2009 Mayıs Anneleri

ayyy kıyamam ona ben ya..hele de bı bak ablalık şimdiden yer etmiş buyuk prensesde..ne sanslısın ilgincim ya...benımde gozlerım doldu falla kıyamam ona ben..ne dusuncelı masallah

KNK SORMA bnımkılerde ole sona bırakalım derken derken sona kaldık hepten falla.bende bişi yapmadım.subat bıtsın mart cıksın hadı bakalım derken elde avucta hazır hiç bişi yok bakalım son ay nasıl yapcaz ben mayısı saymıorum zaten bu aydan sonra bırtek nısan kalıo bakalım...bız gene eşimle boyayı yaptık...mobılyası eşyaları falan kaldı bnım için gereklı olanlar falan....bakalım hepsı bı arada yurumek kosusturmak bu kadar zorken nasıl olcak bakalım....:çok üzgünüm:

Canım, bence işleri daha fazla erteletme,her geçen gün dahada zorlaşacak artık,eğer peşinde indirim yapmazlarsa kredi kartı ile alıp taksite bağlatıcaz biz eşyaları,sen allem et kallem et altından gir üstünden çık kandır onları,vakit azaldı cnm,nisan anneleri 34te başladı doğurmaya,bak birsenimizde hastanede,Allah korusun ne olacağımız belli değil,bizde bu hafta sonu başlıcaz çanta hazırlamaya,artık tam vakti

Son düzenleme:

drotkerın hazır karışımını falan tüketme bence..çok katkı maddesi ve koruyucu var onlarda..
çok canın istediğinde iç ama her zaman yapma zararı olur bebişe
:1no2:

Maşallah cnm ne akıllı evlat yetiştirmişsingeçenlerde halası seni üzüncede böyle akıllı bi laf etmişti hatırladığım kadarıyla

benim de bir arkadaşım kızına bıldırcın yumurtası yediriyodu daha besleyici diye ama ben tv de izledim çocuklara bıldırcın yumurtası yedirmek bazı uzmanlara göre pek de doğru değilmiş çünkü erken ergenliği tetikleyebiliyomuş. belki arada sırada verilebilir ama hergün düzenli olarak yedirmeyi ben tercih etmem korkumdan. ama tabi bu çocuklar için geçerli. biz yersek bi sorun yaratacağını pek sanmıyorum ama yine de aşırıya kaçmamakta fayda var

kıvılcım siribron sağolun canım arkadaşlarım herşeyden önce hayırlı evlat olurlar inşallah :)))))
kızlar hazırlıkları son ana bırakmayın şimdi bile hangi birimiz çarşıda saatlece gezebiliyoruz ayakta durunca hemen yoruluyoruz özellikle çalışan hamiş arkadaşlarım en acilleri hazırlayın ne olur olmaz

Aynen valla bende mayısı saymıyorum sankı mayıs baŞı dogum yapıcakmıŞım gıbıme gelıo!!! Bı nısan kalıo nısandada ne yaparsak o valla..

ıı barı sen badana ıŞını halletmıŞsın..
Bende zorlamıcam kendımı oldugu kadar artık ev bıle sÜpÜremıorum ÇÜnkı..
Allah yardımcımız olsun..

Benim hazirliklarim bitti sayilir. Korkumdan acele ettim galiba. Birkac birsey kaldi ama ufak tefek. Acil olanlari hallettik. Bence cok bekletmemek gerek, malum bebisler her an sürpriz yapabilirler.

Maşallah cnm ne akıllı evlat yetiştirmişsingeçenlerde halası seni üzüncede böyle akıllı bi laf etmişti hatırladığım kadarıyla

evet canım vardır cimcimemin unutulmayan lafları:)) darısı sana bitanem kaydirigubbakcemile5

bizde sütümüzü içiyoruz durumla kızlar:ecrin_bebek:

bilmiyorum canım ya benim dr erkek ama vajınal yoldan baya baktı ama çatı için zor olduğunu duydum ama normal doğum düşünen herkese yapılıyor diye biliyorum ahhh biz nasıl doğurucaz
delikafadulden
of ya bilmiyorum ki
benim dr.umla eşim aynı hastanede çalışıoyorlar
hatta ameliyatlara beraber giriyorlar
kontrole de hep eşimle gidiyorum izliyo minik kızını
muhabeet falan ediyorlar dr.la
ayyy ne bileyim kendimi biraz tuhaf hissediyorum bu konuda
eşimin yanında çatı muayenesi yaptırmak hele de nerdeyse arkadaşı gibi birine
bakalım ne olacak
32.haftada mı yapılıyor dediniz
bir sonraki gittiğimde yapabilir o zamandelikafaduldendelikafadulden

