GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Herkes burda galiba umarım hepiniz iyisinizdir.tülay ve ılgın mide bulantılarınız varmış geçmiş olsun benimde başladı az az ya ilk 3 ayda yoktu ama.Bizimde odanın perdesi takılıcak bugun gelmelerini bekliyorum
hoşgeladin cnm,ohh perdelerde tamamlanmış gözün aydın
Kızlar ben çıkıyorum,yan yazmaktan kolum ağrıdı,birazda sırt üstü yatalım bakalım,öpüldünüzzz şekerlerŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin canım. oh ya ne güzel perdeleride bitirdin..
daha biz beşik bile almadık yaaaaaaaaaaa
selaaam kızlaaaar....
geçmişi okumaktan yazmaya daha yeni sıra geldi... oğlumda bende iiz bugün... bütün anneler ve bebişlerde iidir umarım...
bende oluşumun bütün çamaşırlarını yıkadım ve ütüledim ama çok zamanımı aldı... küçücük şeyler ama çok oyalıyor insanı annemle dönüşümlü ütülememize rağmen bütün gün sürdü nerdeyse... ne çok şeyi varmış keratanın yaaa... neyse ii oldu o işimizide bitirdik yerlerine yerleştirdik odamızı düzenledik birtek duvarımızın kağıt kaplaması kaldı o da bitince tek eksiğimiz hastane çantamız kalıyo... onunla ilgili hiçbir hazırlığım yok henüz yavaştan almaya başlasam ii olcak...
marylin cnaım hoşgeldin. evet havalar tuhaf bugünde bruda yağmur var bende akşam battaniyelerini falan yıkamıştım kurumazlar
Merak etme bacım akıllandım artık çok dikkat ediyorum a.s.
Aaa bak bilmeden tutturmuşum valla kaydirigubbakcemile3
Güle güle canım. Afiyet şeker olsun a.s.
Hişşşş hepsi bi arada olmaz. Aman yorma kendini delikafadulden
Hoşgeldin canımmmm. Nabersin?
Canım gelişimi önden gidiyo diye erken doğmuyolar merak etme. Bizimki 20 gün önden gidiyo kaydirigubbakcemile3 Öyle şey olmaz dedi doktorum. Ama sezaryen olursa tabi 10 gün falan önce alıyolar. Takma kafana hiç o geleceği vakti bilir a.s.
Günaydın canım hoşgeldin. Hadi bakalım. Magnezyum çok iyi geliyo canım kramplara hihoyyyt
Hoşgeldin canım. Sağolasın a.s.
Evet ya hava kapalı. Bi yapıyo bi duruyo. Kolay kolay kurumaz bu havada. Bende kendi çamaşırlarımızı yıkayacaktım ama vazgeçtim valla...
Hoşgeldin bacım. Valla bende şimdi yaptım kahvaltımı öyle oturuyorumç Ortalığı toparlamam lazım. Yemek yapmam lazım delikafadulden
Canım sende benim gibi misafirden başını kaldıramıyosun. Hafta sonu güzelce dinlen bari a.s.
günaydin canim :) uyanali epey oldu :) ama birazdan gene uyuyabilirim :)))
canim ya..bebişlerin neresni hissetsek harika bir duygu oluyor gercekten :) bazen dogurunca özlicekmişim gibi geliyor :)))
günaydin canim..evet kalsiyum ile magnezyum kramplari geciriyorbişeycigin kalmaz inşaAllah
günaydin canim :) oh ne güzel yat dinlen kizinla tümgün :)
selaaam kızlaaaar....
geçmişi okumaktan yazmaya daha yeni sıra geldi... oğlumda bende iiz bugün... bütün anneler ve bebişlerde iidir umarım...
