bır kac hafta daha beklese bızım paşalar cok ıyı olucak bırsen ıcınde
ınsallah erkenden gelmezler valla korka korka arıyorum kotu bırşey soyluycek dıye
ÇOk teşekkür ederim canım. Sindi valla sonunda...
29.haftasında bacım. Az daha sabretse kuzular... 3 hafta falan...
Çok teşekkür ederim canım. Evet sade bi oda istedik. Bakalım yerleşsin nasıl olucak görücez hepimizi a.s.
Kızlar şimdi konuştum Birso'yla. Sancısı hafifmiş. Turnusollu ped koymuşlar. Leke gelmiş. Bakalım bebeklerin suyu mu diye bakıcaklar şimdi.
Herşeyin hayırlısı dedik. Geliceklerse görüyoruz ki engellenemiyor. Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Birso'ma...
Çok selamı var. Benim için dua edin dedi a.s.
[k] {n} [k];5634120 .!.:Cnm ya dua etmezmİyİz hayırlısı olsun hakkında...
Kızlar bİrsen hangİ hastanedeymİŞ bİlen varmı yakınsa ugrardık aslında moral olur belkİ
cerrahpaşaya gidiyorum diyodu
Bende ondan dolayı aramaya korkuyorum şimdi sabah konuştum ama akşamı beklerim artık
Dualarımız hep onla Allahım hayırlısını nasip et arkadaşımıza
Pınar odanı ben de merak ettim
nereye yerleştirdin resmini?
kızlar belki içerde kalmaları dışarda olmalarından daha tehlikelidir birsenin hakkında hayırlısı allah yardımıcısı olsun bide gebelik org da geçen şey okudum anne karnın da bebekler 15-20 gram alırken annesütü ile günde 30-40 gram alabiliyorlarmış belki gelişimleri daha iyi olur inş allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
[k] {n} [k];5634120 .!.:Cnm ya dua etmezmıyız hayırlısı olsun hakkında...
Kızlar bırsen hangı hastanedeymıŞ bılen varmı yakınsa ugrardık aslında moral olur belkı
kızlar bizim prensesin ismi son kez ve kesin olarak değişti babası annem babam kızkardeşim halam duru ismini koymayı çok istiyorlardı bende dün onları kıramadım hepsinin gönlü olsun istedim kızımızın ismi duru :)))))))) olacak Allahın izniyle
mesaim bitecek birazdan kendinize dikkat edin kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yiyenlerimide çok seviyorum:)))))))))))))))
kızlar bizim prensesin ismi son kez ve kesin olarak değişti babası annem babam kızkardeşim halam duru ismini koymayı çok istiyorlardı bende dün onları kıramadım hepsinin gönlü olsun istedim kızımızın ismi duru :)))))))) olacak Allahın izniyle
mesaim bitecek birazdan kendinize dikkat edin kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yiyenlerimide çok seviyorum:)))))))))))))))
[k] {n} [k];5634678 .!.:AY İLAHİ BANUkaydirigubbakcemile3 KIZIN İSMİYLE YAŞASIN...
EEEEEEEE OZAMANDA BEN Bİ HABER VEREYİM BİZDE TUANA VE DEFNE
ARASINDA COK GİTTİK GELDİK DAHA DOGRUSU BEN GİDİP GELDİM EŞİM VE AİLESİNE KALSA ELİF OLACAK BENM AİLEMDE BAŞKA BAŞKA İSİMLER..
UUFFFFFFFFFF COK SIKILDIM DEDİM EN SONUNDA..
BENDE KZIM BİZE BEREKET VE HAYAT BOYU RENK KATSIN DİE DEFNEYE KARAR KILDIM EŞİMİNDE HOŞUNA GİTTİ İSTEME SEBEBİM..
VE Bİ DEFNE DAHA GELİO 2009'A İNŞ. HAYIRLISIYLA..
KAÇ DEFNE OLDUK ŞİMDİ??????
İLGİNCİM duru ismi gerçekten çok güzel. adıyla yaşasın inşallah...
sanada iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere..
sağol bitanem kocaman öptüm seni ve bebişiniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?