maşallah ısırırım ben onun tekme atan ayakçıklarınıcokacimcoookbenimki kahvaltı yaparken uyanıktı ama şimdi yine uyuyor heralde hiç kıpırdamıyo,sanırım ben doğduktan sonra çok özleyeceğim miniş miniş tekmeleriniyerimseniben
Siribronum hoşgeldina.s.artık erken kalkmak gerçekten zorlaşmıştır cnm,kaç hafta sonra iznin kısmetse?
Selam Kizlar,
Doktordan geldim bende az önce. Nst cihazina bagladilar, ona göre durumumuz normal. Kilo kaybim varmis 1 kilo kadar, normal birsey mi bilmiyorum. Ama bu aralar istahsizim, yine de yemeye calisiyorum bebegime faydasi dokunacagini bildigim yiyecekleri.
Vajinal muayenede ph degeri yüksek cikti, buna canim sikildi. 4,4 cikiyordu her zaman. Bu sefer, 4,7 cikti, vagi-hex diye bir vajinal fitil verdi. En nefret ettigim sey, bu fitiller, kurtulamadim gitti. Kullanan var mi aranizda bu ilaci?
Rahim yine yumusak dedi. Birkac hafta sonra dogum olabilir dedi birde. Yarin 33. haftadayiz, umarim bu birkac hafta 6,7 haftayi bulur.Iki hafta sonra kontrolüm var yine. Bebisimin kilosunu ögrenemedim bu sefer, insallah o zaman ögrenirim. Bizden simdilik bu kadar.
Tüm zorda kalan anneler icin dua ediyorum. Umarim en az hasarla, sag-salim gecer su günler...
Selam Kizlar,
Doktordan geldim bende az önce. Nst cihazina bagladilar, ona göre durumumuz normal. Kilo kaybim varmis 1 kilo kadar, normal birsey mi bilmiyorum. Ama bu aralar istahsizim, yine de yemeye calisiyorum bebegime faydasi dokunacagini bildigim yiyecekleri.
Vajinal muayenede ph degeri yüksek cikti, buna canim sikildi. 4,4 cikiyordu her zaman. Bu sefer, 4,7 cikti, vagi-hex diye bir vajinal fitil verdi. En nefret ettigim sey, bu fitiller, kurtulamadim gitti. Kullanan var mi aranizda bu ilaci?
Rahim yine yumusak dedi. Birkac hafta sonra dogum olabilir dedi birde. Yarin 33. haftadayiz, umarim bu birkac hafta 6,7 haftayi bulur.Iki hafta sonra kontrolüm var yine. Bebisimin kilosunu ögrenemedim bu sefer, insallah o zaman ögrenirim. Bizden simdilik bu kadar.
Tüm zorda kalan anneler icin dua ediyorum. Umarim en az hasarla, sag-salim gecer su günler...
:) bizim oğlan hiç uyumuyo desem yeridir maşallah bebişime ama gece bile tekmeleriyle uyanıyorum ben çok fazla kalsiyum içeren içecek ve yiyecekler tüketiyorum bilmem ondan mı yoksa çok yaramaz olan anne ve babanın bebeği diye mi bilmem hep tekme yiyorum:) ama kesinlikle içimdeki bu hareketliliği çok özleyeceğim
birsencim cnm gecmiş olsun..her gün dua ediyorum cnm benim senin ve bebişlerin için..stres yapmamaya calış tatlım...
tutkuncum cnm sanada cok gecmiş olsun.bebeğine maşallah bu arada kilosu iyiymiş cnm...
ılgıncım nasılsın?sekerimm dikkat et kendine yorulma fazla misafirlerle.zaten calışıyorsun..
evet canım aramızda 1 gün var ben sütü de yarım yağlı içiyorum yağsızı önermedi kardeşim günde 3 bardak içiyorum bunun yanında peyniri ayranı da var sonra da kocaman tekmeler işte:) senin kızın nasıl kaç kilo benimki biraz zayıf ama toparlar diyorum 28 de gitmiştik 1187 idi
canım hoşgeldin nasılsın tatlımŞeniz ben iyiyim içimdeki melekle evdeki melekle uğraşıyorum iki prensesle uğraşmasıda ayrı bir keyif kaydirigubbakcemile5 evet canım misafirimiz eksik olmuyor birde dün ki gelenler mutfakta sigara içtiklava: çok sinirlendim kadına mecburen yanında durmak zorunda kaldım camı açtım ama kendimi çok suçlu hissettim
YENIANNE BENGI FULYA hosbulduk fıstıklar....:1hug:
burcucum bu ayın 20sınden sonra baslıo ıznım ama ben cıkmıycam..bırazdaha vakıt gecırmek ıcın tosunumla dogumdan sonraya atıcam 1ay daha...tabı nasıl bıtcek 1aydaha bılmıorum dogrusu-tatlicadiarzu-
KIVILCIM gecmiş olsun tatlım....a.s.
kızlar benım oglanın hareketlerı eskıye gore daha azaldı sankı...eşim buyudu yerı daraldı ondandır dıor...eskıden paso tepık atardı şimdi de tepıklıo fakat artık kaymalarını yer deiştirmelerını daha cok hıssedıorum yada poposunu falan dayıyo bazen canımı yakıo hatta..sızınde ole oluomu?:uhm::asigim:
TULAYCIM sen nasılsın nasıl bakalım bebişimiz....:CüvCüv:
YENIANNE BENGI FULYA hosbulduk fıstıklar....:1hug:
burcucum bu ayın 20sınden sonra baslıo ıznım ama ben cıkmıycam..bırazdaha vakıt gecırmek ıcın tosunumla dogumdan sonraya atıcam 1ay daha...tabı nasıl bıtcek 1aydaha bılmıorum dogrusu-tatlicadiarzu-
KIVILCIM gecmiş olsun tatlım....a.s.
kızlar benım oglanın hareketlerı eskıye gore daha azaldı sankı...eşim buyudu yerı daraldı ondandır dıor...eskıden paso tepık atardı şimdi de tepıklıo fakat artık kaymalarını yer deiştirmelerını daha cok hıssedıorum yada poposunu falan dayıyo bazen canımı yakıo hatta..sızınde ole oluomu?:uhm::asigim:
TULAYCIM sen nasılsın nasıl bakalım bebişimiz....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?