2009 Mayıs Anneleri

ben baslarda bebek arabasi almamaya karar verdim, baby sling diye bir olay var, baby wear diye de geciyor. bebek onun icinde daha rahat ediyormus. bir de evde is yaparken filan da rahat oluyor gibi birseyler okumustum, ankara'da bir magazada gordum onu almayi dusunuyorum, bir de ana kucagi.
bebek arabalarina da epey baktim, fiyatlar cok farkli...
onu da baby sling'in kullanimina gore 3 veya 6. ayda alabilirim arabayi diye dusundum, oncesinde bebek de cok agir olmayacagi icin sorun olmaz gibi geldi.

bu arada bizim isler de bugun yogundu. yoruldum biraz... ben cikiyorum...
ama takipteyim, bilin. :smiley-cool:

Bende koydum bebek bezi canım ama hastanelerin çoğu hasta bezi veriyomuş devlet has. bile olsa.

kızlar benim hastane çantam değil hastane bavulum olcak heralde,bi liste yapmıştım amanın o kadar çok götürecek şey çıktıki:1shok::1shok:

Ya sorma Burcucum benimde öle inan fuzuli hiç bişey yok hep yazdıklarımız ama bavula bakıyorum bikaç bişey kaldı koyacak umarım kapanır.

İlgİncİm ben alıcam ay sonunda aventİn manuel olanından

Ay benimde almam lazım doğumdan sonra alırım dedim.İşe başlamadan önce.Nasıl olsa izinler süt izni yıllık izinler derken ben yaklaşık 5 ay evde olucam.

Aynısı bendede var canım sanırım bebişlerin büyümüş olması ve artık aşağıya doğru dönmeleriyle birlikte baskı artıyo ondan sanıyorum bazen bende adet ağrısı gibide oluyo.

Canım ben bebek arabasında pierre cardin aldım çok kullanışlı ve kullanan biçok kişinin tavsiyesiyle aldım,bi bak istersen.

Sende benim gibisin bende odaya eşyaların yıkanp ütülendiği gün tülümü falan takıcam evime çok yakın bir yerde tülcü 1 günde dikiyo zaten kirlenirler diye isimliği kapı süsünü falan hiç çıkarmadım daha heps,ni bigün tamamlayıp çıkarım diyorum.

fıstıklar mesaim bitiyor akşama inşallah kendime aldıkları eklerim hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrr

İyi akşamlar canım resimlerinide bekliyorum öpüyorum

kızlar hepinize iyi akşamlar bend eçıkıyorum bugün çok yoğundu her yerim ağrıyor valla.hepinizi öpüyorum.bende eşim gelecek gidip gecelik olayını halledeyim bugün..

kızlar hepinize iyi akşamlar bend eçıkıyorum bugün çok yoğundu her yerim ağrıyor valla.hepinizi öpüyorum.bende eşim gelecek gidip gecelik olayını halledeyim bugün..

İyi akşamlar tülaycım,alacaklarının resimlerinide ekle,fikir olsun bizede:dance::dance:

Kızlar bende kaçıyorum,iyi akşamlar hepinize,öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz

kimsecikler kalmamışş yaw kafamçokkarıştı

ama tubiş yine yakalandınnnnn :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…