Bu gün sabah kustum biliyorsunuz ondan sonra mide bulantım bitmedi tüm gün öğleden sonrada bi posta kustum hala bulanıyor tansiyonum da oynadı tabi şimdi başımda çatlıyor.Dün gece sonuçlarımı netten bir ürolağa sormuştum Sema hastanesi doktoruymuş en kısa zamanda ürolağa gitmemi böbrek ultrasonu çektirmemi ve gerekirse böbreğe katater takılmasının iyi olacağını yazmış bende pazartesiye randevu almıştım.Bu ne ya şimdi bi bu eksikti
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm( dün eve geldim duş aldım sonra aniden misafirlerimiz geldi yine neyse gece acayip bulantım karın ağrım oldu sürekli çıkardım kötü bir gece geçirdim
Günaydın canım geçmiş olsun,ne çok misafir geliyor size ay bide çalışıyosun yazık ya nekadar anlayışsızlar,valla ben akşam eve gidip mutfağa girmeye üşeniyorum,halim olmuyor,bide misafir gelicek hizmet edicem:1shok: yok vallahi kimseyi istemem gelen haftasonu gelsin
canım bende dün ayaklarımı uzattım dinleniyorum annem aradı ortak tanıdığımız bir aile iki haftadır bize gelmek istiyormuş annemde hep bahane uydurmuş ama kızım müsaitsen ağırlayalım aradan çıksın dedi bende hayır diyemedim
sağol tatlım benim şimdi midem biraz daha iyi ama bütün gece uyuyamadım bulantıdan karın ağrısından şimdi onun yorgunluğu var üzerimde
Allahtan bugün cuma yarın erken kalkmak yok yatar uyursun iyice dinlenirsin canım
günaydin hayirli cumalar kizlar a.s.
ilgincim,tutkuncum geçmiş olsun kizlar a.s. dün gece geçmişi okudum ama bişi yazamadim..gene hastalarimiz cogalmiş..hepinize gecmis olsun kizlar a.s.
canım çok sağol valla bulantılar geri geldi bende anlamadım sanada hayırlı cumalar nasılsın fsıtığıma.s.
Kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnhihoyyyt kimsecikler yok herkes uyuyor galiba
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm( dün eve geldim duş aldım sonra aniden misafirlerimiz geldi yine neyse gece acayip bulantım karın ağrım oldu sürekli çıkardım kötü bir gece geçirdim
günaydın bacılarım
bugun haftanın son gunu dıye herkez mutlu mesut ben gıbı:)
arada mıgde bulantısı oluyo bende sızdede oluyomu?bıde bebek okadar hareketlıkı hamılelıgım boyunca hiç böle delı gıbı hareket etmemıstı sureklı kasıklarımda bıde asagıya dogru baskı yapıyo tabı wcden cıkamıyorum halıyle son gıttıgımde doktora wcye bukadar sık gıtmek erken dogumu ısaret edermı dıye sormustum oda yok öle bısey demıstı ama bu kız mayısa kadar durmuyacak galıba buara korkum o
günaydin hayirli cumalar kizlar a.s.
ilgincim,tutkuncum geçmiş olsun kizlar a.s. dün gece geçmişi okudum ama bişi yazamadim..gene hastalarimiz cogalmiş..hepinize gecmis olsun kizlar a.s.
KIZLAR günaydın herkese herkes iyidir umarım.. ilgincim aynen beni bulantılarda başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?