2009 Mayıs Anneleri

burcu canım ben hep bıldırcın yumurtası yiyorum.sakıncası yok doktoruma sormuştum ben. normal yumurtayı oldum olası sevmem.

Kızlaaar bana bi yol gösterin yavs nasıl yiyonuss şu havucuuuu,ben zorla yiyiyorum..geçenlerde suyunu sıktırdım birazda yağ kattım içine,ancak öyle..artık rendelenmiş fln yiyemiyorum,hele salata gibi hiç yiyemiyorum

tutkun, sibiko ve kıvılcım, çok geçmiş olsun diyorum sizlere. allahın izniyle hiç bir sorun yaşamayacaksınız inşallah.

kıvılcım bikaç hafta sonra sen zaten 36 sınırını aşmış oluyosun sanırım. valla seni bilmem ama ben burda kendim de dahil birçok kişinin zaten o aralar patır patır doğuracağına inanıyorum. :uhm: doğuran şubat ya da mart annelerine bakarsan doğumlar 36dan sonra hemen başlıyo fisfisfis

ben de çatı muayenesi 36. haftadan sonra oluyo die biliyorum cnm.

birsencim canım dualarımız seninle herşey yolunda gidicek inşallah. :Saruboceq:keşke bizim elimizden de bir şeyler gelse, yardım edebilseydik.

ojeli kardeşinin doğum günü kutlu olsun cnm

burcu canım ben hep bıldırcın yumurtası yiyorum.sakıncası yok doktoruma sormuştum ben. normal yumurtayı oldum olası sevmem.

Bıldırcın yum.da normal yumurtaya göre daha fazla faydalı içerik varmış,acaba miktar olarak ne kadar yenebilir
?

bengicim bende iyiyim canım

burcu tatlım ben havucu ince ince uzunlamasına kesip üzerinw limon sıkıp öyle yiyorum hoşuma gidiyor

Afiyet olsun cnma.s.benim bebikomun şimdiden hareketleri azaldı,cnm sen hareketlerini sayıyormusun?ben nasıl sayacağımı bilemiyorum,hangileri sayılacak hangileri sayılmayacsk acaba:uhm:

Tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeren bıldırcın yumurtasının süt ve balla karıştırıldığında astım, öksürük ve alerjiye çok iyi geldiği bildirildi.

alıntı

Allah bagislasin Ilgin'cigim, kiz cocuklari daha duyarli oluyorlar galiba:)

Havucu ben kitir kitir yiyiyorum Burcu'cugum. Öncedende sevdigim bir sebze oldugu icin, zor olmuyor. Ama tatlisini deneyebilirsin. Eskiden yapardim fena olmazdi.

burcucum canım bende ya suyunu sıkıorum ,elma suyuyla karıstırıorum guzel oluo tadı..daha ıı sadesınden...yada rendeleyıp lımonlu yıyorum...cok faydalıymışşş

a.s.
Afiyet olsun cnma.s.benim bebikomun şimdiden hareketleri azaldı,cnm sen hareketlerini sayıyormusun?ben nasıl sayacağımı bilemiyorum,hangileri sayılacak hangileri sayılmayacsk acaba:uhm:

anne adayının günde bir kez günün her hangi bir saatinde tercihen akşam saatlerinde bebek hareketlerine konsantre olması istenir. Bebeğin on kez hareket etmesine kadar geçen süre kaydedilir. Bebeğin hıçkırık hareketleri değerlendirme dışı bırakılır. 10 kez hareket etmesi bir saatten daha uzun sürerse doktora haber vermesi istenir.
ALINTI

Icimde nedense bu sefer, korku ve tedirginlik gibi duygular yok canim. Bende 36.dan sonra dogumlarin baslayacagini saniyorum. Önce olmasinda sonra olsun, ziyani yok:)

BENıM KIZINDA KıLOSU GELıŞıMı ÖNDE DEDı DR AMA SON 1 HAFTADIR BÖLE OLDUM ıLERıSıNı DÜŞÜNEMıYORUM VALLA YERıMDEN KALKMAK ıÇıN VıNÇ GEREKECEK...

BENDE COK SEVERıM YÜRÜYÜŞÜ AMA ARTIK MALESEF OKADAR YÜRÜYEMıOUM VE BE DAHA KIZIMA ALIŞVERıŞ YAPMADIM BÜTÜN ıŞLER BENı BEKLıO TEMıZLıK BADANA FALAN OLACAK BıDAHAKı AY!! ANNEME DıORUUM BAŞLAYALIM TUTUTURMUŞ MART CIKSIN!!

EŞıME DıORUM BEŞıK FALAN EKSıKLER VAR DıORKı AZDAHA BEKLEYELıM PARA DURUMLARI MALUM AAAAAAAAAAAAAAAA SIKMAYA BAŞLADILAR BENııı EN ONLARI GÖNÜLLERı OLAAK AMA BEN ıı OLMAYACAGIM HıÇ BıŞEDENDE KEYıF ALMICAM O ALACAK VALLA COK KIZIYORUM

Havucu ben kitir kitir yiyiyorum Burcu'cugum. Öncedende sevdigim bir sebze oldugu icin, zor olmuyor. Ama tatlisini deneyebilirsin. Eskiden yapardim fena olmazdi.

sağol bitanem cümlesinin evlatlarını :)))))))))))))
geçen hastanede kalacağım gün hakkında konuşuyorduk eşimle annem kızıma mı baksın yoksa benim başımda mı kalsın diye kızım demesin mi anneannem senin yanında kalsın senin ona bizden daha çok ihtiyacın var biz arabadada yatarız seni bırakmayız babamla diye:1hug: nasıl mutlu oldum gözlerim doldu anlatılamayacak kadar özle bir duygu annelik Allah herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5

burcucum canım bende ya suyunu sıkıorum ,elma suyuyla karıstırıorum guzel oluo tadı..daha ıı sadesınden...yada rendeleyıp lımonlu yıyorum...cok faydalıymışşş

Sağolun kızlar,hergün birinizin yöntemini denicem inş. çözerim şu havuç olayını:bbo:

burcu canım ben günde 2 tane yiyorum.bu arda havucu çok az yağda kavurup yoğurt ve sarımsakla yapıp yiyebilirsin.oda değişik bir tat oluyor canım.

Cok akilli, duyarli bir kizin var güzelim. Darisi benim gibi, ilk kez Anneligi tadacak tüm annelerin basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…