bende oluşumun bütün çamaşırlarını yıkadım ve ütüledim ama çok zamanımı aldı... küçücük şeyler ama çok oyalıyor insanı annemle dönüşümlü ütülememize rağmen bütün gün sürdü nerdeyse... ne çok şeyi varmış keratanın yaaa... neyse ii oldu o işimizide bitirdik yerlerine yerleştirdik odamızı düzenledik birtek duvarımızın kağıt kaplaması kaldı o da bitince tek eksiğimiz hastane çantamız kalıyo... onunla ilgili hiçbir hazırlığım yok henüz yavaştan almaya başlasam ii olcak...
cerencim burcucum hoşgeldiniz.benim işlerde biraz yoğun bugün arada uğrayıp yazdıklarınıza bakıyorum..
siribron hoşbulduk canım vala biraz dinlen canım ama korkma aynısı bana ta ilk başlardan beri oluyor snaki böle iğne batar gibi değilmi sık sık giriyor sancı gibi bende olunca hemen oturuyorum sanırım yorulunca oluyor dikkat et fazla yorma kendini yavaş yavaş iş yap
incihan demk mor haa güldürdü eşin beni neyse bi tanede kız yarapsın adamcağıza hayırlı olsunn canım odaız perdelriniz güle güle yatsın noğluşun
ojeli canım sende hoşgeldin fazla göremiyoruz artık seni işler yoğun sanırım benimde bu ay öle olucak çıkarken toptan bir temizlik yapıcam dosylarımı kontrol edicem
esracım sen diyet yapıyormusun hala dün benim açlık 90 tokluk 131 çıktı doktor diyet işe yaramış dedi ama dikkat et böle devam dedi ara sıra kaçamak yapabilirsin dedi
OJELI CEREN ESEN MIMARESRA MARYLIN INCIHAN ...vs hosgeldınız fıstıklar...naasılsınız bakalım bugun bebişler nasıl...
INCIHAN kıs kopardın benı demek kocış farkında deıl ha ogluşu olcaınınkaydirigubbakcemile3ay bıraz ortalıgı topoladım camasır falan attım ama kasıgıma bı agrı saplandı anıden korktum kızlar yaaaamirmirmirmirhanı bole rahmımın içine dogru bişi anlamadım ıkı kere kesık kesık gırdı :uhm:sızdede oluomu hiç bana ılk kez olduda..yalancı sancı dedıklerımı yoksa bu:1shok:
bıraz oturdum mıdem kazındı sutle kurabıye atıstırıom şimdi....
incihan demk mor haa güldürdü eşin beni neyse bi tanede kız yarapsın adamcağıza hayırlı olsunn canım odaız perdelriniz güle güle yatsın noğluşun
ojeli canım sende hoşgeldin fazla göremiyoruz artık seni işler yoğun sanırım benimde bu ay öle olucak çıkarken toptan bir temizlik yapıcam dosylarımı kontrol edicem
esracım sen diyet yapıyormusun hala dün benim açlık 90 tokluk 131 çıktı doktor diyet işe yaramış dedi ama dikkat et böle devam dedi ara sıra kaçamak yapabilirsin dedi
OJELI CEREN ESEN MIMARESRA MARYLIN INCIHAN ...vs hosgeldınız fıstıklar...naasılsınız bakalım bugun bebişler nasıl...
INCIHAN kıs kopardın benı demek kocış farkında deıl ha ogluşu olcaınınkaydirigubbakcemile3ay bıraz ortalıgı topoladım camasır falan attım ama kasıgıma bı agrı saplandı anıden korktum kızlar yaaaamirmirmirmirhanı bole rahmımın içine dogru bişi anlamadım ıkı kere kesık kesık gırdı :uhm:sızdede oluomu hiç bana ılk kez olduda..yalancı sancı dedıklerımı yoksa bu:1shok:
bıraz oturdum mıdem kazındı sutle kurabıye atıstırıom şimdi....
Sormayın kızlar ya bende yanında tutamadım kendimi gülünce bozuldu bana heycanlı heycanlı gelmiş bide supriz yaptım diye benim oğlanı bi sene sonra pembeler içinde görebilirsiniz vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?