Günaydın Bacılar,
Sibiko , tutkun ve diğer hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun grip için acı çekmeyin kızlar hemen dr irtibata geçin ilaçları için bir tek ihlamurla iyileşmeniz zaman alır.Tutkuncum seninde çaren var tatlım yürüyüş ve bol bol su geçiçek hepsi üzülme annesi.
Birsenimiz için bol bol duadan başka yapıcak birşeyimiz yok allah yardımcıları olsun.
Gelelim bana yarın akşam dr randevum vardı ama bugun saat 3.30 a alındı kızlar.Gidip ağdamı yaptırmam gerekiyor yarına göre planlamıştım kendimi koçişim de ist. yanlız gidicem ilk defa.
İnşallah çatı muaynesi yapmaz demi kızlar 2 hafta önce bahsetmişti ama bilmiyorum ya korktum şimdi
ben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek
CANLAR BEN BUGÜN 2,5 TA ÇIKACAM İŞTEN.BİRAZ İŞLERİM VAR İŞLE İLGİLİ DIŞARDA. ORDAN DA İŞE GERİ GELMEM EVE GEÇECEĞİM. KARDEŞİMİN DOĞUM GÜNÜ DE AKŞAM ONU KUTLAYACAĞIZ HEP BİRLİKTE HEMDE.
OLURYA İŞİM OLURDA GİREMEZSEM DİYE ŞİMDİDEN HABER VEREYİM DEDİM
burcu canım ben hep bıldırcın yumurtası yiyorum.sakıncası yok doktoruma sormuştum ben. normal yumurtayı oldum olası sevmem.
canım söyleyemedim ama kızım yanımıza gelince canım içeri gir bak abla sigara içiyor dokunur sana dedim onda bile anlamadı kaydirigubbakcemile düşüncesiz işte ne yaparsın tatlım:mymeka:
kızlar benim durumda çok hareketli şimdilik yerleri var 32 haftadan sonra hareketleri azalır ama takipte olmak gerekir
herkese afiyet olsun biz yemeğimizi yedik geldik yarasın bebişlerekaydirigubbakcemile5
Afiyet olsun cnma.s.benim bebikomun şimdiden hareketleri azaldı,cnm sen hareketlerini sayıyormusun?ben nasıl sayacağımı bilemiyorum,hangileri sayılacak hangileri sayılmayacsk acaba:uhm:
bengicim bende iyiyim canım
burcu tatlım ben havucu ince ince uzunlamasına kesip üzerinw limon sıkıp öyle yiyorum hoşuma gidiyor
tutkun, sibiko ve kıvılcım, çok geçmiş olsun diyorum sizlere. allahın izniyle hiç bir sorun yaşamayacaksınız inşallah.
kıvılcım bikaç hafta sonra sen zaten 36 sınırını aşmış oluyosun sanırım. valla seni bilmem ama ben burda kendim de dahil birçok kişinin zaten o aralar patır patır doğuracağına inanıyorum. :uhm: doğuran şubat ya da mart annelerine bakarsan doğumlar 36dan sonra hemen başlıyo fisfisfis
Allah bagislasin Ilgin'cigim, kiz cocuklari daha duyarli oluyorlar galiba:)
Havucu ben kitir kitir yiyiyorum Burcu'cugum. Öncedende sevdigim bir sebze oldugu icin, zor olmuyor. Ama tatlisini deneyebilirsin. Eskiden yapardim fena olmazdi.
Allah bagislasin Ilgin'cigim, kiz cocuklari daha duyarli oluyorlar galiba:)
Havucu ben kitir kitir yiyiyorum Burcu'cugum. Öncedende sevdigim bir sebze oldugu icin, zor olmuyor. Ama tatlisini deneyebilirsin. Eskiden yapardim fena olmazdi.
burcucum canım bende ya suyunu sıkıorum ,elma suyuyla karıstırıorum guzel oluo tadı..daha ıı sadesınden...yada rendeleyıp lımonlu yıyorum...cok faydalıymışşş
a.s.
anne adayının günde bir kez günün her hangi bir saatinde tercihen akşam saatlerinde bebek hareketlerine konsantre olması istenir. Bebeğin on kez hareket etmesine kadar geçen süre kaydedilir. Bebeğin hıçkırık hareketleri değerlendirme dışı bırakılır. 10 kez hareket etmesi bir saatten daha uzun sürerse doktora haber vermesi istenir.
10 kere peş peşe hareketlerde dahıl dımı buna...benım bebiş bazen cok hareketlı bazen hiç hareket etmıo deişio yanı...hele uyurken gıkı cıkmıo ona gore takıp etcez anlasılan..a.s
Bugün bende öyle deniyim havucu,inş. severim:çok üzgünüm:
sağol bitanem cümlesinin evlatlarını :)))))))))))))
geçen hastanede kalacağım gün hakkında konuşuyorduk eşimle annem kızıma mı baksın yoksa benim başımda mı kalsın diye kızım demesin mi anneannem senin yanında kalsın senin ona bizden daha çok ihtiyacın var biz arabadada yatarız seni bırakmayız babamla diye:1hug:nasıl mutlu oldum gözlerim doldu anlatılamayacak kadar özle bir duygu annelik Allah herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?