2009 Mayıs Anneleri

bu arada biz biraz aciktik, kahvaltimizi 7:30 gibi yapmistik...
sonra da biraz islerimiz var... simdilik hoscakalin... kendinize ve zuzulariniza dikkat edin... YORMAYıN BEBıSLERı...

Sagol, eh yapacak birsey yok, evdeysem uzaniyorum, disaridaysam oturuyorum. Simdiye dek cok da kotu olmadi oyle dusecek gibi filan... Umarim olmaz da... Yine de dikkatli olup kendimizi zorlamamamiz lazim.

olmaz canim inşaAllah..ama sen genede dişaridayken yaninda kolonya,tuzlu yada tatli bişeyler bulundur..dedigin gibi en iyisi dikkatli olup kendimizi zorlamamamiz lazim..

kızlar uyumadan once duş alın üstüne bıde süt için iyi gelıyor bırazda stres bastı ondan kactı uykularımız

bende 10güne kadar yıkamaya baslarım bebısın kıyafetlerını bu hafta odasını halledeyımde dalının sıvı deterjanını aldım bende yumusatıcı kullanamayı düşünmüyorum 30derecede mını programda yıkarım yaparım ütülerini

bigudi canım evet bende dalinle yıkadım mis gibi kokyuorya akşamda artık yavaş yavaş ütüye başlıcam oda epey vaktimi alır.

kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama

semracım sen takma mılletı bende senın gıbıyım tuz konusunda sakın bırden tuzsuz yemeye falan baslama cok rısklı ozaman sadece sofraya tuz getırme kafii dıkkat et son ayda daha cok şişmesin elin yüzün klava:

semracım bend eçok tuzlu yiyordum hatta eşim kızıyordu yavaş yavaş azalttım sende bence az az başla..

ayy buarada ben temızlıgede basladım ufaktan perdeler halılar falan allahtan kardesım geldı de saolsun o yapıyo ben işteyken

hu huuuuu mayıs anneleriiii
gunaydın herkeze....kımsecıkler yokmu yahu bugun..herkezcıkler uyuyomu :ecrin_bebek:

mutahharacım canım zaten doğum içn demedimde ne bilim başını orda hissetmek bile bi garipti aslında çk güzel birşey ama hem korktum hem hissedince bi tuhaf oldum ne bilim çok sağol canım inşallah dediğin gibidir
pınarcım canımcım benim oğlanın doğum tarihi 1 mayıstı ama drum gelişimine göre 1 hafta önde gidiyo dedi eğer kilolu olursa bebek sanırım sezeryen olacağım inşallah normal olur öle istiyorum allahın izniyle tabi önce fakat doktorum da artık erken olacak gibi konuşmaya başlayınca ne bilim psikolojik heraldeaman tabiki vaktinde gelsinde inşallah hepimizin kuzuları sağ sağlim vakitlice gelirler .

herkese günaydın kızlar...

biz bugün sabahtan doktordaydık kızımla...çok kramp girmeye başlamıştı, doktor amcamız magnezyum ve kalsiyum ilacı verdi bizeyerimseniben
bunları içince geçicekmiş kramplarımız inşallah:CüvCüv:

kızlar günaydın hepinize pınarcım perdeleriniz hayırlı olsun

tutkunum ne oldu birden canım ya geçmiş olsun ama dur bakalım belki normal bir durumdur sen doktora git hemen öpüyorum geçmiş olsun tülay ılgın günaydın kızlar sizede geçmiş olsun bulantılar geri döndü valla zombi gibi az kaldı kızlar sabır,

birsen aynı sanırım ölemi ,

biz bugün evdeyiz bıdığımla dedim çamaşırları yıkayayım ama havada yağmurlu bugün yine kalıcak sanırım ne zaman düzelecek bu istanbulun havası anlamışta değilim

herkesi öptük kızımla

ay canım cım ya cok gecmiş olsun...buda nerden cıktı şimdi gercekten ya...senın bebeto baya yaramaz cıktı annesi...sole bı dogsun hayırlısıyla poposunu poposunu ısıralım onun nıe uzdun okadar dıe

geçmiş olsun canım ya..bu son aylar mıde bulantısı agrı falan baslıcak sanırsam..:1no2:

kıslar varya ben dünden beri arada sanki oğlanın kafayı hissediyorum artık vuruyo aşağıya doğru kanala girecek mi acaba yoksa erkenmi hangi haftada girer ki bilen varmı.ben mayısa kalmayabilirim biliyosunuz

son ay canım 9uncu ayda ınmeye baslıomus...benım ust katımda bu ay sonu dogum yapcak komsu var oda aynı sen gıbı rahmı agrıomus sureklı kasıkları falan...sende 33uncu haftadasın galıba dımı normal yanı canım senın tosun yolu buluo yawas yaws annesi

ay o baskı bendede var...artık az yıytorum ama genede sıgınamıorum canım ya...bulantı yok bende ama su mıde yanmasına bı cozum bulamadım...:1no2:bu bulantılar olcak heralde hep son aylarda...benneyaptımki

kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama

semracım kes kes tuzu...odem olursun kız...napcan arkadasım tuzsuz yıcez kendımız ıçın.bende tam kesemedım ama baya azlttım..nezaman tuzlu yesem ellerım hrp şişiordu..artık extra atmıorum tuz ...napaılım...:ecrin_bebek:
siribron günaydın tatlım nasılsın

ıyıyım ILGINCIM sen nasılsın?PINAR TULAY CHERRY MUTAHHARA...vs daha ısmını sayamadıgım tum guzel mayıs annişleri opurum hepınızı meyıs zuzularını....bızde kahvaltı uyanmak falan derken bu saatı bulduk hava kapalı yagmur....hiç bişi yapasım gelmıo bole havalarda...utu temızlık benı beklıo offf yasenağlamakafamçokkarıştı

marylin cnaım hoşgeldin. evet havalar tuhaf bugünde bruda yağmur var bende akşam battaniyelerini falan yıkamıştım kurumazlar

kızlar bugün keyifsizim hafta sonu yorgunluğu sanırım akşam olsa diye bekliyorum

tülaycım cicileri yıkadın demek ohh hadi hayırlısı misler gibi kokuyor ütünüde yapınca rahatlarsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…