kızlar merhaba ben nisan annelerinden şenay kimi hastaneye yatırdılar acaba
pınarcım çok güzel olmuş tamamen sade ve şık. bende bu tarz şeylerden hoşlanıyorum.
Pınarcım bende bayıldım valla defnemizede böyle sade ve şık bişey yakışırdı zaten
Merhaba. Birsen hastanede şu anda. Doğum sancısı tutmuştu. Ama neyseki durdurdular...
ikiz bekliyomuş öylemi kaçıncı haftada acaba çok sordum kusura bakmayın
Estağfurullah ne demek. Evet ikiz bekliyor Birso'muz. 29.haftasında şu anda...
sağol canım çok geçmiş olsun hayırlı sağlıklı doğumlar hepinize
şenaycım canım nasılsın sımdı mayıs annelerınede yazdım benı merak etmışsın sgol tatlım
kızlar bu arada bırsenı aradım
annesı cıktı bıraz agrısı oldu yıne dedı
nstye baglamışlar bırsenle konuşamadım
bırazdan tekrar arıycam
şenaycım canım nasılsın sımdı mayıs annelerınede yazdım benı merak etmışsın sgol tatlım
kızlar bu arada bırsenı aradım
annesı cıktı bıraz agrısı oldu yıne dedı
nstye baglamışlar bırsenle konuşamadım
bırazdan tekrar arıycam
offf Allahım ya bızı dokuz dogurtcak bu kız konuştum sımdı nst de sancı cıkıyormuş ama cok degılmış yalnız lekelenmesıde varmış doktorlar turnusonlu ped koymuşlar su gelıyomu dıye anlamak ıcın bıde serumla ılac verıyorlarmış sancı kesılsın dıye cokta konuşamadım anlatırken doktorlar geldı kapattık mevlam yardımcısı olsun
Bende sabah aradığımda başında birsürü kişi vardı konuşamadık doğru düzgün.Şimdide arasak aynıdır.İnşallah suyu falan gelmiyodur oda olursa alırlar diye düşünüyorum.Rabbim yardımcısı ol :Saruboceq:
kzılar selam ben fazla giremiyorum işim çok maaalesef bir türlü konsantre olamadım birsen yine kötü sanıırm inş sancısı geçer
pınarcım oda kaplamasını ben çok beğendim çok sade ve hoş bir tarz eşini ayrıca tebrik ediyorum çok güzel bir seçim sade şeyleri bende çok seviyorum mışıl mışıl sağlıkla huzurla uyusun bebişin :)):ecrin_bebek:
sibiko doğrudur canım nene hatun iyi aslında bende nene hatunmu medipol mü dedim ilk önce oraya gittik ve memnun kalınca devam ettik yoksa bir hafta sonra medipole başlayacaktık hatta hakan beyi önermişlerdi ona başlayacaktık bakalım kısmetimiz orası oldu sanırım ben doktorumu seviyorum nihan hanım ilgili güler yüzlü inş doğumuda orada düşünüyorum hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
onun dışında herkes iyi inş öptüm kızlar
[k] {n} [k];5633806 .!.:Pınarcım cok gÜzel olmuŞ bİtmİŞ halİnİ dÜŞÜnemİyorum.
İÇİne sİndİyse ne ala..
ay kaç haftalıkdı birsen tühh ya allh yardımcısı olsun bişey olmaz inş ama bebek küçük olur bakımı zor olur allhın izniyle 28. haftadan sonra yaşıyolar benimde doktorum her ihtimale karşı riske atamam 38 de alcam dedi 9 haftam kaldı yani:))
kzılar selam ben fazla giremiyorum işim çok maaalesef bir türlü konsantre olamadım birsen yine kötü sanıırm inş sancısı geçer
pınarcım oda kaplamasını ben çok beğendim çok sade ve hoş bir tarz eşini ayrıca tebrik ediyorum çok güzel bir seçim sade şeyleri bende çok seviyorum mışıl mışıl sağlıkla huzurla uyusun bebişin :)):ecrin_bebek:
sibiko doğrudur canım nene hatun iyi aslında bende nene hatunmu medipol mü dedim ilk önce oraya gittik ve memnun kalınca devam ettik yoksa bir hafta sonra medipole başlayacaktık hatta hakan beyi önermişlerdi ona başlayacaktık bakalım kısmetimiz orası oldu sanırım ben doktorumu seviyorum nihan hanım ilgili güler yüzlü inş doğumuda orada düşünüyorum hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
onun dışında herkes iyi inş öptüm kızlar
ay kaç haftalıkdı birsen tühh ya allh yardımcısı olsun bişey olmaz inş ama bebek küçük olur bakımı zor olur allhın izniyle 28. haftadan sonra yaşıyolar benimde doktorum her ihtimale karşı riske atamam 38 de alcam dedi 9 haftam kaldı yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?