kızlar benim bi arkadaşım manuel olanından hiç memnun diil
mutlaka alırsan elektrikli avent al dedi
ılgıncım sen tecrübelisindir..
manuel olanı işimizi görür mü acaba???
bitanem hasta bezi koyarsın ekstra olarak a.s.
selamm kızlarrr !!
ayy ne güzel hepiniz çantaları hazırlıyosunuz bilee hihoyyyt
ben daha hiç bişeyini yıkamadım odasını temizlemedimmm :1no2::1no2:
pazartesi günü bizimkiler bebişimin bohçasını getirecekler onları bekliyorum hepsini birden yıkar hem çantayı hem odayı Allah kısmet ederse yerleştiririm birde zaten gecen hafta perde siperişi vermişti oda bugün alınacak zaten ben öyle parça parça odayı yerleştirmeyi sevmiyorum aynı gün halısını elbiselerini beşini vs... hepsini birden yerleştirir kapısını kapatırımm doğuma kadar Allah kısmet ederse kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam canım nasılsın başladık çantalara hihoyyyt hayırlı olsun perdesi cicileria.s.
saol tatlım Allaha şükür iyiyim ŞenizŞeniz sen ve bebişte iyisiniz inş..perdeyi kızkardeşim alıcak pzt günü getircekler bana bende merak ediyorum acaba istediğim gibi oldumu diye
evet canım manuel acıtıyormuş arkadaşım verim alamdığı için elektrikli aldı. aventin elektriklisi yiyimiş araştırmalarıma göre.
ya bende almadım pompa ve saklama kabı bende işe başlıycam stok yapmayı düşünüyorum başta bol oluyormuş saklayın diyorlar böylece daha uzun süre emziriyormuşuz
kızlar başta manuel yeterli olur snaırım değilmi ılgıncım sne tecrübelisin bitanem n
iyiyiz tatlım bizde durum içimde bir türlü yerleşemiyorkıpır kıpır:)))))))) bebiş nasıl fıstık inşallah zevkine göre olmuştur perdesi tatlımkaydirigubbakcemile5Şeniz
Civcivim hoşgeldin bacım,sizin resimlerde çok güzel bitanem,bebişiniz mutluluk getirsin inş:Saruboceq:
Fulyacım hoşgeldin,ben daha almadım arabayıda yatağıda,alıcaz bir iki haftaya kadar inş.
burcucum bende bakıyorum birazdan resimlere...çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?