2009 Mayıs Anneleri

Kızlar nasılsınız?yemek yedik şimdi,anneanneyle oturuyoruz,kocişte nöbetçi,bu arada anem geldiğinden beri babam evde tek kalıyordu,bu aksam sürpriz yapıp bilet almış,oda yarın sabah burda:dance::dance:

Canım bu dönemlede kocişlerde bizim gibi hamile,aslında ikinizinde bir suçu yok bence,arada böyle durumları yaşıyoruz maalesef:sm_confused:

Ohh yiyin bacım bazen bende yiyiyorum fastfood sadece alışkanlık haline getirmeyelim yeter,Tosununa maşallah cnm

Tülaycım yazdıklarını okuyunca içim cız etti,Rabbim hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın inş:Saruboceq:

Sibelcim geçmiş olsun cnm

ıncihancım afiyet olsun cnma.s.

iyi aksamlar arkadaslara.s.
biraz önce dr dan geldik hersay yolunda cok şükür bebegim 1,600gr olmusyalnız boyunu söylemedi boyunun nasıl hesaplandıgını bilen varmı acaba aranızdaaCADIARZU
Maşallah cnm,boy uzunlugu= (FL*7)

Maşallah cnm,boy uzunlugu= (FL*7)
[/QUO

bebegin resminde sadece +fl die bişey var ondada 5,90 cm yazıo ondanda ben bişey anlayamadım fisfisfis

iyi aksamlar arkadaslara.s.
biraz önce dr dan geldik hersay yolunda cok şükür bebegim 1,600gr olmusyalnız boyunu söylemedi boyunun nasıl hesaplandıgını bilen varmı acaba aranızdaaCADIARZU

canım gözünaydın maşallah büyüyor bebişlerimiz acaba benim kızım kaç kilo oldu çok merakediyorum büyük güne az kaldı

KIızlar karnıma ara ara ağrı giriyor,sanırım bebişin yeri genişliyor,sizdede böyle ağrılar varmı?

Şirine maşallah bebeğine :)
yeni annecim bende de oluyor öyle ağrılar sanırım normal

iyi akşamalr kimsecikler yok bu akşamda aşkı memnu gecesimi kızlar bugün yine bay kaynatmışız valla oku oku bitmedi geçmiş ben bugün işte değildim hastaneye gitik babası ile bizim bıcırığı görmeye bizim hatun ay şeklinde duruyor teyzeleri kafası sol kasık tarafımda popo gönbekte ayaklar sağ göğüs altımda şekli bölemiş merak edip duruyordum ya öle elini yüzünü göremedim doktor teyzesi biraz iri bir bebek dedi bizim kuzu 31+6 da tam 2 kilo olmuş, boyumuzda 42 cm ee babamız iri bende pek küçük sayılmam bakalım, 10 gün sonra yine çağırdı

asıl konu şeker olayı şekerim toklukda açlık ta normal çıktı hatta gerçek şeker hastası olabilirmiyim diye h1ac diye bir test istedi doktor oda normal çıktı allaha şükür ama yinede dikkat edicem çünkü şeker yüksek giderse bebek olduğundan daha iri olurmuş ama bu şekilde gidersen dedi sakınca yok yani arada kaçamak olabilir ama yinede dikkat edicem,

çatı muayenesi yapılmadı sanırm bir kaç hafta sona yapacaak ona göre normal doğurup doğuramaycağımız oluşcak galiba tabi bebek 4 kilo yada üstü olursa normal zor dedi doktıorumuz idrar testi oldum kızlar enfeksiyon geçmiş fakat bu seferde az kum çıktı doktor ilaç vermedi az dedi çünkü bol su iç dedi bu haftada sık rastlanan bir şeymiş bu kum olayı

başka başka böle işte birseni takip ettim sanırım durum aynı allah yardımcısı olsun inş herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

öpüyorum şeker anneler hepinizi kuzucuklarıda iyi geceler biz yatıyoruz çok yorulduk bıdıkla bugün

Maşallah topişine cnm,büyümüş annesiiiiii:ecrin_bebek:şekerinin normal çıktığına sevindim cnm,bendede şeker çıkmadı ama bende ham şekeri kullanmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca

KIZLAR TUTKUNU MERAK ETTıM BUGÜN FAZLA GıRMEDı MıDEM BULANIO YAZMIS EN SON MERAK ETTıM VALLA ıNŞ. GEÇMıŞTıR..

YAZ TUTKUN YAAAAA....sırnaşık şey

:)dogru gece kusu dımı....nobet sende mimaresra yok galıba bugun...
bende sole bı bakıım deım..tutkun gunduzden burdaydı canım ya en son gormedım ama ben aksamustu 3gıbı falan cıktım forumdan...bız ıyıyız teyzoşu sız nasılsınız bakalım...

canımcım bende kacıorum yahu mıdem kazınıo cokacimcoookcokacimcoookya artık daha cok acıkmaya basladım benım tosun buyudukce daha cok yemek ıstıo heralde....CADIARZU
sut falan içeyim barı sonrada yatalım babamızın dızısı bıttı sanırsam bırazdan baslar yatalım demeyekaydirigubbakcemile,o solenen lkadar ben karnımın doyurayım barıa.s
burda olanlar ıı geceler...fıstıkım sende fazla takılma yat dınlensın ebbiş dicem ama sen 12den asagı yatmazsın oda en iisi demi...cok yorma mayıs kuzusunu annesi...kaydirigubbakcemile5
optuk senı KNK ıı geceler dadlum:CüvCüv::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…