2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım. Yok yormam merak etme. Sen nasılsın?

PINARsuper olmus canım ya guzel yanı...bole ayıcıklı mayıcıklıdan zıyade hem sade hem sık bişi olmus tatlım bole gule gule kullanın canım mışıl mışıl uyusun defnemız içinde...

pınarcım Çok sÜper olmuŞ valla.hem Şık hem bebek ıÇınde gÜzel olmuŞ pembıŞ pembıŞ gÜle gÜle yatsın defne bebek..

Canım gözün aydın valla süper olmuş sana yakında olucak anacın bişey olsa 2 dk yanındasın ne güzel bizimkilerde çok uzak değil Gebzedeler 40 dk yol ama iki sokak ötende gibi olmaz
valla süper olcak annem bakıcağı için çocuğa aynı evde zor olurdu böyle iyi oldu seninde yakın sayılırlar ama bebeğe kim bakacak

o hasta zaten sizide eder valla.Canım daha önce bekarken eşim para gönderdi bi dönem kesince ben kestirmişim parayı kaynana öyle demiş şimdi bende kalcak problem değilde bunlar tuhaflar ondan tedirginim kalır sonra kaynana bakalım neler uydurcak çekincem o.yoksa 1 sene kalsın ne olcak ama benim iyi niyetimi de anlamalı.

doğru.sen nasılsın

Haklısın sevmeyince tahammülde edemezsin.Bide önce bebeğini eşinle görüp paylaşmak istersin sevgi yumağı yani
pınarcım sade ve güzel olmuş huzurlu olmuş bu neşe getirir.Kızında neşeli ve mutlu olur renkler desenler önemlidir ve insanları etkilerkaydirigubbakcemile3

PINARsuper olmus canım ya guzel yanı...bole ayıcıklı mayıcıklıdan zıyade hem sade hem sık bişi olmus tatlım bole gule gule kullanın canım mışıl mışıl uyusun defnemız içinde...

pınarcım kendini fazla yorma pembiş pembiş çok güzel olmuş defneciğimin odası

pınarcım Çok sÜper olmuŞ valla.hem Şık hem bebek İÇİnde gÜzel olmuŞ pembİŞ pembİŞ gÜle gÜle yatsın defne bebek..

Sağolasınız bacılarım. Ben biliyosunuz 3 duvarı beyaz 1 duvarı düz pembe istiyordum. Bu usta sen bana bırak ben yapıcam sen bayılacaksın dedi. Bizde güvendik hadi bakalım dedik. Gerçekten dediği gibi çok güzel oldu. Rengide tam mobilyamızın kulpları ve uyku setinin renginde. Güzel uyacak inşallah... Buda yakından görünüşü duvarın..

geçmiş olsun canım sor bakalım bir ne diyecek

sağol canım önemli birşey değildir ama tedbirli olmak lazım demi ama

hosgeldın INCIHAN

HOŞBULDUK CANIMM:ecrin_bebek:

Kızlar annem aydındaki evini sattı şimdi benim arka sokaktan bir ev aldı sayılır parayı verecek daha cumaya kadar ona çok sevindim şimdi annemin evini dizaynla uğraşıyorum ben daha evi görmedim ama bugün dr giderken önünden geçtim dua edinde sorunsuz alsın çok yakın olcaz ve kızımı getirip götürmek rahat olacak içim rahat edecek beşiği 6 ay kullanıp anneme götürücem sonra yatağını alıcam iki evdede yatağı olacak bu arada kaynanamın başına tak etmiş ben gitmeyim bişey olursa üstüme kalır doğunca giderim demiş bende oda zor dedim içimden güvenmiyorum ona.sözde kurban kesmiş bizi arayıp tebrik bile etmedi nasıl sevinçse bu.
Haftayada kaynım geliyor bizde kalacak öğretmen tayini istanbula çıktı bir ay bizde kalıcak sonra askere gidecek tamda ağırlaştığım zaman biraz zor olcak ama çocukta nerde kalsın 1 ay için idare edicez birbirimizi artık.[/QUOTE]

Hadi inşallah canım anne gibisi yok valla prenseste rahat eder 2 tane evi kaplar

siribron, marlyin, incihan hoşgeldiniz kızlar....[/QUOTE]

Merhaba canımma.s

Haklısın canım. Bugün süpüreyim. Yarında siler toz alırım. Hepsi bi arada olmasın a.s.

