canım ben aldım 37 haftaya uzattım iznimi
Canım 35 haftaya kadar hiç duymadım ben 32 yada 37 iki alternatif var canım.
Aldığım raporun aslını insan kaynakları aldı diğeri bende kaldı canım
merhaba kizlar a.s.
gördügüm kadariyla herkes iyi :) dün taç bugun pompa konu olmus anlaşilan :)) off offf bitermi bu alacaklar ya :)
çantalarada baslanmiş ne güzel oh oh :) bende herhalde anca haftaya felan baslarim..
civcivimmmm yakaladinmi beni gene :))))) Şeniz
benimde dün kız hareket etmeyince eşime bu neden oynamıyorki dedim ,
bana çok evhamlısın hadise mi ki bu kız sürekli kıvırıp dursun rahat bırak prensesimi dediii:roflol:
Civcivim hoşgeldin bacım,sizin resimlerde çok güzel bitanem,bebişiniz mutluluk getirsin inş:Saruboceq:
Fulyacım hoşgeldin,ben daha almadım arabayıda yatağıda,alıcaz bir iki haftaya kadar inş.
ben baslarda bebek arabasi almamaya karar verdim, baby sling diye bir olay var, baby wear diye de geciyor. bebek onun icinde daha rahat ediyormus. bir de evde is yaparken filan da rahat oluyor gibi birseyler okumustum, ankara'da bir magazada gordum onu almayi dusunuyorum, bir de ana kucagi.
bebek arabalarina da epey baktim, fiyatlar cok farkli...
onu da baby sling'in kullanimina gore 3 veya 6. ayda alabilirim arabayi diye dusundum, oncesinde bebek de cok agir olmayacagi icin sorun olmaz gibi geldi.
Bende koydum bebek bezi canım ama hastanelerin çoğu hasta bezi veriyomuş devlet has. bile olsa.
Ya sorma Burcucum benimde öle inan fuzuli hiç bişey yok hep yazdıklarımız ama bavula bakıyorum bikaç bişey kaldı koyacak umarım kapanır.
Ay benimde almam lazım doğumdan sonra alırım dedim.İşe başlamadan önce.Nasıl olsa izinler süt izni yıllık izinler derken ben yaklaşık 5 ay evde olucam.
Aynısı bendede var canım sanırım bebişlerin büyümüş olması ve artık aşağıya doğru dönmeleriyle birlikte baskı artıyo ondan sanıyorum bazen bende adet ağrısı gibide oluyo.
Canım ben bebek arabasında pierre cardin aldım çok kullanışlı ve kullanan biçok kişinin tavsiyesiyle aldım,bi bak istersen.
Sende benim gibisin bende odaya eşyaların yıkanp ütülendiği gün tülümü falan takıcam evime çok yakın bir yerde tülcü 1 günde dikiyo zaten kirlenirler diye isimliği kapı süsünü falan hiç çıkarmadım daha heps,ni bigün tamamlayıp çıkarım diyorum.
İyi akşamlar canım resimlerinide bekliyorum öpüyorum
merhaba kızlar. bugünlerde benim tosun hiç durmuyor yaa!! vura vura çürütecek heralde biyerlerimi:1shok: okuduğuma göre 30-32 hafta arası en hareketli olduğu dönemmiş, 32den sonra hareketler azalırmış. bu arada bazen canım yakıyor bu hareketleri. sizinde oluyormu??kaydirigubbakcemile
:roflol: eee benim erkekimde hadiseyi duyunca başlıyor tepinmeye!!delikafadulden kızdım bugün, babası kılıklı dedim! hadise düm tek tek dedikçe benimki de içerden düm tek tek diyorkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:Allah iyiliğini versin senin oğlan sanırım çapkın olacakkk
cerencim ya su senin cetvelinden bana yaparmısın dün yapmayı denedim haftasını ayarlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?