2009 Mayıs Anneleri

Bu gün sabah kustum biliyorsunuz ondan sonra mide bulantım bitmedi tüm gün öğleden sonrada bi posta kustum hala bulanıyor tansiyonum da oynadı tabi şimdi başımda çatlıyor.Dün gece sonuçlarımı netten bir ürolağa sormuştum Sema hastanesi doktoruymuş en kısa zamanda ürolağa gitmemi böbrek ultrasonu çektirmemi ve gerekirse böbreğe katater takılmasının iyi olacağını yazmış bende pazartesiye randevu almıştım.Bu ne ya şimdi bi bu eksikti

Ay canım onerden çıktı şimdi,ama pazartesi git mutlaka için rahat eder ama bazı değerler hamilelikte yüksek çıkıyormuş sen hamile olduğu yazmışmıydın çünkü işyerinde bizimde testler yapıldı benim kolestrol falan almış başını gitmiş, normal değer 100 ise benimkisi 1000 falandı yani düşün sonra dr.sordum hamilelikten dedi seninde öyle olabilir canım sonuç bütün dengemiz değişti hemen canını sıkma

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm ( dün eve geldim duş aldım sonra aniden misafirlerimiz geldi yine neyse gece acayip bulantım karın ağrım oldu sürekli çıkardım kötü bir gece geçirdim

Günaydın canım geçmiş olsun,ne çok misafir geliyor size ay bide çalışıyosun yazık ya nekadar anlayışsızlar,valla ben akşam eve gidip mutfağa girmeye üşeniyorum,halim olmuyor,bide misafir gelicek hizmet edicem:1shok: yok vallahi kimseyi istemem gelen haftasonu gelsin

canım bende dün ayaklarımı uzattım dinleniyorum annem aradı ortak tanıdığımız bir aile iki haftadır bize gelmek istiyormuş annemde hep bahane uydurmuş ama kızım müsaitsen ağırlayalım aradan çıksın dedi bende hayır diyemedim
sağol tatlım benim şimdi midem biraz daha iyi ama bütün gece uyuyamadım bulantıdan karın ağrısından şimdi onun yorgunluğu var üzerimde

Allahtan bugün cuma yarın erken kalkmak yok yatar uyursun iyice dinlenirsin canım

günaydın bacılarım
bugun haftanın son gunu dıye herkez mutlu mesut ben gıbı:)

arada mıgde bulantısı oluyo bende sızdede oluyomu?bıde bebek okadar hareketlıkı hamılelıgım boyunca hiç böle delı gıbı hareket etmemıstı sureklı kasıklarımda bıde asagıya dogru baskı yapıyo tabı wcden cıkamıyorum halıyle son gıttıgımde doktora wcye bukadar sık gıtmek erken dogumu ısaret edermı dıye sormustum oda yok öle bısey demıstı ama bu kız mayısa kadar durmuyacak galıba buara korkum o

günaydin hayirli cumalar kizlar a.s.

ilgincim,tutkuncum geçmiş olsun kizlar a.s. dün gece geçmişi okudum ama bişi yazamadim..gene hastalarimiz cogalmiş..hepinize gecmis olsun kizlar a.s.

kıslar varya ben dünden beri arada sanki oğlanın kafayı hissediyorum artık vuruyo aşağıya doğru kanala girecek mi acaba yoksa erkenmi hangi haftada girer ki bilen varmı.ben mayısa kalmayabilirim biliyosunuz

bedefcim yaniliyorsundur belki..gerçi kanala ne zaman girer bilmiyorum :) ama lütfen erken dogumu düşünme..inşaAllah vaktinde gelecek tüm kuzular

ilgincim,tutkuncum geçmiş olsun kizlar a.s. dün gece geçmişi okudum ama bişi yazamadim..gene hastalarimiz cogalmiş..hepinize gecmis olsun kizlar a.s.

canım çok sağol valla bulantılar geri geldi bende anlamadım sanada hayırlı cumalar nasılsın fsıtığıma.s.

canım çok sağol valla bulantılar geri geldi bende anlamadım sanada hayırlı cumalar nasılsın fsıtığıma.s.

