2009 Mayıs Anneleri

SIBIKO gecmiş olsun canım..aman dıkkat etkendıne bol bol c vıtamını iç emi....taze taze..iii bak kuzuna.

Ben geldimmmm. Uleyn sabah bıraktığım yerden 20 sayfa gitmişsiniz. Ne çenesi düşük karılar oldunuz bakim :) Okuyamadım geçmişi. Çünkü kayınvalidemlerdeyim ve şu anda bilgisayarın olduğu oda buzzzz :1no2:

Bugün sabahtan ofise gittim. Seher'imi gördüm hasret giderdim. Sonra ona biraz yardım ettim. Patronla hesaplaştım. Hakkımızı helal ettik, vedalaştım ve kayınvalideme geldim. Eşim akşam burdan alıcak beni. Size de bi bakınayım dedim...

Birso'yla ilgili başlık açıldığı iyi olmuş. Daha sıkı takip ederiz böylece. En son 1 gibi konuştum. Gerçi size de yazmış. Durum aynı. Allah yardımcısı olsun bacımın. Allah'ın izniyle sağ salim, sağlıkla bu günleri de atlatıcak. Oğluşlarını kucağına alınca hepsini unutucak inşallah :Saruboceq:

Son mesaja bakılırsa sibikom hastaymış. Geçmiş olsun bacım. Aman dikkat et kendine ve kuzuma a.s.

Benden böle bacılar. Dediğim gibi oda buzzzz delikafadulden Salona gideyim üşütmeden. Akşam eve erken geçersek girerim yine. Öptüm sizi ve kuzuları kocaman a.s. a.s. a.s.

biz de uyuduk uyandık oğluşumla oratalık sessizleşmiş sütümüzü içtik birazdan da yemek yiyeceğiz

tekrar geçmiş olsun canım hadi yat bakalım bol bol dinlen, ilaç takviyesiyle de en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

hay allahım. çok geçmiş olsun arkadaşına. ne kadar zor. ben de böyle şeyler duyuyorum etrafımda kahroluyorum. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın die dua ediyorum. o kadar zor bi şey ki bu. hiç sahip olamamak da, sahip olup kaybetmek de çok zor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin inşallah. hiçkimse, dünyanın en kötü insanı bile haketmiyor böyle bir şeyi. kızlar biz hamile kadınlar olarak dua edelim, allah her isteyene nasip etsin bizim yaşadıklarımızı. ve kendimiz için de şükredelim. biz çoook şanslıyız...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya bende sütümü içiyorum ama içine neskafe attım-tatlicadiarzu- napim tek başına içemiyorum şu mereti:1no2: taze süt aldım sütlaç yapmak için,kaynatınca canım çekti koydum bir bardak. sizlere de afiyyet olsun kızlaaarrcokacimcoook

Valla kuluckadayim sanki, sürekli yatar halde canim:) Arada bir böyle kaytariyorum iste...

:))) olsun cnm en güzeli keyfine bak..bende öyle pek gezmemeye calısıyorum.sonra ararız bu günleri:)

ayy maşallah cnm ... yerim onu ben.çok hayırlı evlat annesi allah kötülüklerden korusun onu ve duru nu cnm..

gecmiş olsun tatlım..bol bol dinlen dikat et kendine

ayy allah sabır versin çok üzüldüm.. (

afiyet olsun sekerrr...

ımmm canım çekti valla ben de biraz türk kahvesiyle pişmiş süte bayılırım. kalksam da yapsam mı ki??cokacimcoook

Kızlar ben geldim şimdi aşkımı bekliyorum yemekte yapmadım malum bütün gün dışardaydım ama canım cok fastfood birşeyler istedi götürür heralde babamız hemen yiyip geliriz.:dance:

Gelelim BORA ma kilosu 1850 olmuş teyzeleri ve normal doğum pozisyonunu almış başı aşagıdaydı yani bundan sonra dönmesi mümkün değilmiş.Çatı kontrolu için 36.haftada yapıcağını söyledi bilginiz olsun.Kasık ağrıları cok normalmiş adet sancısına benzer gidip gelen sancılar bundan sonra olabilirmiş sizde endişelenmeyin.:teytey:

Kızlar gögüs kremi şu zamanda vermediği söyledi kullanmanın hiçbir faydası olmaz hemen doğumdan sonra başlıycaz dedi ve ismini ilk defa duyduğum bir krem söyledi.Şimdilik aklıma gelenler bunlar

sibelcim geçmiş olsun canım bol bol dinlen
tülaycım ya arkadaşın için çok üzüldüm Allah kimseye böyle acılar vermesin

oh maşallah oğluşuna gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu evet bana da arkadaşım söyledi 36 da oluyormuş çok da acı vermiyormuş sıkmamalıymışız kendimizi

oh maşallah oğluşuna gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu evet bana da arkadaşım söyledi 36 da oluyormuş çok da acı vermiyormuş sıkmamalıymışız kendimizi

sağol canım evet sanırım tek önemli noktası kendini sıkmamak napalım dayanıcak artık bunlara

hadi gözün aydın canım maşallah oğluşuna.

gözün aydın canım. maşallah oğluşuna! :) kremin adını hatırlıyormusun? bende 30lu haftalarda başlamak gerek diye duymuştum.

oy maşallah oğluşuna canım gözün aydın

kızlar ben dalinin yumuşatıcısını bulamadım ya:çok üzgünüm: çamaşır suynu buldum ama yumuşatıcısını nereye baktıysam yok bide omonun bebekler için olan deterjanı var o nasıldır biliyormusunuz yoksa hacışakirin granüllü olanı var omu daha iyidir sizler ne yaptınız

iyi aksamlar arkadaslara.s.
biraz önce dr dan geldik hersay yolunda cok şükür bebegim 1,600gr olmusyalnız boyunu söylemedi boyunun nasıl hesaplandıgını bilen varmı acaba aranızdaaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…