- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Eeee, bosuna yormayin kendinizi demiyoruz burda...klava:Artik eskisi gibi degiliz kabullenin kizlar... Dikkat edin kendinize de kuzucuklariniza da... Artik tezcanlilik yapmak yok...
Bu arada dun deterjan meselesi konusulmus. Granul sabun hacisakir vb icin, kullanmadan once mutlaka kaynar suda cozun yoksa camasirlara yapisip kopurmuyor, diyorlar, ben daha once bazi camasirlarda kullanmistim. Once cozunce sorun olmuyor. Aklinizda bulunsun...
Merak etme bacım akıllandım artık çok dikkat ediyorum a.s.
heh en güzelini yapmişsindoktorda bana ayakta kaldigin sürenin 2 kati dinlenceksin demişti..sen tam tutturmussun :)))
Aaa bak bilmeden tutturmuşum valla kaydirigubbakcemile3
bu arada biz biraz aciktik, kahvaltimizi 7:30 gibi yapmistik...
sonra da biraz islerimiz var... simdilik hoscakalin... kendinize ve zuzulariniza dikkat edin... YORMAYİN BEBİSLERİ...
Güle güle canım. Afiyet şeker olsun a.s.
ayy buarada ben temızlıgede basladım ufaktan perdeler halılar falan allahtan kardesım geldı de saolsun o yapıyo ben işteyken
Hişşşş hepsi bi arada olmaz. Aman yorma kendini delikafadulden
hu huuuuu mayıs anneleriiii
gunaydın herkeze....kımsecıkler yokmu yahu bugun..herkezcıkler uyuyomu :ecrin_bebek:
Hoşgeldin canımmmm. Nabersin?
mutahharacım canım zaten doğum içn demedimde ne bilim başını orda hissetmek bile bi garipti aslında çk güzel birşey ama hem korktum hem hissedince bi tuhaf oldum ne bilim çok sağol canım inşallah dediğin gibidir
pınarcım canımcım benim oğlanın doğum tarihi 1 mayıstı ama drum gelişimine göre 1 hafta önde gidiyo dedi eğer kilolu olursa bebek sanırım sezeryen olacağım inşallah normal olur öle istiyorum allahın izniyle tabi önce fakat doktorum da artık erken olacak gibi konuşmaya başlayınca ne bilim psikolojik heraldeaman tabiki vaktinde gelsinde inşallah hepimizin kuzuları sağ sağlim vakitlice gelirler .
Canım gelişimi önden gidiyo diye erken doğmuyolar merak etme. Bizimki 20 gün önden gidiyo kaydirigubbakcemile3 Öyle şey olmaz dedi doktorum. Ama sezaryen olursa tabi 10 gün falan önce alıyolar. Takma kafana hiç o geleceği vakti bilir a.s.
herkese günaydın kızlar...
biz bugün sabahtan doktordaydık kızımla...çok kramp girmeye başlamıştı, doktor amcamız magnezyum ve kalsiyum ilacı verdi bizeyerimseniben
bunları içince geçicekmiş kramplarımız inşallah:CüvCüv:
Günaydın canım hoşgeldin. Hadi bakalım. Magnezyum çok iyi geliyo canım kramplara hihoyyyt
kızlar günaydın hepinize pınarcım perdeleriniz hayırlı olsun
tutkunum ne oldu birden canım ya geçmiş olsun ama dur bakalım belki normal bir durumdur sen doktora git hemen öpüyorum geçmiş olsun tülay ılgın günaydın kızlar sizede geçmiş olsun bulantılar geri döndü valla zombi gibi az kaldı kızlar sabır,
birsen aynı sanırım ölemi ,
biz bugün evdeyiz bıdığımla dedim çamaşırları yıkayayım ama havada yağmurlu bugün yine kalıcak sanırım ne zaman düzelecek bu istanbulun havası anlamışta değilim
herkesi öptük kızımla
Hoşgeldin canım. Sağolasın a.s.
Evet ya hava kapalı. Bi yapıyo bi duruyo. Kolay kolay kurumaz bu havada. Bende kendi çamaşırlarımızı yıkayacaktım ama vazgeçtim valla...
ıyıyım ILGINCIM sen nasılsın?PINAR TULAY CHERRY MUTAHHARA...vs daha ısmını sayamadıgım tum guzel mayıs annişleri opurum hepınızı meyıs zuzularını....bızde kahvaltı uyanmak falan derken bu saatı bulduk hava kapalı yagmur....hiç bişi yapasım gelmıo bole havalarda...utu temızlık benı beklıo offf yasenağlamakafamçokkarıştı
Hoşgeldin bacım. Valla bende şimdi yaptım kahvaltımı öyle oturuyorumç Ortalığı toparlamam lazım. Yemek yapmam lazım delikafadulden
kızlar bugün keyifsizim hafta sonu yorgunluğu sanırım akşam olsa diye bekliyorum
tülaycım cicileri yıkadın demek ohh hadi hayırlısı misler gibi kokuyor ütünüde yapınca rahatlarsın biraz
Canım sende benim gibi misafirden başını kaldıramıyosun. Hafta sonu güzelce dinlen bari a.s.