Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:
Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.
ay ıkızlar ya bir tyanıdğım var hamşle kalmıştı aşılama ile bebeğini 3 aylıkken katbetti.tam tüp bebeğe başlıcaklardı hamile kaldı o kadar sevindiki anlatamam size.az önce kontrolde o bebeğinide kaybetmiş çok içim acıdıya.. alllahım hepimizin bebeklerini korusun yarabbim..
Valla kuluckadayim sanki, sürekli yatar halde canim:) Arada bir böyle kaytariyorum iste...
aynen canım ne cimcime bir görsen ablası tam yemelik çok bilmiş sıcak sevgi dolu düşünceli bir çocuk tatlım kızım maşallah:))))
dün ben misafirlere birşeyler ikram ederken bana yardım ediyor hiç yanlız bırakmıyorŞeniz
Kızlar doktordan yeni geldim antibiyotik verdi.Dinlenicem bol bol c vitamini alıcakmışım.Ateşim var biraz her saat başı ölçücem böyle işte.Kendimi çok halsiz hissediyorum.:a015:
Saolasınız geçmiş olsun dilekleriniz için salgın varmış valla sizde çok dikkatli olun kızlar.Geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir.Ben çıkıyorum biraz yatayım.Kendinize iyi bakın öpüldünüz.
ay ıkızlar ya bir tyanıdğım var hamşle kalmıştı aşılama ile bebeğini 3 aylıkken katbetti.tam tüp bebeğe başlıcaklardı hamile kaldı o kadar sevindiki anlatamam size.az önce kontrolde o bebeğinide kaybetmiş çok içim acıdıya.. alllahım hepimizin bebeklerini korusun yarabbim..
ya bende sütümü içiyorum ama içine neskafe attım-tatlicadiarzu- napim tek başına içemiyorum şu mereti:1no2: taze süt aldım sütlaç yapmak için,kaynatınca canım çekti koydum bir bardak. sizlere de afiyyet olsun kızlaaarrcokacimcoook
ya bende sütümü içiyorum ama içine neskafe attım-tatlicadiarzu- napim tek başına içemiyorum şu mereti:1no2: taze süt aldım sütlaç yapmak için,kaynatınca canım çekti koydum bir bardak. sizlere de afiyyet olsun kızlaaarrcokacimcoook
Kızlar ben geldim şimdi aşkımı bekliyorum yemekte yapmadım malum bütün gün dışardaydım ama canım cok fastfood birşeyler istedi götürür heralde babamız hemen yiyip geliriz.:dance:
Gelelim BORA ma kilosu 1850 olmuş teyzeleri ve normal doğum pozisyonunu almış başı aşagıdaydı yani bundan sonra dönmesi mümkün değilmiş.Çatı kontrolu için 36.haftada yapıcağını söyledi bilginiz olsun.Kasık ağrıları cok normalmiş adet sancısına benzer gidip gelen sancılar bundan sonra olabilirmiş sizde endişelenmeyin.:teytey:
Kızlar gögüs kremi şu zamanda vermediği söyledi kullanmanın hiçbir faydası olmaz hemen doğumdan sonra başlıycaz dedi ve ismini ilk defa duyduğum bir krem söyledi.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
oh maşallah oğluşuna gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu evet bana da arkadaşım söyledi 36 da oluyormuş çok da acı vermiyormuş sıkmamalıymışız kendimizi
Kızlar ben geldim şimdi aşkımı bekliyorum yemekte yapmadım malum bütün gün dışardaydım ama canım cok fastfood birşeyler istedi götürür heralde babamız hemen yiyip geliriz.:dance:
Gelelim BORA ma kilosu 1850 olmuş teyzeleri ve normal doğum pozisyonunu almış başı aşagıdaydı yani bundan sonra dönmesi mümkün değilmiş.Çatı kontrolu için 36.haftada yapıcağını söyledi bilginiz olsun.Kasık ağrıları cok normalmiş adet sancısına benzer gidip gelen sancılar bundan sonra olabilirmiş sizde endişelenmeyin.:teytey:
Kızlar gögüs kremi şu zamanda vermediği söyledi kullanmanın hiçbir faydası olmaz hemen doğumdan sonra başlıycaz dedi ve ismini ilk defa duyduğum bir krem söyledi.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
hadi gözün aydın canım maşallah oğluşuna.[/QUOTE
teşekkür ederim arkadasım hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler inşallah
hadi gözün aydın canım maşallah oğluşuna.[/QUOTE
teşekkür ederim arkadasım hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler inşallah
incvihancım çatı kontrolu dediğin ne?
gözün aydın canım. maşallah oğluşuna! :) kremin adını hatırlıyormusun? bende 30lu haftalarda başlamak gerek diye duymuştum.[/QUOTE
sağol cerencim valla bende geldiğimden beri kendime kızıyorum adını yazmadım diye ama yarın msj atıp sorucam tekrardan heber veririm canım ama erken kullanılmaz dedi
oy maşallah oğluşuna canım gözün aydın
kızlar ben dalinin yumuşatıcısını bulamadım ya:çok üzgünüm: çamaşır suynu buldum ama yumuşatıcısını nereye baktıysam yok bide omonun bebekler için olan deterjanı var o nasıldır biliyormusunuz yoksa hacışakirin granüllü olanı var omu daha iyidir sizler ne yaptınız
amin canım bende baştan bulamamıştım dalini ama carrefourdan aldım bakmadıysan bi bak canım
rahim ağzı kontrolu arkadasım normal doğuma uygunmu diye bakılıyormuş ama bana doktorum bana normal doğumdan kaçısın yok ama yinede bi bakalım dedi.Sanırım cok az kişinin problem olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?