2009 Mayıs Anneleri

canım cok gecmiş olsun gece baktım nerde bukız dedim kafana takma ALLAHIN iznıyle bişeycik cıkmaz!!! kızımızında keyfi yerindeki kilo almış tabi anasınındaaakaydirigubbakcemile3 dinlen cnm öp
Günaydınlar kızlar,

Ben bugün çok kötüyüm.Boğazlarım şişti ve yutkunamıyorum.Burnum tıkandı resmen yanıyo offf napıcam ben ya o kadar ıhlamur kuşburnu falan içtim fayda etmiyo:a015:
canım gecmiş olsun keşke işe gitmeseydin dinlenmeden gecmez bu şimdi..
Kızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz
ayy cnm git bkalım ne diyecek bahar çarptı heralde...

GÜNAYDIN HERKESLERE KEYİFLER İYİ OLSUN İNŞ. BUGÜN Bİ ARKADAŞIM GELİCEKTİ ONDAN HABER BEKLİYORUM GELMEZSSE ANNEME GECİCEM SIKILDIM

Günaydın Bacılar,

Sibiko , tutkun ve diğer hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun grip için acı çekmeyin kızlar hemen dr irtibata geçin ilaçları için bir tek ihlamurla iyileşmeniz zaman alır.Tutkuncum seninde çaren var tatlım yürüyüş ve bol bol su geçiçek hepsi üzülme annesi.

Birsenimiz için bol bol duadan başka yapıcak birşeyimiz yok allah yardımcıları olsun.

Gelelim bana yarın akşam dr randevum vardı ama bugun saat 3.30 a alındı kızlar.Gidip ağdamı yaptırmam gerekiyor yarına göre planlamıştım kendimi koçişim de ist. yanlız gidicem ilk defa.
ınşallah çatı muaynesi yapmaz demi kızlar 2 hafta önce bahsetmişti ama bilmiyorum ya korktum şimdi

ay canım ya yapmaz inş
benim dr.um hiç öyle bişey demedi
sanırım yapmayacak
erkek olduğu için yapmasını da istemiyorum zaten
vajinal yoldan da muayeneye gerek kalmamıştı hiç
o yüzden biraz kendimi tuhaf hissediyorum

bilmiyorum canım ya benim dr erkek ama vajınal yoldan baya baktı ama çatı için zor olduğunu duydum ama normal doğum düşünen herkese yapılıyor diye biliyorum ahhh biz nasıl doğurucaz
delikafadulden

bilmiyorum canım ya benim dr erkek ama vajınal yoldan baya baktı ama çatı için zor olduğunu duydum ama normal doğum düşünen herkese yapılıyor diye biliyorum ahhh biz nasıl doğurucaz
delikafadulden

canım çatı muayenesi normal doğum yapacak herkese yapılıyor kendinizi kasmazsanız iki dakikalık birşey

ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek

ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek

Canım Allah yardımcın olsun inş.,bebişlerin kilolu olması daha kolay atlatabilmeleri için bir avantaj,sakin ol cnm,panik yapma bebişlerin bekleyecek annesi:1hug:hem doktorlar bile orda olduğun sürece takibinin iyi olacağını söylemiş,dualarımız seninle cnm:Saruboceq::Saruboceq:

sibiko, ilgin, tutkun, aysun

Hepinize gecmis olsun. sakin moralinizi bozmayin, hem hamilelikte de en onemli sey moral...
kendinize dikkat edin, doktorlarinizin sozunu dinleyin, cok da yormayin kendinizi bebeginizin perdesi sekeri vb. eksik olsa birsey farketmez... yeter ki saglikli olsun... oyle artik fazla da misafir, temizlik filan yormayin kendinizi klava:

bu arada pinar 32. hafta konusunda aydinlattigin icin tesekkur ederima.s.

bir de perdeniz hayirli olsun, gule gule, iyi gunlerde kullanin... bir de cok yorma kendini...klava:

canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ve bebişlerle bitanem umarım 32 haftaya kadar beklerler annesi

BİRSENCİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
CANIM HOŞGELDİN.ÇOK MERAK EDİYORUZ SENİ.GEÇMİŞ OLSUN. İYİ OLMANA SEVİNDİM VALLA. BEBEKLERDE İYİYMİŞ SÖYLEKDİKLERİNE BAKILIRSA. KORKULACAK BİRŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR. İNŞALLAH ÜZMEYECEKLER ANNESİ SENİ ATLATACAKSIN 32.HAFTAYI HAYIRLISIYLA.
HAZIRLIKLARI ŞİMDİLİK KAFANA TAKMA. HERŞEY ZAMANLA OLUR.OLACAĞINA VARIR MERAK ETME. SEN STRESTEN UZAK DUR LÜTFEN.ÖPÜYORUM SENİ ÇOK.

canım sağol kaydirigubbakcemile5 haklısın son zamanlar bunlar umarım herşey yolunda gider inşallah

Bosver hazırliklari, sen ve bebeklerin iyi olun da eksik olan eksik kalsin... En onemli sey su an sizlerin sagligi... Oyle ya da boyle bir sekilde gerisi hallolur. Sen simdi doktorunun sozunu dinle ve hicbirseyi stres yapma. Bak hem kotu durumda degilsin demis. Hem hastanede vakit gecirmek zor ama en azindan surekli kontrol altindasin... Sık disini dayan...a.s.

CANLAR BEN BUGÜN 2,5 TA ÇIKACAM ıŞTEN.BıRAZ ıŞLERıM VAR ıŞLE ıLGıLı DIŞARDA. ORDAN DA ıŞE GERı GELMEM EVE GEÇECEĞıM. KARDEŞıMıN DOĞUM GÜNÜ DE AKŞAM ONU KUTLAYACAĞIZ HEP BıRLıKTE HEMDE.
OLURYA ıŞıM OLURDA GıREMEZSEM DıYE ŞıMDıDEN HABER VEREYıM DEDıM

canım çatı muayenesi normal doğum yapacak herkese yapılıyor kendinizi kasmazsanız iki dakikalık birşey

teşrübeli annem benim inşallah bizimde kolayca oluverir

canım benim ya hep senin için dua ediyoruz sen stres yapma bak durumun o kadar kötü değilmiş boşver cok düşünmeyin hazırlıklarıda allah yardım eder onlar bi sağlıkla olsunda herşeyleri hallolur ahh orda olsamda bende baksam sana birgün

a.s.

Kardeşinin doğum günü kutlu olsun canım sende cok koşturup yorma kendini kolay gelsin canım a.s.

birsen canım benim sen ve bebişlerin iyi olsunda hazırlıklar eksiklikler tamamlanır.lütfen stres yapma.senin için hep dua ediyoruz.inşalah bitecek canım bu günler dikkat et kendine öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…