2009 Mayıs Anneleri

mutahhara canım sağol. hoşbulduk. boncuk oğlum da iyi teyzoşu. maşallah durduramıyorum.acaip hareketli. karnımda deprem oluyor sanıyorum öyle bazen bir oynuyorki.

Kızlar ben çıkıyorum,yan yazmaktan kolum ağrıdı,birazda sırt üstü yatalım bakalım,öpüldünüzzz şekerlerŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin canım. oh ya ne güzel perdeleride bitirdin..
daha biz beşik bile almadık yaaaaaaaaaaa

selaaam kızlaaaar....

geçmişi okumaktan yazmaya daha yeni sıra geldi... oğlumda bende iiz bugün... bütün anneler ve bebişlerde iidir umarım...
bende oluşumun bütün çamaşırlarını yıkadım ve ütüledim ama çok zamanımı aldı... küçücük şeyler ama çok oyalıyor insanı annemle dönüşümlü ütülememize rağmen bütün gün sürdü nerdeyse... ne çok şeyi varmış keratanın yaaa... neyse ii oldu o işimizide bitirdik yerlerine yerleştirdik odamızı düzenledik birtek duvarımızın kağıt kaplaması kaldı o da bitince tek eksiğimiz hastane çantamız kalıyo... onunla ilgili hiçbir hazırlığım yok henüz yavaştan almaya başlasam ii olcak...

hoşgeladin cnm,ohh perdelerde tamamlanmış gözün aydın

günaydı canım evet canım bugün perdeler yarında mobilya geliyor bakalım sonrada temizlik inşallah

Ay kızlar eşim bebek için nevresim almış içinden gelmiş adamın ama mor kırmızı çiçekli tam kız odası için çok komik bana kızıyor hep cocuga hep mavi alıyorum diye kız cocuklarına bayılıyor ama onun bir oğlu olucak farkında değil
gamyoncuiremsu

cerencim burcucum hoşgeldiniz.benim işlerde biraz yoğun bugün arada uğrayıp yazdıklarınıza bakıyorum..

hoşgeldin canım. oh ya ne güzel perdeleride bitirdin..
daha biz beşik bile almadık yaaaaaaaaaaa

hoşbulduk canım bakma sen benim böyle hızlı ilerlediğime yine en acilleri son güne bırakırım huyumdur benim alırsınız artık sizde bacım

Selam esracım,

Bizde iyiyiz hamaratsın canım ya ne güzel yıkama işide bitmiş
:teytey:

marylin cnaım hoşgeldin. evet havalar tuhaf bugünde bruda yağmur var bende akşam battaniyelerini falan yıkamıştım kurumazlar

canım öle bıktım ,evde çamaşır kurutmaktan kışın öle ev deterjan kokuyor inş kurular güzle güzle ütüsünüde yaparsın benim kaldı bugün yine inş yarın şöle günlük güneşlik olur

sağol canım sende fazla yorma kendini yavaş yavaş yap canım ama sanki 40 haftaya kadar beklemiycek miş gibi gekliyor bizim bıdıklar daha ne çanta var ortalıkta ne bişiy

sağol bitanem evde olmak gibisi yok hele hamileyken valla yarın da hafta sonu pazartesi nasıl giderim artık işe ama az kaldı desemde daha bir ay var bu arada kızlar ben 32 haftalık raporumu aldım 37 kadar çalışcaz inş

kızlar herkese selam bizde kuzuyla gittik bir çorba yaptık içtik sıcak sıcak bakalım dedk teyzelerim ve kardeşler nasıl

tutkun geldimi acaba hastaneden merak ettim ya

oh ne güzel ya darısı benim başıma.oğlumun bütün eşyaları yemek odasında masamın üzerinde serili duruyor.gidip gelip ordan seviyorum.

cerencim burcucum hoşgeldiniz.benim işlerde biraz yoğun bugün arada uğrayıp yazdıklarınıza bakıyorum..

hoşbulduk tülaycım pek görüşemez olduk valla.tamam sen işlerine bak canım.

