ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek
ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek
sibelcimgeçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz
kızlar neler yapıyorsunuz:)))))))))))))))) çok sıkıcı bugün
Cnm o sepet kafalılar niye vuruyoki karnına deseydin keşke napıosun diye,hay Allah ya,bendede nst aletinin birinde ses duyulmadı haftasonu öbürüne bağladılar duyuldu,bide başka bi aletle baktılar cep telefonu kadar birşeydi ondanda duyuluyordu.Ayrıntılı ultrasonla bakmaları iyi olmuş cnm fazla kontrol göz çıkarmaz:jeyyar:böbrek büyüesi yatanlarda oluyosa bendede olabilirmi acaba?bende kaç haftadır yatıyorum,bi doktora sorayım bir dahaki gidişte:uhm::uhm:geçmiş olsun cnmBENİM MIŞIL MIŞIL UYUYAN MAYIS ANNELERİM NE GÖRÜNÜYONUZ RÜYANIZDA
Eveeet bugün evden bir çıktım saat 6 yı geçiyordu zor girdim.
Dr gittim şu lekelenmeden dolayı NST ye aldılar bebeğin kalp atışlarını bulamadılar o kadar canım acıt-dıki bastırıyolar vuruyolar aha dedim artık doğururum sonra dr aradılar tam 25 dk geçmişti oda sancıya bakacaksınız daha bebek küçük dedi 20 dk bağladılar sancı çıkmadı oh dedim sonra üriner ultrasona gittim dr yanlışlıkla bebeğe ayrıntılı ultrasonla baktı tüm organlarına sekreter geldi hocam ürinerdi dedi bide ona baktı tam iyi oldu.Yattığım için böbrelerimin özellikle sağda büyüme varmış baskı arttıkça riske giriyormuş dr hergün 1 saat yürüyüş verdi magnezyumu 2 ye çıkardı bide ürolağa git bu önemli dedi netten baktım felce yada yetmezliğe sebepmiş şimdi ona gidicem.Kanamaya sebep o olablirmiş rahimde açılma çıkmadı.o devletteki dr bakamamış kızım 1560 olmuş bende 68500 olmuşum kızı büyütcem derken kendimide büyüttüm Alsucum 5.5 kilo oldum sen:uhm:
Arkadaşlardan birininde bu böbrek sorunu vardı kimdi:uhm:
Yorma bacım kendini,boşver misafir falan,tatlı yollu belirtirsin çok yoruluyorum artık falan diyegünaydın kızlar nasılsınız :)))))))))))))
tutkuncım çok geçmiş olsun hayatım stres yapma bitanem
ojefıstığım nasılsın bebiş nasıl:))))
kızlar bende dün servise bindim sağ kasığımda bir sancı eve gidene kadar öldüm valla biraz dinlendim evde geçti misafirimde vardı
şimdi yine aynı şekilde ağrım var
Geçmiş olsun bacım,maşallah bebikonasanada günaydın ilgincim.iyiyiz tosun paşamla çalışıyoruz kıpır kıpırrr..
aynen dediğin gibi sağ kasık pazar akşamıda benim ağrıdı. içten içten sancıdı nasıl.sonra yatmıştım.sabah kalktığımda geçmişti. geçmiş olsun geçer inşallah seninkide.
Cnm içindeki badem şekeri 3 ay sonra bayatlıyormuş,ben bu yüzden nisan ortası gibi yapıcam şekerleri taze olsunlar diyeKızlar size birşey sorucam ben şimdiden bebek şekerini sip. versem bir hafta içinde teslim ediyorlarmış ama mevlütte dağıtıcam yani bebek 2aylık olunca falan şimdiden almam saçma olur dimi? şeker yapiş yapiş olurmu acaba hani aradan çıksın aklımda kalmasın istiyorum sonra bide onla uğraşmayayım
Günaydın Bacılar,
Sibiko , tutkun ve diğer hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun grip için acı çekmeyin kızlar hemen dr irtibata geçin ilaçları için bir tek ihlamurla iyileşmeniz zaman alır.Tutkuncum seninde çaren var tatlım yürüyüş ve bol bol su geçiçek hepsi üzülme annesi.
Birsenimiz için bol bol duadan başka yapıcak birşeyimiz yok allah yardımcıları olsun.
Gelelim bana yarın akşam dr randevum vardı ama bugun saat 3.30 a alındı kızlar.Gidip ağdamı yaptırmam gerekiyor yarına göre planlamıştım kendimi koçişim de ist. yanlız gidicem ilk defa.
İnşallah çatı muaynesi yapmaz demi kızlar 2 hafta önce bahsetmişti ama bilmiyorum ya korktum şimdi
Kızlar ben cıkıyorum ilk önce ağda sonrada dr bakalım öptüm hepinizi.
Geçmişe şöyle bir göz attım herkes iyi sanırım birsenciğim de atlatsa bu zor günleri.... off...
7774fulya, Claries, fzehraboz, ilgin0707+, incihan, KIVILCIM28, ojelifıstık, semra84, tlyonl2009, yeni_anne+ herkese selam kızlar
incihancım ağda zor olmuyor mu ben kasılırsam diye gidemiyorum ya
Merhaba bengicim,biz iyiyiz oğluşla cnm,sen nasılsın?a.s.
Kızlar ben hastaneye gdiyorum ateşim çok çıktı doktorum bi kbb sevketti görüşürüz
SLM gusel annişler....
nasılsınız bakalım bugun kızlar?bebekler nasıl?bız sabahın 6sında işe gıttık oglusla...
eve geldık bişiler yedık bıraz uyuduk ve yenı yenı kendımıze gelıoz dogrusu...su sabahları erkendfen kalkıp işe gıtmek artık baya zor gelmeye basladı dogrusukafamçokkarıştıuykum daılana kadar baya bı vakıt gecıo artık eskısı gıbı deılım farkındayım yanı..
TUTKUNCUM cok gecmiş olsun canım ya....ne dıye vurup bastırıolarsa göbişineklava:insanın canı acıo yani...ama ıı deolmus ayrıntılı bı muayene olmussun..kuzumuz baya buyumus annesiii maşallah ona
OJELI ve dıer yemege gıden anişler ii doyurun bebişleriii haaa..afıoyet seker olsun yarasın mayıs kuzularına...
SLM gusel annişler....
nasılsınız bakalım bugun kızlar?bebekler nasıl?bız sabahın 6sında işe gıttık oglusla...
eve geldık bişiler yedık bıraz uyuduk ve yenı yenı kendımıze gelıoz dogrusu...su sabahları erkendfen kalkıp işe gıtmek artık baya zor gelmeye basladı dogrusukafamçokkarıştıuykum daılana kadar baya bı vakıt gecıo artık eskısı gıbı deılım farkındayım yanı..
TUTKUNCUM cok gecmiş olsun canım ya....ne dıye vurup bastırıolarsa göbişineklava:insanın canı acıo yani...ama ıı deolmus ayrıntılı bı muayene olmussun..kuzumuz baya buyumus annesiii maşallah ona
OJELI ve dıer yemege gıden anişler ii doyurun bebişleriii haaa..afıoyet seker olsun yarasın mayıs kuzularına...
maşallah ısırırım ben onun tekme atan ayakçıklarınıcokacimcoookbenimki kahvaltı yaparken uyanıktı ama şimdi yine uyuyor heralde hiç kıpırdamıyo,sanırım ben doğduktan sonra çok özleyeceğim miniş miniş tekmeleriniyerimsenibenbiz de iyiyiz canım oğlum sert sert vuruyor işte senin kuzun nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?