2009 Mayıs Anneleri

ceren canım yorma fazla kendini.kardeşinin doğum günü kutlu olsun.daha nice yıllara canım hep birlikte kutlayın canım..

birsencim canım ya hep senin için dua ediyorum inşallah her şey yolunda gidecek canım inşallah 2 hafta daha kaldı 32 ye az kaldı canım güzel olacak inşallah her şey

cnm allah yardımcınız olsun... herşey yoluna girecek kendini sıkıp da stres yapma sakın bebişlerde etkilenir biraz daha dayanacaksın artık sabır diyelim...

Kızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz
sibelcimgeçmiş olsun canım dikkat et kendine
kızlar neler yapıyorsunuz:)))))))))))))))) çok sıkıcı bugün

ilgincim biz iyiyiz okul bugün erken bitiyo evdeyiz oğluşumla keyif yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz kızçeyle :)

tÜlaycım Çok teŞekkÜr edıyorum saĞolun...yok Çok yorulmam bır evrak vercem bır yere okadar. Ordan hemen ev ohh ne gÜzell

Günaydın fıstıklar ve bebikolar,kahvaltımızı yaptık,teyzelerimiz ve minik kardeşlerimiz nasılmış bakalım dedika.s.a.s.

Cnm o sepet kafalılar niye vuruyoki karnına deseydin keşke napıosun diye,hay Allah ya,bendede nst aletinin birinde ses duyulmadı haftasonu öbürüne bağladılar duyuldu,bide başka bi aletle baktılar cep telefonu kadar birşeydi ondanda duyuluyordu.Ayrıntılı ultrasonla bakmaları iyi olmuş cnm fazla kontrol göz çıkarmaz:jeyyar:böbrek büyüesi yatanlarda oluyosa bendede olabilirmi acaba?bende kaç haftadır yatıyorum,bi doktora sorayım bir dahaki gidişte:uhm::uhm:geçmiş olsun cnm

Yorma bacım kendini,boşver misafir falan,tatlı yollu belirtirsin çok yoruluyorum artık falan diye

Geçmiş olsun bacım,maşallah bebikonakasık ağrısı ara ara bendede oluyor,

Sibelcim geçmiş olsun,dönünce haber ver bizede,benimde boğazımın sağ tarafı biraz şişmiş bugün,öğlen ıhlamur-limon-bal içicem bir bardak,çok iyi geliyor bana,ama 2 bardaktan sonrası zararlıymış

Cnm içindeki badem şekeri 3 ay sonra bayatlıyormuş,ben bu yüzden nisan ortası gibi yapıcam şekerleri taze olsunlar diye

Çatı muayenesi 34-35. haftalarda hatta bazılarında sancılar başlayınca yapılıyor diye duymuştum cnm,almayabilir muayeneye ama sen yinede hazırlıklı git bence,yapıcam dediyse yapabilir

Geçmişe şöyle bir göz attım herkes iyi sanırım birsenciğim de atlatsa bu zor günleri.... off...

7774fulya, Claries, fzehraboz, ilgin0707+, incihan, KIVILCIM28, ojelifıstık, semra84, tlyonl2009, yeni_anne+ herkese selam kızlar
incihancım ağda zor olmuyor mu ben kasılırsam diye gidemiyorum ya

Tülaycım hoşbulduk cnma.s.a.s.

Cerencim kardeşinin doğumgünü kutlu olsun,ve Afiyet olsun şekerimcokacimcoook

Merhaba bengicim,biz iyiyiz oğluşla cnm,sen nasılsın?a.s.

SLM gusel annişler....
nasılsınız bakalım bugun kızlar?bebekler nasıl?bız sabahın 6sında işe gıttık oglusla...
eve geldık bişiler yedık bıraz uyuduk ve yenı yenı kendımıze gelıoz dogrusu...su sabahları erkendfen kalkıp işe gıtmek artık baya zor gelmeye basladı dogrusukafamçokkarıştıuykum daılana kadar baya bı vakıt gecıo artık eskısı gıbı deılım farkındayım yanı..
TUTKUNCUM cok gecmiş olsun canım ya....ne dıye vurup bastırıolarsa göbişineklava:insanın canı acıo yani...ama ıı deolmus ayrıntılı bı muayene olmussun..kuzumuz baya buyumus annesiii maşallah ona
OJELI ve dıer yemege gıden anişler ii doyurun bebişleriii haaa..afıoyet seker olsun yarasın mayıs kuzularına...

birsencim cnm gecmiş olsun..her gün dua ediyorum cnm benim senin ve bebişlerin için..stres yapmamaya calış tatlım...

tutkuncum cnm sanada cok gecmiş olsun.bebeğine maşallah bu arada kilosu iyiymiş cnm...

ılgıncım nasılsın?sekerimm dikkat et kendine yorulma fazla misafirlerle.zaten calışıyorsun..

Kızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz

gecmiş olsun cnm..inşallah düzelirsin hemen..

7774fulya, Claries, fzehraboz, ilgin0707+, incihan, KIVILCIM28, ojelifıstık, semra84, tlyonl2009, yeni_anne+ herkese selam kızlar
incihancım ağda zor olmuyor mu ben kasılırsam diye gidemiyorum ya[/QUOTE]

saol cnm sen nasılsın?biraz dısarı cıkıcam bugun alışveriş için.hepevdeyim bunaldım..

hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın canım
gerçekten artık sabah erkenden kalkıp gitmek zor geliyor iple çekiyorum 23 Martı izne ayrılacağım

biz de iyiyiz canım oğlum sert sert vuruyor işte senin kuzun nasıl ?
maşallah ısırırım ben onun tekme atan ayakçıklarınıcokacimcoookbenimki kahvaltı yaparken uyanıktı ama şimdi yine uyuyor heralde hiç kıpırdamıyo,sanırım ben doğduktan sonra çok özleyeceğim miniş miniş tekmeleriniyerimseniben

Siribronum hoşgeldina.s.artık erken kalkmak gerçekten zorlaşmıştır cnm,kaç hafta sonra iznin kısmetse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…