OJELI CEREN ESEN MIMARESRA MARYLIN INCIHAN ...vs hosgeldınız fıstıklar...naasılsınız bakalım bugun bebişler nasıl...
INCIHAN kıs kopardın benı demek kocış farkında deıl ha ogluşu olcaınınkaydirigubbakcemile3ay bıraz ortalıgı topoladım camasır falan attım ama kasıgıma bı agrı saplandı anıden korktum kızlar yaaaamirmirmirmirhanı bole rahmımın içine dogru bişi anlamadım ıkı kere kesık kesık gırdı :uhm:sızdede oluomu hiç bana ılk kez olduda..yalancı sancı dedıklerımı yoksa bu:1shok:
bıraz oturdum mıdem kazındı sutle kurabıye atıstırıom şimdi....

incihan demk mor haa güldürdü eşin beni neyse bi tanede kız yarapsın adamcağıza hayırlı olsunn canım odaız perdelriniz güle güle yatsın noğluşun

ojeli canım sende hoşgeldin fazla göremiyoruz artık seni işler yoğun sanırım benimde bu ay öle olucak çıkarken toptan bir temizlik yapıcam dosylarımı kontrol edicem

esracım sen diyet yapıyormusun hala dün benim açlık 90 tokluk 131 çıktı doktor diyet işe yaramış dedi ama dikkat et böle devam dedi ara sıra kaçamak yapabilirsin dedi

siribron hoşbulduk canım vala biraz dinlen canım ama korkma aynısı bana ta ilk başlardan beri oluyor snaki böle iğne batar gibi değilmi sık sık giriyor sancı gibi bende olunca hemen oturuyorum sanırım yorulunca oluyor dikkat et fazla yorma kendini yavaş yavaş iş yap

ay evet MARYLIN ya aynı o soledıın gıbı ığne batar gıbı...rahmımın içine gırdı ıkı uc kere arka arkaya...evet oturdum şimdi..haklısın canım ya..bende kendımı bişi sanıp harıl harıl işe giriştim kaptırıom kendımı yaparken hamiş olduumu unutuom bazen..ogluş hatırlatıo kendını sanırım bole yaparak...a.s:CüvCüv:

evet canım diyete devam ediyorum 10 günlük diyetten sonra benim açlık 91 tokluk 78,5 çıktı dr güzel dedi ama diyete aynen devam dedi yine herşey yasak kaçamak bile yasak dedi tekrar yükselirse insüline başlarız o da hiç kolay bişi diil dedi bende çok korktum aynen devam ediyorum diyete 15 günde 3 kilo verdim ama korktum bebeğe zararı olur diye diyetisyenle konuştum hiç bişi olmaz bundan sonra vermezsin zaten kilon sabit kalır dedi bir ay sonra diyetimde bi düzenleme yapılacak biraz adha arttıracaklar porsiyonları çünkü daha fazla kaloriye ihtiyacın olcak dedi diyetisyen

sağol siribroncum iyiyiz şükür.hoşbulduk.aman canım delimisin kız sakın kendini yorma durduk yere iş çıkarma başınaklava:

hoşbulduk güzelim.evet biraz bu ara yoğunluk var. ama şimdide duruldu.şefimde gitti o yüzden boş sayılırım. o oluncada bazen giremiyorum.

siribron bende öle canım ama küçükler allahtan hareketli hemen hatırlatıyorlar yorulunca oluyor canım

esracım tokluk normalmi 78 canım 120 ile 140 olması gerekiyor normal değerlerin toklukta açılkta 70 ile 110 sen 100 lük yaptırdınmı

ojeli öle bitanem benim işimde hep insanla tam yazıcam biri geliyor biri gidiyor maşallah inş bri an önce izinlerimiz gelir

kasık ağrını takmayın kafanıza arkadaşlar akşam dr biliyorsunuz cok cok normal dedi ve benim bebişin kafası aşağıda öyle hissedenler var heralde bundan sonra böyle olucakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…