2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım çok hoş çok kibar olmuş gerçekten
inşallah mobilyalar da geldiğinde daha da güzel olur
güle güle büyütmeyi nasip etsin Defneni kaydirigubbakcemile2

canım biz vazgeçtik defneden daha doğrusu ailemi kırmak istemedim :CüvCüv: kızımda çok emekleri var isimleriyle yaşasın pıstıklarrrrrrrrr eşimde kabul etti
OHH OHH NE GÜZEL ZATEN KARDEŞ NE İSTERSE O OLSUN DAHADA BENİMSER KARDEŞİNİ.. KISKANÇLIK OLMAZ
knk canım ilgin vazgeçtiği için 3 oldunuz.bizimde halamız defne istiyor babamız pınar ben irem bakalım ne olacak:):)):
AHHH AHHH VALLA EN ZORUDA BU İSİM MEVZUYMUŞ YAA... ALLAH KOAYLIK VERSİN AMA KİMSELERE BAKMA SEN NE İSTİOSAN ONU HERKESE AALIŞTIR BEN ÖLE YAPTIM İKİDE YAPMISIM YOKSA HERKESLER KARIŞIP DURDUkafamçokkarıştı
ŞİMDİ KAFAM RAHATLADI YYAVS

Alemsin kız Banuş :) Duru'da çok güzel bi isim bacım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Duru kızımızı o zaman hihoyyyt

Gitti bi Defne geldi bi Defne :) Ne güzel. Yine 3 olduk bacım. Hayırlı olsun Defne'miz a.s.

Beyza'da çok güzel canım. Hayırlı olsun a.s.

Pınarcım çok hoş çok kibar olmuş gerçekten
inşallah mobilyalar da geldiğinde daha da güzel olur
güle güle büyütmeyi nasip etsin Defneni kaydirigubbakcemile2

Çok tşk ederim bitanem. Allah hepimizin kuzularına herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah hihoyyyt

Sagol pınarcım 3 defne'de hayırlı olsun hepımıze...

Ben kaÇtım kızlar eŞım gelıcek daha yemege gırıŞmedım

ÖptÜm hepınızı

kızlar hiçbir şey okumadım birsen'i merak ediyorum çok yorgunum geçmişi dinleneyim akşama okurum ama biri bana birsen'in durumunu yazsın lütfen hemen rüyama bile girdi inşallah iyilerdir ya

[k] {n} [k];5635306 .!.:
Sagol pınarcım 3 defne'de hayırlı olsun hepİmİze...

Ben kaÇtım kızlar eŞİm gelİcek daha yemege gİrİŞmedİm

ÖptÜm hepİnİzİ

Amin canım.

Hadi güle güle. Öptüm seniiii...

kızlar hiçbir şey okumadım birsen'i merak ediyorum çok yorgunum geçmişi dinleneyim akşama okurum ama biri bana birsen'in durumunu yazsın lütfen hemen rüyama bile girdi inşallah iyilerdir ya

Hoşgeldin canım. Bu sabah güzel haberler almıştık. Sancısı dinmişti. Ama öğlen tekrar başladı sancısı. Az ama. Durdurmaya çalışıyor işte doktorlar. Bizde heyecanla bekliyoruz canım. Herşeyin hayırlısı. Dualarımız onunla...

Ay bende sabahtan beri bişey yemedim. KArnım acıktı. Canım da nasıl makarna istedi. Daha öğlen pişirdiğim bi tencere pilav var :çok üzgünüm: Dayanamadım kendime göre makarna haşlıyorum şimdi hihoyyyt

merhaba hatunlar nasılsınız?
birsen iyi olmuş sanırım okuduğum kadarıyla
ama dikkatli olacakmış bundan sonra dr.u öyle demiş
ilgin bu arada duru ismi çok güzel cnm ben çok severim
bende koymayı düşünmüştüm ama eşim zeynep'i daha çok sevdi
belki 2.kızıma nasip olur inş.
adıyla yaşasın kızın.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........

pınarcım çok sağol ya vallahi hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama öyle yakın hissediyorum ki kendime sanki yıllardır arkadaşımmışsınız gibi ve işte öyle çok merak ediyorum birsen'i ve meleklerini. ınşallah her şey yolunda gider

hanımlar ya size bişey sorayım hazır bu kadar kalabalıkken benim nabız sayım bazen fazla oluyor,normalde 80-90 arası ama bazen başımda atmaya başladığını hissediyorum dk.da 120-130 arasında atıyor o zaman.tansiyonum normal .sizde de böyle oluyor mu?

canım benim bazen uzandığımda ya da yemekten sonra oluyor
ama kaç oluyor 120mi tam bilmiyorum
kalple doktora gittim çok şükür bir sorun çıkmadı
ama sıkışıyor dedim hamilelikten noraml dedi
seninkide öyledir inşallah bacım a.s.

inş öyledir cnm ya
,teşekkürler cvp için.a.s.a.s.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........

İyi akşamlar canım güle güle

Amin canım inşallah düzelirler.

Pınarcım afiyet olsun sanada bende çok severim şöle yoğurtlu bir makarna cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…