2009 Mayıs Anneleri

günaydınlarrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
tutkun geçmiş olsun cnm ya
ihmal etme sakın git hemen dr.a
bende de taş vardı böbreklerimde gerçi hala var ama
hiç bir sorun çıkarmadılar şimdilik çok şükür
umarım seninde herşey yoluna girer cnm

hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
nasılsınız canım arkadaşlarım bakalım ? birsen nasıl iyimi acaba?

tutukuncum sana çok geçmiş olsun. internette yazan herşeyi kafana takma canım.
sen doktorun söylediklerini dinle yeter.inşallah hepsi geçecek.bak çoğu gitti azı kaldı şükür.
bebişe maşallah allah sağlık versin canım.öpüyorum.

günaydın kızlar nasılsınız :)))))))))))))
tutkuncım çok geçmiş olsun hayatım stres yapma bitanem
ojefıstığım nasılsın bebiş nasıl:))))
kızlar bende dün servise bindim sağ kasığımda bir sancı eve gidene kadar öldüm valla biraz dinlendim evde geçti misafirimde vardı
şimdi yine aynı şekilde ağrım var

sanada günaydın canım artık şu mısafır olayını bıraz yavaslat hem iş hem ev bıde mısafır derken dınlenemezsın dogru durust yada yanına yardımcı bırını cagır akrabalardan
klava:kızlar sonuna dogru gelırken aksılık yasamayalım dıkkat edelım kendımızee

bol su ve yürüyüş iyi gelıcek hayırlısıyla sıkma canını hemen aklına kotu seyler getırme maşallah kızınada :CüvCüv:

herkeslere günaydııınnnn

geldik pınar teyzesiii...bu kız uyutmuyo ki bizi, uykucu olalım..

çok şükür pek bi hareketliydik dün gecekaydirigubbakcemile3

tutkuncum aklına kötü şeyler getirme lütfen..nası olsa problem varsa da bilincindesin ve ona göre önlemini alıyosun..

ılgın teyzecik sana nooldu??en sağlamımız sendin? nerden çıktı u kasık ağrısı, yorgunluktan olmasın dolmuş falan da sallayınca:uhm:dikkat et kendine

Herkese günaydın bayanlar,hihoyyyt
Tutkun canım geçmiş olsun, kafana takma canım Kötü bişey olmaz inşallah,oyyy kızınada maşallah canım bakalım bende sabırsızlıkla cumartesiyi beklyorum inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazda görürüm kızımı

Canım hayırlı olsun sabırsızlıkla tamamlanmasını bekliyoruz.Bu arada Birsenimizde rabbim yardımcı olsun. :Saruboceq:

Maşşallah oğluşuna İlaçlarını kullan canım aklına takma böyle şeyleri çoğumuzda oldu ilaçlar fitiller kısa zamanda geçmesini sağlar canım.

Tutkuncum,aklına takma böyle şeyleri internette okuduğumuz herşeye inansaydık oooooo klava: Yürüyüşünü ve magnezyumu ihmal etme yeter.

Banucum şu misafirlere bir dur deseniz artık son zamanlar başımıza iş almayalım.Bu kasık ağrıları gerçi hepimizde var bu dönemden sonra normal sayılır sanırım

kızlar sızde de sık wcye gitme problemı varmı?ben saat başı tuvaletteyım yatak sercem artık wcye

Canım,bende kurulu saat gibi hiç şaşmadan kalkıyorum valla kaç kere olduğunu bile saymıyorum.

Günaydınlar kızlar,

Ben bugün çok kötüyüm.Boğazlarım şişti ve yutkunamıyorum.Burnum tıkandı resmen yanıyo offf napıcam ben ya o kadar ıhlamur kuşburnu falan içtim fayda etmiyo:a015:

sanada günaydın ilgincim.iyiyiz tosun paşamla çalışıyoruz kıpır kıpırrr..
aynen dediğin gibi sağ kasık pazar akşamıda benim ağrıdı. içten içten sancıdı nasıl.sonra yatmıştım.sabah kalktığımda geçmişti. geçmiş olsun geçer inşallah seninkide.

günaydın sanada....

günaydın semracım. hadi inşallah hayırlı haberler getir bize annesi.

