Dırım dünden beni ağlatıyosun yetmedi bugünde kendim için ağlamaya başladım.ömerle aliye iyi bak otursunlar oturdukları yerde sabırsız olmasınlar bak.Ay iyi olmana okadar sevindimki sabaha kadar uyumadımgerçi kzlar yazmış çok şükür ağrılarım dindi nst çok az görünüyor
doktorum eşime yırttı demiş ama artık hep risk var
dünki doktorun sesi kulağımda 24 saat sık dişini
doğurma deyişi hiç kulağımdan gitmedi
aa o ne be öyle,şaşırmış bu dr kendini,ay boşver bacım üzüldüğüne değmezklava: klava:
ınanmıorum canım ya ...su terbıyesıze bak sen...ınsan devlete dusmeye gorsun dıye bosa demıolar yahu ne bu yasankı hayatlarından işlerınden bıkmıslar yaniiklava: klava:tam dayaklık bunlar...sen sıkma canını yarın kendı dr una gıt canım bosver..kımı dr lar gelışmş gebelık olduu içinde bole yapıor en azından bızım buralarda belkı oda ole dıe davranmıstır sana bole...sıkma canını dr una gıt canım..çok geçmiş olsun
Vallahi kızlar ay o kadar övmüşlerki sanki eşime siz özele para yediriyonuz enayisiniz muhabbetine gelmiş eşimde bi git dedi valla adam bizim gideceğimizi ummadı heralde atmış tutmuş ben yıllardır birsirü dr gezmişim anlamazmıyım eşime dedim söyle o arkadaşına para vermiycem diye can tehlikeye atılmaz o dr görmemiş dediğimi söyle dedim canımı sıktırdı boşu boşuna ya beklediğim sıraya yanmıyorum ben bu kadar ayakta kalıp doğuracağıma korktum kaç aydır yatıyorum zatentutkuncum boşver ya çoğu doktor böyle ...canını sıkma lütfen ağalayıpda durma bebeğinde etkileniyor bunlardan..
gitme valla ca nımCanlar bilmiyorum tırstım biraz geçti inşallah tekrarlamaz tekrarlarsa doktorumu arıycam.
Canım boşver katılıyorum sana İstanbul'da devlet hastanesine gidilmez sen yine kendi doktorundan şaşma derim.Ben çok memnunum valla Leyla Hn.Bi aksilik olmadığı sürece başka bir doktora gitmeyi düşünemiyorum
doğrusun vallacanım benim yaa sıkma canını sen kendi doktoruna git nasıl bir mantıktırklava: böyle doktorları görevden almalılar madem kimseye faydaları olmayacak özeline gitsen para versen çok iyiler ama hastanede suratına bile bakmıyorlar nerde kaldı hipokrat yeminleri:mymeka:
canım sen dr git konuş çaresine bak doğuma daha var dayanablmen zor olmasın[k] {n} [k];5630655 .!.:Cnm ya İŞİn kÖtÜsÜ bende mİgren yok cokta baŞ agrısı cekmezdİm ve bu agrı cok farklı baŞımın sol tarafı agrıyo ve bİrden gİrİo ddrda o yÜzden bİraz ŞÜphecİ yaklaŞtı..
Dİorumkİ bugÜnde İlaÇları alyım yrn haber verİyİm dra??
KNK canım bı sakıncası yokmus uzman tv ye gore baksana...dr unda yok derse cektır olmazsa...ama once bı kendı dr unlada konus yani...eger dayanılmıycak gını bı agrıysa cektır canım soledııne gore de ole zaten..ılk 3ay saqkıncalı dıo basana drunla konus onu dınle derım ben...
Canlar bilmiyorum tırstım biraz geçti inşallah tekrarlamaz tekrarlarsa doktorumu arıycam.
