2009 Mayıs Anneleri

32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?

Selam canım hoşgeldin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........

İyi akşamlar canım öptüm kocaman a.s.

Aynen canım. Eşim şaşırıyor hatta. Bacılarım onlar benim diyorum a.s. İnşallah Birso'mda en kısa sürede aramıza gelicek hihoyyyt

Valla bacım bende de kalp çarpıntısı oluyor. Hem organların sıkışması dolayısıyla hemde kullandığım ilaç yapıyormuş... Normaldir bu dönemlerde...

Rica ederim canım
ben de kaçıyım, inşallah Birsenden de iyi haberler alırız!
İyi akşamlar güzel hamişler! a.s.

İyi akşamlar canımmm a.s.

İyi akşamlar canım güle güle

Amin canım inşallah düzelirler.

Pınarcım afiyet olsun sanada bende çok severim şöle yoğurtlu bir makarna cokacimcoook

Sağolasın bitanem. Yediğim makarnayı görsen şok olursun. Canım acaip istemiş belli resmen bi paketin yarısı gibi bi makarnayı yedim delikafadulden Sarımsaklı yoğurtlu ve bolenez soslu karışık yaptım kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi akşamlar.mesai bitti ben çıkıyorum.öpüldünüz canlar..

İyi akşamlar canım öptüm kocaman a.s.

32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?

Valla ağrılar çoğumuzda oluyor canım. Ama batma hissini bilemiyorum :uhm:

Batma hissi, cok fazla olmuyor canim, ama arada olunca korkutuyor. Persembe randevum var doktorumla, bakalim o ne diyecek?

Canım aynısı bende de var bugün acayip arttı hemde ama kızlar normal diyolar.

Çıkanlara ii akşamlar bende toparlanayım öpüyorum hepinizi Şeniz

Hatta olan herkese selamlar...
as cnm hoşgeldin

kızlar hepinize iyi akşamlar.mesai bitti ben çıkıyorum.öpüldünüz canlar..
iyi akşamlarrr
arada banada oluyor ama çok sık değil

sağol pınarcım,inş bir sorun yoktur,ne bileyim ben biraz panik yaptımm galiba bu konudaa.s
aam şimdi içim daha rahat
teşekkürlera.s.

Rica ederim canım
ben de kaçıyım, inşallah Birsenden de iyi haberler alırız!
İyi akşamlar güzel hamişler! a.s.

iyi akşamlar canım öpüldün

Batma hissi, cok fazla olmuyor canim, ama arada olunca korkutuyor. Persembe randevum var doktorumla, bakalim o ne diyecek?

kasık ağrısı bendede var canım dr sormak lazım

herkese iyi akşamlar hatunlar bende çıkıyorum
malum kociş gelir şimdi
yemekleri hazırlayayım
kendinize iyi bakın bebişlere deŞeniz

Iyi Aksamlar Sibiko. Seninle neredeyse ayni tarihlerde dogum yapacagiz, bu belirtilerin sende de olmasi, moralimi düzeltti. Demek ki, normal bir durum...Öyle olmasini umuyorum en azindan...

Beyaz'cigim sagol. Daha beter sikayetler olmasinda, kasik agrilarina raziyim:)

Kasik agrilarim sürekli oluyordu ama giderek artiyor, genisleyen rahimle ilgili oldugunu söylemisti en son doktorum. Ama bu batma yeni birsey. Persembe günü soracagim Incihan. Belki baska bir nedeni vardir?

Olur canım bu dönemlerde normaldir. Ama tabi yine de ihmal etmemekte fayda var. Sor bakalım doktoruna a.s.

Hepimiz aynıyız bacım. Ne olsa panik yapıyoruz. Ama artık son dönemlerimiz. Bakalım daha neler neler çıkıcak hihoyyyt

herkese iyi akşamlar hatunlar bende çıkıyorum
malum kociş gelir şimdi
yemekleri hazırlayayım
kendinize iyi bakın bebişlere deŞeniz

İyi akşamlar canım. Afiyet olsun kocişle sana a.s.

Defne'cik nasil bu arada Annesi? Ara ara bakiyorum ama tüm yazilanlari okuyamiyorum. Hersey yolundadir umarim...

Defne'cik nasil bu arada Annesi? Ara ara bakiyorum ama tüm yazilanlari okuyamiyorum. Hersey yolundadir umarim...

Sağolasın canım Defneciğimin keyfi yerinde çok şükür. YEri daraldıkça hareketleri daha belli oluyor artıki Sürekli bi sağa bi sola dönüp duruyor :)

Senin Doruk paşa ne alemde bakayım?

Bu arada sana başından beri söyleyeceğim hep unutuyorum. Benim kankamın adı Kıvılcım. Seni her gördüğümde o geldi zannediyorum siteye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar birsenle konuştum sancıları devam ediyormuş ilaca devam ediyormuş yarında ultrasona girecekmiş umarım hayırlısı olur birsen ve bebişleri adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…