Günaydınlar kızlar,

Ben bugün çok kötüyüm.Boğazlarım şişti ve yutkunamıyorum.Burnum tıkandı resmen yanıyo offf napıcam ben ya o kadar ıhlamur kuşburnu falan içtim fayda etmiyo:a015:

günaydın sibikom ya görüyormusun nerde tutuldun böyle.çok geçmiş olsun.sen ıhlamura devam et faydasını görürsün mutlaka.

Günaydınlar kızlar,

canım çok geçmiş olsun
seni çom iyi anlıyorum zor oluyor yutkunamamak
kendine dikkat et
sıcak süt iç bal karıştırarak a.s.

canım haklısın valla yoksa dinlenemiyorum sonlara yaklaştık daha dikkat etmemiz lazıma.s.

Günaydınlar kızlar,

canım günaydın geçmiş olsun tatlım tatlım portakal suyu iç bitanem bol c vitamini al:1hug:

canım benim iki gündür ağrım var kasıklarımda işede gelmek istemiyorum çok stresli sezon açılıyor :1hug: birde hergeçen gün dinlenmeye ihtiyacımız oluyor hepimizin hakkında hayırlısıa.s.

Günaydın tutkuncum gece kuşum kaydirigubbakcemile3
canım ben hala aynıyım sanırım
pazartesi rapor alacağım doktorumdan orda bakar tekrar
aman canım takma kafana :1hug:a.s.

kızlar günaydın herkese.. nasılsınız?? birsenin durumu hala aynı okuduğum kadarıyla allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...sibel canım lohusa bandı kırmızı olmalıymış mutlaka bana öyle dediler..

banu canım nasılsın?? dün gittik ama alamadım gecelik artık bu hafta yada öbür hafta konyaaltı caddesine seleklere migrosa falanda bakıcam.. canım o ağrılardan benimde var

Canım oğluşuna maşşallah canım bişey olmaz sıcak suyla WC ye git bide 2 kilot giy cıcak tut iyi gelcektir

Canım birsoya Allah sabır versin herkes birkaç saat çekiyor ama o kaç gündür biyerden sonra sabırda biter
Canım nette bakınca şok oldum dr mutlaka doğumdan sonra tedavi olman lazım dedi tamam demiştim artık sabredicez bide şükürki genelde ağrısı çok olurmuş bende yok bu arada idrara çıkmak iyiymiş kızlar memnun olun bende birikme olmasın diye dr yürüyüş verdi.şimdi üşenmiyorum.

sağol canım valla diğer dr 1150 demişti çocuk 150 gr vermiş oluyordu ayrıntılıda 1560 çıkınca oh dedim bu dönemde kilo vermesi iyi değil çünkü

Amin canım annem dr arayıp soracak bakalım o nediycek

sağol canım bi dr bulacam kendime şimdi bu hastaneye karar verdim hem dr iyi yönlendirdi yoksa ay öylemi böylemi diyordum bide ben hafta 7 ben 8 gidiyorum her gittiğimde yüzü hiç düşmüyor hatta bana çocuğu gibi davranıyor artıkdaha ne isteyim

Canım yorulma dikkat et hala misafir ağırlıyorsun pınarla sen zaten klava:

bol su ve yürüyüş iyi gelıcek hayırlısıyla sıkma canını hemen aklına kotu seyler getırme maşallah kızınada :CüvCüv:
Sağol tatlım doğrusun
Sağol arkadaşım aman sizlerde dikkat edin

hadi bakalım hayırlısıyla gör kızını soracaklarını yaz ektiği haftaların hıncını çıkar

canım sağol

Günaydınlar kızlar,

Canım dikkat et bi minoset iç iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…