Amin canım. Bende akşam ararım tekrar. Zaten sürekli aramamak için zor tutuyorum kendimi delikafadulden
Odamızın henüz kaplaması ve boyaması yapıldı canım. Mobilyalarımız hazır depoda bekliyordu kaplama geciktiği için. Heralde yarın yada öbür gün gelir. O zaman tekrar koyarım...
Amin canım herşeyin hayırlısı tabi a.s.
Cerrahpaşa diye biliyorum canım :uhm:
OHH OHH NE GÜZEL ZATEN KARDEŞ NE İSTERSE O OLSUN DAHADA BENİMSER KARDEŞİNİ.. KISKANÇLIK OLMAZcanım biz vazgeçtik defneden daha doğrusu ailemi kırmak istemedim :CüvCüv: kızımda çok emekleri varisimleriyle yaşasın pıstıklarrrrrrrrr eşimde kabul etti
AHHH AHHH VALLA EN ZORUDA BU İSİM MEVZUYMUŞ YAA... ALLAH KOAYLIK VERSİN AMA KİMSELERE BAKMA SEN NE İSTİOSAN ONU HERKESE AALIŞTIR BEN ÖLE YAPTIM İKİDE YAPMISIM YOKSA HERKESLER KARIŞIP DURDUkafamçokkarıştıknk canım ilgin vazgeçtiği için 3 oldunuz.bizimde halamız defne istiyor babamız pınar ben irem bakalım ne olacak:):)):
kızlar bizim prensesin ismi son kez ve kesin olarak değişti babası annem babam kızkardeşim halam duru ismini koymayı çok istiyorlardı bende dün onları kıramadım hepsinin gönlü olsun istedim kızımızın ismi duru :)))))))) olacak Allahın izniyle
mesaim bitecek birazdan kendinize dikkat edin kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yiyenlerimide çok seviyorum:)))))))))))))))
[k] {n} [k];5634678 .!.:AY İLAHİ BANUkaydirigubbakcemile3 KIZIN İSMİYLE YAŞASIN...
EEEEEEEE OZAMANDA BEN Bİ HABER VEREYİM BİZDE TUANA VE DEFNE
ARASINDA COK GİTTİK GELDİK DAHA DOGRUSU BEN GİDİP GELDİM EŞİM VE AİLESİNE KALSA ELİF OLACAK BENM AİLEMDE BAŞKA BAŞKA İSİMLER..
UUFFFFFFFFFF COK SIKILDIM DEDİM EN SONUNDA..
BENDE KZIM BİZE BEREKET VE HAYAT BOYU RENK KATSIN DİE DEFNEYE KARAR KILDIM EŞİMİNDE HOŞUNA GİTTİ İSTEME SEBEBİM..
VE Bİ DEFNE DAHA GELİO 2009'A İNŞ. HAYIRLISIYLA..
KAÇ DEFNE OLDUK ŞİMDİ??????
bence de duru ismi cok guzel,
biz de bu arada aile meclisinde konustuk, gecen gun esimin tum akrabalari bize gelmislerdi. listemizdeki isimleri soyledik. biz biraz beyza isminde karar kiliyor gibiyiz. herkes de begendi...
bu arada aklim birsen'de kaldi, umarim kendisi ve bebisleri en saglikli bir sekilde atlatirlar bu sureci.
Pınarcım çok hoş çok kibar olmuş gerçekten
inşallah mobilyalar da geldiğinde daha da güzel olur
güle güle büyütmeyi nasip etsin Defneni kaydirigubbakcemile2
[k] {n} [k];5635306 .!.:Sagol pınarcım 3 defne'de hayırlı olsun hepİmİze...
Ben kaÇtım kızlar eŞİm gelİcek daha yemege gİrİŞmedİm
ÖptÜm hepİnİzİ
kızlar hiçbir şey okumadım birsen'i merak ediyorum çok yorgunum geçmişi dinleneyim akşama okurum ama biri bana birsen'in durumunu yazsın lütfen hemen rüyama bile girdi inşallah iyilerdir ya
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........
hanımlar ya size bişey sorayım hazır bu kadar kalabalıkken benim nabız sayım bazen fazla oluyor,normalde 80-90 arası ama bazen başımda atmaya başladığını hissediyorum dk.da 120-130 arasında atıyor o zaman.tansiyonum normal .sizde de böyle oluyor mu?
canım benim bazen uzandığımda ya da yemekten sonra oluyor
ama kaç oluyor 120mi tam bilmiyorum
kalple doktora gittim çok şükür bir sorun çıkmadı
ama sıkışıyor dedim hamilelikten noraml dedi
seninkide öyledir inşallah bacım a.s.
inş öyledir cnm ya
,teşekkürler cvp için.a.s.a.s.
pınarcım çok sağol ya vallahi hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama öyle yakın hissediyorum ki kendime sanki yıllardır arkadaşımmışsınız gibi ve işte öyle çok merak ediyorum birsen'i ve meleklerini. İnşallah her şey yolunda gider
Rica ederim canım
ben de kaçıyım, inşallah Birsenden de iyi haberler alırız!
İyi akşamlar güzel hamişler! a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?