2009 Mayıs Anneleri

Sağol bitanem,bende acayip rüyalar görüyorum sürekli,hayra çıksın inş.,dün gecede asansörde kaldığımı gördüm..

canim ben normal dogumu tercih ederim bana kalsa..inşaAllah normal dogururum diye dua ediyorum :) ama sezeryandan cok korkuyorum valla :)) Rabbim hayirlisini nasip etsin inşaAllah :)

bana uyar bacum,zaten daha hiç bişi hazır değil,ben 36 dan sonra anca ayaklanıp 41 e kadar tamamlarım eksikleri zaten:roflol::roflol::roflol:

:)))) kizim eksikler bitmezki :)) onlari beklersek cocuklari 1 yasinda felan ancak dogururuz biz :))))

kızlar bende camasırları falan toplıım yıkım azcık toz moz alım ewdeyım bugun bı ortalıgı cekıp cevırımm gelırım bırazdan ugrarım arasıra.....

kolay gelsin canim..yorma kendini cok fazla

cnm bende dün gece saat 12 de anneme tarhana çorbası yaptırdım,oturdum 2 tabak içtim,kurt gibi acıkıyorum gece olunca,gece yemeleri böyle devam ederse şişerim heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm hakikkaten bu aralar ne kadar çok gelen oldu size,hepside senin 7. aya girip ağırlaşmanı beklemiş anlasılan,geçmiş olsun cnm benimde karın ağrım oluyo,dün akşam benimde ağrım vardı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ooooooooooo buranın maşallahı var ya ne kalabalık böyle herkese selamlarrrr
bende şimdi okuldan geldim yemek yedim biraz uzanıcam uzanmadan önce size bakayım dedim

selammm hatunlar..a.s.
ne yaptınız bakiim ne var ne yok?
yine giremedim sabahtan bu yana. bir girip şunlara bakıyım dedim.iyidir herkes umarım:dance:
çok sayfa yazılmış geçmişi okuyamadım valla.

canım aynen öyle valla son zamanlarda arttı misafirim sen nasılsın burcu tatlım

Hoşgeldin esencim,nasılsın?haber varmı birsenden?a.s.
Kızlar sabahtan beri 3 oldu elektrikler kesilip geliyor off,hep yarım kalıyo yazdıklarım..

selammm hatunlar..a.s.
yine giremedim sabahtan bu yana. bir girip şunlara bakıyım dedim.iyidir herkes umarım:dance:

hoşgeldin cerencim,biz iyiyiz oğluşla şükür,sen nasılsın?

Sağol banucum bizde iyiyiz sen nasılsın?a.s.

Kızlar sabahtan beri 3 oldu elektrikler kesilip geliyor off,hep yarım kalıyo yazdıklarım..

yok güzelim aramadım akşam eşim gelince arıycam benim kontürüm yok
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
ojeli hoşgeldin güzelim

banucum , burcucum hoşbulduk fıstıklar Şeniz
iyiyim bende oğlumla oturuyorum daha doğrusu çalışıyoruz.ay dün eve 3 de gittim birgüzel oldu sormayın.keşke hergün 3 de gitsem. bir güzel duş aldım.dinlendim. yemeğimi yaptım erkenden. ohh.
bugün dur burda 6 ya kadar işin yoksa.zaten çok işimde yok zaman geçmiyor bir türlü. ben izne çıkacam diye şefim yapıyor benim işlerimi alıştırma olsun diye.ben de ufak tefek şeylerle vakit geçirmeye çalışıyorum.

yok güzelim aramadım akşam eşim gelince arıycam benim kontürüm yok
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
ojeli hoşgeldin güzelim

İyiyim bende cnm,siz diğer forumlardanda görüşüyorsunuz diye biliyorum cnm ondan sordum haber aldınmı diye,sanırım aysonu anneleriydi,görüşürsen selam söyle bizdende

aman cnm çok işin olmasın zaten,uğraşmamış olursun ne güzelkaydirigubbakcemile5
Kızlar göbüşlerimizi eklediimiz forum hangisiydi bakıcaktım bulamadım linkini yazabilirmisiniz?

ooooooooooo buranın maşallahı var ya ne kalabalık böyle herkese selamlarrrr
bende şimdi okuldan geldim yemek yedim biraz uzanıcam uzanmadan önce size bakayım dedim

hoşgeldin canim afiyet olsun :)

selammm hatunlar..a.s.

a. slm canim..hoşgeldin :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin? boncuk oglun nasil?

senin hizina yetişemiyordur elektirkler :))

hoşgeldin canim afiyet olsun :)

a. slm canim..hoşgeldin :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin? boncuk oglun nasil?

senin hizina yetişemiyordur elektirkler :))

:roflol::roflol:ay ben çok yazdım yine dimi:roflol::roflol:bacum msn'ye girmiyonmu sen artık?göremedim kaç zamandır

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

Herkes burda galiba umarım hepiniz iyisinizdir.tülay ve ılgın mide bulantılarınız varmış geçmiş olsun benimde başladı az az ya ilk 3 ayda yoktu ama.Bizimde odanın perdesi takılıcak bugun gelmelerini bekliyorum

hoşgeldin cnm,ohh perdelerde tamamlanmış gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…