2009 Mayıs Anneleri

KIZLAR günaydın herkese herkes iyidir umarım.. ilgincim aynen beni bulantılarda başladı..

Günaydın Tülay'cım hoşgeldin canım. Geçmiş olsun ya. Yine son dönemde bniye başladı ki bu bulantılar? Ağır falan yemiyorsun dimi bacım?

günaydin pinarcim :) kolay gelsin boncuklar icin hadi bakalim merakla bekliyoruz defnenin odasini :)

Günaydın canım. Sağolasın bitanem a.s.

Nasılsın bakim?

Günaydın Banuşum. Sağolasın canım sen nasılsın? Nasıl bakayım Duru hanım?

Tamam bitanem tamamlansın hemen yollayacağım a.s.

ilginicim günaydınnnnn canım nasılsın?? pınarcımm sanada günaydınnnn neyse işlerini hallettin sanırım fazlada yorma kendini.. bende inşallah yarın ütüye başlıcam..

iyiyim pınarcım durumda iyi maşallah içimde kıpır kıpır :))))))))

tülaycım sağol hayatım sende iyisin bebişde iyi demi:)))))))))))))

yok pınarcımm ya ben genelde sebze meyve ağırlıklı beslenirim etide sırf bebişim için yiyorum oda genelde haşlama yada ızgara tarzı ama yine de bulanıyor midemm..ama allah daha beterinden saklasın..

herkese gunaydin,

benim de bu aralar bulantilarim artti. bebegin saci cikarken artarmis bir rivayete gore, digerine gore de bebek buyudugu icin mideye baski uyguluyormus az ve sık yemek lazimmis.
Hatta gecen gun yazmistim bende bayilma hissi filan da oldu bulantiyla birlikte... Bazen az yurudugumde oluyor, bazen olmuyor yürüdügümde.. Cozemedim.

ilginicim günaydınnnnn canım nasılsın?? pınarcımm sanada günaydınnnn neyse işlerini hallettin sanırım fazlada yorma kendini.. bende inşallah yarın ütüye başlıcam..

Günaydın canım. Asıl iş bundan sonra. Odanın temizlenmesi, kıyafetlerin yıkanması , ütülenmesi kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin bacım bize delikafadulden

Aman sende az az yap. Yorma kendini...

iyiyim pınarcım durumda iyi maşallah içimde kıpır kıpır :))))))))

tülaycım sağol hayatım sende iyisin bebişde iyi demi:)))))))))))))

Ohhh maşallah kuzularıma a.s.

yok pınarcımm ya ben genelde sebze meyve ağırlıklı beslenirim etide sırf bebişim için yiyorum oda genelde haşlama yada ızgara tarzı ama yine de bulanıyor midemm..ama allah daha beterinden saklasın..

Anladım canım. Dediğin gibi Allah beterinden saklasın ne diyelim bacım buna da şükür a.s.

Günaydın güzel mayıs anneleri ve bebişleri! a.s.
hastalanan arkadaşlarımız çok geçmiş olsun
Pınarcım bugün çok değişik rüya gördüm
eşimle otobüsteyiz, siz de bindiniz kocanla
bir şeyler konuşuyorsunuz bebek odasıyla ilgili, gülüyorsunuz
ben tam diyecektim pınarcım ben alsu kk'daki falan diye
iniyorsunuz otobüsten kaydirigubbakcemile2
öyle işte
hayırlısı olsun
bu arada kızlar gece hiç uyuyamıyorum, sabah dayak yemiş gibi kalktım, boynum belim ağrıyor kafamçokkarıştı
sizde de oluyormu

kızlar rüyamda birseni gördüm onunla birlikte ev yerleştiriyorduk allah hayırlara çıkarır inşallah..

hay Allah ya..az kaldi evet canim..biraz daha sabir ama genede inşaAllah biran önce gecer hepinizin bulantisi..

benimkide 11 mayis canim..gerçi sanmiyorum cadinin okadar kalacagini ama belli olmaz :)) doktorumun benim gibi riskli bir hastasi varmiş..32.haftadan itibaren bebegi beklemeye baslamişlar..kadin 41.haftada dogurmus :)) Rabbim saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah :)

Günaydın canım. Sağolasın bitanem a.s.

Nasılsın bakim?
.

iyiyim cok sukur canim..bir bir bir gün sayiyoruz işte :)) sen nasilsin? kendini cok yoruyorsun gibi geliyor burdan bakinca..ama inşaAllah dinlene dinlene yapiyorsundur..

Günaydın canım hoşgeldin. Bu sıralar genelde oluyor demek ki. Bencede bebek büyüdüğü için baskıdan dolayıdır diye düşünüyorum :uhm:

Günaydın canım hoşgeldin. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Bağırsaydın ya kız arkamdan kaydirigubbakcemile3

kızlar rüyamda birseni gördüm onunla birlikte ev yerleştiriyorduk allah hayırlara çıkarır inşallah..

Allah hayırlara çıkarsın bacım. Bu gece rüya gören görene. Birsen'in annesiyle konuştum. Başlığa yazdım. Uyuyormuş. Sabah yine sancısı olmuş morali bozulmuş ya :çok üzgünüm:

Aman canım biz sayalım da onlar vaktinde gelsinler hayırlısıyla a.s.

Yok bacım merak etmeyin. Hep dinlene dinlene yapıyorum. Geçen gün yarım saat ütü yaptım 1 saat yattım valla kaydirigubbakcemile3

kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama

günaydin canim..

sanada cok geçmiş olsun canim..o bayilma hissi bana oldu 3 kere..ama bulantisiz..birden soguk terler boşaliyor,gözlerim karariyor,kalbim gümgüm carpiyor felan..bi kere evde oldum öyle..tansiyonuma baktim..çok çok düşüktü..belki seninkide öyle bişeydir..

günaydin canim :) hayirlara ciksin rüyan :) gece uykusuzlugu bende de var..sinir oluyorum..uykum geliyor..yatiyorum ve kaciyor uykum..gece kusu oldum ciktim iyice..gece uykusu cok farkli bişi..insani dinlendiriyor..gündüz istedigin kadar uyu dinlenemiyorsun :S

Yok bacım merak etmeyin. Hep dinlene dinlene yapıyorum. Geçen gün yarım saat ütü yaptım 1 saat yattım valla kaydirigubbakcemile3

Eeee, bosuna yormayin kendinizi demiyoruz burda... klava:Artik eskisi gibi degiliz kabullenin kizlar... Dikkat edin kendinize de kuzucuklariniza da... Artik tezcanlilik yapmak yok...

Bu arada dun deterjan meselesi konusulmus. Granul sabun hacisakir vb icin, kullanmadan once mutlaka kaynar suda cozun yoksa camasirlara yapisip kopurmuyor, diyorlar, ben daha once bazi camasirlarda kullanmistim. Once cozunce sorun olmuyor. Aklinizda bulunsun...

heh en güzelini yapmişsin doktorda bana ayakta kaldigin sürenin 2 kati dinlenceksin demişti..sen tam tutturmussun :)))

Sagol, eh yapacak birsey yok, evdeysem uzaniyorum, disaridaysam oturuyorum. Simdiye dek cok da kotu olmadi oyle dusecek gibi filan... Umarim olmaz da... Yine de dikkatli olup kendimizi zorlamamamiz lazim.

kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama

canim cok fazla kesmene gerek yok ki tuzu..tansiyonunda düşükmüş zaten..ekstradan tursu mursu yeme yeter..

milletide takma kafana..dogumum yaklasti ondan böyleyim de gec..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…