merhaba hatunlar nasılsınız?
birsen iyi olmuş sanırım okuduğum kadarıyla
ama dikkatli olacakmış bundan sonra dr.u öyle demiş
ilgin bu arada duru ismi çok güzel cnm ben çok severim
bende koymayı düşünmüştüm ama eşim zeynep'i daha çok sevdi
belki 2.kızıma nasip olur inş.
adıyla yaşasın kızın.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.. birsencimde inşallah daha iyi olur.. öptüm hepinizi ve bebişleri...........
pınarcım çok sağol ya vallahi hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama öyle yakın hissediyorum ki kendime sanki yıllardır arkadaşımmışsınız gibi ve işte öyle çok merak ediyorum birsen'i ve meleklerini. İnşallah her şey yolunda gider
hanımlar ya size bişey sorayım hazır bu kadar kalabalıkken benim nabız sayım bazen fazla oluyor,normalde 80-90 arası ama bazen başımda atmaya başladığını hissediyorum dk.da 120-130 arasında atıyor o zaman.tansiyonum normal .sizde de böyle oluyor mu?
Rica ederim canım
ben de kaçıyım, inşallah Birsenden de iyi haberler alırız!
İyi akşamlar güzel hamişler! a.s.
İyi akşamlar canım güle güle
Amin canım inşallah düzelirler.
Pınarcım afiyet olsun sanada bende çok severim şöle yoğurtlu bir makarna cokacimcoook
kızlar hepinize iyi akşamlar.mesai bitti ben çıkıyorum.öpüldünüz canlar..
32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?
32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?
as cnm hoşgeldinHatta olan herkese selamlar...
iyi akşamlarrrkızlar hepinize iyi akşamlar.mesai bitti ben çıkıyorum.öpüldünüz canlar..
arada banada oluyor ama çok sık değil32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?
Rica ederim canım
ben de kaçıyım, inşallah Birsenden de iyi haberler alırız!
İyi akşamlar güzel hamişler! a.s.
Batma hissi, cok fazla olmuyor canim, ama arada olunca korkutuyor. Persembe randevum var doktorumla, bakalim o ne diyecek?
iyi akşamlar sibikooa.s.
herkese iyi akşamlar hatunlar bende çıkıyorum
malum kociş gelir şimdi
yemekleri hazırlayayım
kendinize iyi bakın bebişlere deŞeniz
malum kociş gelir şimdi
yemekleri hazırlayayım
Batma hissi, cok fazla olmuyor canim, ama arada olunca korkutuyor. Persembe randevum var doktorumla, bakalim o ne diyecek?
as cnm hoşgeldin
iyi akşamlarrr
arada banada oluyor ama çok sık değil
sağol pınarcım,inş bir sorun yoktur,ne bileyim ben biraz panik yaptımm galiba bu konudaa.s
aam şimdi içim daha rahat
teşekkürlera.s.
malum kociş gelir şimdi
yemekleri hazırlayayım
Defne'cik nasil bu arada Annesi? Ara ara bakiyorum ama tüm yazilanlari okuyamiyorum. Hersey yolundadir umarim...
pınarcım naber fıstığımmmmm
kızlar evdeyim yanlızım eşim kızımı alacak yemeğimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?