2009 Mayıs Anneleri

bır kac hafta daha beklese bızım paşalar cok ıyı olucak bırsen ıcınde
ınsallah erkenden gelmezler valla korka korka arıyorum kotu bırşey soyluycek dıye

Bende ondan dolayı aramaya korkuyorum şimdi sabah konuştum ama akşamı beklerim artık

Dualarımız hep onla Allahım hayırlısını nasip et arkadaşımıza

kızlar belki içerde kalmaları dışarda olmalarından daha tehlikelidir birsenin hakkında hayırlısı allah yardımıcısı olsun bide gebelik org da geçen şey okudum anne karnın da bebekler 15-20 gram alırken annesütü ile günde 30-40 gram alabiliyorlarmış belki gelişimleri daha iyi olur inş allah yardımcısı olsun arkadaşımızın

Cnm ya dua etmezmıyız hayırlısı olsun hakkında...

Kızlar bırsen hangı hastanedeymıŞ bılen varmı yakınsa ugrardık aslında moral olur belkı

[k] {n} [k];5634120 .!.:
Cnm ya dua etmezmİyİz hayırlısı olsun hakkında...

Kızlar bİrsen hangİ hastanedeymİŞ bİlen varmı yakınsa ugrardık aslında moral olur belkİ

Cerrahpaşaya gidiyorum diyodu

allah yardımcıları olsun inşallah bu zorlukların arkasından kocaman bir mutluluk onları bekliyordur.:Saruboceq:

Allahın izniyle inşallah birsencim bebişlerini sağlıcakla kucağına alır dualarım birsenim ve bebişleriyle

Bende ondan dolayı aramaya korkuyorum şimdi sabah konuştum ama akşamı beklerim artık

Dualarımız hep onla Allahım hayırlısını nasip et arkadaşımıza

Amin canım. Bende akşam ararım tekrar. Zaten sürekli aramamak için zor tutuyorum kendimi delikafadulden

Pınar odanı ben de merak ettim
nereye yerleştirdin resmini?

Odamızın henüz kaplaması ve boyaması yapıldı canım. Mobilyalarımız hazır depoda bekliyordu kaplama geciktiği için. Heralde yarın yada öbür gün gelir. O zaman tekrar koyarım...

Amin canım herşeyin hayırlısı tabi a.s.

[k] {n} [k];5634120 .!.:
Cnm ya dua etmezmıyız hayırlısı olsun hakkında...

Kızlar bırsen hangı hastanedeymıŞ bılen varmı yakınsa ugrardık aslında moral olur belkı

Cerrahpaşa diye biliyorum canım :uhm:

kızlar bizim prensesin ismi son kez ve kesin olarak değişti babası annem babam kızkardeşim halam duru ismini koymayı çok istiyorlardı bende dün onları kıramadım hepsinin gönlü olsun istedim kızımızın ismi duru :)))))))) olacak Allahın izniyle

mesaim bitecek birazdan kendinize dikkat edin kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yiyenlerimide çok seviyorum:)))))))))))))))

Canım hayırlısı olsun ben çok beğeniyorum duru ismini.İyi akşamlar bu arada yağmurumuzuda öp cnm bizim yerimize

ilgincimm duruda güzel isim...sana iyi akşamlar canım bende seni öpüyorum kendine iyi bak... prensesleride öpüyorum..

AY İLAHİ BANUkaydirigubbakcemile3 KIZIN İSMİYLE YAŞASIN...

EEEEEEEE OZAMANDA BEN Bİ HABER VEREYİM BİZDE TUANA VE DEFNE
ARASINDA COK GİTTİK GELDİK DAHA DOGRUSU BEN GİDİP GELDİM EŞİM VE AİLESİNE KALSA ELİF OLACAK BENM AİLEMDE BAŞKA BAŞKA İSİMLER..

UUFFFFFFFFFF COK SIKILDIM DEDİM EN SONUNDA..

BENDE KZIM BİZE BEREKET VE HAYAT BOYU RENK KATSIN DİE DEFNEYE KARAR KILDIM EŞİMİNDE HOŞUNA GİTTİ İSTEME SEBEBİM..

VE Bİ DEFNE DAHA GELİO 2009'A İNŞ. HAYIRLISIYLA..

KAÇ DEFNE OLDUK ŞİMDİ??????

sibelcim tülaycım sağolun kızlar Allah hepimize hayırlısıyla mucizelerimizi kucağımıza almayı kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah

canım biz vazgeçtik defneden daha doğrusu ailemi kırmak istemedim :CüvCüv: kızımda çok emekleri var isimleriyle yaşasın pıstıklarrrrrrrrr eşimde kabul etti

knk canım ilgin vazgeçtiği için 3 oldunuz.bizimde halamız defne istiyor babamız pınar ben irem bakalım ne olacak:):)):

ıLGıNCıM duru ismi gerçekten çok güzel. adıyla yaşasın inşallah...
sanada iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere..

sağol bitanem kocaman öptüm seni ve bebişiniŞeniz

bence de duru ismi cok guzel,

biz de bu arada aile meclisinde konustuk, gecen gun esimin tum akrabalari bize gelmislerdi. listemizdeki isimleri soyledik. biz biraz beyza isminde karar kiliyor gibiyiz. herkes de begendi...

bu arada aklim birsen'de kaldi, umarim kendisi ve bebisleri en saglikli bir sekilde atlatirlar bu sureci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…