2009 Mayıs Anneleri

Merak etme bacım akıllandım artık çok dikkat ediyorum a.s.

heh en güzelini yapmişsin doktorda bana ayakta kaldigin sürenin 2 kati dinlenceksin demişti..sen tam tutturmussun :)))

Aaa bak bilmeden tutturmuşum valla kaydirigubbakcemile3

bu arada biz biraz aciktik, kahvaltimizi 7:30 gibi yapmistik...
sonra da biraz islerimiz var... simdilik hoscakalin... kendinize ve zuzulariniza dikkat edin... YORMAYİN BEBİSLERİ...

Güle güle canım. Afiyet şeker olsun a.s.

ayy buarada ben temızlıgede basladım ufaktan perdeler halılar falan allahtan kardesım geldı de saolsun o yapıyo ben işteyken

Hişşşş hepsi bi arada olmaz. Aman yorma kendini delikafadulden

hu huuuuu mayıs anneleriiii
gunaydın herkeze....kımsecıkler yokmu yahu bugun..herkezcıkler uyuyomu :ecrin_bebek:

Hoşgeldin canımmmm. Nabersin?

Canım gelişimi önden gidiyo diye erken doğmuyolar merak etme. Bizimki 20 gün önden gidiyo kaydirigubbakcemile3 Öyle şey olmaz dedi doktorum. Ama sezaryen olursa tabi 10 gün falan önce alıyolar. Takma kafana hiç o geleceği vakti bilir a.s.

Günaydın canım hoşgeldin. Hadi bakalım. Magnezyum çok iyi geliyo canım kramplara hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Sağolasın a.s.

Evet ya hava kapalı. Bi yapıyo bi duruyo. Kolay kolay kurumaz bu havada. Bende kendi çamaşırlarımızı yıkayacaktım ama vazgeçtim valla...

Hoşgeldin bacım. Valla bende şimdi yaptım kahvaltımı öyle oturuyorumç Ortalığı toparlamam lazım. Yemek yapmam lazım delikafadulden

kızlar bugün keyifsizim hafta sonu yorgunluğu sanırım akşam olsa diye bekliyorum

tülaycım cicileri yıkadın demek ohh hadi hayırlısı misler gibi kokuyor ütünüde yapınca rahatlarsın biraz

Canım sende benim gibi misafirden başını kaldıramıyosun. Hafta sonu güzelce dinlen bari a.s.

kızlar bugün keyifsizim hafta sonu yorgunluğu sanırım akşam olsa diye bekliyorum

tülaycım cicileri yıkadın demek ohh hadi hayırlısı misler gibi kokuyor ütünüde yapınca rahatlarsın biraz

evet canım hallettim.ütülücem sonrada daha ne eksiğim var bakıcam nisan gibi yatağını falan hallederiz.oda yapmıcam için pek bişey kalmıyor gibi ..

hu huuuuu mayıs anneleriiii
gunaydın herkeze....kımsecıkler yokmu yahu bugun..herkezcıkler uyuyomu :ecrin_bebek:

günaydin canim :) uyanali epey oldu :) ama birazdan gene uyuyabilirim :)))

canim ya..bebişlerin neresni hissetsek harika bir duygu oluyor gercekten :) bazen dogurunca özlicekmişim gibi geliyor :)))

günaydin canim..evet kalsiyum ile magnezyum kramplari geciriyor bişeycigin kalmaz inşaAllah

günaydin canim :) oh ne güzel yat dinlen kizinla tümgün :)

KIZZZ nısan annelerı daha mart ortasındayız ayyyy..heycan bastı MUTAHHARA ayyyydelikafaduldendelikafadulden
darısı basımıza kızlar ya....:CüvCüv::sm_cool:

kizlar bu arada nisan anneleri ciddi ciddi dogurmaya baslamiş..bu bize sira geliyor demek galiba :)))

Aman bacım acelemiz yok vaktinde gelsin kuzular inşallah hihoyyyt

Ama Nisan 15'den sonra dökülmeye başlarız hihoyyyt

Kızlar ben biraz evi toparlayayım. Çamaşırım vardı atayım bari. Küçük odaya koyayım kaloriferin önüne çamaşırlığı. Artık kurursa kurur. Kurumazsa kendi bilir kaydirigubbakcemile3

KIZZZ nısan annelerı daha mart ortasındayız ayyyy..heycan bastı MUTAHHARA ayyyydelikafaduldendelikafadulden
darısı basımıza kızlar ya....:CüvCüv::sm_cool:

heyecani ayri bide korku basti :)))) acaba normalmi olcak sezeryanmi? cantam hazir degil,oda hazir degil,ay daha sepetide almadim..eksik listesi gözümün önünden film şeridi gibi geçmeye basladi bi anda :)))

neyseki daha dogurmamiş mart anneleride var :))) teselli edelim kendimizi :teselli: :roflol:

inşaAllah canim..inşaAllah vakitlerinde gelirler :) millet erken dogurdukca bana sira geliyor gibi hissetmeye basladim iyice :))))

kolay gelsin canim..çok yorma kendini

Selam kızlar,biz iyiyiz topikomla maşallah,sizler naporsuuuuz??

Tutkunncum geçmiş olsun bitanem ya,beniseç'inde durumu seninle aynı olay sanırım böbrek büyümesi,yatmaktan olmuş olabilir yazmıştın kaç haftadır yatıyodun sen?

hoşgeldin canim :) napalim işte..bi yandan panikleyip bi yandan rahatlamaya calişiyoruz :)))

öglen yemegini biraz fazla kacirdim galiba ya..bebişimde kaburgama dayandi..patlicam galiba az sonra :1rolleyes:

inşaAllah canim..inşaAllah vakitlerinde gelirler :) millet erken dogurdukca bana sira geliyor gibi hissetmeye basladim iyice :))))

kolay gelsin canim..çok yorma kendini

Dur bacum durduğun yerde ne doğurması,ikimiz 41 de doğurucaktık hani:1rolleyes:

Pınaaaaaaar yorma kendini sakııın:tomato:

sorma sızı bılmem ama ben ruyalarımda dogum yapmış halımı goruom artık son bıkacgundur..bı sezeryandan cıkıom bı normal dogumdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koyması bişi deıl veletlerı ya cıkarması kara kara onu dusunuom hele bıde normall dogum stresı bastı benı nasıl yaparım dıe:1shok:

hosgeldın fıstık ıyıyız tatlım ....ii bak bebişeoptuk kaganı annesikaydirigubbakcemile5

aa dimi :))) bize daha cook var :)))) 41de dogurcaz biz :))) abartip haziran anneleriyle dogurmalim kiz :)))

bana uyar bacum,zaten daha hiç bişi hazır değil,ben 36 dan sonra anca ayaklanıp 41 e kadar tamamlarım eksikleri zaten:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende camasırları falan toplıım yıkım azcık toz moz alım ewdeyım bugun bı ortalıgı cekıp cevırımm gelırım bırazdan ugrarım arasıra.....

kızlar ben tuzu bir türlü kesemedim ya heryerim şişti suratım falan öle şiştiki gören sana nolmuş böle diyorsenağlama tansiyonumda hep düşük çıkıyor off nasıl kesicem tuzu yasenağlama

canım birden kesme azar azar kes,aniden kesince tehlikeli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…