2009 Mayıs Anneleri

çok fazla şey koymaya gerek yok heleki normal doğumda en fazla bir gün kalınıyor

bebek içinde
üç hastane çıkışı
kundak
penye battaniye
kusmuk bezleri
bebek bezi
pişik kremi
çıkarken giydirmek için tulum
ana kucağı

ılgıncım sağol bitanem ::))

bende pazardan bakayım bizim iş yerine yakın güzel bir pazar kuruluyor eşimle bakamıyorum o böyle şeylere takık süsü püsü sevmiyor adam ya

sibelcim benim hastanede özel sanıırm istemezler her ihtimale karşı götüreyim ben en iyiisi

kaydirigubbakcemile5 rica ederim bebişim eşlerimiz öyle valla sevmiyorlar alışverişi süsü püsü kaydirigubbakcemile

burcum maşallah sana:))))))))) eşinlede çok yakışıyorsun Allah nazarlardan korusun bebişinle eşinle nice mutlu günlere inşallah bitanem

burcucumm maşallah çok yakışmışssınız.. allah uzun sağlıklı mutlu bebişinizle birleikte güzel ömürler versin canım.

evet canım ben aventin saklama kaplarından da aldım artık evde olduğum zamanlar sütüm olursa stok yapıcam..

bizim burda arkadaş her gün sağıyor dolaba koyuyor akşamda götürüyor saklama kabıda şart canım bak ben almadım en kısa zamanda alayım canım

kızlar benim bi arkadaşım manuel olanından hiç memnun diil
mutlaka alırsan elektrikli avent al dedi
ılgıncım sen tecrübelisindir..

manuel olanı işimizi görür mü acaba???

slm kızlar a.s.

şimdi işim bitti eşimle evi temzledik sogolsun cok yardımı oluo..

kızlar benm kasıklarımda 2gündür agrı var ama sancı gibi degil ade sancısı gibide degil kemiklerim agrıyor yürüyüşüm zorlaştı sizdede benzer durumlar varmı??

ilgin teşekürler kısa ve net olmuş ben özelde değilde devlette doğum yapıcam bunlardan başka bişey koymalımıyım
ped bebek bezi koyucam zaten.

selamm kızlarrr !!

ayy ne güzel hepiniz çantaları hazırlıyosunuz bilee hihoyyyt
ben daha hiç bişeyini yıkamadım odasını temizlemedimmm :1no2::1no2:
pazartesi günü bizimkiler bebişimin bohçasını getirecekler onları bekliyorum hepsini birden yıkar hem çantayı hem odayı Allah kısmet ederse yerleştiririm birde zaten gecen hafta perde siperişi vermişti oda bugün alınacak zaten ben öyle parça parça odayı yerleştirmeyi sevmiyorum aynı gün halısını elbiselerini beşini vs... hepsini birden yerleştirir kapısını kapatırımm doğuma kadar Allah kısmet ederse kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm kızlar.. gecmişi okudum yine anca bitti:)))
birazdan kuzenim gelecek onu bekliyorum.bu cuma doktora gidiyorum bende..4 hafta oldu görmeyeli kızımı... bebek arabası hangi marka iyi kızlar bilen var mı?
birde park yatak düşünüyorum ben.oda yapmayacağım için..kullanıslımıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…