2009 Mayıs Anneleri

canım ben sana resmini göndereyim yarın. belki görmüşsündür bile sen onlardan. mavi hasır patikler. yinede koyarım resmini. çok memnun olurum bulabilirsen:))

Kızlar bişey sorcam bu lohusa bandında kız olursa kırmızı erkek olursa mavi alın diyolar aklım karıştı yaaa

:roflol: eee benim erkekimde hadiseyi duyunca başlıyor tepinmeye!!delikafadulden kızdım bugün, babası kılıklı dedim! hadise düm tek tek dedikçe benimki de içerden düm tek tek diyorkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden benimde kociş hadiseyi çok seviyor ama kızım anası gibi uyuz oluyor kociş ne kadar dinletip oynatmaya çalışsa inat ediyor oynamıyor delikafadulden Ama Trabzon hoptek çaldığı zamanda kimse durduramıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm bende Allah kısmet ederse haftaya cmt günü gidicem şeker bakmaya Eminönünden bi kaç resim çekerim ve fiyatlarını öğrenir sana haber veririm Şeniz

işte buralarda hiçbişey bulamıyoruz! sevinirim canım. çok sıkıntı ettim şu şeker işini.:1no2:

Herkese iyi akşamlar bacılar...

Az önce geldim eve. Kızımın tülünü, storunu beğendik. Yarın ofise gideceğim için, cuma günü gelip ölçü alacaklar. 3-4 günde getirir takarız dediler. Bi halımız birde lambamız kaldı eksik olarak. Haftaya kısmetse odamız bitmiş olacak teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu arada 1 saat kadar önce Birsenle konuştum. Keyfi yoktu hiç. Doğum yapmadan burdan çıkamayacağım dedi. Rahimde incelme varmış :çok üzgünüm: Ultrasona göre bebeklerden 1,5 kilo olanı 2 kilo olmuş. 2 kilo olanı ise daha az kilo almış. Doktorlar acaba gelişimleri normalmi yoksa şekerden sonramı böyle geliştiler diye tereddüttelermiş. Ultrasonda gözüken kilodan az yada çok çıkma ihtimalleri var diye netleştirmeye çalışıyorlar kilolarını. Yarın diyabetçiler gelip kontrol edeceklermiş. 32.haftaya kadar bekletmeye çalışacağız demişler. Heran doğum olabileceği için şimdi seni gönderemeyiz demişler. Tabi verdikleri ilaç işe yaramadığı için kızcağazın sancıları devam ediyor. Off off az daha sabretse şu kuzular da biraz daha büyüseler ya yerlerinde. Son durum budur arkadaşlar. Aman dualarımızı eksik etmeyelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

işte buralarda hiçbişey bulamıyoruz! sevinirim canım. çok sıkıntı ettim şu şeker işini.:1no2:

tamam cnm mrk etme yerimseniben

ayy kıyamam yaa hastanede olması evde olmasından iyi zaten acele etmesin eve gidicem diye inşAllah biraz daha sabreder bebişler daha çok ufaklar yaa :1no2:Allahım yar ve yardımcısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:

pınarcım sende gördüğüm kadarıyla çok yoruyosun bugunlerde kendini hee kötükedihüsokötükedihüso dünden beriş evde oturmuyonn azcıkk yavaş git bacımmklava:klava:
perdeside hayırlı olsun bebişinnnn kaydirigubbakcemile2

odanız hayırlı olsun güzelim
,
birsen için yapılacak tekşey dua zaten hayırlısı olsun hakkkında inşallah beklerler eğer beklemeyeceklerse de sağ salim annelerinin kucağına gelirler

Evet canım hastanede gözetim altında durmaları daha iyi. Oda ne yapsın sıkıldı artık tabi. Allah'ım biraz daha dayansa kuzularımız inşallah :Saruboceq:

Teşekkür ederim canım sağolasın. Yok bacım merak etme. Gittiğimiz yerler hep kayınvalidemin evi civarında. İşimizi bitirince dönüyoruz eve dinleniyorum a.s.

odanız hayırlı olsun güzelim
,
birsen için yapılacak tekşey dua zaten hayırlısı olsun hakkkında inşallah beklerler eğer beklemeyeceklerse de sağ salim annelerinin kucağına gelirler

