canım. Aman yorma kendini fazla. Bende usta gitsinde evi bi silip süpüreyim diyorum. Sonra zorlama kendini diyorum. Aman ne bileyim ya yapsan bi türlü yapmasna bi türlü :uhm:
valla acele edin bizimkiler sabırsızlanmaya başladı kızlar ama yorulmayın

Hoşbulduk canım ohhh odamız boyanıyor ne güzel bekliyoruz fotoları ikisini aynı gün yapma canım bugün süpür yarında silersin ben 2 saat topladım şimdi uzanıyorum biraz[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…