YENIANNE BENGI FULYA hosbulduk fıstıklar....:1hug:
burcucum bu ayın 20sınden sonra baslıo ıznım ama ben cıkmıycam..bırazdaha vakıt gecırmek ıcın tosunumla dogumdan sonraya atıcam 1ay daha...tabı nasıl bıtcek 1aydaha bılmıorum dogrusu-tatlicadiarzu-
KIVILCIM gecmiş olsun tatlım....a.s.
kızlar benım oglanın hareketlerı eskıye gore daha azaldı sankı...eşim buyudu yerı daraldı ondandır dıor...eskıden paso tepık atardı şimdi de tepıklıo fakat artık kaymalarını yer deiştirmelerını daha cok hıssedıorum yada poposunu falan dayıyo bazen canımı yakıo hatta..sızınde ole oluomu?:uhm::asigim:
TULAYCIM sen nasılsın nasıl bakalım bebişimiz....:CüvCüv:
burcu tatlım bende kalsiyumu bol alıyorum kaşar peyniri süt meyva salata tavuk bunları tüketiyorum genelde
Cnm balkonda içselerdi ya,eminim sende ayıp olcak diye söyleyemedin,ama kendilerininde düşünmesi lazım sonuçta hamilesin,benim annemde sigara kullanıyor ama hep mutfak balkonunda içiyor ne yapalım bebişe zararlı
En güzelini yapıyorsun cnm sağlıklı beslenerek,ben ek olarak simit börek bide dızmanayı götürüyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysalata ise kabus oldu bende artık salata yiyemiyorum,zorlayınca bulantı yapıyo,bende söğüş yiyip üstüne 1 tatlı kaşığı z. yağı yutuyorum,ancak böyle yiyebiliyorum
bengicim kıvılcımcım siribroncum nasılsınız
Selam Canim, ben kendi adima iyiyim. Doktordan geldik, bir iki ufak aksaklik disinda, hersey yolunda gözüküyor. Senden ne var ne yok?
Fulyacım hoşgeldina.s.a.s.
Selam Kizlar,
Doktordan geldim bende az önce. Nst cihazina bagladilar, ona göre durumumuz normal. Kilo kaybim varmis 1 kilo kadar, normal birsey mi bilmiyorum. Ama bu aralar istahsizim, yine de yemeye calisiyorum bebegime faydasi dokunacagini bildigim yiyecekleri.
Vajinal muayenede ph degeri yüksek cikti, buna canim sikildi. 4,4 cikiyordu her zaman. Bu sefer, 4,7 cikti, vagi-hex diye bir vajinal fitil verdi. En nefret ettigim sey, bu fitiller, kurtulamadim gitti. Kullanan var mi aranizda bu ilaci?
Rahim yine yumusak dedi. Birkac hafta sonra dogum olabilir dedi birde. Yarin 33. haftadayiz, umarim bu birkac hafta 6,7 haftayi bulur.Iki hafta sonra kontrolüm var yine. Bebisimin kilosunu ögrenemedim bu sefer, insallah o zaman ögrenirim. Bizden simdilik bu kadar.
Tüm zorda kalan anneler icin dua ediyorum. Umarim en az hasarla, sag-salim gecer su günler...
fulyacım hoşgeldin canım...
canım hoşgeldin nasılsın tatlımŞeniz ben iyiyim içimdeki melekle evdeki melekle uğraşıyorum iki prensesle uğraşmasıda ayrı bir keyif kaydirigubbakcemile5 evet canım misafirimiz eksik olmuyor birde dün ki gelenler mutfakta sigara içtiklava: çok sinirlendim kadına mecburen yanında durmak zorunda kaldım camı açtım ama kendimi çok suçlu hissettim
[k] {n} [k];5683706 .!.:MERAHABA CNM
SENDE 31 HAFTADAMISSINkaydirigubbakcemile5 BENDEDE HAREKETLER ESKİSİ GİBİ DEGİL AMA HAREKETSİZDE DEGİL MAŞ
CNM BİDE BEN COK AGIRLAŞTIM ÖZELLİKLE SON 1 HAFTADIR TÜRÜMEM BİLE DEGİŞTİ OTURDUGUM YERDEN KALKAMIOM YATAMIOM KASIK KEMİKLERİM FENA AGRIYOR AMA EN ZORU AGIRLAŞMIŞ OLMAM YÜRÜYEMİYORUM HEMEN YORULUYORUM SANKİ BAYILACAK GİBİ OLUYORUM OTURMAK İSTİYORUM!!!
