2009 Mayıs Anneleri

Selam Kizlar,

Doktordan geldim bende az önce. Nst cihazina bagladilar, ona göre durumumuz normal. Kilo kaybim varmis 1 kilo kadar, normal birsey mi bilmiyorum. Ama bu aralar istahsizim, yine de yemeye calisiyorum bebegime faydasi dokunacagini bildigim yiyecekleri.

Vajinal muayenede ph degeri yüksek cikti, buna canim sikildi. 4,4 cikiyordu her zaman. Bu sefer, 4,7 cikti, vagi-hex diye bir vajinal fitil verdi. En nefret ettigim sey, bu fitiller, kurtulamadim gitti. Kullanan var mi aranizda bu ilaci?
Rahim yine yumusak dedi. Birkac hafta sonra dogum olabilir dedi birde. Yarin 33. haftadayiz, umarim bu birkac hafta 6,7 haftayi bulur.Iki hafta sonra kontrolüm var yine. Bebisimin kilosunu ögrenemedim bu sefer, insallah o zaman ögrenirim. Bizden simdilik bu kadar.

Tüm zorda kalan anneler icin dua ediyorum. Umarim en az hasarla, sag-salim gecer su günler...

:) bizim oğlan hiç uyumuyo desem yeridir maşallah bebişime ama gece bile tekmeleriyle uyanıyorum ben çok fazla kalsiyum içeren içecek ve yiyecekler tüketiyorum bilmem ondan mı yoksa çok yaramaz olan anne ve babanın bebeği diye mi bilmem hep tekme yiyorum:) ama kesinlikle içimdeki bu hareketliliği çok özleyeceğim

cnm geçmiş olsun,eğer o birkaç haftayı uzatmak istersen yat cnm pek ayağa kalkma,benim 23hafta 5 günlükten beri rahim yumuşak,doğum olmasın diye yatırıyo doktorlar bilgin olsun cnm,inşallah sağlıklı ve vaktinde gelir gebişin

canım benim ya fitili dert etme ben de tüplü krem kullanıyorum ne yapalım bebekler için.
inşallah bebeğin 6- 7 hafta daha dayanır canım ama haftan epey güzel doktorun kötü biş şey söylemediyse üzülme canım ya sağlıklıysa bebeğin sorun olmaz

Bengicim bizim aramızda 1 gün varmış baktım şimdi:smiley-cool:kalsiyumu bol almakla çok iyi yapıyorsun cnm çünkü bu haftalarda çok gerekliymiş bebişler içinsositosositosositososito

Sagolun kizlar. Sürekli yatar haldeyim zaten canim. Gerci hafif kasik agrilarim disinda, 2 gündür kendimi hafif ve rahat hissediyorum ama belli de olmuyor iste. Bebisim saglikliymis ama ben en cok kilosunu merak ediyordum, 2 hafta daha beklemem gerekiyor:)

evet canım aramızda 1 gün var ben sütü de yarım yağlı içiyorum yağsızı önermedi kardeşim günde 3 bardak içiyorum bunun yanında peyniri ayranı da var sonra da kocaman tekmeler işte:) senin kızın nasıl kaç kilo benimki biraz zayıf ama toparlar diyorum 28 de gitmiştik 1187 idi

Benim bebisimde hic uyumuyor saniyordum ama dünden beridir hareketleri biraz azaldi, büyüdügünden diyordum. Gerci sabahtan beri, yine antremanlari artti ama 32. haftadan sonra farkedilir bir azalma oluyor gercekten.

canım hoşgeldin nasılsın tatlımŞeniz ben iyiyim içimdeki melekle evdeki melekle uğraşıyorum iki prensesle uğraşmasıda ayrı bir keyif kaydirigubbakcemile5 evet canım misafirimiz eksik olmuyor birde dün ki gelenler mutfakta sigara içtiklava: çok sinirlendim kadına mecburen yanında durmak zorunda kaldım camı açtım ama kendimi çok suçlu hissettim