canim ya..son 3 ay ilk 3 aya benzermiş..inşaAllah bunlarda gececek canim benim..hem bu sefer gectiginde bebiş kucaginda olcak ac kalmamaya caliş,hafif şeyler yemeye caliş..cikarmamak için elinden geleni yap canim..cikarmak bişey degilde yorgunlugu cok zor oluyordur tahminim..

iyiyim canim cok sukur..gün doldurmaya calişiyoruz işte :)

incihan Canım maşallah Bora'na. Ohhh doğum pozisyonunu da almış. Bu günlere geldiğimize inanamıyorum ya hihoyyyt

Göğüs kremini bende bu hafta alıp başlamayı düşünüyodum ya Mustela'ya yada Lashinol'e :uhm:

semra84 Canım teyzem bebişi için Hacı Şakir'in granül olanını almış bu sefer. Ama eğer 90 derecede yıkamazsan makinada ve çamaşırlarda kalıntı bırakıyor dedi. Eeee herşeyi de 90 derecede yıkamak mümkün değil. Hele biz şimdi cicileri ilk defa yıkayacağız. 30 derece yeterli... Ben Dalin'in deterjanını ve yumuşatıcısını aldım e-bebek'in mağazasından. Ama Carrefourlarda da var. Gördüm...

şirine_ hoşgeldin canım. Oh maşallah bebeişine. Kocaman olmuş yahu hihoyyyt Tahmini boyunu fl x 7 yapınca hesaplayabilirsin canım...

MARYLİN Canım maşallah Defne'me. İri olacak bu senenin bebekleri valla hep fisfisfis Ohhh şeker testide normal çıkmış çok şükür gözümüz aydın canım a.s.

Benim doktorda eğer bebek böyle gider ve 4 kilonun üstüne çıkarsa hele ki senin ilk doğumun hiç zorlamam sezaryen yaparım demişti...

Kum taştan daha iyi canım. En azından bol su ile kolayca atılabiliyor a.s.

tutkun09 Bacım dur hemen sıkma canını ya. Bi git bakalım doktora ne diyecek a.s.

bedef'cim bacım öyle düşünme. Bende başını, poposunu çok net hissediyorum. Yerleri daralıyor. Bazen öyle bir hareket ediyor ki beni sallıyor düşün yani. Daha erkendir heralde. Düşünme öyle a.s.

Kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnhihoyyyt kimsecikler yok herkes uyuyor galiba

Günaydın canım a.s.

Günaydın bacım. Sende benim gibisin valla maşallah misafirin hiç eksik olmuyor... Azcık dikkat et kendine a.s.

Canım günaydın. Valla benimki de öyle. Yarım saat oynadığını hissetmesem ana ne oldu diyorum. Öyle hareketli maşallah. Ama dediğin gibibu erken doğum habercisi değil dedi doktorum. Zaten 30 ve 32. haftalar en hareketli haftalarıymış. 32'den sonra yerleri iyice daralacağı için fazla hareket edemiyorlarmış... Bizde bugün tam 32+0 olduk. Bakalım bi değişiklik olacakmı?

Günaydın canım hayırlısı cumalar a.s.

Herkese günaydınlar bacılarım. Nabersiniz bakim? Ben şimdi demir hapımı içtim. Kahvaltı için yarım saatin geçmesini bekliyorum. Perde için gelip ölçüde aldılar. Hava da bozdu ya. Perdenin ucuna boncuk yapmak için gidip boncuk alacaktım. Perdecideki boncukları beğenmedik. Kayınvalidem biz yaparız kızım merak etme dedi. Hava açar inşallah :Saruboceq:

Birso'yla henüz konuşmadım. Onu da bir arayayım yazarım size onun başlığına...

pınarcım tülaycım günaydın kızlar nasılsınız
pınarcım defne hanımın odasının resimlerini bekliyoruz bitince güle güle büyüsün prenses içinde

tülaycım aynen bulantılarım fazla bu aralar

mutahhara günaydın canım.saolasın.zaten benim midem çok hassas olduğu için hamilelikte daha çok yaşadım bunu.ama bunada şükür diyorum.. az kaldı hepimizinde canım senle biz yakın gibiyiz sanki.benim 5 mayıs doğumum allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…