2009 Mayıs Anneleri

al mutlaka çok rahat,benimki morera'nın çok severek giyiyorum

Pınarcım günaydın canım,kızının cicileri hayırlı olsun..

Birseni sabah bende aradım konuşamadım fazla.Çok merak ediyorum nolcak sonuç..

Sağolasın bitanem. Evet az dah avakit geçsin arayacağım tekrar. Bakalım doktoru ne diyecek? Valla merakla bekliyorum bende CADIARZU

Evet canım Allah beterinden saklasın. Kuzun hareket ettikçe tüm sıkıntısını alır insanın a.s.

pınarcım hoşgeldin. pınar şu resmi nasıl yülkklüyorduk canım

Hoşbuldum canım. ImageShack® - Image Hosting Bu adresten yüklüyorduk bitanem a.s.

Ay maşşallah göbişine canım Allah nazardan saklasınnn

Valla canım emzirme atletleri çok iyi bence de. İçinde kendinden sütyenli olanları var. İki tane üst üste giymek zorunda kalmıyosun. Çok daha kullanışlı...

Bende kahvaltımı yaptım. Valla çok yiyorum ya sabahları :çok üzgünüm: Ama öğle yemeği yerine de geçiyor. Şİmdi az bi ütüm var. Onları halledeyim bacılar. Birso'yla konuşunca yazcam hemen yine size a.s.

Ay maşşallah göbişine canım Allah nazardan saklasınnn

SAĞOL TEYZESİ BÜYÜYOR PRENSİM

Valla canım emzirme atletleri çok iyi bence de. İçinde kendinden sütyenli olanları var. İki tane üst üste giymek zorunda kalmıyosun. Çok daha kullanışlı...

İYİ OLDU SORDUM SİZE CANIM SAĞOLASINIZ

Bende kahvaltımı yaptım. Valla çok yiyorum ya sabahları :çok üzgünüm: Ama öğle yemeği yerine de geçiyor. Şİmdi az bi ütüm var. Onları halledeyim bacılar. Birso'yla konuşunca yazcam hemen yine size a.s.[/QUOTE]

GÜZEL HABERLER DUYARIZ İNŞALLAH CANIM SENDE YORMA KENDİNİ FAZLA

Moreranın emzirme atletleri çok esnek bide sallanmayı engelliyor, çok iyi oluyo,ben şimdide giyiyorum emzirme atleti tavsiye ederim

AYYY SÜPER BEN GİDİP ALAYIM CANIM COK TEŞEKKÜR EDERİM

pınarcım iyiyim bende bitanem defnem nasıl duru maşallah az kaldı elleri ayakları göbüşten çıkacak öyle vuruyor ki maşallah bebişlerimize tatlım:))))))))))))))))

selam kızlar ben geldim

benim işlerim çok yoğundu iki mesai arkadaşım yoktu onların işlerede ben baktım canım çıktı öğlen tatilindede nefes alabilmek için biraz turladım anneme br şeyler baktım annler günü için çünkü bir daha çıkıp alamam ama bir şey bulamadım ne alacaksınız bir fikir verin şekerler

birseni takip ediyorum allaha yardımcısı olsun onun ve bebişlerin

bide benim kız göğsüme kaadr vurmuyor bir yaad iki kere oldu öle oda sırt üstüm yaztarken yyaa bneim kızım naısl duryor ben bir türlü çözememdim kzılar nasıl anlıyorsunuz daha ç.k aşağı tarafı kurcalıyor gibi en son doktor kafası aşağıda demişti bu arada yarın doktora gidicem dahileyeye cumada kadın doğuma benim için iş haftası bitti bugün için

herkesi öpüyorum

Hoşgeldin cnm,bende anlamıyorum bebişin nasıl durduğunu??

Kızlar ıŞlerım yıne Çok yoĞunlaŞtı gıremedım sabahtan berı.ınŞallah bır yaramazlık yoktur.
Fırsat buldukÇa gırıp okuyacaĞım.

burcucum bilmiyorumki bende nalamıyorum arkadşlar anlattıkça bende mi gariplik var diyorum bu sefer sorcam kafası nerde poposu nerde diye
nasılsın bu arada vakit nasıl geçiyor yatıyorsun hala değilmi

canım merhaba nasılsın bizim duru hanımında nerde nasıl durduğu belli değil:)))

AA KIZLAR ıYıKı DEDıNıZ BENDE BUGÜN ALAYIM ATLET FALAN.saolsun banucum sayesinde umarım gecelik sorunumuzuda çözeceğiz bugün:))))

burcucum bilmiyorumki bende nalamıyorum arkadşlar anlattıkça bende mi gariplik var diyorum bu sefer sorcam kafası nerde poposu nerde diye
nasılsın bu arada vakit nasıl geçiyor yatıyorsun hala değilmi

İyiyim cnm bende çok şükür,aynen devam yatmaya bi yandanda derya baykalı izliyorum öyle geçiyor günler,doktora gidince sormak lazım canım,bazen bir yeri kabartıyor ama kafamı popomu bilemiyorum:uhm::uhm:

inşallah tülaycım beğenirsin :))))))))) bende çok yer gezdim ama en güzel dediğim yerde buldum model olarak mayıs ayınada uygun kumaşı ne kalın ne ince
emzirme atletine bende bakayım hafta sonu

Kızlar şimdi Birsen'le konuştum. Daha ultrasona almamışlar. Toplantıları falan varmış doktorların. Ben sizi haberdar ederim dedi...

Bende ütümü yaptım. Ay az bişeydi ama yoruldum valla. Şimdi kayınvalideme gidiyorum yine. Defne'min odası için perde bakıp, beğenirsek sipariş vericez.

Akşam yine geç gelirim heralde. Öpüyorum sizleri kocamannnnn a.s.

Aaaa bu arada yarın da ofise gidicem. Seherimi görücemmm özledim onu çokkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…