2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba ben nisan annelerinden şenay kimi hastaneye yatırdılar acaba

Merhaba. Birsen hastanede şu anda. Doğum sancısı tutmuştu. Ama neyseki durdurdular...

pınarcım çok güzel olmuş tamamen sade ve şık. bende bu tarz şeylerden hoşlanıyorum.

Pınarcım bende bayıldım valla defnemizede böyle sade ve şık bişey yakışırdı zaten

Çok teşekkür ederiz teyzeleriiiiii hihoyyyt Allah tüm kuzularımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşallahhhh a.s.

şenaycım canım nasılsın sımdı mayıs annelerınede yazdım benı merak etmışsın sgol tatlım
kızlar bu arada bırsenı aradım
annesı cıktı bıraz agrısı oldu yıne dedı
nstye baglamışlar bırsenle konuşamadım
bırazdan tekrar arıycam

Haydaaaa yine mi Seher'cim ya tüh inşallah açılması falan olmaz :çok üzgünüm:

Ay allahım yaaa düzeldi diye düşünürken gene sancısı başlamış bu paşalar bize bir süpriz yapmazlar inşallah :Saruboceq:

Pınarcım cok gÜzel olmuŞ bıtmıŞ halını dÜŞÜnemıyorum.

ıÇıne sındıyse ne ala..

offf Allahım ya bızı dokuz dogurtcak bu kız konuştum sımdı nst de sancı cıkıyormuş ama cok degılmış yalnız lekelenmesıde varmış doktorlar turnusonlu ped koymuşlar su gelıyomu dıye anlamak ıcın bıde serumla ılac verıyorlarmış sancı kesılsın dıye cokta konuşamadım anlatırken doktorlar geldı kapattık mevlam yardımcısı olsun

ay kaç haftalıkdı birsen tühh ya allh yardımcısı olsun bişey olmaz inş ama bebek küçük olur bakımı zor olur allhın izniyle 28. haftadan sonra yaşıyolar benimde doktorum her ihtimale karşı riske atamam 38 de alcam dedi 9 haftam kaldı yani:))

kzılar selam ben fazla giremiyorum işim çok maaalesef bir türlü konsantre olamadım birsen yine kötü sanıırm inş sancısı geçer

pınarcım oda kaplamasını ben çok beğendim çok sade ve hoş bir tarz eşini ayrıca tebrik ediyorum çok güzel bir seçim sade şeyleri bende çok seviyorum mışıl mışıl sağlıkla huzurla uyusun bebişin :)):ecrin_bebek:

sibiko doğrudur canım nene hatun iyi aslında bende nene hatunmu medipol mü dedim ilk önce oraya gittik ve memnun kalınca devam ettik yoksa bir hafta sonra medipole başlayacaktık hatta hakan beyi önermişlerdi ona başlayacaktık bakalım kısmetimiz orası oldu sanırım ben doktorumu seviyorum nihan hanım ilgili güler yüzlü inş doğumuda orada düşünüyorum hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

onun dışında herkes iyi inş öptüm kızlar

Bende sabah aradığımda başında birsürü kişi vardı konuşamadık doğru düzgün.Şimdide arasak aynıdır.İnşallah suyu falan gelmiyodur oda olursa alırlar diye düşünüyorum.Rabbim yardımcısı ol :Saruboceq:

bır kac hafta daha beklese bızım paşalar cok ıyı olucak bırsen ıcınde
ınsallah erkenden gelmezler valla korka korka arıyorum kotu bırşey soyluycek dıye

Canım sen memnunsan gerisi boş zaten hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Aklım hep Birsen'de yaaaaa :a015:

[k] {n} [k];5633806 .!.:
Pınarcım cok gÜzel olmuŞ bİtmİŞ halİnİ dÜŞÜnemİyorum.

İÇİne sİndİyse ne ala..

ÇOk teşekkür ederim canım. Sindi valla sonunda...

29.haftasında bacım. Az daha sabretse kuzular... 3 hafta falan...

Çok teşekkür ederim canım. Evet sade bi oda istedik. Bakalım yerleşsin nasıl olucak görücez hepimizi a.s.

Kızlar şimdi konuştum Birso'yla. Sancısı hafifmiş. Turnusollu ped koymuşlar. Leke gelmiş. Bakalım bebeklerin suyu mu diye bakıcaklar şimdi.

Herşeyin hayırlısı dedik. Geliceklerse görüyoruz ki engellenemiyor. Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Birso'ma...

Çok selamı var. Benim için dua edin dedi a.s.

canım allahın izniyle yaşıyorlar evet.ben,im komşumda 24.haftasında doğum yaptı küvözde kaldı bir müddet 1 kilo doğdu ama şu an çok iyi maşşallah.ama birsencim inş.biraz daha durur..dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…