2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim bi arkadaşım manuel olanından hiç memnun diil
mutlaka alırsan elektrikli avent al dedi
ılgıncım sen tecrübelisindir..

manuel olanı işimizi görür mü acaba???

tatlım çalışan için aventin elektriklisi çok kullanışlı manuelde iş görüyor ama biraz acıtıyor şekercima.s.

selam canım nasılsın başladık çantalara hihoyyyt hayırlı olsun perdesi cicileri a.s.

selam canım nasılsın başladık çantalara hihoyyyt hayırlı olsun perdesi cicileri a.s.

saol tatlım Allaha şükür iyiyim ŞenizŞeniz sen ve bebişte iyisiniz inş..perdeyi kızkardeşim alıcak pzt günü getircekler bana bende merak ediyorum acaba istediğim gibi oldumu diye

evet canım manuel acıtıyormuş arkadaşım verim alamdığı için elektrikli aldı. aventin elektriklisi yiyimiş araştırmalarıma göre.

saol tatlım Allaha şükür iyiyim ŞenizŞeniz sen ve bebişte iyisiniz inş..perdeyi kızkardeşim alıcak pzt günü getircekler bana bende merak ediyorum acaba istediğim gibi oldumu diye

iyiyiz tatlım bizde durum içimde bir türlü yerleşemiyor kıpır kıpır:)))))))) bebiş nasıl fıstık inşallah zevkine göre olmuştur perdesi tatlımkaydirigubbakcemile5Şeniz

ya bende almadım pompa ve saklama kabı bende işe başlıycam stok yapmayı düşünüyorum başta bol oluyormuş saklayın diyorlar böylece daha uzun süre emziriyormuşuz

kızlar başta manuel yeterli olur snaırım değilmi ılgıncım sne tecrübelisin bitanem n

canım ben başta manuel kullandım şimdide aynı kullanmaya devam edeceğim ilk başlarda sütümüz daha çok geliyor manuelde iş görüyor işe başlayınca elektirikli almayı düşünüyorum

Civcivim hoşgeldin bacım,sizin resimlerde çok güzel bitanem,bebişiniz mutluluk getirsin inş:Saruboceq:

Fulyacım hoşgeldin,ben daha almadım arabayıda yatağıda,alıcaz bir iki haftaya kadar inş.

iyiyiz tatlım bizde durum içimde bir türlü yerleşemiyor kıpır kıpır:)))))))) bebiş nasıl fıstık inşallah zevkine göre olmuştur perdesi tatlımkaydirigubbakcemile5Şeniz

iyi teyzesi şükür ellerinden öperr :)) ama bazen kaburga kemiğimi kıracakk sanıyorum zilli resmen kemiğimle oyun oynuyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elektrikli pompalar çok pahalı kızlar ya,eğer süt gelmezse doğumda o zaman aldırıcam ben,kendiliğinden gelirse gerek kalmaz diye düşünüyorum,ama çalışan anneler için çok gerekli birşey

evet banu canım bende avent alıcam aklında olsun baby keeper ve ilke bebede var canım.ama ilke bebedekinin fiyatları daha uygundu..

kızlar arkadaŞımda nukun kını kullanıyor. Oda gÜzel. Alınabılır yanı. Fıyatı uygun ÖbÜrlerıne gÖre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…