Canım boşver katılıyorum sana İstanbul'da devlet hastanesine gidilmez sen yine kendi doktorundan şaşma derim.Ben çok memnunum valla Leyla Hn.Bi aksilik olmadığı sürece başka bir doktora gitmeyi düşünemiyorum
kızlar ben geldim geçmişi daha okumadım biliyosunuz sabah 10 da gittim dr a daha yoksu 10.30 da geldi 12 de sıra bana geldi.Eşimin arkadaşı çok övmüştü dr ve hastaneyi bende ondan gitmiştim.neyse arkadaşı dr görmemiş yada para için eşini ve bebeğini düşünmemiş sanırım.Dr girdim genç 30 yaşlarında ömrü bitmiş niye geldin der gibi mimiksiz baktı bende kısaca anlattım tahlillerimde yanımda dedim bakın isterseniz dedim bakmadı doğumu burda düşünüyorum sizi övdüler falan tık yok.sezeryanmı ne söylersiniz dedim doğumdan önce gelirsen tarih verir yaparız dedi baktım gönderiyo bebeğe bir baksaydık dedim bin pişman oldum beni niye kaldırıyon şimdi der gibi aç dedi açtım sadece 1 kere dokundu ultrason aletiyle gezme falan yok 1150 gr dedi kalktı ben şok daha 3 gün önce1300 gr dı diyemedim sıradakini çağırdı hemen ben tokluk şekeri testi yaptırayım dedim yazdı sonra bida testi aldıktan sonra uğramana gerek yok dedi ağlaya ağlaya eve geldim.yarın dr uma gidicem bi o baksın inanamadım ya canım o kadar sıkıldıki Devlet mi tövbe bidaha
[k] {n} [k];5630351 .!.:kızlar geçmişe fazla bakamadım ama birsen iimiş. gözümüz aydın...
YA KIZLAR SORUM VAR????
BENİM BAŞ AGRILARIM GEÇMEDİ OKADAR ŞİDDETLİ DEGİL BİRDEN GİRMİYO DAHA İİ AMA GEÇMİO YAAA.
CUMA GİTÖİŞTİM DRA İLAÇLARI PAZARTESİYE KADAR AL DEDİ GEÇMEZSE MR ÇEKERİZ DEDİ
BENDE MR BAKTIM FAZLA ZARARI YOK DİOLAR AMA NE BİLİM COK TEDİRGİNİM NE YAPIM??
NORMALDE SON AYLARDA BAŞ AGRILARI FAZLA OLMAZ HATTA GECERMİŞ COGU HAMİLEDE BENDE YENİ BAŞLADI VE GECMİO YAA BİŞE VARSA DİEDE KORKMUYORUM DEGİL...
AKLIMA BİSSÜRÜ ŞEY GELİYO YAA
Tünaydın Bacılar
Herkes iyidir inşallah bende azıcık ev işi yaptım akşama kadar uzanıcam bugun dün bütün gün dışardaydım yorulmuşum.
Kız birsen sen doğurmadın ama biz doğuruyorduk iyi haberini alana kadar bende hepimiz gibi bütün gece seni gördüm rüyamda.Maşallah bekliycek o sıpalarda bizi korkutuyorlar işte dualarımız sonuna kadar sizinle arkadaşım.:Saruboceq:
Arkadaşlar bazılarınızda sancılar varmış heralde benimde adet sancısı gibi oluyor ya 2 günden beri üşüttümmü acaba cuma gidecem dr.soralım bakalım neymiş.
Canım doktorun çekeriz dediyse zararı yoktur diye düşünüyorum. Önemli olan doktoruna güvenmen. Ben doktorum çektir derse çektiririm mesela. Yine de araştıralım biraz bakalım...
Hay ben o doktorun tövbe tövbeklava: Tam dayaklık bunlar ya. Allah düşürmesinbacım devletin eline ne diyeyim. Sıkma canını boşver geçti gtti de. Kendi doktoruna git canım en güzeli...
Hoşgeldin canım. Aman yorma kendini fazla. Bende usta gitsinde evi bi silip süpüreyim diyorum. Sonra zorlama kendini diyorum. Aman ne bileyim ya yapsan bi türlü yapmasna bi türlü :uhm:
[k] {n} [k];5631235 .!.:KIZLAR SAGOLUN YA..
EET CNM ZATEN BENDE DRMA ULAŞMAYA CALIŞIORUM BİDE ONDAN BİLİGİ ALAYIM DEDİM AMA PAZARTESİLERİ COK YOGUN OLUYOLAR ULAŞAMADIM ZATEN HEP DER PAZARTESİ GELME DİE..
