Canım bu dönemlede kocişlerde bizim gibi hamile,aslında ikinizinde bir suçu yok bence,arada böyle durumları yaşıyoruz maalesef:sm_confused:tülaycım akrabanız için üzüldüm. çok şükür ki bizim mayıs annelerinden kimsenin başına gelmedi böyle bişey. bundan sonra olsa da erken doğum olur. onda da inşallah Allah'ım yardımcı olur!
bende okuldan geldim biraz önce. kociş bana küs galibabenneyaptımki akşam maç varmış,bizde de d-smart var. aradı beni, bi arkadaşını çağıracağını söyledi,tamam gelsin dedim. onun eşi de yanında değil,doğum yaptı da,annesine gitti başka şehire. yemeğe de çağıralım dedi. bende yok dedim,yapamam uğraşamam. bozuldu galiba. sonra mesaj attım çağır tamam diye. eve geldim sordum,çağırmamış. surat da 5 karış-tatlicadiarzu- haksızlık mı ettim acaba kocişe???:çok üzgünüm:
Ohh yiyin bacım bazen bende yiyiyorum fastfood sadece alışkanlık haline getirmeyelim yeter,Tosununa maşallah cnmKızlar ben geldim şimdi aşkımı bekliyorum yemekte yapmadım malum bütün gün dışardaydım ama canım cok fastfood birşeyler istedi götürür heralde babamız hemen yiyip geliriz.:dance:
Gelelim BORA ma kilosu 1850 olmuş teyzeleri ve normal doğum pozisyonunu almış başı aşagıdaydı yani bundan sonra dönmesi mümkün değilmiş.Çatı kontrolu için 36.haftada yapıcağını söyledi bilginiz olsun.Kasık ağrıları cok normalmiş adet sancısına benzer gidip gelen sancılar bundan sonra olabilirmiş sizde endişelenmeyin.:teytey:
Kızlar gögüs kremi şu zamanda vermediği söyledi kullanmanın hiçbir faydası olmaz hemen doğumdan sonra başlıycaz dedi ve ismini ilk defa duyduğum bir krem söyledi.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Maşallah cnm,boy uzunlugu= (FL*7)iyi aksamlar arkadaslara.s.
biraz önce dr dan geldik hersay yolunda cok şükür bebegim 1,600gr olmusyalnız boyunu söylemedi boyunun nasıl hesaplandıgını bilen varmı acaba aranızdaaCADIARZU
iyi aksamlar arkadaslara.s.
biraz önce dr dan geldik hersay yolunda cok şükür bebegim 1,600gr olmusyalnız boyunu söylemedi boyunun nasıl hesaplandıgını bilen varmı acaba aranızdaaCADIARZU
gözün aydın canım. maşallah oğluşuna! :) kremin adını hatırlıyormusun? bende 30lu haftalarda başlamak gerek diye duymuştum.[/QUOTE
sağol cerencim valla bende geldiğimden beri kendime kızıyorum adını yazmadım diye ama yarın msj atıp sorucam tekrardan heber veririm canım ama erken kullanılmaz dedi
amin canım bende baştan bulamamıştım dalini ama carrefourdan aldım bakmadıysan bi bak canım
canım oraya eşim baktı ama yok dedi,ehh erkeklere bir iş söyle arkasından sen Çok üzgünüm çoook o şartmı başka bişey al diyor bende çok önemli dedimkaydirigubbakcemile3 neyse hafta sonu ben bakarım artık sağol deterjan ne aldınız peki kızlar
Maşallah cnm,boy uzunlugu= (FL*7)
[/QUO
bebegin resminde sadece +fl die bişey var ondada 5,90 cm yazıo ondanda ben bişey anlayamadım fisfisfis
ben hacışakir granül ve yumoş baby yumuşatıcı aldım. daha kullanmadım ama.
şirinecim boyu 5.90 x 7 =41.3cm yapar.
KIızlar karnıma ara ara ağrı giriyor,sanırım bebişin yeri genişliyor,sizdede böyle ağrılar varmı?
canım bazen banada oluyor,büyüdükleri için artık sığamıyorlar
Şirine maşallah bebeğine :)
yeni annecim bende de oluyor öyle ağrılar sanırım normal
iyi akşamalr kimsecikler yok bu akşamda aşkı memnu gecesimi kızlar bugün yine bay kaynatmışız valla oku oku bitmedi geçmiş ben bugün işte değildim hastaneye gitik babası ile bizim bıcırığı görmeye bizim hatun ay şeklinde duruyor teyzeleri kafası sol kasık tarafımda popo gönbekte ayaklar sağ göğüs altımda şekli bölemiş merak edip duruyordum ya öle elini yüzünü göremedim doktor teyzesi biraz iri bir bebek dedi bizim kuzu 31+6 da tam 2 kilo olmuş, boyumuzda 42 cm ee babamız iri bende pek küçük sayılmam bakalım, 10 gün sonra yine çağırdı
asıl konu şeker olayı şekerim toklukda açlık ta normal çıktı hatta gerçek şeker hastası olabilirmiyim diye h1ac diye bir test istedi doktor oda normal çıktı allaha şükür ama yinede dikkat edicem çünkü şeker yüksek giderse bebek olduğundan daha iri olurmuş ama bu şekilde gidersen dedi sakınca yok yani arada kaçamak olabilir ama yinede dikkat edicem,
çatı muayenesi yapılmadı sanırm bir kaç hafta sona yapacaak ona göre normal doğurup doğuramaycağımız oluşcak galiba tabi bebek 4 kilo yada üstü olursa normal zor dedi doktıorumuz idrar testi oldum kızlar enfeksiyon geçmiş fakat bu seferde az kum çıktı doktor ilaç vermedi az dedi çünkü bol su iç dedi bu haftada sık rastlanan bir şeymiş bu kum olayı
başka başka böle işte birseni takip ettim sanırım durum aynı allah yardımcısı olsun inş herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
öpüyorum şeker anneler hepinizi kuzucuklarıda iyi geceler biz yatıyoruz çok yorulduk bıdıkla bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?