AYYYYYYYYYY YAAAAA ÇOKMU ŞİKAYET ETTİM
SENDE DURUMLAR NASIL :CüvCüv:
canım söyleyemedim ama kızım yanımıza gelince canım içeri gir bak abla sigara içiyor dokunur sana dedim onda bile anlamadı kaydirigubbakcemile düşüncesiz işte ne yaparsın tatlım:mymeka:
kızlar benim durumda çok hareketli şimdilik yerleri var 32 haftadan sonra hareketleri azalır ama takipte olmak gerekir
herkese afiyet olsun biz yemeğimizi yedik geldik yarasın bebişlerekaydirigubbakcemile5
sağol tatlım....
gecmiş olsun cnm..bu aralar yorma kendini mümkün olduğunca yatmaya calış cnm..
hoşbulduk güzelim.. ayy kızlar saka maka 30 lara geldik valla:)) maşallah
var öyle insanlar cnm..bende bişey demiyorum tek tük içince onlar.sanki bizim söylememiz garipmiş gibi ayy ne kıymetli falan tarzına giriyo ya insanlar sinir oluyorum.benim eşim bile arada içiyor yanımda..
ayy bende hazırlıkları sonlara bırakmıstım:)) yandımmm yuvarlanarak gider geliriim artık alışverişlere:))
yarasın sekerimm
ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek
Aynen bende öyle Canim. Gerci senin fazladan bir cimcimen var evde:)
valla ilgincim ben zaten sürekli sebze meyve yerim.et balık tavuk onlarıda heergün ama az ölçüde yiyorum.salataya bayılıyorum bende özellikle brokoli havuç çok tüketiyorum..
evet canım poposunu dayıor sağ tarafım geriliyor geriliyor patlayacak sanıyorum :)YENIANNE BENGI FULYA hosbulduk fıstıklar....:1hug:
burcucum bu ayın 20sınden sonra baslıo ıznım ama ben cıkmıycam..bırazdaha vakıt gecırmek ıcın tosunumla dogumdan sonraya atıcam 1ay daha...tabı nasıl bıtcek 1aydaha bılmıorum dogrusu-tatlicadiarzu-
KIVILCIM gecmiş olsun tatlım....a.s.
kızlar benım oglanın hareketlerı eskıye gore daha azaldı sankı...eşim buyudu yerı daraldı ondandır dıor...eskıden paso tepık atardı şimdi de tepıklıo fakat artık kaymalarını yer deiştirmelerını daha cok hıssedıorum yada poposunu falan dayıyo bazen canımı yakıo hatta..sızınde ole oluomu?:uhm::asigim:
TULAYCIM sen nasılsın nasıl bakalım bebişimiz....:CüvCüv:
iyiyim canım sen nasılsın :)bengicim kıvılcımcım siribroncum nasılsınız
Kalsiyumu bol bol yemek lazımmış özellikle kaşar peynirini,ama sınırıda kaçırmamak lazım çünkü demir emilimini azaltıp kansızlığada neden olabiliyormuş,çünkü içinde çok fazla kalsiyum barındırıyormuş,benim oğluşun kilosu haftasına göre normal maşallah,bir topikte eğer proteini mesela et,yumurta,balık,tavuk,kaşar,meyve yi bol barındıran bir beslenme şekli uygulanırsa bebiş kilo alır,eğer kabonhidrat mesela poğça börek kek ekmek makarna pilav gibi bunları çok tüketirse bebek değil anne kilo alır yazıyordu,birde dün akşam bıldırcın yum.nı duydum çok faydalıymış diye,kardeşine bi sorabilirmisin acaba gebelikte bıldırcın yum.sı yenebilirmi diye?
KNK canım benım satıma gore bebiş ilerde..normalde 29u yenı bıtırmem gerekı ma ben 30 u bıtırdım 31.haftamdayım..:CüvCüv:.efet aynı dert bended var canım..yurumek kabus gıbı artık okadar agır yuruorumkı kı ben hep hızlı yururdum hayret edıorum dogrusu kendıme..nefes nefese kalıorum..kafamçokkarıştıhele merdıven çıkmak kabus gıbı.-tatlicadiarzu-.oglusumunda kıklosu ondeymış onunda etkısı varmı bılmıorum valla ,ben genede zorluorum kendımı yuruyus için,hareket sart..bu ay dıkkat ettım yururyus yptık hep eşimle sadece 1 kılo almışım aklım şaştı valla...:dance
ILGINCIM ıyıyız teyzesı bız sız nasılsınız?oglusumu beslıom bıyndan..sut içiorum..bu arada kızlar ben su MILKSHAKEe taktım bu aralar.drotkerın var ya hazır toz karısım sutle karıstırıon...bı zararı yoktur demı onun kafama takılı da:uhm:
bende iyiyim TULAYCIM gecen senın su ıncırlı tatlıyı yaptım muthişşş oldu yaaaacokacimcoookbayıldım valla arkadasım..tatlıyı kestım artık eskısı gıbı yemıorum ama kendımı odullendırcem zamanlar senın tatlından yapıorum kulaklarınıda cınlatıorum....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?