AKŞAMA DOGU BİDAHA DENİCEM BAKALIM O NEDİYECEK OLMAZSA CEKTİRECEM ARTIK CİDDİ BİŞE OLMASINDA KIZIMIN BANA İHTİYACI OLACAK...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Vallahi kızlar ay o kadar övmüşlerki sanki eşime siz özele para yediriyonuz enayisiniz muhabbetine gelmiş eşimde bi git dedi valla adam bizim gideceğimizi ummadı heralde atmış tutmuş ben yıllardır birsirü dr gezmişim anlamazmıyım eşime dedim söyle o arkadaşına para vermiycem diye can tehlikeye atılmaz o dr görmemiş dediğimi söyle dedim canımı sıktırdı boşu boşuna ya beklediğim sıraya yanmıyorum ben bu kadar ayakta kalıp doğuracağıma korktum kaç aydır yatıyorum zaten
kızlar merhaba nasılsınız?? birsene çok üzüldüm ama şuan iyiymiş.allah inşallah ona yardım eder biraz daha bebişlerini sağsalim alır kucağına... kızlar bizde cumartesi doktorumuza gittik kızım epey büyümüş ama yine yüzünü göremdik bu gidişle sırtından başka bişeyini göremicez zaten:))) 05/05/2009 sezaryan günümüz şimdiden heyecan bastı beni umarım herşey yolunda giderr ve bebilerimizi sağsalim alırız kucağımıza...
cnm elini göbek deliğinin üzereine koynca rahim elinin altında toplanır gibi oluyormuş ve karnın semsert oluyormuş kasılmada,ben henüz hiç yaşamadım,yada farketmedim
Kızlar bu aralar kasık ağrısı olan varmı?ara ara oluyor bende:uhm::uhm:
kızlar ben geldim geçmişi daha okumadım biliyosunuz sabah 10 da gittim dr a daha yoksu 10.30 da geldi 12 de sıra bana geldi.Eşimin arkadaşı çok övmüştü dr ve hastaneyi bende ondan gitmiştim.neyse arkadaşı dr görmemiş yada para için eşini ve bebeğini düşünmemiş sanırım.Dr girdim genç 30 yaşlarında ömrü bitmiş niye geldin der gibi mimiksiz baktı bende kısaca anlattım tahlillerimde yanımda dedim bakın isterseniz dedim bakmadı doğumu burda düşünüyorum sizi övdüler falan tık yok.sezeryanmı ne söylersiniz dedim doğumdan önce gelirsen tarih verir yaparız dedi baktım gönderiyo bebeğe bir baksaydık dedim bin pişman oldum beni niye kaldırıyon şimdi der gibi aç dedi açtım sadece 1 kere dokundu ultrason aletiyle gezme falan yok 1150 gr dedi kalktı ben şok daha 3 gün önce1300 gr dı diyemedim sıradakini çağırdı hemen ben tokluk şekeri testi yaptırayım dedim yazdı sonra bida testi aldıktan sonra uğramana gerek yok dedi ağlaya ağlaya eve geldim.yarın dr uma gidicem bi o baksın inanamadım ya canım o kadar sıkıldıki Devlet mi tövbe bidaha
KNK canım bı sakıncası yokmus uzman tv ye gore baksana...dr unda yok derse cektır olmazsa...ama once bı kendı dr unlada konus yani...eger dayanılmıycak gını bı agrıysa cektır canım soledııne gore de ole zaten..ılk 3ay saqkıncalı dıo basana drunla konus onu dınle derım ben...
Herkese selam,
Bana birisi ilk hamile oldugum zamanlarda herkesin her dedigini duyma demisti... Bence her hamile icin iyi bir oneri bu.
Bizim maddi durumumuz cok da oyle iyi olmamasina ragmen (2 memur calisiyoruz, orta halli bir aileyiz) ozel hastanede dogum icin para ayirdik. Bugunlerde kullanmayacaksak parayi ne icin calisiyorum ben diye de dusunuyorum.
Devlette de cok iyi doktorlar olduguna eminim ama biraz sans isi. Ben de isimi sansa birakmak istemiyorum.
Bence ozelde dogum yapma firsatin varsa biryerlerden kisma pahasina bile olsa ozeli tercih et derim.
En azindan aklinda kalmamis oldu. İnsanlar niye bu kadar para verdin dediklerinde devlet hast. halini gordum diyebilirsin. Bosver canini sıkma.
Ay pınarcım kendini yorma sen sadece taktik ver aman hepimiz pek nazlıyız çünkü.
Sonrada foto istiyoruz.
KNK dr ara sor ona göre haeket et.
