2009 Mayıs Anneleri

ılgıncım daha çok oynayacaklar herhalde ama 32 den sonra azalıyormuş yavaş yavaş hareketler bide şekil değiştiriyormuş benim kız daha çok şişirme yapıyor sol tarafımda sanırım orası poposu bana başı hala aşağıda gibi geliyor ama

ılgıncım pijama takımını koy bitanem merak ettik

burcu derya baykalı bende izliyorum evde olunca çok hoş şeyler yapıyor

İnş. gönlüne göre birşeyler bulursun cnmŞeniz

tamam bitanem koyarım pijamamı hatta üzerimde çekilmişinidekaydirigubbakcemile5 dün eve gidince hemen denedim altınada kırmızı terliklerimi birde kırmızı kurdelemi taktım eşim şirinliğe bak diye sevdi beniŞenizkaydirigubbakcemile3
valla canım duruda aynı bir vuruyor ki anlamıyorum neresi diye

Canım kolay gelsin oh haftayı bitirdin demek bende sadece bugünlük evdeyim valla evde olmak gibisi yokmuş hiç dışarı çıkasım yok

Kızlar İŞlerİm yİne Çok yoĞunlaŞtı gİremedİm sabahtan berİ.İnŞallah bİr yaramazlık yoktur.
Fırsat buldukÇa gİrİp okuyacaĞım.

Fazla yorma kendini cerencim kolay gelsin.

Ay bende bitirdim hastane çantama koyacakları.Bıcırığın ütüleri ne zormuş ufak ufak kaydirigubbakcemile3 çantama koyayımda bakalım ne eksik kaldı.

Marylincim kolay gelsin oh haftayı bitirdin demek bende sadece bugünlük evdeyim valla evde olmak gibisi yokmuş hiç dışarı çıkasım yok.
Sende kendini fazla yorma kendini cerencim kolay gelsin.
Pınarcım, bende bitirdim ütüleri, hastane çantama koyacakları.Bıcırığın ütüleri ne zormuş ufak ufak kaydirigubbakcemile3 çantama koyayımda bakalım ne eksik kaldı.Sende kendini fazla yorma canım.Birsencimde bizden bıktı habire arıyoruz kız sonunda ben size haber veririm dedi demek.kaydirigubbakcemile3

Kızlaaar profilime birkaç resim koydum düğün albümümüzden,ama fotoğraftan çektiğim için parladı birasss

sibelcim bende bitirdim yıkama ütüleme işini şimdide beyaz battaniyeye başladım diğerine göre biraz daha büyük öreceğim:))))))))))))))))
çantamıda iki haftaya kadar hazırlarım inşallah

ıyi yapmışsın canım bende acele edeyim dedim 33 haftalık olunca.Kalın battaniye bende koyayım diyorum ama sence örgü bişeymi koymak lazım yoksa şu kalın peluş gibi olanlardandamı

ılgıncım eminim çok tatlı olmuşsundur se zaten çok çıtı pıtı bir annesin ağzının tadı hep şeker gibi olsun canıım bende bu krımızı kurdela olayını nerde bulurum acep

sibikocum ne güzel canım o işleri yapmak bile dinlendirmiştir seni sonuçta keyifli bir şey sen yarıladın işi bir başladın sonu gelir aklına geldikçe kayarsın temiz temiz bende haftasonunu bekliyorum yapmak için

bu arada sibiko bir şey sorcam sana cuma gitcem ben rapor almaya ne lazım resim yada herhangi bir belge falan lazımmı

burcucuum hemen bakıcam canım merak ediyorum snei

İyi yapmışsın canım bende acele edeyim dedim 33 haftalık olunca.Kalın battaniye bende koyayım diyorum ama sence örgü bişeymi koymak lazım yoksa şu kalın peluş gibi olanlardandamı

canım mayıs sıcak olur örgü koymayacağım bitanem ben bir tane hastane çıkışının battaniyesi penye olan bir tane kundak birde hastaneden çıkarken kullanmak için fermuarlı polar tarzı a.s. battaniye koyacağımkaydirigubbakcemile5

burcu canım hemen bakıyorum..ilgincim bende bu hafta ütü yapıcam haftayada çantamı hazırlarım zaten bebişimin tamam herşeyi bir tek benim eksik:))kurdelada alıcam tabiki onu unutmuşum..battaniyende bitince koyarsın canım bende bir tane yapıyorum epey büyük oldu..

canım sağol bitanem o senin güzelliğin çıtırlığın:))))))))))))))kaydirigubbakcemile5

canım ben pazardan aldırdım annemler kurdelemi bant şeklinde takmasıda kolay ohh hazırlıklar bitti şimdide yıkaması ütülemesi kaldı:)))))))))))))) tabi koyarım tatlım sende eklersin bitince battaniyekaydirigubbakcemile5

tamam canım bende gecelik bakarken olmassa bijuteriden onada bakarım hazır eşimde varken aldırayım herşeyi:)):)

Marylincim rapor için fotograf istemediler canım ben gerçi özle hastaneden aldım acaba devlet hastanesinde farklımıdır bilmiyorum?

Kızlar ıvır zıvır ne çok eksik varmış koyulacak çantaya nasıl sığdırcam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar 1-2 kızımın cicilerinden koydum ama eşimden gizli çektiğim için pek düzenli olmadılar.. bakarsanız sevinirim teyzeleri

evet sibelcim aynen öyle bende valiz tarzı alıcam evdekiler küçük geldi..eşimde tatile gider gibi bir halin var diyo:))

kızlar benim hastane çantam değil hastane bavulum olcak heralde,bi liste yapmıştım amanın o kadar çok götürecek şey çıktıki:1shok::1shok:

evet sibelcim aynen öyle bende valiz tarzı alıcam evdekiler küçük geldi..eşimde tatile gider gibi bir halin var diyo:))

kaydirigubbakcemile3 tatlım ben valize koymayacağım bebişim için ayrı çantam var ona kendim içinde başka bir çantaya koyacağım valizi ilk doğumumda götürmüştim çoğunu kullanmadan geri getirdim canım ben

bizim için gereklli olanlar
bir gecelik önden düğmeli
bir pijama takımı
sabahlık
terlik
çorap
emzirme sütyeni
büyük beden iç çamaşırı iki üç tane
hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı
göğüs kremi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…