sağol bitanem cümlesinin evlatlarını :)))))))))))))
geçen hastanede kalacağım gün hakkında konuşuyorduk eşimle annem kızıma mı baksın yoksa benim başımda mı kalsın diye kızım demesin mi anneannem senin yanında kalsın senin ona bizden daha çok ihtiyacın var biz arabadada yatarız seni bırakmayız babamla diye:1hug:nasıl mutlu oldum gözlerim doldu anlatılamayacak kadar özle bir duygu annelik Allah herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5
[k] {n} [k];5684554 .!.:BENıM KIZINDA KıLOSU GELıŞıMı ÖNDE DEDı DR AMA SON 1 HAFTADIR BÖLE OLDUM ıLERıSıNı DÜŞÜNEMıYORUM VALLA YERıMDEN KALKMAK ıÇıN VıNÇ GEREKECEK...
BENDE COK SEVERıM YÜRÜYÜŞÜ AMA ARTIK MALESEF OKADAR YÜRÜYEMıOUM VE BE DAHA KIZIMA ALIŞVERıŞ YAPMADIM BÜTÜN ıŞLER BENı BEKLıO TEMıZLıK BADANA FALAN OLACAK BıDAHAKı AY!! ANNEME DıORUUM BAŞLAYALIM TUTUTURMUŞ MART CIKSIN!!
EŞıME DıORUM BEŞıK FALAN EKSıKLER VAR DıORKı AZDAHA BEKLEYELıM PARA DURUMLARI MALUM AAAAAAAAAAAAAAAA SIKMAYA BAŞLADILAR BENııı EN ONLARI GÖNÜLLERı OLAAK AMA BEN ıı OLMAYACAGIM HıÇ BıŞEDENDE KEYıF ALMICAM O ALACAK VALLA COK KIZIYORUM
KNK canım benım satıma gore bebiş ilerde..normalde 29u yenı bıtırmem gerekı ma ben 30 u bıtırdım 31.haftamdayım..:CüvCüv:.efet aynı dert bended var canım..yurumek kabus gıbı artık okadar agır yuruorumkı kı ben hep hızlı yururdum hayret edıorum dogrusu kendıme..nefes nefese kalıorum..kafamçokkarıştıhele merdıven çıkmak kabus gıbı.-tatlicadiarzu-.oglusumunda kıklosu ondeymış onunda etkısı varmı bılmıorum valla ,ben genede zorluorum kendımı yuruyus için,hareket sart..bu ay dıkkat ettım yururyus yptık hep eşimle sadece 1 kılo almışım aklım şaştı valla...:dance
ILGINCIM ıyıyız teyzesı bız sız nasılsınız?oglusumu beslıom bıyndan..sut içiorum..bu arada kızlar ben su MILKSHAKEe taktım bu aralar.drotkerın var ya hazır toz karısım sutle karıstırıon...bı zararı yoktur demı onun kafama takılı da:uhm:
bende iyiyim TULAYCIM gecen senın su ıncırlı tatlıyı yaptım muthişşş oldu yaaaacokacimcoookbayıldım valla arkadasım..tatlıyı kestım artık eskısı gıbı yemıorum ama kendımı odullendırcem zamanlar senın tatlından yapıorum kulaklarınıda cınlatıorum....:1hug:
sağol bitanem cümlesinin evlatlarını :)))))))))))))
geçen hastanede kalacağım gün hakkında konuşuyorduk eşimle annem kızıma mı baksın yoksa benim başımda mı kalsın diye kızım demesin mi anneannem senin yanında kalsın senin ona bizden daha çok ihtiyacın var biz arabadada yatarız seni bırakmayız babamla diye:1hug:nasıl mutlu oldum gözlerim doldu anlatılamayacak kadar özle bir duygu annelik Allah herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5
Maşallah cnm ne akıllı evlat yetiştirmişsingeçenlerde halası seni üzüncede böyle akıllı bi laf etmişti hatırladığım kadarıyla
of ya bilmiyorum kibilmiyorum canım ya benim dr erkek ama vajınal yoldan baya baktı ama çatı için zor olduğunu duydum ama normal doğum düşünen herkese yapılıyor diye biliyorum ahhh biz nasıl doğurucaz
delikafadulden
dualarımız seninle ve bebişlerinle cnmben net buldum daldım kızlar buradan doğurmadan çıkamayacam seruma hala devam 11 şişe takıldı rahim incelmiş ...bebekler 1880 2080 olmuş şeker kilolarınıda etkiliyor
ama dahiliyeci bugün geldi baktı insülinlik şekerin yok diyetle kontrol altında olabilecek bişey korkma dedi ikiz olması risk dedi .....kötü durumda değilsin dedi ....sadece stresi azalt dedi
ben bebeklerin kilolu olması ama sğlıksız olmasından korktuğuımu söyledim şekerden böle bişey olmaz evet sıkıntılar olur ama sende o kadar büyük sıkıntı yaratacak şeker yok dedi....
