sorma sızı bılmem ama ben ruyalarımda dogum yapmış halımı goruom artık son bıkacgundur..bı sezeryandan cıkıom bı normal dogumdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koyması bişi deıl veletlerı ya cıkarması kara kara onu dusunuom hele bıde normall dogum stresı bastı benı nasıl yaparım dıe:1shok:
hosgeldın fıstık ıyıyız tatlım ....ii bak bebişeoptuk kaganı annesikaydirigubbakcemile5
sorma sızı bılmem ama ben ruyalarımda dogum yapmış halımı goruom artık son bıkacgundur..bı sezeryandan cıkıom bı normal dogumdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koyması bişi deıl veletlerı ya cıkarması kara kara onu dusunuom hele bıde normall dogum stresı bastı benı nasıl yaparım dıe:1shok:
hosgeldın fıstık ıyıyız tatlım ....ii bak bebişeoptuk kaganı annesikaydirigubbakcemile5
bana uyar bacum,zaten daha hiç bişi hazır değil,ben 36 dan sonra anca ayaklanıp 41 e kadar tamamlarım eksikleri zaten:roflol::roflol::roflol:
kızlar bende camasırları falan toplıım yıkım azcık toz moz alım ewdeyım bugun bı ortalıgı cekıp cevırımm gelırım bırazdan ugrarım arasıra.....
canımcım bende kacıorum yahu mıdem kazınıo cokacimcoookcokacimcoookya artık daha cok acıkmaya basladım benım tosun buyudukce daha cok yemek ıstıo heralde....CADIARZU
sut falan içeyim barı sonrada yatalım babamızın dızısı bıttı sanırsam bırazdan baslar yatalım demeyekaydirigubbakcemile,o solenen lkadar ben karnımın doyurayım barıa.s
burda olanlar ıı geceler...fıstıkım sende fazla takılma yat dınlensın ebbiş dicem ama sen 12den asagı yatmazsın oda en iisi demi...cok yorma mayıs kuzusunu annesi...kaydirigubbakcemile5
optuk senı KNK ıı geceler dadlum:CüvCüv::1hug:
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm( dün eve geldim duş aldım sonra aniden misafirlerimiz geldi yine neyse gece acayip bulantım karın ağrım oldu sürekli çıkardım kötü bir gece geçirdim
Cnm hakikkaten bu aralar ne kadar çok gelen oldu size,hepside senin 7. aya girip ağırlaşmanı beklemiş anlasılan,geçmiş olsun cnm benimde karın ağrım oluyo,dün akşam benimde ağrım vardı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selammm hatunlar..a.s.
ne yaptınız bakiim ne var ne yok?
yine giremedim sabahtan bu yana. bir girip şunlara bakıyım dedim.iyidir herkes umarım:dance:
çok sayfa yazılmış geçmişi okuyamadım valla.
selammm hatunlar..a.s.
yine giremedim sabahtan bu yana. bir girip şunlara bakıyım dedim.iyidir herkes umarım:dance:
Hoşgeldin esencim,nasılsın?haber varmı birsenden?a.s.
Kızlar sabahtan beri 3 oldu elektrikler kesilip geliyor off,hep yarım kalıyo yazdıklarım..
yok güzelim aramadım akşam eşim gelince arıycam benim kontürüm yok
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
ojeli hoşgeldin güzelim
yok güzelim aramadım akşam eşim gelince arıycam benim kontürüm yok
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
ojeli hoşgeldin güzelim
banucum , burcucum hoşbulduk fıstıklar Şeniz
iyiyim bende oğlumla oturuyorum daha doğrusu çalışıyoruz.ay dün eve 3 de gittim birgüzel oldu sormayın.keşke hergün 3 de gitsem. bir güzel duş aldım.dinlendim. yemeğimi yaptım erkenden. ohh.
bugün dur burda 6 ya kadar işin yoksa.zaten çok işimde yok zaman geçmiyor bir türlü. ben izne çıkacam diye şefim yapıyor benim işlerimi alıştırma olsun diye.ben de ufak tefek şeylerle vakit geçirmeye çalışıyorum.
ooooooooooo buranın maşallahı var ya ne kalabalık böyle herkese selamlarrrr
bende şimdi okuldan geldim yemek yedim biraz uzanıcam uzanmadan önce size bakayım dedim
selammm hatunlar..a.s.
Hoşgeldin esencim,nasılsın?haber varmı birsenden?a.s.
Kızlar sabahtan beri 3 oldu elektrikler kesilip geliyor off,hep yarım kalıyo yazdıklarım..
hoşgeldin canim afiyet olsun :)
a. slm canim..hoşgeldin :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin? boncuk oglun nasil?
senin hizina yetişemiyordur elektirkler :))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Herkes burda galiba umarım hepiniz iyisinizdir.tülay ve ılgın mide bulantılarınız varmış geçmiş olsun benimde başladı az az ya ilk 3 ayda yoktu ama.Bizimde odanın perdesi takılıcak bugun gelmelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?