cıkanlara gule gule ii bakın bebişlere..a.s.
kızlar bızde kacıoz oglusla...oglum hadı anne yatalım artık bak ben yoruldum dıo...kaydirigubbakcemile
cok oturunca popomun ordakı kemık agrıo sızdede oluomu....:çok üzgünüm:
bıraz uzanayımda gecer bırazdan...gelırım sonra belkı gene .gıremezsemde ıı bakın kendınıze bebişlerınıze....:CüvCüv:
:lepi:
ohoooo herkesler kaçtı gitti, kalanlar zaten konuşmuyo. napıcaz şimdi
Kızlar bende yemek yicem şimdi,hade görüşürüsss
Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:
Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.
cıkanlara gule gule ii bakın bebişlere..a.s.
kızlar bızde kacıoz oglusla...oglum hadı anne yatalım artık bak ben yoruldum dıo...kaydirigubbakcemile
cok oturunca popomun ordakı kemık agrıo sızdede oluomu....:çok üzgünüm:
bıraz uzanayımda gecer bırazdan...gelırım sonra belkı gene .gıremezsemde ıı bakın kendınıze bebişlerınıze....:CüvCüv:
:lepi:
Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:
Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?