Sağolasın canım. Aminnnn aminnn herşeyin hayırlısı tabi :Saruboceq:

Kızlar bişey sorcam bu lohusa bandında kız olursa kırmızı erkek olursa mavi alın diyolar aklım karıştı yaaa

lohusa bandi ne ki fisfisfis

oleyy bende seni yakaldim sonundaaaaaaa :lepi: :lepi:

canim benim ya stres yapma böyle herşeyi

hey Allahim ya..inşaAllah sabreder biraz daha bebişler..neyseki kilo almalari iyi..erken dogumlarda bebişin kilolu olmasi cok iyi oluyor..ama inşaAllah erken dogum olmayacak..şaka yapiyor veletler şaka

canim hayirli olsun perdelerin şaka maka bitirdin tüm işleri

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptümm
dizimi seyredip yatıcam sabah okula gidicem erkenden zor oluyor erken kalkmak yawss

kızlar iiii aksamlar ben bugun oğlumu gordum 1900 gr olmus 42 cm de tahmını boyu
ama 3 gundur ıdrarda yanmam vardı idrar tahlılınde enfeksıyon cıktı dr fitil ve munoral verdi yarın alıp baslıycam moralım biraz bozuldu ama buna sukur

canım ya o lohusa bandının kırmızı olması albasması diye bir rivayetten geliyo aslında. yeni doğum yapmış kadınlara musallat olan bi illet varmış, kırmızı takarsan sana ilişmezmiş. yoksa başka renk olmuyo yani. ama tabi batıl inanç bunlar.

birsene çoook geçmiş olsun hergün dua ediyorum onun için. en azından 32 haftayı tamamlasa. Allah hayırlısını versin inşallah

pınarcım maşallah bitirdin hazırlıkları fotoğrafları herşey bitince mi koyacaksın? bak merak ediyoruz ona göreeedelikafadulden

aysun hem gözün aydın hem geçmiş olsun. ama moralini bozma. çoğu arkadaşta enfeksiyon çıktı ama büyük bir sıkıntı yaratmadı. tek derdimiz bu olsun boşver takma kafana..

pınar canım hayırlı olsun bebişin odası. resimlerini bekliyoruz merakla.
birsene de denecek tek şey var artık, Allah yardımcısı olsun!
çıkanlara da iyi akşamlar. bende yaprak dökümü bitince yatarım artık. öpücüklerrr!

Evet canım kilo almış gözüküyorlar ama bakalım gerçekten aldılar mı acaba diye doktorlar tereddütte :uhm:

Sağolasın canım. Hepsi gelip yerleşsin de bitecek kısmetse a.s.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptümm
dizimi seyredip yatıcam sabah okula gidicem erkenden zor oluyor erken kalkmak yawss

İyi akşamlar canım a.s.

Oh maşallah canım. Büyümüş oğluşun. Allah nazardan saklasın

Geçmiş olsun bu arada canım. Sıkma canını. Allah beterinden saklasın. Kullanırsın ilaçlarını geçer a.s.

Canım şu anda odanın kaplaması yapıldı boş duruyo. Cumartesi sabahtan mobilyalar gelicek. Hafta içi de perdeler. Hepsi gelsin çekip koyucam merak etme canım. Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum bende a.s.

Sağolasın bitanem. Tamamlansın hemen çekeceğim canım a.s.

Bende kaçıyorum bacılar. Kociş koltukta uyudu kaldı. Yatırayım onu da. Bende yarın 11'de ofise gideceğim. Patronla hesap kitap işini halledeyim artık. Seher'imi de göreyim. Özledim valla.

Öpüyorum sizi bacılarım. Kuzularıma iyi bakın a.s.

Maşallah bebişine annesiii,ne güzel işte büyüyor demekki,benimkinin hareketleride azaldı,ama artık daha güçlü sanki maşallah

benimde dün kız hareket etmeyince eşime bu neden oynamıyorki dedim ,
bana çok evhamlısın hadise mi ki bu kız sürekli kıvırıp dursun rahat bırak prensesimi dediii:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Cnm ikisinede kırmızı olur diye biliyorum ben,ama yinede pembe ve mavi olanlarındanda alıcam gecelik ve pijamaya uygun olsun diye
:sm_cool::sm_cool:

