Kızlar şimdi Birsen'le konuştum. Daha ultrasona almamışlar. Toplantıları falan varmış doktorların. Ben sizi haberdar ederim dedi...
Bende ütümü yaptım. Ay az bişeydi ama yoruldum valla. Şimdi kayınvalideme gidiyorum yine. Defne'min odası için perde bakıp, beğenirsek sipariş vericez.
Akşam yine geç gelirim heralde. Öpüyorum sizleri kocamannnnn a.s.
Aaaa bu arada yarın da ofise gidicem. Seherimi görücemmm özledim onu çokkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ılgıncım daha çok oynayacaklar herhalde ama 32 den sonra azalıyormuş yavaş yavaş hareketler bide şekil değiştiriyormuş benim kız daha çok şişirme yapıyor sol tarafımda sanırım orası poposu bana başı hala aşağıda gibi geliyor ama
ılgıncım pijama takımını koy bitanem merak ettik
burcu derya baykalı bende izliyorum evde olunca çok hoş şeyler yapıyor
selam kızlar ben geldim
benim işlerim çok yoğundu iki mesai arkadaşım yoktu onların işlerede ben baktım canım çıktı öğlen tatilindede nefes alabilmek için biraz turladım anneme br şeyler baktım annler günü için çünkü bir daha çıkıp alamam ama bir şey bulamadım ne alacaksınız bir fikir verin şekerler
birseni takip ediyorum allaha yardımcısı olsun onun ve bebişlerin
bide benim kız göğsüme kaadr vurmuyor bir yaad iki kere oldu öle oda sırt üstüm yaztarken yyaa bneim kızım naısl duryor ben bir türlü çözememdim kzılar nasıl anlıyorsunuz daha ç.k aşağı tarafı kurcalıyor gibi en son doktor kafası aşağıda demişti bu arada yarın doktora gidicem dahileyeye cumada kadın doğuma benim için iş haftası bitti bugün için
herkesi öpüyorum
Kızlar İŞlerİm yİne Çok yoĞunlaŞtı gİremedİm sabahtan berİ.İnŞallah bİr yaramazlık yoktur.
Fırsat buldukÇa gİrİp okuyacaĞım.
Kızlar şimdi Birsen'le konuştum. Daha ultrasona almamışlar. Toplantıları falan varmış doktorların. Ben sizi haberdar ederim dedi...
Bende ütümü yaptım. Ay az bişeydi ama yoruldum valla. Şimdi kayınvalideme gidiyorum yine. Defne'min odası için perde bakıp, beğenirsek sipariş vericez.
Akşam yine geç gelirim heralde. Öpüyorum sizleri kocamannnnn a.s.
Aaaa bu arada yarın da ofise gidicem. Seherimi görücemmm özledim onu çokkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İyi yapmışsın canım bende acele edeyim dedim 33 haftalık olunca.Kalın battaniye bende koyayım diyorum ama sence örgü bişeymi koymak lazım yoksa şu kalın peluş gibi olanlardandamı
ılgıncım eminim çok tatlı olmuşsundur se zaten çok çıtı pıtı bir annesin ağzının tadı hep şeker gibi olsun canıım bende bu krımızı kurdela olayını nerde bulurum acep
sibikocum ne güzel canım o işleri yapmak bile dinlendirmiştir seni sonuçta keyifli bir şey sen yarıladın işi bir başladın sonu gelir aklına geldikçe kayarsın temiz temiz bende haftasonunu bekliyorum yapmak için
bu arada sibiko bir şey sorcam sana cuma gitcem ben rapor almaya ne lazım resim yada herhangi bir belge falan lazımmı
burcucuum hemen bakıcam canım merak ediyorum snei
burcu canım hemen bakıyorum..ilgincim bende bu hafta ütü yapıcam haftayada çantamı hazırlarım zaten bebişimin tamam herşeyi bir tek benim eksik:))kurdelada alıcam tabiki onu unutmuşum..battaniyende bitince koyarsın canım bende bir tane yapıyorum epey büyük oldu..
evet sibelcim aynen öyle bende valiz tarzı alıcam evdekiler küçük geldi..eşimde tatile gider gibi bir halin var diyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?