Aferin bacım yorulmamış olursun ayyy odanın rengi cok güzel olmuş prensesin maşallah
hihoyyyt

kızlar benim evde fotograf makinam yok ama sony kameram var onunlada foto çekiliyor ama pc aktarmak için program yüklemem gerekiyor onunla uğraşıyorum bi olsun size neler neler göstericem

tutkuncum hoşgeldin. devlet hastanesi işte. kim kimin umrunda ki oralarda. sinir adamlar.sen canını sıkma. kendi doktoruna git anacım.

kızlar benim evde fotograf makinam yok ama sony kameram var onunlada foto çekiliyor ama pc aktarmak için program yüklemem gerekiyor onunla uğraşıyorum bi olsun size neler neler göstericem
hadi bakalım bekliyoruz

tutkuncum hoşgeldin. devlet hastanesi işte. kim kimin umrunda ki oralarda. sinir adamlar.sen canını sıkma. kendi doktoruna git anacım.

doğrusun onuda denedik baktık olmadı Allah kimsyide düşürmesin öyle dr lara seninde keyfin yerinde sanırım.
Birsen yüzünden dün gece uyumadım şimdi uykum geldi yemekte yedim uyku bastı ben biraz şekerleyim grşrz

[QUOTECanım benim zaten tüp tedavi sürecimde döktüm herşeyi halada döküyorum ama Alman hastanesinde benim dr 6500 deyince ve küvez gerekli olursa geceliği 1000 tl olunca çok geldi şimdi dr arıyorum karar verene kadar iyi denilen dr lara gidiyorum hangisi içime sinerse ondan övünce dr devlet özel farketmez ben dr a güveneyim dedim bide evime yakın olsun istiyorum dedim şimdi devlet ve 5 özel hastane var benim mahallemde hepsi yakın ondan karar vermek zor oluyor.Doğuma kadar Almana gidicem zaten sadece doğumu yapacak iyi dr arıyorum.Bebeğim ona emanet olacak çünkü içime sinmeli.]

[/QUOTE]

Kolay gelsin, biz de gectigimiz ay doktorumuz hamile oldugu ve izne ayrilacagi icin doktor degistirmek zorunda kaldik. Ben ankara medicana'ya gittim, fiyati daha uygundu. Doktor konusunda da rahat olmaya karar verdim. 7 ay ayni doktora gorundum. 3 kisi bana ayni doktoru onermisti ama olmadi iste. Simdiki doktorumda dogum yapmis biri ile henuz tanisamadim. Ama artik cok da takmamaya karar verdim. İstersen istanbuldaki medicana'lardan birine de bakabilirsin. Gerci fiyatlar ankara ile ayni midir bilmiyorum ama burada cok uygun geldi bize. 1200 normal, 1600 sezeryan icin verdikleri fiyatti. Bilgin olsun...

kızlaarrrr ben kacıorum malum mesaıye gıdıcem....
yemek falan yıycez daha oglusla,umarım aksam ucagı gecıkmelı olmazda vaktınde gelırım eve..cok opuorum sızı bacılar....kendınıze ıı bakın...bebetolarınızı kucak dolusu opruk oglusumla...

Sağolasınız kızlar. Babamız pek cicili bicili şeylerden hoşlanmıyor. Kıyafetlerinde bile sanki genç kızmış gibi hep sade şeyler olsun istiyor. Bizde onu kırmayalım sade bişeyler yapalım dedik. Düz boyada olsun istemedim. Bunu bulduk. Güzel de oldu valla hihoyyyt

Oooo bekliyoruz bakalım bacım hadi yerimseniben

Hadi uyu bakalım bacım. Eşimde sanırım geç gelicekmiş. Yemeğimde var. Usta gitsin bi süpüreyim bende uyuklarım azcık kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Kolay gelsin, biz de gectigimiz ay doktorumuz hamile oldugu ve izne ayrilacagi icin doktor degistirmek zorunda kaldik. Ben ankara medicana'ya gittim, fiyati daha uygundu. Doktor konusunda da rahat olmaya karar verdim. 7 ay ayni doktora gorundum. 3 kisi bana ayni doktoru onermisti ama olmadi iste. Simdiki doktorumda dogum yapmis biri ile henuz tanisamadim. Ama artik cok da takmamaya karar verdim. İstersen istanbuldaki medicana'lardan birine de bakabilirsin. Gerci fiyatlar ankara ile ayni midir bilmiyorum ama burada cok uygun geldi bize. 1200 normal, 1600 sezeryan icin verdikleri fiyatti. Bilgin olsun...[/QUOTE]
Sağol canım olmadı ooralara da giderim artık yeterki güveneyim

Pinar,
Cok cici olmus bence... Ne kadara yaptiriyorsunuz?

Pinar,
Cok cici olmus bence... Ne kadara yaptiriyorsunuz?

Sağolasın canım. Duvar kaplaması, boyası, işçiliği 300-350 arası bişey oldu bacım. Boya fiyatını tam bilmediğimden kesin bişey diyemedim sana şimdi. Ama 300 yada 350...

Güle güle canım. Bende öptüm seni oğluşunla birlikte a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…