Kızlar annem aydındaki evini sattı şimdi benim arka sokaktan bir ev aldı sayılır parayı verecek daha cumaya kadar ona çok sevindim şimdi annemin evini dizaynla uğraşıyorum ben daha evi görmedim ama bugün dr giderken önünden geçtim dua edinde sorunsuz alsın çok yakın olcaz ve kızımı getirip götürmek rahat olacak içim rahat edecek beşiği 6 ay kullanıp anneme götürücem sonra yatağını alıcam iki evdede yatağı olacak bu arada kaynanamın başına tak etmiş ben gitmeyim bişey olursa üstüme kalır doğunca giderim demiş bende oda zor dedim içimden güvenmiyorum ona.sözde kurban kesmiş bizi arayıp tebrik bile etmedi nasıl sevinçse bu.
Haftayada kaynım geliyor bizde kalacak öğretmen tayini istanbula çıktı bir ay bizde kalıcak sonra askere gidecek tamda ağırlaştığım zaman biraz zor olcak ama çocukta nerde kalsın 1 ay için idare edicez birbirimizi artık.
tamam cnm hadi gözün aydın dileim ordaki olmazssa başka ev olur cnm ev cok ama inş. Istedigin olur.. Senin kaynanayada hasta oldum valla ne ketum kadınmış allah sana sabır versin.. Of valla insan eti agır sende agır helede erkek misafir en agırı rahat oturup kalmaz yatamazsın ama idare et sevaptır allah kolaylık vesin bacıııımmmmay pınarcım kendini yorma sen sadece taktik ver aman hepimiz pek nazlıyız çünkü.
Sonrada foto istiyoruz.
Knk dr ara sor ona göre haeket et.
Kızlar annem aydındaki evini sattı şimdi benim arka sokaktan bir ev aldı sayılır parayı verecek daha cumaya kadar ona çok sevindim şimdi annemin evini dizaynla uğraşıyorum ben daha evi görmedim ama bugün dr giderken önünden geçtim dua edinde sorunsuz alsın çok yakın olcaz ve kızımı getirip götürmek rahat olacak içim rahat edecek beşiği 6 ay kullanıp anneme götürücem sonra yatağını alıcam iki evdede yatağı olacak bu arada kaynanamın başına tak etmiş ben gitmeyim bişey olursa üstüme kalır doğunca giderim demiş bende oda zor dedim içimden güvenmiyorum ona.sözde kurban kesmiş bizi arayıp tebrik bile etmedi nasıl sevinçse bu.
Haftayada kaynım geliyor bizde kalacak öğretmen tayini istanbula çıktı bir ay bizde kalıcak sonra askere gidecek tamda ağırlaştığım zaman biraz zor olcak ama çocukta nerde kalsın 1 ay için idare edicez birbirimizi artık.
gerçi kzlar yazmış çok şükür ağrılarım dindi nst çok az görünüyor
doktorum eşime yırttı demiş ama artık hep risk var
dünki doktorun sesi kulağımda 24 saat sık dişini
doğurma deyişi hiç kulağımdan gitmedi
Hoşbulduk canım ohhh odamız boyanıyor ne güzel bekliyoruz fotoları ikisini aynı gün yapma canım bugün süpür yarında silersin ben 2 saat topladım şimdi uzanıyorum biraz
sibikocum hangi hastanede doğum düşünüyorsun özelmi
ah canım ya çok üzüldüm üzme kendini ve bebişini devlet olmaz bu şehirde ne yazıkki herşey para artık nenehutunu düşün doğum üzerine yoğunlaşmış bir yer
geçmiş olsun canım amam emar konusu sakıncalı olabilir iyice düşün ve danış
geçmiş olsun canım sor bakalım bir ne diyecek
valla canım bence yapma ne olur ne olmaz ben hiç ev işi yapmıyorum üstelik biri şikayetim olmadığı halde
sen moralını yuksek tut bakımmm...ne o ole sıkma canını yoktur bişi kotu seyler dusunupte prensesıde uzme emii..hele bı cekılsın bakalım mr ne cıkcak dımı...
hosgeldın INCIHAN
pınar kız ole cok iş yapıpta yorma bakımmkızımızı....bugun supur yarın sılersın...odasın bıtsın balboceimin fotosunu beklıoz ona gore...
Herkese selam,
Bana birisi ilk hamile oldugum zamanlarda herkesin her dedigini duyma demisti... Bence her hamile icin iyi bir oneri bu.
Bizim maddi durumumuz cok da oyle iyi olmamasina ragmen (2 memur calisiyoruz, orta halli bir aileyiz) ozel hastanede dogum icin para ayirdik. Bugunlerde kullanmayacaksak parayi ne icin calisiyorum ben diye de dusunuyorum.
