2009 Mayıs Anneleri

canım ben aldım 37 haftaya uzattım iznimi

bende pazartesı gıdecem doktora olursa 35.haftaya kadar calısabılır alıcam bakalım verıcekmi 37 haftaya kadar dayanamam gıbı gelıyor bana

aldıgın raporu muhasebecıye verıyosun demı sende de kalsın dıyolar rapor ılerıde lazım olucakmıs fotokopısındenmı bahsedıyolar sibiko sen bı aydınlat bacım

selam canlarım nasılsınız bakalım iyisiniz anladığım kadrıyla
birsenden haberi olan var mı dün konuştum bugün konuşamadım

Canım 35 haftaya kadar hiç duymadım ben 32 yada 37 iki alternatif var canım.
Aldığım raporun aslını insan kaynakları aldı diğeri bende kaldı canım

merhaba kizlar a.s.

gördügüm kadariyla herkes iyi :) dün taç bugun pompa konu olmus anlaşilan :)) off offf bitermi bu alacaklar ya :)

çantalarada baslanmiş ne güzel oh oh :) bende herhalde anca haftaya felan baslarim..

civcivimmmm yakaladinmi beni gene :))))) Şeniz

Canım 35 haftaya kadar hiç duymadım ben 32 yada 37 iki alternatif var canım.
Aldığım raporun aslını insan kaynakları aldı diğeri bende kaldı canım

anladım canım 37.haftaya kadar alıp 35.haftada gıdıp calısamaz alırım bendee ayy fenalık gecırırım 37.haftada ofıste olursam:teselli:hayırlısı bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 h.geldin bacımmm tabiki yakalarımm kaçamazsın bendennn :jeyyar::jeyyar:

kızlar ben 32 de aldım rapor ...ama ben çalışmıyom öyle bi durum var yani ssk ödeniyor ama evdeyim delikafaduldendelikafadulden dr un verdiği sizde kalıyor muhasebeye fotokopini veriyosunuz

kızlar ben şimdilik çıkıyorum koçişim gelmeden yemeğin yanına pilav yapıcam öptüm sizleri görüşürüz sonra

merhaba kızlar. bugünlerde benim tosun hiç durmuyor yaa!! vura vura çürütecek heralde biyerlerimi:1shok: okuduğuma göre 30-32 hafta arası en hareketli olduğu dönemmiş, 32den sonra hareketler azalırmış. bu arada bazen canım yakıyor bu hareketleri. sizinde oluyormu??kaydirigubbakcemile

benimde dün kız hareket etmeyince eşime bu neden oynamıyorki dedim ,
bana çok evhamlısın hadise mi ki bu kız sürekli kıvırıp dursun rahat bırak prensesimi dediii:roflol:

benimde dün kız hareket etmeyince eşime bu neden oynamıyorki dedim ,
bana çok evhamlısın hadise mi ki bu kız sürekli kıvırıp dursun rahat bırak prensesimi dediii:roflol:

:roflol: eee benim erkekimde hadiseyi duyunca başlıyor tepinmeye!!delikafadulden kızdım bugün, babası kılıklı dedim! hadise düm tek tek dedikçe benimki de içerden düm tek tek diyorkaydirigubbakcemile3

Civcivim hoşgeldin bacım,sizin resimlerde çok güzel bitanem,bebişiniz mutluluk getirsin inş:Saruboceq:

Fulyacım hoşgeldin,ben daha almadım arabayıda yatağıda,alıcaz bir iki haftaya kadar inş.

bende bu aralar alayım aradan cıksın istiyorum..yarın bi ara cıkarım olmadı.gecelik pijama falanda almam lazım.

bakayım cnm ona nasıl bişey bilmiyorum..cok sağol tatlım

saol cnm benim..

ayy maşallahh...

:roflol: eee benim erkekimde hadiseyi duyunca başlıyor tepinmeye!!delikafadulden kızdım bugün, babası kılıklı dedim! hadise düm tek tek dedikçe benimki de içerden düm tek tek diyorkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:Allah iyiliğini versin senin oğlan sanırım çapkın olacakkk
cerencim ya su senin cetvelinden bana yaparmısın dün yapmayı denedim haftasını ayarlayamadım

ben geldimhihoyyyt nasılsınız kızlar ya birsenden haber varmı geçmişe bir göz attım ama bişey göremedim

rica ederim güle güle kullan:))

kızlar, istanbulda olan arkadaşlardan bir ricam olacak. ben oğlumun bebek şekerleri için netten malzeme siparişi verdim. 3 haftayı geçti gelmedi. bende onu iptal ettirecem ama buralarda başka bulma şansım yok. istanbulda çok varmış,hemde hesaplıymış. evine yakın olan birileri varsa ben parasını havale etsem bana alıp gönderebilirler mi??
bir sayfada eminönünde çok olduğunu duymuştum..

güzelim ben bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ama nasıl bişe istediğini bilmiyorum ki istersen alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…