fıstıklar mesaim bitiyor akşama inşallah kendime aldıkları eklerim hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrr
kızlar bizde çıkıyoruz...
hepinizi çok öptükkk:1hug:
kızlar bizde çıkıyoruz...
hepinizi çok öptükkk:1hug:
slm kızlar.. gecmişi okudum yine anca bitti:)))
birazdan kuzenim gelecek onu bekliyorum.bu cuma doktora gidiyorum bende..4 hafta oldu görmeyeli kızımı... bebek arabası hangi marka iyi kızlar bilen var mı?
birde park yatak düşünüyorum ben.oda yapmayacağım için..kullanıslımıdır acaba
ılgıncım sağol bitanem ::))
bende pazardan bakayım bizim iş yerine yakın güzel bir pazar kuruluyor eşimle bakamıyorum o böyle şeylere takık süsü püsü sevmiyor adam ya
sibelcim benim hastanede özel sanıırm istemezler her ihtimale karşı götüreyim ben en iyiisi
kızlar benim hastane çantam değil hastane bavulum olcak heralde,bi liste yapmıştım amanın o kadar çok götürecek şey çıktıki:1shok::1shok:
İlgİncİm ben alıcam ay sonunda aventİn manuel olanından
[k] {n} [k];5667271 .!.:slm kızlar a.s.
şimdi işim bitti eşimle evi temzledik sogolsun cok yardımı oluo..
kızlar benm kasıklarımda 2gündür agrı var ama sancı gibi degil ade sancısı gibide degil kemiklerim agrıyor yürüyüşüm zorlaştı sizdede benzer durumlar varmı??
Canım ben bebek arabasında pierre cardin aldım çok kullanışlı ve kullanan biçok kişinin tavsiyesiyle aldım,bi bak istersen.slm kızlar.. gecmişi okudum yine anca bitti:)))
birazdan kuzenim gelecek onu bekliyorum.bu cuma doktora gidiyorum bende..4 hafta oldu görmeyeli kızımı... bebek arabası hangi marka iyi kızlar bilen var mı?
birde park yatak düşünüyorum ben.oda yapmayacağım için..kullanıslımıdır acaba
selamm kızlarrr !!
ayy ne güzel hepiniz çantaları hazırlıyosunuz bilee hihoyyyt
ben daha hiç bişeyini yıkamadım odasını temizlemedimmm :1no2::1no2:
pazartesi günü bizimkiler bebişimin bohçasını getirecekler onları bekliyorum hepsini birden yıkar hem çantayı hem odayı Allah kısmet ederse yerleştiririm birde zaten gecen hafta perde siperişi vermişti oda bugün alınacak zaten ben öyle parça parça odayı yerleştirmeyi sevmiyorum aynı gün halısını elbiselerini beşini vs... hepsini birden yerleştirir kapısını kapatırımm doğuma kadar Allah kısmet ederse kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
fıstıklar mesaim bitiyor akşama inşallah kendime aldıkları eklerim hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrr
kızlar hepinize iyi akşamlar bend eçıkıyorum bugün çok yoğundu her yerim ağrıyor valla.hepinizi öpüyorum.bende eşim gelecek gidip gecelik olayını halledeyim bugün..
kızlar hepinize iyi akşamlar bend eçıkıyorum bugün çok yoğundu her yerim ağrıyor valla.hepinizi öpüyorum.bende eşim gelecek gidip gecelik olayını halledeyim bugün..
Kızlar bende kaçıyorum,iyi akşamlar hepinize,öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz
kimsecikler kalmamışş yaw kafamçokkarıştı
ama tubiş yine yakalandınnnnn :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:lülülülülülü
aşkolsun civciv begenmıyomusun sen bizisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?