ay ıkızlar ya bir tyanıdğım var hamşle kalmıştı aşılama ile bebeğini 3 aylıkken katbetti.tam tüp bebeğe başlıcaklardı hamile kaldı o kadar sevindiki anlatamam size.az önce kontrolde o bebeğinide kaybetmiş çok içim acıdıya.. alllahım hepimizin bebeklerini korusun yarabbim..
saol banucum gerçekten bend eçok üzüldüm arıyamıyorum bile ya kız ağlamaktan mahvolmuş durumda zaten..
canım Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah zor bir durum inşallah tekrar hamile kalır ve sağlıcakla bebişini kucağına alır
cerencim merhaba tatlım nasılsın sıkma canını hamiş hamiş yemek mi hazırlayacaksın gerçekten zor oluyor artık misafir ağırlamak onlarında biraz anlaması lazım
Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:
Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.
ya aslında bende onun için kızdım biraz. bunu kendinin düşünmesi lazım,karım 7 aylık hamile, yormayım onu diye. ama bide surat yapıyo! gerçi kendisi de bana çok yardımcı olur,isteklerimi yerine getirmeye çalışır elinden geldiğince. ondan üzüldüm. benden bişey istedi, ben yapmadım diyebenneyaptımki
ay ıkızlar ya bir tyanıdğım var hamşle kalmıştı aşılama ile bebeğini 3 aylıkken katbetti.tam tüp bebeğe başlıcaklardı hamile kaldı o kadar sevindiki anlatamam size.az önce kontrolde o bebeğinide kaybetmiş çok içim acıdıya.. alllahım hepimizin bebeklerini korusun yarabbim..
tülaycım akrabanız için üzüldüm. çok şükür ki bizim mayıs annelerinden kimsenin başına gelmedi böyle bişey. bundan sonra olsa da erken doğum olur. onda da inşallah Allah'ım yardımcı olur!
bende okuldan geldim biraz önce. kociş bana küs galibabenneyaptımki akşam maç varmış,bizde de d-smart var. aradı beni, bi arkadaşını çağıracağını söyledi,tamam gelsin dedim. onun eşi de yanında değil,doğum yaptı da,annesine gitti başka şehire. yemeğe de çağıralım dedi. bende yok dedim,yapamam uğraşamam. bozuldu galiba. sonra mesaj attım çağır tamam diye. eve geldim sordum,çağırmamış. surat da 5 karış-tatlicadiarzu- haksızlık mı ettim acaba kocişe???:çok üzgünüm:
kızlar herkese iyi akşamlar ben biraz topalrlanayım çıkacağım kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm kocaman güzel annişlerrrrr
bende senın gıbı kıyımsızım kocama karsı basta yok dıyorum sonra kıyamayıp tamam dıyorum sende takma kafanı onların bızı anlaması lazım sınırı gecınce hak verır sanakaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun tatlım yaa..üzüldüm şimdi bende..benim de ilk aylarda düşük riskim vardı, korkusu bile çok kötü ki, allah kimsenin başına vermesin..
inşallah bir daha ki seferde sağ salim alır bebişini kucağına
boş ver tatlım üzme kendini..küsüşmüşseniz de, barışması tatlı oluryerimseniben
iyi akşamlar şekerrrr..
karnındaki prensese iyi bak, evdekini de çok çok öpppŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?