:roflol: eee benim erkekimde hadiseyi duyunca başlıyor tepinmeye!!delikafadulden kızdım bugün, babası kılıklı dedim! hadise düm tek tek dedikçe benimki de içerden düm tek tek diyorkaydirigubbakcemile3
rica ederim güle güle kullan:))
kızlar, istanbulda olan arkadaşlardan bir ricam olacak. ben oğlumun bebek şekerleri için netten malzeme siparişi verdim. 3 haftayı geçti gelmedi. bende onu iptal ettirecem ama buralarda başka bulma şansım yok. istanbulda çok varmış,hemde hesaplıymış. evine yakın olan birileri varsa ben parasını havale etsem bana alıp gönderebilirler mi??
bir sayfada eminönünde çok olduğunu duymuştum..
delikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden benimde kociş hadiseyi çok seviyor ama kızım anası gibi uyuz oluyor kociş ne kadar dinletip oynatmaya çalışsa inat ediyor oynamıyor delikafadulden Ama Trabzon hoptek çaldığı zamanda kimse durduramıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm bende Allah kısmet ederse haftaya cmt günü gidicem şeker bakmaya Eminönünden bi kaç resim çekerim ve fiyatlarını öğrenir sana haber veririm Şeniz
işte buralarda hiçbişey bulamıyoruz! sevinirim canım. çok sıkıntı ettim şu şeker işini.:1no2:
Herkese iyi akşamlar bacılar...
Az önce geldim eve. Kızımın tülünü, storunu beğendik. Yarın ofise gideceğim için, cuma günü gelip ölçü alacaklar. 3-4 günde getirir takarız dediler. Bi halımız birde lambamız kaldı eksik olarak. Haftaya kısmetse odamız bitmiş olacak teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada 1 saat kadar önce Birsenle konuştum. Keyfi yoktu hiç. Doğum yapmadan burdan çıkamayacağım dedi. Rahimde incelme varmış :çok üzgünüm: Ultrasona göre bebeklerden 1,5 kilo olanı 2 kilo olmuş. 2 kilo olanı ise daha az kilo almış. Doktorlar acaba gelişimleri normalmi yoksa şekerden sonramı böyle geliştiler diye tereddüttelermiş. Ultrasonda gözüken kilodan az yada çok çıkma ihtimalleri var diye netleştirmeye çalışıyorlar kilolarını. Yarın diyabetçiler gelip kontrol edeceklermiş. 32.haftaya kadar bekletmeye çalışacağız demişler. Heran doğum olabileceği için şimdi seni gönderemeyiz demişler. Tabi verdikleri ilaç işe yaramadığı için kızcağazın sancıları devam ediyor. Off off az daha sabretse şu kuzular da biraz daha büyüseler ya yerlerinde. Son durum budur arkadaşlar. Aman dualarımızı eksik etmeyelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Az önce geldim eve. Kızımın tülünü, storunu beğendik. Yarın ofise gideceğim için, cuma günü gelip ölçü alacaklar. 3-4 günde getirir takarız dediler. Bi halımız birde lambamız kaldı eksik olarak. Haftaya kısmetse odamız bitmiş olacak teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada 1 saat kadar önce Birsenle konuştum. Keyfi yoktu hiç. Doğum yapmadan burdan çıkamayacağım dedi. Rahimde incelme varmış :çok üzgünüm: Ultrasona göre bebeklerden 1,5 kilo olanı 2 kilo olmuş. 2 kilo olanı ise daha az kilo almış. Doktorlar acaba gelişimleri normalmi yoksa şekerden sonramı böyle geliştiler diye tereddüttelermiş. Ultrasonda gözüken kilodan az yada çok çıkma ihtimalleri var diye netleştirmeye çalışıyorlar kilolarını. Yarın diyabetçiler gelip kontrol edeceklermiş. 32.haftaya kadar bekletmeye çalışacağız demişler. Heran doğum olabileceği için şimdi seni gönderemeyiz demişler. Tabi verdikleri ilaç işe yaramadığı için kızcağazın sancıları devam ediyor. Off off az daha sabretse şu kuzular da biraz daha büyüseler ya yerlerinde. Son durum budur arkadaşlar. Aman dualarımızı eksik etmeyelim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam cnm mrk etme yerimseniben
ayy kıyamam yaa hastanede olması evde olmasından iyi zaten acele etmesin eve gidicem diye inşAllah biraz daha sabreder bebişler daha çok ufaklar yaa :1no2:Allahım yar ve yardımcısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:
pınarcım sende gördüğüm kadarıyla çok yoruyosun bugunlerde kendini hee kötükedihüsokötükedihüso dünden beriş evde oturmuyonn azcıkk yavaş git bacımmklava: klava:
perdeside hayırlı olsun bebişinnnn kaydirigubbakcemile2
odanız hayırlı olsun güzelim
,
birsen için yapılacak tekşey dua zaten hayırlısı olsun hakkkında inşallah beklerler eğer beklemeyeceklerse de sağ salim annelerinin kucağına gelirler
Kızlar bişey sorcam bu lohusa bandında kız olursa kırmızı erkek olursa mavi alın diyolar aklım karıştı yaaa
delikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden benimde kociş hadiseyi çok seviyor ama kızım anası gibi uyuz oluyor kociş ne kadar dinletip oynatmaya çalışsa inat ediyor oynamıyor delikafadulden Ama Trabzon hoptek çaldığı zamanda kimse durduramıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm bende Allah kısmet ederse haftaya cmt günü gidicem şeker bakmaya Eminönünden bi kaç resim çekerim ve fiyatlarını öğrenir sana haber veririm Şeniz
işte buralarda hiçbişey bulamıyoruz! sevinirim canım. çok sıkıntı ettim şu şeker işini.:1no2:
Kızlar bişey sorcam bu lohusa bandında kız olursa kırmızı erkek olursa mavi alın diyolar aklım karıştı yaaa
kızlar iiii aksamlar ben bugun oğlumu gordum 1900 gr olmus 42 cm de tahmını boyu
ama 3 gundur ıdrarda yanmam vardı idrar tahlılınde enfeksıyon cıktı dr fitil ve munoral verdi yarın alıp baslıycam moralım biraz bozuldu ama buna sukur
lohusa bandi ne ki fisfisfis
oleyy bende seni yakaldim sonundaaaaaaa :lepi: :lepi:
canim benim ya stres yapma böyle herşeyi
hey Allahim ya..inşaAllah sabreder biraz daha bebişler..neyseki kilo almalari iyi..erken dogumlarda bebişin kilolu olmasi cok iyi oluyor..ama inşaAllah erken dogum olmayacak..şaka yapiyor veletler şaka
canim hayirli olsun perdelerinşaka maka bitirdin tüm işleri
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptümm
dizimi seyredip yatıcam sabah okula gidicem erkenden zor oluyor erken kalkmak yawss
kızlar iiii aksamlar ben bugun oğlumu gordum 1900 gr olmus 42 cm de tahmını boyu
ama 3 gundur ıdrarda yanmam vardı idrar tahlılınde enfeksıyon cıktı dr fitil ve munoral verdi yarın alıp baslıycam moralım biraz bozuldu ama buna sukur
canım ya o lohusa bandının kırmızı olması albasması diye bir rivayetten geliyo aslında. yeni doğum yapmış kadınlara musallat olan bi illet varmış, kırmızı takarsan sana ilişmezmiş. yoksa başka renk olmuyo yani. ama tabi batıl inanç bunlar.
birsene çoook geçmiş olsun hergün dua ediyorum onun için. en azından 32 haftayı tamamlasa. Allah hayırlısını versin inşallah
pınarcım maşallah bitirdin hazırlıkları fotoğrafları herşey bitince mi koyacaksın? bak merak ediyoruz ona göreeedelikafadulden
pınar canım hayırlı olsun bebişin odası. resimlerini bekliyoruz merakla.
birsene de denecek tek şey var artık, Allah yardımcısı olsun!
çıkanlara da iyi akşamlar. bende yaprak dökümü bitince yatarım artık. öpücüklerrr!
merhaba kızlar. bugünlerde benim tosun hiç durmuyor yaa!! vura vura çürütecek heralde biyerlerimi:1shok: okuduğuma göre 30-32 hafta arası en hareketli olduğu dönemmiş, 32den sonra hareketler azalırmış. bu arada bazen canım yakıyor bu hareketleri. sizinde oluyormu??kaydirigubbakcemile
benimde dün kız hareket etmeyince eşime bu neden oynamıyorki dedim ,
bana çok evhamlısın hadise mi ki bu kız sürekli kıvırıp dursun rahat bırak prensesimi dediii:roflol:
Pınarcım tamamladın sayılır eksiklerini hadi gözün aydın,darısı başıma inş.Herkese iyi akşamlar bacılar...
Pınarcım tamamladın sayılır eksiklerini hadi gözün aydın,darısı başıma inş.
Birsende çok yıpranmıştır o sancılarla kaç gündür:çok üzgünüm::çok üzgünüm:inş.bebişlerin kilosu şekerden değildir,Rabbim yardımcısı olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar çok acıktım ben gece gece yavscokacimcoook,bişeyler yiyeyim bari sengözlerimebaksanab
BENİM MIŞIL MIŞIL UYUYAN MAYIS ANNELERİM NE GÖRÜNÜYONUZ RÜYANIZDA
Eveeet bugün evden bir çıktım saat 6 yı geçiyordu zor girdim.
Dr gittim şu lekelenmeden dolayı NST ye aldılar bebeğin kalp atışlarını bulamadılar o kadar canım acıt-dıki bastırıyolar vuruyolar aha dedim artık doğururum sonra dr aradılar tam 25 dk geçmişti oda sancıya bakacaksınız daha bebek küçük dedi 20 dk bağladılar sancı çıkmadı oh dedim sonra üriner ultrasona gittim dr yanlışlıkla bebeğe ayrıntılı ultrasonla baktı tüm organlarına sekreter geldi hocam ürinerdi dedi bide ona baktı tam iyi oldu.Yattığım için böbrelerimin özellikle sağda büyüme varmış baskı arttıkça riske giriyormuş dr hergün 1 saat yürüyüş verdi magnezyumu 2 ye çıkardı bide ürolağa git bu önemli dedi netten baktım felce yada yetmezliğe sebepmiş şimdi ona gidicem.Kanamaya sebep o olablirmiş rahimde açılma çıkmadı.o devletteki dr bakamamış kızım 1560 olmuş bende 68500 olmuşum kızı büyütcem derken kendimide büyüttüm Alsucum 5.5 kilo oldum sen:uhm:
Arkadaşlardan birininde bu böbrek sorunu vardı kimdi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?