Sagol, eh yapacak birsey yok, evdeysem uzaniyorum, disaridaysam oturuyorum. Simdiye dek cok da kotu olmadi oyle dusecek gibi filan... Umarim olmaz da... Yine de dikkatli olup kendimizi zorlamamamiz lazim.
bu arada biz biraz aciktik, kahvaltimizi 7:30 gibi yapmistik...
sonra da biraz islerimiz var... simdilik hoscakalin... kendinize ve zuzulariniza dikkat edin... YORMAYİN BEBİSLERİ...
bu arada biz biraz aciktik, kahvaltimizi 7:30 gibi yapmistik...
sonra da biraz islerimiz var... simdilik hoscakalin... kendinize ve zuzulariniza dikkat edin... YORMAYİN BEBİSLERİ...
kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama
bigudi canım evet bende dalinle yıkadım mis gibi kokyuorya akşamda artık yavaş yavaş ütüye başlıcam oda epey vaktimi alır.
Bu gün sabah kustum biliyorsunuz ondan sonra mide bulantım bitmedi tüm gün öğleden sonrada bi posta kustum hala bulanıyor tansiyonum da oynadı tabi şimdi başımda çatlıyor.Dün gece sonuçlarımı netten bir ürolağa sormuştum Sema hastanesi doktoruymuş en kısa zamanda ürolağa gitmemi böbrek ultrasonu çektirmemi ve gerekirse böbreğe katater takılmasının iyi olacağını yazmış bende pazartesiye randevu almıştım.Bu ne ya şimdi bi bu eksikti
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm( dün eve geldim duş aldım sonra aniden misafirlerimiz geldi yine neyse gece acayip bulantım karın ağrım oldu sürekli çıkardım kötü bir gece geçirdim
kıslar varya ben dünden beri arada sanki oğlanın kafayı hissediyorum artık vuruyo aşağıya doğru kanala girecek mi acaba yoksa erkenmi hangi haftada girer ki bilen varmı.ben mayısa kalmayabilirim biliyosunuz
herkese gunaydin,
benim de bu aralar bulantilarim artti. bebegin saci cikarken artarmis bir rivayete gore, digerine gore de bebek buyudugu icin mideye baski uyguluyormus az ve sık yemek lazimmis.
Hatta gecen gun yazmistim bende bayilma hissi filan da oldu bulantiyla birlikte... Bazen az yurudugumde oluyor, bazen olmuyor yürüdügümde.. Cozemedim.
kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama
siribron günaydın tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?