Pınarcım tamamladın sayılır eksiklerini hadi gözün aydın,darısı başıma inş.
Birsende çok yıpranmıştır o sancılarla kaç gündür
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:inş.bebişlerin kilosu şekerden değildir,Rabbim yardımcısı olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Aysuncum geçmiş olsun cnm,bendede oldu enfeksiyon,doktor gebeliğe uygun ilaç veriyor zaten merak etme:1hug:

Kızlar çok acıktım ben gece gece yavscokacimcoook,bişeyler yiyeyim bari sengözlerimebaksanab

BENİM MIŞIL MIŞIL UYUYAN MAYIS ANNELERİM NE GÖRÜNÜYONUZ RÜYANIZDA
Eveeet bugün evden bir çıktım saat 6 yı geçiyordu zor girdim.
Dr gittim şu lekelenmeden dolayı NST ye aldılar bebeğin kalp atışlarını bulamadılar o kadar canım acıt-dıki bastırıyolar vuruyolar aha dedim artık doğururum sonra dr aradılar tam 25 dk geçmişti oda sancıya bakacaksınız daha bebek küçük dedi 20 dk bağladılar sancı çıkmadı oh dedim sonra üriner ultrasona gittim dr yanlışlıkla bebeğe ayrıntılı ultrasonla baktı tüm organlarına sekreter geldi hocam ürinerdi dedi bide ona baktı tam iyi oldu.Yattığım için böbrelerimin özellikle sağda büyüme varmış baskı arttıkça riske giriyormuş dr hergün 1 saat yürüyüş verdi magnezyumu 2 ye çıkardı bide ürolağa git bu önemli dedi netten baktım felce yada yetmezliğe sebepmiş şimdi ona gidicem.Kanamaya sebep o olablirmiş rahimde açılma çıkmadı.o devletteki dr bakamamış kızım 1560 olmuş bende 68500 olmuşum kızı büyütcem derken kendimide büyüttüm Alsucum 5.5 kilo oldum sen:uhm:
Arkadaşlardan birininde bu böbrek sorunu vardı kimdi:uhm:

Sağolasın canım yavaş yavaş bitirmeye çalışıyoruz işte eksiklerimizi a.s.

Valla düşünsene. Ben bunca gündür sancı çeksem yeter artık derdim yani. Yine iyi dayandı Birso'm ya :çok üzgünüm:

Kızlar çok acıktım ben gece gece yavscokacimcoook,bişeyler yiyeyim bari sengözlerimebaksanab

Ay bu bizim vakitsiz acıkmalarımız ne olacak bacım ? kaydirigubbakcemile3 Afiyet şeker olsunnnn :CüvCüv:

Aman canım Allah korusun öyle felç melç getirme aklına lütfen... Yürüyüşünü yaparsın normale döner Allah'ın izniyle. Ohhhh kocaman olmuş kızım benim maşallahhhhh hihoyyyt Evet bacım normalde 32.haftadan önce bebeklerin kalp atışları nst'de çok fazla çıkmazmış. Bilemedi mi o salaklar da canını yaktılar o kadar? Benim net olarak duyulunca şaşırmıştı hemşireler hatta. Ohhh ayrıntılı da olmuş bu arada ne güzel hihoyyyt

Herkese günaydınlar bacılar... Kocişi 6'da işe gönderdim, yattım. Anam uyku tutmadı. Dön sağa, dön sola. En sonunda kalkayım bari dedim. Baktım bizim zilli tekmeleyip duruyor. Karnı acıkmış kuzumun yaaa kaydirigubbakcemile3 Anası kılıklı açlığa hiç dayanamıyo kaydirigubbakcemile3 Bende heen galeta , peynir , çay üçlüsü yaptım. Şimdi keyfimiz yerine geldiiiii hihoyyyt

Birso'm bu geceyi nasıl geçirdi acaba ya? Arıcam ama bu satte döver heralde beni kaydirigubbakcemile3

Uykucu karılarrrr nerdesinizzzzzz

günaydın kızlar okula gideceğim ama gitmeden bi haber var mı diye bakayım dedim tutkuncum canım geçmiş olsun aklına kötü kötü şeyler getirmeye ya bak bebeğin de maşallah kocaman olmuş canım hayırlısıyla salıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza
pınarcım birsen'den haberlerini bekliyorum öpüyorum seni ve kızını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…