dualarımız seninle ve bebişlerinle cnm
umarım oğlanlar biraz daha sabır eder
boşver sen hazırlıkları düşünme
sonrada tamamlanır
hastane çıkışları olsun yeter
geçmiş olsun cnm

umarım bekler senin bebişinde
bana hiç pH ölçümü yapılmadı
neden yapıyorlar kıvılcım bunu?
enfeksiyon riski için mi?

ONU DİORUM BENDE AMA ANLATAMIYORUMKİ!!

BEN BÜTÜN EV TEMİZLİGİNİ EŞİME YAPTIRACAGIM İNANKİ ÇOK KIZIYORUM ONA..
BEN KAFAYA TAKTIKÇA O RAHAT OL HALLEDERİZ DİO
VALLA BİLMİOM İŞTE AMA ERKEN DOGURURSAM HEPSİNİ KOŞTUACAM İST. SOKAKLARINDAAAklava:klava:

Ankakuşum,ewet bende bıldırcın yumurtası kuvvetli bir besin olduğu için tereddütle yaklaştım,
çocuklara 4-5 yasından sonra ayda 10 tane fln vermek gerekiyormuş,kızlar bu arada alerjik reaksiyon yaşayanlara çok faydalıymış bıldırcın yumurtası
Ankakuşum senin adın neydi cnm?sana yazarken isminle yazayım
a.s.

drotkerın hazır karışımını falan tüketme bence..çok katkı maddesi ve koruyucu var onlarda..
çok canın istediğinde iç ama her zaman yapma zararı olur bebişe
:1no2:

ayy evet canım ya bende ondan tereddut ettım ole cok içmiorum ama haftada 2 falan içiordum bazen 3 oluo yanı ..katkı maddesı falan aklıma geldı sonra zarar werırmı acaba dıye..dogru dıosun ben bırakıım barı:çok üzgünüm:cok ta sewmiştım ama neyse....

umarım bekler senin bebişinde
bana hiç pH ölçümü yapılmadı
neden yapıyorlar kıvılcım bunu?
enfeksiyon riski için mi?

Benim her randevumda yapiyor doktorum. Cok sinir birsey ama gerekli oldugunu saniyorum. Bebek dogarken, enfeksiyon riskine karsi korumak icin yapiliyor diye biliyorum. Birde degerler yüksek olunca, enfeksiyon tanisi kesin konulabiliyor...

Meltem :)

KIZLAR BEN CIKIYORUM KARDEŞıMı AÖZLERıNDEN RAHATSIZLANMIŞ DR GÖTÜRDÜLER DÖNÜŞTE BENı ALACAKLAR HAZIRLNIYIM BıDE KUAFÖRE UGRAMAK ıSTıYORUM BAKALIM. ÖPTÜM SıZLERı BEBıŞLERııı...

BU ARADA KIZLAR SÜPERLTO 50TıRıLYON OLMUŞ OYNAYIN KIZLAR BELKı BıZE CIKAR...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Geçmiş olsun cnm,KEŞKE ÇIKSA YAAAAA İLAÇ GİBİ OLUR,HEPSİ ÇIKMASADA OLUR BİRAZ KOKLATSIN YETERdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşalar bir havuç konusu geçmiş sanıyorum ben son 20gün öncesine kadar inanlılmaz çok tüketiyordum havucu sürekli canım havuç yemek istiyordu ama şeker olayı çıkınca dr ilk olarak havucu ve pirinçi yasakladı bana... şekeri yüksek çıkan arkadaşlar havuç tüketirken dikkatli olsunlar fazlası zararlı olabiliyor... şimdi de canım çok istiyor ama 1 tane bile yemem yasak maalesef...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİNE. KENDİNE İYİ BAK BEBİŞİNİDEa.s.

kızlar biz oğluşumla yatacağız biraz hepinizi öpüyoruz... kendinize ve mayıs çiçeklerine iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…