Devlette de cok iyi doktorlar olduguna eminim ama biraz sans isi. Ben de isimi sansa birakmak istemiyorum.
Bence ozelde dogum yapma firsatin varsa biryerlerden kisma pahasina bile olsa ozeli tercih et derim.
En azindan aklinda kalmamis oldu. İnsanlar niye bu kadar para verdin dediklerinde devlet hast. halini gordum diyebilirsin. Bosver canini sıkma.
pınarcımmmm fazla yorma kendini.... bırak herşey yavaş yavaş olsun.bende cumartesi temizlik yaptım pazar ağrıdan hep yattım valla dikkat et canım..
Ay pınarcım kendini yorma sen sadece taktik ver aman hepimiz pek nazlıyız çünkü.
Sonrada foto istiyoruz.
KNK dr ara sor ona göre haeket et.
hayırlı haftalar kızlarr !!
birsene sevindim yaa şükürler olsunnnn Allahım korusun onu ve bebişleri ....
pınarcımm sen odayı bizden önce yerleştiren galiba hee benimki 1 aydır gelmiş ama daha temizlemedim bile yaw(
ya bu arada bişi soracam bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ...şimdi ben çalışamaz raporumu aldım 32.haftada ama doğumu başka hastanede yapacağım için doğumdan sonraki çalışabilir raporumuda dogum yaptığım hastaneden alıcam acaba sigortada sorun olur mu yaa bu durum benim kafamı çokk karıştırdı(
valla acele edin bizimkiler sabırsızlanmaya başladı kızlar ama yorulmayınHoşgeldin canım. Aman yorma kendini fazla. Bende usta gitsinde evi bi silip süpüreyim diyorum. Sonra zorlama kendini diyorum. Aman ne bileyim ya yapsan bi türlü yapmasna bi türlü :uhm:
Herkese selam,
En azindan aklinda kalmamis oldu. İnsanlar niye bu kadar para verdin dediklerinde devlet hast. halini gordum diyebilirsin. Bosver canini sıkma.[/QUOTECanım benim zaten tüp tedavi sürecimde döktüm herşeyi halada döküyorum ama Alman hastanesinde benim dr 6500 deyince ve küvez gerekli olursa geceliği 1000 tl olunca çok geldi şimdi dr arıyorum karar verene kadar iyi denilen dr lara gidiyorum hangisi içime sinerse ondan övünce dr devlet özel farketmez ben dr a güveneyim dedim bide evime yakın olsun istiyorum dedim şimdi devlet ve 5 özel hastane var benim mahallemde hepsi yakın ondan karar vermek zor oluyor.Doğuma kadar Almana gidicem zaten sadece doğumu yapacak iyi dr arıyorum.Bebeğim ona emanet olacak çünkü içime sinmeli.]
valla dayaklıksınız rahat durun ya ne temizliğipınarcımmmm fazla yorma kendini.... bırak herşey yavaş yavaş olsun.bende cumartesi temizlik yaptım pazar ağrıdan hep yattım valla dikkat et canım..
Valla övende var kötüleyende ben gitmedim hiç bana uzak ama orayada bakarım olmadı tahlillerimi yazan dr um var burda onda yaparım oda iyi çünkü ben sadece içime sinsin istiyorumMarylincim ben Medipolde Leyla Altuntaş'a gidiyorum.Doğumunda orda yapıcam doktorumdan da acayip memnunum ilk anda NeneHatun'a gideyim dedim orda bazı problemler oldu bide bikaç arkadaş sorun yaşayınca Medipol'de karar kıldım.
Canım farketmez sen yinede mutemetinize sor yoksa rapor önemli adı yazan dr aynımı değilmi değilhayırlı haftalar kızlarr !!
birsene sevindim yaa şükürler olsunnnn Allahım korusun onu ve bebişleri ....
pınarcımm sen odayı bizden önce yerleştiren galiba hee benimki 1 aydır gelmiş ama daha temizlemedim bile yaw(
ya bu arada bişi soracam bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ...şimdi ben çalışamaz raporumu aldım 32.haftada ama doğumu başka hastanede yapacağım için doğumdan sonraki çalışabilir raporumuda dogum yaptığım hastaneden alıcam acaba sigortada sorun olur mu yaa bu durum benim kafamı çokk karıştırdı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?