2009 Mayıs Anneleri

Bengicim,kıvılcımcım, güle güle kızlar yine bekleriz:CüvCüv:

cıkanlara gule gule ii bakın bebişlere..a.s.
kızlar bızde kacıoz oglusla...oglum hadı anne yatalım artık bak ben yoruldum dıo...kaydirigubbakcemile
cok oturunca popomun ordakı kemık agrıo sızdede oluomu....:çok üzgünüm:
bıraz uzanayımda gecer bırazdan...gelırım sonra belkı gene .gıremezsemde ıı bakın kendınıze bebişlerınıze....:CüvCüv:
:lepi:

Güle güle cnm,dinlenin ana oğul

bende bebek odamız iiçin halı ve perde araştırıym internette kızlar biraz...

özellikle halı konusunda çok kararsızım:uhm:

Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:

Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.

bitanem çok geçmiş olsun sibelcim bol bol dinlen kendine iyi bak bende öpüyoruö tatlım seni ve bebişiniŞeniz

Evet benim de kemigim agriyo fazla oturunca. Hatta dun bilgisayar basinda biraz fazla oturmusum butun aksam yattim. yarim saatten fazla oturmayin bir kalkin gezin tekrar oturun diyolar ama calisirken unutuyorum...

sibelcim geçmiş olsun...dikkat et kendine ve miniğimizea.s.

Canlarım merhaba iyi diilekleriniz için sağolun fazla duramıycam mide bulantım geçmedi bikere geldi gitmiyor kendinize iyi bakın biraz toparlanayım gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…