2009 Mayıs Anneleri

Günaydın mayıs anneleri!
Hava o kadar güzelki, masamı dışarı çıkarıp bahçede çalışasım geliyor. :))
tutkuncum çoğu gitti azı kaldı. inşallah sağlıcakla alacaksın kızını kucağına. moralini bozma canım ,yürüyüşünü ihmal etme ve bol bol su iç canım. kızına da maşallah diyelim de nazar değmesin. kilosuda iyiymiş.
ilgin canım kızının ismi ne zman duru oldu. en son bıraktığımda defneydi. ama buda çok güzel bi isim. ikinci kızım olursa bende ismini duru düşünüyorum. tabii birinciyi doğurdum büyüttüm sanki de ikinciyi düşünüyom hemen.:))

canım merhaba nasılsın kızımın ismi ortak karar ailecek aldığımız:lepi: tatlıma.s.

Kızlar size birşey sorucam ben şimdiden bebek şekerini sip. versem bir hafta içinde teslim ediyorlarmış ama mevlütte dağıtıcam yani bebek 2aylık olunca falan şimdiden almam saçma olur dimi? şeker yapiş yapiş olurmu acaba hani aradan çıksın aklımda kalmasın istiyorum sonra bide onla uğraşmayayım

canım mevlütte dağıtacaksan bence çok erken hem yaz günü şeker kötü olur diye düşünüyoruma.s.

günaydın canım sağol
kız hava çarpar dikkat et sıcak zannetme

Canım kutuda bişey olmaz koyarsın bi dolaba hepimiz şimdiden yapcaz
Alsu görelim kilonu bakimmmmm
kızlar herkes iyi bugün hadi

canım mevlütte dağıtacaksan bence çok erken hem yaz günü şeker kötü olur diye düşünüyoruma.s.

günaydın canım sağol
kız hava çarpar dikkat et sıcak zannetme

Canım kutuda bişey olmaz koyarsın bi dolaba hepimiz şimdiden yapcaz
Alsu görelim kilonu bakimmmmm
kızlar herkes iyi bugün hadi

sağolun kızlar a.s.ben bide yaptıracaım yerlede konuşayım bakalım onlar garanti vericeklermi ona göre yaptırayım bari

semracım sen yinede konuş. çünkü sıcaklarda bazı markanın şekerleri yapış yapış oluyor.benim yeğenimde öyle olmuştu son anda yeniden yaptık..

günaydın sibikom ya görüyormusun nerde tutuldun böyle.çok geçmiş olsun.sen ıhlamura devam et faydasını görürsün mutlaka.

canım çok geçmiş olsun
seni çom iyi anlıyorum zor oluyor yutkunamamak
kendine dikkat et
sıcak süt iç bal karıştırarak a.s.

canım günaydın geçmiş olsun tatlım tatlım portakal suyu iç bitanem bol c vitamini al:1hug:

Canım dikkat et bi minoset iç iyi gelir

Saolun kızlar doktorumu aradım ama ameliyattaymış 11:30 da çıkacak ona sorayım bakayım sabahtan beridir sıcak bişeyler içmekten miğdem bulandı valla.:a015:

bütün yediklerimi kustum ya magnezyum yaptı sanırım ta dişlerim ağrıdı ben biraz yatayım acayip durumdayım görüşürüz kızlar

semracım sen yinede konuş. çünkü sıcaklarda bazı markanın şekerleri yapış yapış oluyor.benim yeğenimde öyle olmuştu son anda yeniden yaptık..

sağol canım evet sormadan bişey yapmayayım en doğrusu

Saolun kızlar doktorumu aradım ama ameliyattaymış 11:30 da çıkacak ona sorayım bakayım sabahtan beridir sıcak bişeyler içmekten miğdem bulandı valla.:a015:

canım geçmiş olsun off bu havalar bir iyi bir kötü mahvetti bizi benimde bütün dişetlerim kabardı ya

ne oldu kzılar ya bizim topiğimize herkesler hasta
bu bebişler bize ne yaptı böyle
inş sağlıcaklakucağımıza almak nasip olur

Günaydınlar kızlar,

Ben bugün çok kötüyüm.Boğazlarım şişti ve yutkunamıyorum.Burnum tıkandı resmen yanıyo offf napıcam ben ya o kadar ıhlamur kuşburnu falan içtim fayda etmiyo:a015:

burnun için hemen bı eczaneden okyonus suyu al hiçbi zararı yokmus hatt ılerıde bebege hatta esıne bıle kullanabılırsın bende gecen hafta cok kotuydum ıyı geldı bogazların ıcın ballı süt yumusatır agrın olursada tamol.doktorada gıtsen farklı bısey vermıyo hatt kullanmamaya calıs dıyolar
gecmıs olsun canım ha bıde bol bol dınlen

bızım mns yı kısıtlamıŞlar. DÜnden berı gırmek ıstıyorum bır tÜrlÜ gırmıyor. EngellemıŞler sınır oldum Üfffffffffff.
Artık gıremem herhalde.

KISS PINAR EVDESıN DıYE SEN BÖYLE UYUYACANMI HEP KALK ÇABUKKKKKKK UYKUCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…