KIZLAR günaydın herkese herkes iyidir umarım.. ilgincim aynen beni bulantılarda başladı..
günaydin pinarcim :) kolay gelsin boncuklar icinhadi bakalim merakla bekliyoruz defnenin odasini :)
pınarcım tülaycım günaydın kızlar nasılsınız
pınarcım defne hanımın odasının resimlerini bekliyoruz bitince güle güle büyüsün prenses içinde
tülaycım aynen bulantılarım fazla bu aralar
ilginicim günaydınnnnn canım nasılsın?? pınarcımm sanada günaydınnnn neyse işlerini hallettin sanırım fazlada yorma kendini.. bende inşallah yarın ütüye başlıcam..
iyiyim pınarcım durumda iyi maşallah içimde kıpır kıpır :))))))))
tülaycım sağol hayatım sende iyisin bebişde iyi demi:)))))))))))))
yok pınarcımm ya ben genelde sebze meyve ağırlıklı beslenirim etide sırf bebişim için yiyorum oda genelde haşlama yada ızgara tarzı ama yine de bulanıyor midemm..ama allah daha beterinden saklasın..
mutahhara günaydın canım.saolasın.zaten benim midem çok hassas olduğu için hamilelikte daha çok yaşadım bunu.ama bunada şükür diyorum.. az kaldı hepimizinde canım senle biz yakın gibiyiz sanki.benim 5 mayıs doğumum allah nasip ederse
Günaydın canım. Sağolasın bitanem a.s.
Nasılsın bakim?
.
kızlar rüyamda birseni gördüm onunla birlikte ev yerleştiriyorduk allah hayırlara çıkarır inşallah..
herkese gunaydin,
benim de bu aralar bulantilarim artti. bebegin saci cikarken artarmis bir rivayete gore, digerine gore de bebek buyudugu icin mideye baski uyguluyormus az ve sık yemek lazimmis.
Hatta gecen gun yazmistim bende bayilma hissi filan da oldu bulantiyla birlikte... Bazen az yurudugumde oluyor, bazen olmuyor yürüdügümde.. Cozemedim.
Günaydın güzel mayıs anneleri ve bebişleri! a.s.
hastalanan arkadaşlarımız çok geçmiş olsun
Pınarcım bugün çok değişik rüya gördüm
eşimle otobüsteyiz, siz de bindiniz kocanla
bir şeyler konuşuyorsunuz bebek odasıyla ilgili, gülüyorsunuz
ben tam diyecektim pınarcım ben alsu kk'daki falan diye
iniyorsunuz otobüsten kaydirigubbakcemile2
öyle işte
hayırlısı olsun
bu arada kızlar gece hiç uyuyamıyorum, sabah dayak yemiş gibi kalktım, boynum belim ağrıyor kafamçokkarıştı
sizde de oluyormu
kızlar rüyamda birseni gördüm onunla birlikte ev yerleştiriyorduk allah hayırlara çıkarır inşallah..
hay Allah ya..az kaldi evet canim..biraz daha sabirama genede inşaAllah biran önce gecer hepinizin bulantisi..
benimkide 11 mayis canim..gerçi sanmiyorum cadinin okadar kalacagini ama belli olmaz :)) doktorumun benim gibi riskli bir hastasi varmiş..32.haftadan itibaren bebegi beklemeye baslamişlar..kadin 41.haftada dogurmus :)) Rabbim saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah :)
iyiyim cok sukur canim..bir bir bir gün sayiyoruz işte :)) sen nasilsin? kendini cok yoruyorsun gibi geliyor burdan bakinca..ama inşaAllah dinlene dinlene yapiyorsundur..
herkese gunaydin,
benim de bu aralar bulantilarim artti. bebegin saci cikarken artarmis bir rivayete gore, digerine gore de bebek buyudugu icin mideye baski uyguluyormus az ve sık yemek lazimmis.
Hatta gecen gun yazmistim bende bayilma hissi filan da oldu bulantiyla birlikte... Bazen az yurudugumde oluyor, bazen olmuyor yürüdügümde.. Cozemedim.
Günaydın güzel mayıs anneleri ve bebişleri! a.s.
hastalanan arkadaşlarımız çok geçmiş olsun
Pınarcım bugün çok değişik rüya gördüm
eşimle otobüsteyiz, siz de bindiniz kocanla
bir şeyler konuşuyorsunuz bebek odasıyla ilgili, gülüyorsunuz
ben tam diyecektim pınarcım ben alsu kk'daki falan diye
iniyorsunuz otobüsten kaydirigubbakcemile2
öyle işte
hayırlısı olsun
bu arada kızlar gece hiç uyuyamıyorum, sabah dayak yemiş gibi kalktım, boynum belim ağrıyor kafamçokkarıştı
sizde de oluyormu
Aman canım biz sayalım da onlar vaktinde gelsinler hayırlısıyla a.s.
Yok bacım merak etmeyin. Hep dinlene dinlene yapıyorum. Geçen gün yarım saat ütü yaptım 1 saat yattım valla kaydirigubbakcemile3
Aman canım biz sayalım da onlar vaktinde gelsinler hayırlısıyla a.s.
Yok bacım merak etmeyin. Hep dinlene dinlene yapıyorum. Geçen gün yarım saat ütü yaptım 1 saat yattım valla kaydirigubbakcemile3
günaydin canim..
sanada cok geçmiş olsun canim..o bayilma hissi bana oldu 3 kere..ama bulantisiz..birden soguk terler boşaliyor,gözlerim karariyor,kalbim gümgüm carpiyor felan..bi kere evde oldum öyle..tansiyonuma baktim..çok çok düşüktü..belki seninkide öyle bişeydir..
kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?