banu canım nasılsın?? dün gittik ama alamadım gecelik artık bu hafta yada öbür hafta konyaaltı caddesine seleklere migrosa falanda bakıcam.. canım o ağrılardan benimde var
Günaydın mayıs anneleri!
Hava o kadar güzelki, masamı dışarı çıkarıp bahçede çalışasım geliyor. :))
tutkuncum çoğu gitti azı kaldı. inşallah sağlıcakla alacaksın kızını kucağına. moralini bozma canım ,yürüyüşünü ihmal etme ve bol bol su iç canım. kızına da maşallah diyelim de nazar değmesin. kilosuda iyiymiş.
ilgin canım kızının ismi ne zman duru oldu. en son bıraktığımda defneydi. ama buda çok güzel bi isim. ikinci kızım olursa bende ismini duru düşünüyorum. tabii birinciyi doğurdum büyüttüm sanki de ikinciyi düşünüyom hemen.:))
Kızlar size birşey sorucam ben şimdiden bebek şekerini sip. versem bir hafta içinde teslim ediyorlarmış ama mevlütte dağıtıcam yani bebek 2aylık olunca falan şimdiden almam saçma olur dimi? şeker yapiş yapiş olurmu acaba hani aradan çıksın aklımda kalmasın istiyorum sonra bide onla uğraşmayayım
günaydın canım sağolGünaydın mayıs anneleri!
Hava o kadar güzelki, masamı dışarı çıkarıp bahçede çalışasım geliyor. :))
tutkuncum çoğu gitti azı kaldı. inşallah sağlıcakla alacaksın kızını kucağına. moralini bozma canım ,yürüyüşünü ihmal etme ve bol bol su iç canım. kızına da maşallah diyelim de nazar değmesin. kilosuda iyiymiş.
ilgin canım kızının ismi ne zman duru oldu. en son bıraktığımda defneydi. ama buda çok güzel bi isim. ikinci kızım olursa bende ismini duru düşünüyorum. tabii birinciyi doğurdum büyüttüm sanki de ikinciyi düşünüyom hemen.:))
Canım kutuda bişey olmaz koyarsın bi dolaba hepimiz şimdiden yapcazKızlar size birşey sorucam ben şimdiden bebek şekerini sip. versem bir hafta içinde teslim ediyorlarmış ama mevlütte dağıtıcam yani bebek 2aylık olunca falan şimdiden almam saçma olur dimi? şeker yapiş yapiş olurmu acaba hani aradan çıksın aklımda kalmasın istiyorum sonra bide onla uğraşmayayım
canım mevlütte dağıtacaksan bence çok erken hem yaz günü şeker kötü olur diye düşünüyoruma.s.
günaydın canım sağol
kız hava çarpar dikkat et sıcak zannetme
Canım kutuda bişey olmaz koyarsın bi dolaba hepimiz şimdiden yapcaz
Alsu görelim kilonu bakimmmmm
kızlar herkes iyi bugün hadi
günaydın sibikom ya görüyormusun nerde tutuldun böyle.çok geçmiş olsun.sen ıhlamura devam et faydasını görürsün mutlaka.
canım çok geçmiş olsun
seni çom iyi anlıyorum zor oluyor yutkunamamak
kendine dikkat et
sıcak süt iç bal karıştırarak a.s.
canım günaydın geçmiş olsun tatlım tatlım portakal suyu iç bitanem bol c vitamini al:1hug:
Canım dikkat et bi minoset iç iyi gelir
semracım sen yinede konuş. çünkü sıcaklarda bazı markanın şekerleri yapış yapış oluyor.benim yeğenimde öyle olmuştu son anda yeniden yaptık..
Saolun kızlar doktorumu aradım ama ameliyattaymış 11:30 da çıkacak ona sorayım bakayım sabahtan beridir sıcak bişeyler içmekten miğdem bulandı valla.:a015:
bütün yediklerimi kustum ya magnezyum yaptı sanırım ta dişlerim ağrıdı ben biraz yatayım acayip durumdayım görüşürüz kızlar
Günaydınlar kızlar,
Ben bugün çok kötüyüm.Boğazlarım şişti ve yutkunamıyorum.Burnum tıkandı resmen yanıyo offf napıcam ben ya o kadar ıhlamur kuşburnu falan içtim fayda etmiyo:a015:
Kızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?