burada kalacaksan takibin çok ,iyi olur dedi
kızlar duıa edin 32 haftayı bitirelim .....anneciğimden başka kimse yok yanımda kalamaya birçok şeyim eksik kaldı lise arkadaşımın arkadaşı gelecek h.sonu gündüz bekleyecek...aksamada arkadaşım o arada annemde hazırlıkları bityirecek
Selam Kizlar,
Doktordan geldim bende az önce. Nst cihazina bagladilar, ona göre durumumuz normal. Kilo kaybim varmis 1 kilo kadar, normal birsey mi bilmiyorum. Ama bu aralar istahsizim, yine de yemeye calisiyorum bebegime faydasi dokunacagini bildigim yiyecekleri.
Vajinal muayenede ph degeri yüksek cikti, buna canim sikildi. 4,4 cikiyordu her zaman. Bu sefer, 4,7 cikti, vagi-hex diye bir vajinal fitil verdi. En nefret ettigim sey, bu fitiller, kurtulamadim gitti. Kullanan var mi aranizda bu ilaci?
Rahim yine yumusak dedi. Birkac hafta sonra dogum olabilir dedi birde. Yarin 33. haftadayiz, umarim bu birkac hafta 6,7 haftayi bulur.Iki hafta sonra kontrolüm var yine. Bebisimin kilosunu ögrenemedim bu sefer, insallah o zaman ögrenirim. Bizden simdilik bu kadar.
Tüm zorda kalan anneler icin dua ediyorum. Umarim en az hasarla, sag-salim gecer su günler...
Canım, bence işleri daha fazla erteletme,her geçen gün dahada zorlaşacak artık,eğer peşinde indirim yapmazlarsa kredi kartı ile alıp taksite bağlatıcaz biz eşyaları,sen allem et kallem et altından gir üstünden çık kandır onları,vakit azaldı cnm,nisan anneleri 34te başladı doğurmaya,bak birsenimizde hastanede,Allah korusun ne olacağımız belli değil,bizde bu hafta sonu başlıcaz çanta hazırlamaya,artık tam vakti
drotkerın hazır karışımını falan tüketme bence..çok katkı maddesi ve koruyucu var onlarda..
çok canın istediğinde iç ama her zaman yapma zararı olur bebişe
:1no2:
umarım bekler senin bebişinde
bana hiç pH ölçümü yapılmadı
neden yapıyorlar kıvılcım bunu?
enfeksiyon riski için mi?
Ankakuşum,ewet bende bıldırcın yumurtası kuvvetli bir besin olduğu için tereddütle yaklaştım,
çocuklara 4-5 yasından sonra ayda 10 tane fln vermek gerekiyormuş,kızlar bu arada alerjik reaksiyon yaşayanlara çok faydalıymış bıldırcın yumurtası
Ankakuşum senin adın neydi cnm?sana yazarken isminle yazayıma.s.
[k] {n} [k];5685248 .!.:KIZLAR BEN CIKIYORUM KARDEŞİMİ AÖZLERİNDEN RAHATSIZLANMIŞ DR GÖTÜRDÜLER DÖNÜŞTE BENİ ALACAKLAR HAZIRLNIYIM BİDE KUAFÖRE UGRAMAK İSTİYORUM BAKALIM. ÖPTÜM SİZLERİ BEBİŞLERİİİ...
BU ARADA KIZLAR SÜPERLTO 50TİRİLYON OLMUŞ OYNAYIN KIZLAR BELKİ BİZE CIKAR...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
[k] {n} [k];5685248 .!.:KIZLAR BEN CIKIYORUM KARDEŞİMİ AÖZLERİNDEN RAHATSIZLANMIŞ DR GÖTÜRDÜLER DÖNÜŞTE BENİ ALACAKLAR HAZIRLNIYIM BİDE KUAFÖRE UGRAMAK İSTİYORUM BAKALIM. ÖPTÜM SİZLERİ BEBİŞLERİİİ...
BU ARADA KIZLAR SÜPERLTO 50TİRİLYON OLMUŞ OYNAYIN KIZLAR BELKİ BİZE CIKAR...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?