YENIANNE BENGI FULYA hosbulduk fıstıklar....:1hug:
burcucum bu ayın 20sınden sonra baslıo ıznım ama ben cıkmıycam..bırazdaha vakıt gecırmek ıcın tosunumla dogumdan sonraya atıcam 1ay daha...tabı nasıl bıtcek 1aydaha bılmıorum dogrusu-tatlicadiarzu-
KIVILCIM gecmiş olsun tatlım....a.s.
kızlar benım oglanın hareketlerı eskıye gore daha azaldı sankı...eşim buyudu yerı daraldı ondandır dıor...eskıden paso tepık atardı şimdi de tepıklıo fakat artık kaymalarını yer deiştirmelerını daha cok hıssedıorum yada poposunu falan dayıyo bazen canımı yakıo hatta..sızınde ole oluomu?:uhm::asigim:
TULAYCIM sen nasılsın nasıl bakalım bebişimiz....:CüvCüv:

BıRSENCıM GEÇÇMıŞ OLA ıNŞ. SANA KIZICAM BAK ŞıMDı HAZIRLIKLAR EN KOLAYI SEN Bı ıYı OL HAYIRLISIYLA HıÇ Bı EKSıGıN KALMAZ SIKINTI YAPTIGINA DEGMEZ GÜZELıM Bı DOGSUNLAR HıÇBı EKSıKLERı KALMAZ AMA SEN MORALıNı YÜKSEK TUT..Şeniz

CANIM CERRAHPAŞADA HANGı BÖLÜMDESıN??

Kalsiyumu bol bol yemek lazımmış özellikle kaşar peynirini,ama sınırıda kaçırmamak lazım çünkü demir emilimini azaltıp kansızlığada neden olabiliyormuş,çünkü içinde çok fazla kalsiyum barındırıyormuş,benim oğluşun kilosu haftasına göre normal maşallah,bir topikte eğer proteini mesela et,yumurta,balık,tavuk,kaşar,meyve yi bol barındıran bir beslenme şekli uygulanırsa bebiş kilo alır,eğer kabonhidrat mesela poğça börek kek ekmek makarna pilav gibi bunları çok tüketirse bebek değil anne kilo alır yazıyordu,birde dün akşam bıldırcın yum.nı duydum çok faydalıymış diye,kardeşine bi sorabilirmisin acaba gebelikte bıldırcın yum.sı yenebilirmi diye?

burcu tatlım bende kalsiyumu bol alıyorum kaşar peyniri süt meyva salata tavuk bunları tüketiyorum genelde

Cnm balkonda içselerdi ya,eminim sende ayıp olcak diye söyleyemedin,ama kendilerininde düşünmesi lazım sonuçta hamilesin,benim annemde sigara kullanıyor ama hep mutfak balkonunda içiyor ne yapalım bebişe zararlı

canım iyiyim ben bebişimde iyi sen nasılsın..? sanırım artık büyüyorlar harekeleri daha az benimkide bazen çok hareketli bazende toparlanıp öylece duruyor o zaman canım acıyor..a.s.

MERAHABA CNM
SENDE 31 HAFTADAMISSINkaydirigubbakcemile5 BENDEDE HAREKETLER ESKİSİ GİBİ DEGİL AMA HAREKETSİZDE DEGİL MAŞ
CNM BİDE BEN COK AGIRLAŞTIM ÖZELLİKLE SON 1 HAFTADIR TÜRÜMEM BİLE DEGİŞTİ OTURDUGUM YERDEN KALKAMIOM YATAMIOM KASIK KEMİKLERİM FENA AGRIYOR AMA EN ZORU AGIRLAŞMIŞ OLMAM YÜRÜYEMİYORUM HEMEN YORULUYORUM SANKİ BAYILACAK GİBİ OLUYORUM OTURMAK İSTİYORUM!!!

AYYYYYYYYYY YAAAAA ÇOKMU ŞİKAYET ETTİM
SENDE DURUMLAR NASIL :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…