kurtulamazsınız benden fotolara boğucam sizikaydirigubbakcemile3
Birşey sorucam size arkadaşlar öğleden sonra hem yürüyüşe cıkıcam hemde su sütyen kilot olayını bitireyim diyorumda emzirme atletide varmış ondanda alayım mı
al mutlaka çok rahat,benimki morera'nın çok severek giyiyorum
Maşallah cnm büyütmüşün bebişi:CüvCüv::CüvCüv:
Pınarcım günaydın canım,kızının cicileri hayırlı olsun..
Birseni sabah bende aradım konuşamadım fazla.Çok merak ediyorum nolcak sonuç..
Evde hiç farklı bişi olmuyor maalesef,hiç action yok,yatıyos,tv bilgisayar,bulmaca,albümler,kitap,örgü,yemek vs derken gün geçiriyoruz,ben yatmaya razıyım ztn bebikom benimle olsun yeter
:CüvCüv::CüvCüv:
pınarcım hoşgeldin. pınar şu resmi nasıl yülkklüyorduk canım
kurtulamazsınız benden fotolara boğucam sizikaydirigubbakcemile3
Birşey sorucam size arkadaşlar öğleden sonra hem yürüyüşe cıkıcam hemde su sütyen kilot olayını bitireyim diyorumda emzirme atletide varmış ondanda alayım mı
alayım o zaman canım emzirirkende giyebiliyoruz demi
KOCAMANNNNNNN
Moreranın emzirme atletleri çok esnek bide sallanmayı engelliyor, çok iyi oluyo,ben şimdide giyiyorum emzirme atleti tavsiye ederim
selam kızlar ben geldim
benim işlerim çok yoğundu iki mesai arkadaşım yoktu onların işlerede ben baktım canım çıktı öğlen tatilindede nefes alabilmek için biraz turladım anneme br şeyler baktım annler günü için çünkü bir daha çıkıp alamam ama bir şey bulamadım ne alacaksınız bir fikir verin şekerler
birseni takip ediyorum allaha yardımcısı olsun onun ve bebişlerin
bide benim kız göğsüme kaadr vurmuyor bir yaad iki kere oldu öle oda sırt üstüm yaztarken yyaa bneim kızım naısl duryor ben bir türlü çözememdim kzılar nasıl anlıyorsunuz daha ç.k aşağı tarafı kurcalıyor gibi en son doktor kafası aşağıda demişti bu arada yarın doktora gidicem dahileyeye cumada kadın doğuma benim için iş haftası bitti bugün için
herkesi öpüyorum
Kızlar İŞlerİm yİne Çok yoĞunlaŞtı gİremedİm sabahtan berİ.İnŞallah bİr yaramazlık yoktur.
Fırsat buldukÇa gİrİp okuyacaĞım.
selam kızlar ben geldim
benim işlerim çok yoğundu iki mesai arkadaşım yoktu onların işlerede ben baktım canım çıktı öğlen tatilindede nefes alabilmek için biraz turladım anneme br şeyler baktım annler günü için çünkü bir daha çıkıp alamam ama bir şey bulamadım ne alacaksınız bir fikir verin şekerler
birseni takip ediyorum allaha yardımcısı olsun onun ve bebişlerin
bide benim kız göğsüme kaadr vurmuyor bir yaad iki kere oldu öle oda sırt üstüm yaztarken yyaa bneim kızım naısl duryor ben bir türlü çözememdim kzılar nasıl anlıyorsunuz daha ç.k aşağı tarafı kurcalıyor gibi en son doktor kafası aşağıda demişti bu arada yarın doktora gidicem dahileyeye cumada kadın doğuma benim için iş haftası bitti bugün için
herkesi öpüyorum
Kızlar İŞlerİm yİne Çok yoĞunlaŞtı gİremedİm sabahtan berİ.İnŞallah bİr yaramazlık yoktur.
Fırsat buldukÇa gİrİp okuyacaĞım.
burcucum bilmiyorumki bende nalamıyorum arkadşlar anlattıkça bende mi gariplik var diyorum bu sefer sorcam kafası nerde poposu nerde diye
nasılsın bu arada vakit nasıl geçiyor yatıyorsun hala değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?